komar102 16.01.15, 21:10 Jehowitów i plują na KRK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlodziok Re: Dobrała się grupa. 16.01.15, 21:34 Gazetom ich pogoń. wyborcza.pl/duzyformat/1,140813,16695760,Byly_swiadek_Jehowy__Nie_jestem_gnojem_na_polu.html Karol Russel w 2 poł. XIX w. wprowadził pewną grupę ludzi w maliny i to trwa do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
9rgkh Re: Dobrała się grupa. 17.01.15, 21:13 mlodziok napisał(a): > Gazetom ich pogoń. Gazetą? Dobry pomysł ale już działa - najlepiej przy pomocy forum Religia na GW. > Karol Russel w 2 poł. XIX w. wprowadził pewną grupę ludzi w maliny i to trwa do > dzisiaj. Zaczęło się od prehistorii. Wszystkie religie wprowadzały w maliny i żadna nigdy nic nie udowodniła. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Dobrała się grupa. 17.01.15, 09:33 Fakt. Sprawa z trupem w szafie Rydzyka do dzisiaj nie została wyjaśniona. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Dobrała się grupa. 17.01.15, 10:14 komar102 napisał(a): > Jehowitów i plują na KRK. Czy ty musisz dawać dowód swojego ograniczenia myślowego?Albo katolik,albo Świadek Jehowy?Go głowy nie przyszedł ci inny protestant,który ze ŚJ nie ma nic wspólnego? Najpierw "wataha" ateistów.Teraz "jehowici".Powinieneś wiedzieć,że też jesteś "jehowitą", ponieważ wierzysz w istnienie tylko jednego boga Jehowę.Ja nie wierzę w istnienie żadnego boga.No ,chyba że Apollo.To insza inszość. Odpowiedz Link Zgłoś
komar102 Re: Dobrała się grupa. 17.01.15, 15:23 pocoo napisała: > komar102 napisał(a): > > > Jehowitów i plują na KRK. > > Czy ty musisz dawać dowód swojego ograniczenia myślowego?Albo katolik,albo Świa > dek Jehowy?Go głowy nie przyszedł ci inny protestant,który ze ŚJ nie ma nic wsp > ólnego? > Najpierw "wataha" ateistów.Teraz "jehowici".Powinieneś wiedzieć,że też jesteś " > jehowitą", ponieważ wierzysz w istnienie tylko jednego boga Jehowę.Ja nie wierz > ę w istnienie żadnego boga.No ,chyba że Apollo.To insza inszość. Nic nie kumasz młoda, największymi oszczercami KRK są jehowici a nie ateiści. Odpowiedz Link Zgłoś
olsah65 Re: Dobrała się grupa. 17.01.15, 16:06 komar102 napisał(a): > Nic nie kumasz młoda, największymi oszczercami > KRK są jehowici a nie ateiści. Coś mi tu nie pasuje. Ta sama książka, ten sam Bóg. Czy tu toczy się spór o wiarę, czy o ofiarę? Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Dobrała się grupa. 17.01.15, 16:13 Jedna z tych schizm zakazuje noszenia wąsów i na tym tle skaczą sobie do oczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Dobrała się grupa. 17.01.15, 16:17 olsah65 napisał: > Coś mi tu nie pasuje. Ta sama książka, ten sam Bóg. > Czy tu toczy się spór o wiarę, czy o ofiarę? Zdecydowanie o ofiarę. Każda ofiara religii , składa ofiarę wymyślonemu bogu.Im więcej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
olsah65 Re: Dobrała się grupa. 17.01.15, 16:23 pocoo napisała: > Zdecydowanie o ofiarę. > Każda ofiara religii , składa ofiarę wymyślonemu bogu.Im więcej tym lepiej. I wszystko trwa aż do stanu gdy samemu staje się ofiarą. Odpowiedz Link Zgłoś
komar102 Re: Dobrała się grupa. 17.01.15, 17:12 olsah65 napisał: > komar102 napisał(a): > > Nic nie kumasz młoda, największymi oszczercami > > KRK są jehowici a nie ateiści. > Coś mi tu nie pasuje. Ta sama książka, ten sam Bóg. > Czy tu toczy się spór o wiarę, czy o ofiarę? Świadkowie Jehowy spostrzegają nas tylko na jeden niewłaściwy sposób. Największym złem jest Kościół katolicki z papieżem na czele. Mają oni wpojoną nienawiść prawie do wszystkiego, co katolickie. Odpowiedz Link Zgłoś
9rgkh Re: Dobrała się grupa. 17.01.15, 21:20 komar102 napisał(a): > Najwięks > zym złem jest Kościół katolicki z papieżem na czele. Dobrze mówisz. > Trochę wiedzy oddala od Boga. > Dużo wiedzy sprowadza do Niego z powrotem. Duża indoktrynacja to duży efekt. Goebbels, Stalin i Mao to dobrze wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Dobrała się grupa. 17.01.15, 21:31 Masz zdecydowaną rację z tym swoim mottem brzmiącym: Trochę wiedzy oddala od Boga. Papież Grzegorz I czasami zwany Wielkim mówił bardzo podobnie twierdząc, że Nieuctwo jest matką prawdziwej pobożności. Prawdę mówiąc nie on jeden lansował taką indoktrynację wiernych. Mogę tylko wyrazić słowa uznania, że twardo trzymasz się tej teologicznej nader istotnej dla funkcjonowania religii linii. Odpowiedz Link Zgłoś
9rgkh Re: Dobrała się grupa. 17.01.15, 21:17 komar102 napisał(a): > pocoo napisała: > > > komar102 napisał(a): > > Najpierw "wataha" ateistów.Teraz "jehowici". > Nic nie kumasz młoda, największymi oszczercami > KRK są jehowici a nie ateiści. Największymi oszczercami świata ludzi są teiści. Żadna inna grupa ideologiczna nie sprzedawała tak długo i z tak wielkim powodzeniem tak durnych kłamstw. I nikt tyle co oni na tym nie zarobił. Odpowiedz Link Zgłoś
9rgkh Re: Dobrała się grupa. 17.01.15, 21:08 komar102 napisał(a): > Jehowitów i plują na KRK. Mówienie prawdy o religii nie jest pluciem. Co jest prawdziwego w waszej religii? Zacznijmy od dowodu na istnienie boga. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada @komar 102 17.01.15, 21:38 Grupy już niema .Więc nie ma tematu.Nie musisz się stresować .Ani wykłócać.Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
9rgkh Re: @komar 102 17.01.15, 22:19 taniarada napisał(a): > Grupy już niema .Więc nie ma tematu.Nie musisz się stresować .Ani wykłócać.Pozd > rówka. Grupy, o której myślał komar, nigdy nie było. Temat jest, bo jest istnieją grupy religiantów sterowanych przez guru. A ja się nie stresuję i nie wykłócam. Odpowiedz Link Zgłoś
komar102 Re: Dobrała się grupa. 18.01.15, 17:53 9rgkh napisał: > Grupy, o której myślał komar, nigdy nie było. Była i jest. A ja się nie stresuję i nie wykłócam. Ja też nie Odpowiedz Link Zgłoś
9rgkh Re: Dobrała się grupa. 18.01.15, 18:39 komar102 napisał(a): > 9rgkh napisał: > > Grupy, o której myślał komar, nigdy nie było. > > Była i jest. Opisz ją. To jakaś organizacja? Ta grupa ma statut, hymn, siedzibę, prezesa i zarząd, jakieś przywileje wynikające z konstytucji? Żąda dla siebie jakichś przywilejów grupowych? Wali w dzwony o północy? > A ja się nie stresuję i nie wykłócam. > Ja też nie Ale coś o tym wspomniałeś. Skąd masz taką wiedzę o kimś z tego forum? > Odpowiedz Link Zgłoś
komar102 Re: Dobrała się grupa. 18.01.15, 18:57 9rgkh napisał: > Opisz ją. To jakaś organizacja? Tak, to świadkowie Jehowy. Ta grupa ma statut, Na pewno. siedzibę, Jedną to w Nadarzynie koło Warszawy prezesa i z > arząd, Głównego prezesa i zarząd to na Brooklynie nazwiska nie pamiętam. Ale na tym forum też jest prezes dokładnie wiesz kto. jakieś przywileje wynikające z konstytucji? Takie że konstytucja pozwala im istnieć w Polsce. > > "Trochę wiedzy oddala od Boga > > Dużo wiedzy sprowadza do Niego z powrotem" Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Dobrała się grupa. 18.01.15, 19:13 komar102 napisał(a): > Tak, to świadkowie Jehowy. > Z aktualnych Świadków Jehowy to pisze RAFINER I VACIA.Świadkom Jehowy nie wolno się udzielać na forach w obawie,aby nikt nie zachwiał ich wiary. Aby zostać ateistą to trzeba chociaż trochę znać zawartość Biblii.Katolicy o Biblii wiedzą,że jest i każde zagadnienie biblijne odbierają jako atak na Kościół"jedyny prawdziwy". Ignorantia legis non excusat. Odpowiedz Link Zgłoś
komar102 Re: Dobrała się grupa. 18.01.15, 19:42 pocoo napisała: > Aby zostać ateistą to trzeba chociaż trochę znać zawartość Biblii. Jednak moja sygnaturka jest trafna. Odpowiedz Link Zgłoś
9rgkh Re: Dobrała się grupa. 18.01.15, 20:05 komar102 napisał(a): > pocoo napisała: > > Aby zostać ateistą to trzeba chociaż trochę znać zawartość Biblii. > > Jednak moja sygnaturka jest trafna. Nie cała. Pierwsza część. Nigdy tego nie kwestionowałem. W drugiej brakuje mi kryterium ogłupienia, umknęło autorowi. Ale może jeszcze dojdziesz do siebie i dokonasz samodzielnej i twórczej korekty. Odpowiedz Link Zgłoś
karo-l700 komar102-tu plują? 20.01.15, 12:10 to jeszcze niw idziałeś jak ludzie plują Przeczytaj sobie tu: ^Problem jest taki, że wolnego rynku nie ma nie dla tego, że ludzie go z jakichś dziwnych powodów nie chcą, jego nie ma dla tego, że rządzące sku...syny tak chcą. Jak ktoś chce przywrócić wolny rynek, to musi obalić kastę rządzących sku...synów i ich przydupasów. ^^ forum.gazeta.pl/forum/w,95165,156233673,156233673,Ludzie_w_sieci.html Odpowiedz Link Zgłoś
9rgkh Re: komar102-tu plują? 20.01.15, 12:51 karo-l700 napisał(a): > jego nie ma dla tego, że rządzące sku...syny tak c > hcą. Jak ktoś chce przywrócić wolny rynek, to musi obalić kastę rządzących sku. > ..synów i ich przydupasów. Rządzących s... wybierają głupi ludzie. Albo tacy sami głupcy "dopuszczają" do rządzenia sobą w ten sposób. I dlatego trzeba dążyć do czynienia ludzi mądrymi. Wiara nie jest mądra, bo to przyjmowanie każdej głupoty jako prawdy. Trzeba być septycznym i samemu oceniać, co jakie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
komar102 Re: komar102-tu plują? 20.01.15, 20:00 9rgkh napisał: Trzeba być septycznym i samemu oceniać co jakie jest. Tu się zgadzam i myślę że ateizm jest zły. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: komar102-tu plują? 20.01.15, 21:03 komar102 napisał(a): > Tu się zgadzam i myślę że ateizm jest zły. > Jesteś o tym przekonany? Ja wiem jak odnoszą się do mnie na Forum katolicy .Protestanci są grzeczni bez względu na to,czy zgadzają się ze mną,czy nie.Katolicy potrafią być chamscy i bezwzględni.I ty piszesz,że ateizm jest zły.Co on ci robi złego? Jeżeli jesteś chrześcijaninem,to obowiązują ciebie nauki Jezusa ,a nie olewanie ich.Umiem czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
komar102 Re: komar102-tu plują? 22.01.15, 18:41 pocoo napisała: > komar102 napisał(a): > > Tu się zgadzam i myślę że ateizm jest zły. > > > Jesteś o tym przekonany? > Ja wiem jak odnoszą się do mnie na Forum katolicy Ja jestem grzeczny. .Katolicy potrafią być chamscy i b > ezwzględni. Dlaczego mają nie potrafić nauczyli się od ;ateistów; z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: komar102-tu plują? 22.01.15, 19:24 komar102 napisał(a): > Dlaczego mają nie potrafić nauczyli się od ;ateistów; z tego forum. > Zawsze wiedziałam,że ulegają wpływom.Ale żeby od ateistów?Zadowalające. Odpowiedz Link Zgłoś
9rgkh Re: komar102-tu plują? 22.01.15, 22:37 komar102 napisał(a): > pocoo napisała: > > > komar102 napisał(a): > > > Tu się zgadzam i myślę że ateizm jest zły. > > > > > Jesteś o tym przekonany? > > Ja wiem jak odnoszą się do mnie na Forum katolicy > > Ja jestem grzeczny. Niejeden raz prezentowałeś tutaj swoje chamstwo. Mimo wiary w swojego bożka miłości bliźniego. > > Katolicy potrafią być chamscy i bezwzględni. > > Dlaczego mają nie potrafić nauczyli się od ;ateistów; z tego forum. Na razie to ja Ciebie uczę tutaj kultury. To teista uczy się czegoś dobrego od ateisty. Odpowiedz Link Zgłoś
komar102 Re: komar102-tu plują? 23.01.15, 17:23 9rgkh napisał: > Na razie to ja Ciebie uczę tutaj kultury. Nauczyciel się znalazł. To teista uczy się czegoś dobrego od > ateisty. Lub odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
9rgkh Re: komar102-tu plują? 24.01.15, 03:35 komar102 napisał(a): > 9rgkh napisał: > > Na razie to ja Ciebie uczę tutaj kultury. > > Nauczyciel się znalazł. > > > To teista uczy się czegoś dobrego od > > ateisty. > > Lub odwrotnie. Spójrz na to jeszcze inaczej: Czy przebywając na tym forum nauczyłeś się czegoś pozytywnego? Jeśli tak, to od kogo? A jeśli nie to dlaczego nie, co Cię zahamowało, co Ci uniemożliwiło skorzystanie z takich okazji? I jeszcze coś: Twoi mocodawcy religijni rysują jednoznacznie negatywny obraz ateizmu i ateistów, chcą, żebyś go bezkrytycznie (jako wiarę) przejął. Czy obcując tutaj z ateistami, nadal masz taki ich wizerunek, czy go choć trochę skorygowałeś? Jeśli jest dysonans pomiędzy tymi wersjami, to co zamierzasz z tym zrobić? Zakwestionujesz prawdziwość któregoś - albo podawanego Ci, albo uzyskanego doświadczalnie, osobistym dowodem? Czy w tym przypadku też będziesz się posługiwał na oślep wiarą? Czy może zdobędziesz się na to, by tej wiary się "zaprzeć"? Ciekaw jestem Twoich odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
komar102 Re: komar102-tu plują? 25.01.15, 19:22 9rgkh napisał: > Czy przebywając na tym forum nauczyłeś się czegoś pozytywnego? Tak, żeby nie wierzyć w to co wy ateiści lub inni tu piszecie. > Twoi mocodawcy religijni rysują jednoznacznie negatywny obraz ateizmu i ateistó > w, Nic podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: komar102-tu plują? 25.01.15, 19:26 A rzeczywiście ich słuchasz co mówią ze zrozumieniem, czy tylko wiesz, że są a religię odkrywasz po swojemu? Odpowiedz Link Zgłoś
9rgkh Re: komar102-tu plują? 22.01.15, 22:33 komar102 napisał(a): > 9rgkh napisał: > Trzeba być septycznym i samemu oceniać co jakie jest. > > Tu się zgadzam i myślę że ateizm jest zły. Nie myślisz. Wydaje Ci się, że myślisz. Myślenie to proces twórczy, oparty na logice. W zaprezentowanym wytworze pracy Twoich szarych komórek nie ma logiki. Wiara jest aktywna, taki sam jest teizm. A ateizm to tylko bierny brak wiary i nie może być ani dobry, ani zły, bo nie ma żadnych cech. A czy Ty potrafisz sceptycznie podchodzić do bełkotu religijnego, który Ci ktoś wcisnął? Gdyby Ci kazano zjeść kupę, bo tak polecił bóg, to zjadłbyś ją rozkoszując się smakiem i wonią, bez analizy, czy to ma sens i czy Ci to nie zaszkodzi. Taka jest ta niesceptyczna wiara. Odpowiedz Link Zgłoś
9rgkh Re: komar102-tu plują? 22.01.15, 22:35 komar102 napisał(a): > 9rgkh napisał: > Trzeba być septycznym i samemu oceniać co jakie jest. > Tu się zgadzam i myślę że ateizm jest zły. Ateista może być tak samo dobry jak i zły ale NA PEWNO nie wynika to z jego braku teizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
komar102 Re: komar102-tu plują? 23.01.15, 17:20 9rgkh napisał: > Ateista może być tak samo dobry jak i zły ale NA PEWNO nie wynika to z jego bra > ku teizmu. Teista również może być dobrym lub złym człowiekiem i na pewno nie jest to skutkiem wiary czy nie wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
9rgkh Re: komar102-tu plują? 24.01.15, 03:27 komar102 napisał(a): > 9rgkh napisał: > > Ateista może być tak samo dobry jak i zły ale NA PEWNO nie wynika to z jego bra > > ku teizmu. > > Teista również może być dobrym lub złym człowiekiem > i na pewno nie jest to skutkiem wiary czy nie wiary. Tu nie masz racji. Ja nie twierdzę, że któraś z religijnych reguł MUSI powodować szkodę, choć przecież tak się zdarza. Decyduje inny czynnik - wiara. Nie religia ale wiara. Rozumiesz? Człowiek musi być sceptyczny. Natomiast wiara jest stanem zdegenerowanym umysłu. Wiara powoduje to, że umysł jest zdolny do przyjmowania fałszywych hipotez jako prawdziwe i w przypadku człowieka wierzącego przynajmniej jedną taka hipotezę przyjmuje (gdyby nie przyjął, to przecież nie byłby wierzący). Fałsz takiego myślenia MUSI w jakiś sposób zderzać się z prawdziwym obrazem świata innych ludzi i oddziaływać na te prawdziwe obrazy destrukcyjnie. Jakaś szkoda musi się dziać. W praktyce możemy w naszym otoczeniu znajdować tysiące przykładów ludzkiego postępowania POD WPŁYWEM WIARY (niekoniecznie religijnej). To jest tak, jakby spotkali się ludzie, jeden mówi prawdę, drugi kłamie. Ten kłamiący (wierzący zawsze "kłamie" wypowiadając ten swój fałsz) w jakiś sposób utrudnia istnienie prawdy, narzuca ją. Potem pojawiają się całe tłumy ludzi, którzy robią coś pod dyktando dogmatycznego fałszu. Ludzkie zbiorowości funkcjonują hierarchicznie, ktoś zarządza, inni podlegają. Gdy w obiegu między ludźmi pojawiają się narzędzia o tak ogromnej sile oddziaływania jak wiara, to ZAWSZE znajdą się tacy, którzy sięgną po nie, by móc wygodnie żyć kosztem innych. Tego się nie da uniknąć. Religie powstały z dwóch powodów: 1) gdy nie było nauki, próbowały w magiczny sposób tłumaczyć działanie świata; 2) jako sposób rządzenia ludźmi przez tzw. "przedstawicieli bogów" na ziemi. Oba te powody są oparte na kłamstwie. To najgorsze, najtragiczniejsze kłamstwo, które jest "założycielem" tego bagna to wmówienie ludziom, że bez dowodu można posiąść jakąś boską "prawdę absolutną", która jest ponadto ważniejsza od prawd uzyskanych dowodami. Jak widzisz, wiara, która tak deprecjonuje pojęcie prawdy jest zła, błędna. Skutek działania wiary na umysły ludzkie jest degenerujący dla myślenia. Nawet jeśliby ktoś wierzący nigdy nie uczynił jakichś realnych szkód, wierząc sobie całkiem prywatnie, to i tak ludzkość nieodwracalnie traci potencjał myślowy, który ten wierzący (w przypadku niepodlegania wierze) mógłby przeznaczyć na myślenie i działanie dla prawdy, z pożytkiem dla nas wszystkich. Wiara nigdy nie będzie obojętna w skutkach swojego istnienia. A teraz wrócę do Twojego komentarza. Jeśli jesteśmy dobrym lub złym człowiekiem, to wynika to z przyjętych przez nas wzorców. W przypadku teisty MOGĄ one pochodzić z religii (są przyjmowane bezkrytycznie i tak samo stosowane). I najczęściej są z religią w jakiś sposób związane. A w przypadku złego ateisty te złe wzorce też skądś pochodzą ale przecież sam ateizm nie ma żadnych idei. Umysł teisty ZAWSZE jest skażony wiarą i jakimiś jej skutkami. Umysł ateisty może być skażony czymś innym niż religia, też niekoniecznie dobrym, ale ateista już ma szansę tego skażenia w ogóle uniknąć. Wiara jest zbędna. Wszystko, co ludzie robią, może być równie piękne, bo zdolność odczuwania piękna nie zależy od istnienia wiary ale od budowy ludzkiego mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Dobrała się grupa. 18.01.15, 20:33 komar102 napisał(a): > pocoo napisała: > > Aby zostać ateistą to trzeba chociaż trochę znać zawartość Biblii. > > Jednak moja sygnaturka jest trafna. > Czy ty znasz chociaż troszkę Biblię? Ja wiem,że bóg uwielbia ciemną masę. Odpowiedz Link Zgłoś
9rgkh Re: Dobrała się grupa. 18.01.15, 20:02 Wiesz, to jest dziwne. Ty religiant, oni ŚJ też religianci. Niby ten sam bóg ale czujesz do tych nieco inaczej wierzących niechęć a może nawet coś więcej. Czy to za sprawą boga? Nie dacie rady jakoś ze sobą w pokoju współistnieć, tak jak z nami, ateistami? Czy ten bóg nie nakazuje wam miłować bliźniego swego i nadstawiać drugi pośladek, gdy dostaniecie klapsa w pierwszy? Dlaczego za sprawą boga jesteś taki nietolerancyjny? Pobyt na tym forum jest dobrowolny, nikomu niezakazany i tematycznie wszyscy tu pasujecie. Chcecie to przychodźcie, a jak znudzi wam się, to sobie od tego pobytu odpocznijcie. Żaden obowiązek, tak jak msza święta w dzień święty. Lub post (na forum) w dzień postny. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Dobrała się grupa. 18.01.15, 20:28 9rgkh napisał: >..nadstawiać drugi pośladek, gdy dostaniecie klapsa w pierwszy? Ty swoimi stwierdzeniami chcesz mnie zabić? Pamiętaj,że tylko pod natchnieniem pisze się wiekopomne teksty. > Lub post(na forum) w dzień postny. > Ten post jest łamany nagminnie postami. Odpowiedz Link Zgłoś
9rgkh Re: Dobrała się grupa. 18.01.15, 22:31 pocoo napisała: > 9rgkh napisał: > >..nadstawiać drugi pośladek, gdy dostaniecie klapsa w pierwszy? > > Ty swoimi stwierdzeniami chcesz mnie zabić? Nigdy bym się nie odważył poklepywać zbyt poufale muzy. Nie troskaj się, nic Ci z mojej strony nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Dobrała się grupa. 19.01.15, 08:12 9rgkh napisał: > Nigdy bym się nie odważył poklepywać zbyt poufale muzy. Chodziło mi o to,ze używasz zwrotów,które bardzo dobrze znam. > Nie troskaj się, nic Ci z mojej strony nie grozi. > Nie musisz mnie zapewniać.Ja wiem Odpowiedz Link Zgłoś
9rgkh Re: Dobrała się grupa. 19.01.15, 19:09 pocoo napisała: > 9rgkh napisał: > > > Nigdy bym się nie odważył poklepywać zbyt poufale muzy. > > Chodziło mi o to,ze używasz zwrotów,które bardzo dobrze znam. A jakżeż mogłoby być inaczej, przecież mnie nimi zapłodniłaś z pozycji muzy. > > Nie troskaj się, nic Ci z mojej strony nie grozi. > > > Nie musisz mnie zapewniać.Ja wiem To zwrot retoryczny. Poza tym teraz już wiedzą o tym i inni, i wiedzą też, że nie mamy nic do ukrycia. Zupełnie nic. Pełna przejrzystość lub... transparentność dla tych, co lizali obce języki. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Dobrała się grupa. 19.01.15, 21:20 9rgkh napisał: > A jakżeż mogłoby być inaczej, przecież mnie nimi zapłodniłaś z pozycji muzy. Muza,nie muza,ale to zapłodnienie brzmi zarąbaszczo. > To zwrot retoryczny. Poza tym teraz już wiedzą o tym i inni, i wiedzą też, że n > ie mamy nic do ukrycia. A cóż to takiego mielibyśmy ukrywać?Przez Ciebie to ja się jeszcze nawrócę...stop...zawrócę ,przewrócę,wywrócę odwrócę,przez ...ech...domysły. > ... dla tych, co lizali obce języki. > Ale mnie załatwiłeś.Jeszcze nigdy mnie tak nie rozbawiłeś.A to można lizać swoje języki?Ja mam jeden. A inni niech sobie liżą nawet te w butach. Odpowiedz Link Zgłoś
komar102 Re: Dobrała się grupa. 18.01.15, 17:55 taniarada napisał(a): > Grupy już niema .Więc nie ma tematu. Jest grupa i jest temat nie zauważasz tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
9rgkh Re: Dobrała się grupa. 18.01.15, 18:40 komar102 napisał(a): > taniarada napisał(a): > > > Grupy już niema .Więc nie ma tematu. > > Jest grupa i jest temat nie zauważasz tego ? A może ta grupa to trupa? Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Dobrała się grupa. 20.01.15, 02:19 9rgkh napisał: > A może ta grupa to trupa? Której zasłużonym przedstawicielem jest komar102? :) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Dobrała się grupa. 20.01.15, 09:45 komar102 napisał(a): > taniarada napisał(a): > > > Grupy już niema .Więc nie ma tematu. > > Jest grupa i jest temat nie zauważasz tego ? > Co gorsi kłótliwi zniknęli .Masz wolna rękę .Nauczaj ,przekaż im znak pokoju.Działaj.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marina0321 Re: Dobrała się grupa. 19.01.15, 20:53 komar102 napisał(a): > Jehowitów i plują na KRK. "Strzeżcie się Jehowych" - powiedział ksiądz molestując ministranta... Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Komar,ty "jehowito". 20.01.15, 10:02 komar102 napisał(a): > Jehowitów i plują na KRK. Wolny rynek i zwalczanie konkurencji. Powtórzę; Każdy,kto wierzy w istnienie boga stwórcy o imieniu ,Jehowa jest "jehowitą".Ty też.Chyba ,że wierzysz w istnienie innego boga niż judaistyczny & chrześcijański.Podziel się nowiną. Odpowiedz Link Zgłoś