kochanica.francuza 08.11.04, 19:27 jak w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike_mike Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 08.11.04, 23:22 arcykr napisał: > A jak myślisz? Bo to co napisała nie spodobało ci się arcy. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 09.11.04, 08:16 Przecież nie kasuję wszystkiego, co mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 09.11.04, 13:40 arcykr napisał: > Przecież nie kasuję wszystkiego, co mi się nie podoba. Kasujesz wszystko lub prawie wszystko co ci się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 13.11.04, 23:34 arcykr napisał: > Zdecyduj się. Wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 14.11.04, 23:01 arcykr napisał: > Nieprawda. Prawda Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 15.11.04, 08:21 Nieprawda, jak widac na przykładzie powyższego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 15.11.04, 12:46 arcykr napisał: > Nieprawda, jak widac na przykładzie powyższego postu. Nic nie widać. Spodobały ci się te psrzeczki ze mną i tyle. Prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 17.11.04, 14:20 mike_mike napisał: > arcykr napisał: > > > Nieprawda, jak widac na przykładzie powyższego postu. > > Nic nie widać. Spodobały ci się te psrzeczki ze mną i tyle. > Prawda. Arcy, czy nie sądzisz, że twj nick jest bluźnierczy? Kiedys napisałeś, że "używasz tego nicka, bo oznacza on arcykról" - to bluźnierstwo czystej wody.... Odpowiedz Link Zgłoś
luzer No i proszę, już mnie Arcy cichutko wychlastał... 16.11.04, 09:47 mike_mike napisał: > arcykr napisał: > > > Przecież nie kasuję wszystkiego, co mi się nie podoba. > > Kasujesz wszystko lub prawie wszystko co ci się nie podoba. Oczywiście, że Arcy wycina wszystko, co mu się nie podoba. Wychlastał mój post, w którym - oczywiście nie było żadnych bliźnierstw, a jedynie pisałem w nim, że nie pienię się, gdy Arcy mnie głupio wycina. Zamiast piany z ust stosuję stary sposób: ctrl+c - ctrl+v. :))) Na przetrzymanie gościa biorę - on mnie, bez słowa komentarza, wycina - ja mu - również bez słowa komentarza, wklejam to samo, co było. To jest, moim zdaniem, na takich typków najlepszy sposób. Już kilka razy Arcy odpuścił wycinanie, bo za każdym razem ponownego wstawienia tekstu, wątek skakał do góry, oczywiście razem z wzmiankowanym tekstem, na czym Arcemu wyraźnie nie bardzo zależało. :))) Użalając się nad faktem, wycięcia tego czy owego, powoduje się jedynie to, że zakompleksiony Arcyś osiaga swój cel i znów jest w centrum uwagi. Inaczej osiągnąć tego nie potrafi, gdyż napisanie tekstu, dłuższego niż dwa zdania, nawyraźniej przekracza Arcysiowe możliwości literackie. :)) A zatem - nie pienić się, a - cierpliwie robić swoje. :)) Luzer Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 09.11.04, 22:53 arcykr napisał: > A jak myślisz? Nie mam pojęcia. Napisałam,że się nie modlę. I że Bóg zesłał na mnie natręctwa,bezsenność i inne problemy. Gdzie tu bluźnierstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 09.11.04, 23:34 kochanica.francuza napisała: > arcykr napisał: > > > A jak myślisz? > Nie mam pojęcia. > Napisałam,że się nie modlę. > I że Bóg zesłał na mnie natręctwa,bezsenność i inne problemy. > Gdzie tu bluźnierstwo? A kto powiedział,że w tym co Arcy wyciął było bluźnierstwo??? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 10.11.04, 07:34 Według mnie twój post miał wymowę bluźnierczą. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 10.11.04, 16:53 arcykr napisał: > Według mnie twój post miał wymowę bluźnierczą. Uzasadnij. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 11.11.04, 13:48 arcykr napisał: > Musiałbym ją ujawnić. To na priva,obsesjonacie nieszczęsny.I Mikemu też. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 11.11.04, 15:10 kochanica.francuza napisała: > arcykr napisał: > > > Musiałbym ją ujawnić. > To na priva,obsesjonacie nieszczęsny.I Mikemu też. No własnie, do mnie też - bezstronnie ocenię czy to było bluźnierstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 11.11.04, 18:17 Poziom twojej wiedzy religijnej na to za niski. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 11.11.04, 22:05 arcykr napisał: > Poziom twojej wiedzy religijnej na to za niski. To mu ją poszerz,a nie wynoś się nad bliźniego. Przypominam o faryzeuszu i celniku. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 12.11.04, 07:49 kochanica.francuza napisała: > arcykr napisał:> > > Poziom twojej wiedzy religijnej na to za niski. > To mu ją poszerz,a nie wynoś się nad bliźniego. A od czego radzisz mi zacząć? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 11.11.04, 23:55 arcykr napisał: > Poziom twojej wiedzy religijnej na to za niski. A skąd ty to możesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 12.11.04, 07:48 Z twoich postów na tematy religijne. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Arcy,dlaczego mnie wyciąłeś? 12.11.04, 13:25 arcykr napisał: > Z twoich postów na tematy religijne. Przecież zamiast je czytać, usuwasz je. Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Arcy, grzeszysz grzechem głównym - pychą. 12.11.04, 05:03 arcykr napisał: > Poziom twojej wiedzy religijnej na to za niski. I to grzechem pierwszym wśród głównych. Bij się w piersi i - do konfesjonału! Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcy, grzeszysz grzechem głównym - pychą. 12.11.04, 07:50 A możesz uzasadnić, dlaczego moją wypowiedź uważasz za przejaw pychy? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Arcy, grzeszysz grzechem głównym - pychą. 12.11.04, 13:27 luzer napisał: > arcykr napisał: > > > > Poziom twojej wiedzy religijnej na to za niski. > > > I to grzechem pierwszym wśród głównych. Bij się w piersi i - do konfesjonału! > Już mu to kiedyś mówiłem. Ale cóż, ja to się przeciez nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Luzer,nie pamiętam... 20.11.04, 20:28 gdzie był Twój post o wycięciu wszystkich postów i sterylnie czystym forum,ale: Arcyś ma ambicje przegonienia Oko! Dlatego pasjami wstawia teksty w rodzaju: "Prawda". "Nieprawda" "Dlaczego?" "Tak." "Nie." i pochodne. Gdyż Arcyś ma zamiar ilościowego przegonienia Oko(w czym wycięcie całego forum byłoby pewną przeszkodą). Na wzmiankę,że nie prze3goni jej jakościowo,odparł,że nad jakością zawsze można popracować,że mamy uczynić to my-forumowicze i że to ja obniżam mu jakość. Pisał to wieki temu,więc nie chce mi się szukać... Tak więc do klawiatury,drogi Luzerze!Twórz niebluźniercze wypowiedzi w stylu "Tak" lub "Nie",a potem popracujemy nad ich stylem i wyrazem... Twoja nieodmienna fanka Kochanica:-) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Luzer,nie pamiętam... 20.11.04, 21:05 kochanica.francuza napisała: > gdzie był Twój post o wycięciu wszystkich postów i sterylnie czystym forum,ale: Wątek: pytanie do arcego. • Re: Pytanie demokratyczne luzer 18.11.2004 10:56 + odpowiedz arcykr napisał: > Deklaracje można zmienić... Nie obiecywałem niczego raz na zawsze. Super. To jest świetna postawa! Coś obiecasz, a nazajutrz już tego nie ma, bo przecież nie obiecywałeś niczego na zawsze. Wiesz, jak to się nazywa w fachowej nomenklaturze? Obiecanki-cacanki... :))) Co do usuwania postów, to ja bym Ci radził usuwać WSZYSTKIE teksty. Wtedy dopiero będziesz się mógł napawać swoim, sterylnie czystym forum. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Luzer,nie pamiętam... 20.11.04, 21:44 kochanica.francuza napisała: > Tak więc do klawiatury,drogi Luzerze!Twórz niebluźniercze wypowiedzi w stylu > "Tak" lub "Nie",a potem popracujemy nad ich stylem i wyrazem... Yhm. > Twoja nieodmienna fanka > Kochanica:-) Z wz. :)) Lzr Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Luzer,nie pamiętam... 20.11.04, 21:55 > > Yhm. No! > > > Twoja nieodmienna fanka > > Kochanica:-) > > Z wz. :)) ? > > Lzr > > > Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Luzer,nie pamiętam... 21.11.04, 00:40 kochanica.francuza napisała: > > Z wz. :)) > ? Z wzajemnością. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Luzer,nie pamiętam... 21.11.04, 10:49 luzer napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > > Z wz. :)) > > ? > > Z wzajemnością. :)) > Pytajnik oznaczał ewątpienie we wzajemność. > > Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Luzer,nie pamiętam... 21.11.04, 11:37 kochanica.francuza napisała: > > Pytajnik oznaczał ewątpienie we wzajemność. ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Luzer,nie pamiętam... 21.11.04, 09:04 Po co pisać w skomplikowany sposób, kiedy wystarczy "tak" lub "nie"? Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Luzer,nie pamiętam... 21.11.04, 11:39 arcykr napisał: > Po co pisać w skomplikowany sposób, kiedy wystarczy "tak" lub "nie"? Hehehe... Gdyby wszyscy piszący tak uważali, mielibyśmy dziś ciekawą literaturę, nie ma co gadać... :)))) L. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Luzer,nie pamiętam... 21.11.04, 11:49 luzer napisał: > arcykr napisał: > > > > Po co pisać w skomplikowany sposób, kiedy wystarczy "tak" lub "nie"? > > > Hehehe... Gdyby wszyscy piszący tak uważali, mielibyśmy dziś ciekawą literaturę > , > nie ma co gadać... :)))) >Tak. > > Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Luzer,nie pamiętam... 21.11.04, 11:56 kochanica.francuza napisała: > Tak. Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Luzer,nie pamiętam... 21.11.04, 12:40 luzer napisał: > arcykr napisał: > > Po co pisać w skomplikowany sposób, kiedy wystarczy "tak" lub "nie"? > Hehehe... Gdyby wszyscy piszący tak uważali, mielibyśmy dziś ciekawą literaturę, > nie ma co gadać... :)))) Odpowiadam, że są pytania, na które potrzeba i wystarcza abpowiedzieć "tak lub "nie", i wtedy w ten sposób na nie odpowiadam; i stnieją także inne pytania, na które odpowiadam np. cytatem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Luzer,nie pamiętam... 21.11.04, 12:50 \ > Odpowiadam, że są pytania, na które potrzeba i wystarcza abpowiedzieć "tak lub > "nie", i wtedy w ten sposób na nie odpowiadam; i stnieją także inne pytania, na > które odpowiadam np. cytatem. Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Luzer,nie pamiętam... 21.11.04, 12:52 arcykr napisał: > Odpowiadam, że są pytania, na które potrzeba i wystarcza abpowiedzieć "tak lub > "nie", i wtedy w ten sposób na nie odpowiadam; i stnieją także inne pytania, > na które odpowiadam np. cytatem. Dobrze, że nie ma takich, na które odpowiadałbyś językiem migowym, bo byłyby jeszcze większe problemy z przekazem. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Luzer,nie pamiętam... 21.11.04, 23:06 arcykr napisał: > luzer napisał: > > > arcykr napisał: > > > Po co pisać w skomplikowany sposób, kiedy wystarczy "tak" lub "nie" > ? > > Hehehe... Gdyby wszyscy piszący tak uważali, mielibyśmy dziś ciekawą > literaturę, > nie ma co gadać... :)))) > Odpowiadam, że są pytania, na które potrzeba i wystarcza abpowiedzieć "tak lub > "nie", i wtedy w ten sposób na nie odpowiadam; i stnieją także inne pytania, na > które odpowiadam np. cytatem. Arcy, czy twoja mama wie, że jesteś homoseksualistą? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Luzer,nie pamiętam... 22.11.04, 19:13 To nie jest odpowiedź na moje pytanie arcy. Czy twoja mama wie, że jesteś homoseksualistą? Odpowiedz Link Zgłoś