kochanica.francuza 06.10.04, 22:48 miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2322153.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: O,kurczę! 06.10.04, 23:30 Do noszenia nosz z chorymi faktycznie potrzebna jest siła fizyczna. Kobiety nie są TAKIE SAME jak faceci. Mają uwarunkowania biologiczne, i z tym Kochanico droga, musimy się pogodzić. Chamstwo polega na tym, że wcześniej nie było to powiedziane jasno - tylko dla siłaczy (no i siłaczek, ale to rzadkość). Dziewczyny straciły tylko czas. Myślę, że osiądą w jakimś biurze Ratownictwa. Jest parę zawodów nie dla kobiet. Na przykład: rybołówstwo morskie. Nie wyobrażam sobie( i nie słyszałam o przypadku ) aby kobieta fizycznie dała sobie radę na kutrze. Do tego zawodu nawet nie każdy facet się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: O,kurczę! 07.10.04, 21:21 a000000 napisała: > Do noszenia nosz z chorymi faktycznie potrzebna jest siła fizyczna. Kobiety nie są TAKIE SAME jak faceci. Mają uwarunkowania biologiczne, i z tym Kochanico > droga, musimy się pogodzić. Jestem wyjątkowo silna i nie widzę powodu,dla którego nie moglabym kogoś nosić na noszach.Oczywiście przy jaskrze,którą mam,nie wolno dźwigać,ale fizycznie dam radę. A jeśli nie wszystkie kobiety dadzą radę,nie jest to powód do wygłaszania komentarzy o cyckach. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: O,kurczę! 07.10.04, 22:20 kochanica.francuza napisała: > A jeśli nie wszystkie kobiety dadzą radę,nie jest to powód do wygłaszania > komentarzy o cyckach. > To o cyckach jest prostackie. Równie dobrze można było facetowi zaproponować obcinanie następnych elementów ciała ludzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś