Dodaj do ulubionych

TUSZ DO RZĘS- JAKI NAJLEPSZY???

08.10.04, 19:24
szukam tuszu, który bedzie najlepszy???? chciałabym, żeby pogrubiał,
wydłużał, maksymalnie podkreślał rzęsy. nie mogę pochwalić się pięknymi
rzęsami i chciałabym jakoś je podkreśłić!!!! proszę o pomoc:)
Obserwuj wątek
    • Gość: arena Re: TUSZ DO RZĘS- JAKI NAJLEPSZY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 19:31
      ja mam ten sam problem:(
      • Gość: Amy Re: TUSZ DO RZĘS- JAKI NAJLEPSZY??? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 08.10.04, 20:55
        Ja tez...kupilam teraz Exclamation Astora...Jest nawet dobry, tylko slabo
        wydluza, no ale idealem go nazwac napewno nie mozna.
    • Gość: Amira Re: TUSZ DO RZĘS- JAKI NAJLEPSZY??? IP: *.kos.vectranet.pl / *.kos.vectranet.pl 09.10.04, 12:09
      Ja bardzo chwalę sobie tusz Pierre Rene w takim brązowym opakowaniu.Tusz
      dokładnie nazywa się tak:Exclusive Black Creme Mascara 3in1.Fantastycznie
      wydłuża,lekko podkręca i pogrubia(rzęsy nie są sklejone).Nakładam 2 warstwy
      tego tuszu przez co oczy stają sie jeszcze bardziej wyraźne i większe.Zaletą
      tuszu jest też jego cena.Zapłaciłam za niego 17zł.Pozdrawiam!!!
      • Gość: hiii Re: TUSZ DO RZĘS- JAKI NAJLEPSZY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 18:57
        kupiłam ostatnio tusz lash architect l'oreala, szczerze mówiąc bez przekonania
        (ze względu na wiele negatywnych ocen, jakie przeczytałam w internecie). I
        okazał się być świetny, na pewno lepszy od tuszu 2000 kalorii max factor, który
        miałam poprzednio. bardzo ładnie podkreśla rzęsy, nie osypuje się, nie ma też
        żadnych problemów w przypadku lekiego deszczu. pogrubia, wydłuża, szczoteczka
        pozwala bez problemu pomalować wszystkie rzesy. aha - myślę, że istotną
        informacją jest taka oto: mam wrażliwe oczy, jestem alergiczką, a z tym tuszem
        nie mam żadnych tego typu sensacji. cena - 45 złotych
        • Gość: hiii Re: TUSZ DO RZĘS- JAKI NAJLEPSZY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 18:59
          zapomniałam dodać, że ten tusz nie skleja rzęs, są bardzo ładnie rozdzielone.
          heh, ale laurka z tego wyszła... ale szczerze polecam, ja chyba temu
          kosmetykowi pozostanę wierna ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka