Dodaj do ulubionych

"Księża zawsze macali"

29.05.23, 11:51
Wg rodziców księża mogą macać dzieci, bo zawsze macali. A dziewczynki niech się przyzwyczajają, że są macane, bo jak potem pójdą do pracy to też będą macane, i księża tylko dobrze robią, że je do tego przygotowują.
www.edziecko.pl/rodzice/7,79361,29810377,dyrektorka-szkoly-zglosila-ze-ksiadz-dotyka-dzieci-rodzice.html#s=BoxOpImg8
Obserwuj wątek
    • tade-k53 Re: "Księża zawsze macali" 29.05.23, 12:33
      Współczuję tym księżom. „Wszyscy bowiem musimy stanąć przed trybunałem Chrystusa, aby każdy otrzymał zapłatę za uczynki dokonane w ciele, złe lub dobre.” 2 Kor 5,10
      Dlatego polecam rady jak uniknąć piekła, do którego ludzie wpadają jak rzęsisty deszcz.
      tradycja2012.blogspot.com/
      • antares504 Re: "Księża zawsze macali" 29.05.23, 12:55
        Witaj ~tade-k53, poruszyłeś ciekawy temat, przeczytałem ten artykuł w Twoim LINKU, jest tam taki tytuł "Niebo czy piekło? ". Jak wiemy do nieba czy piekła idzie dusza ludzka. I teraz zasadnicze pytanie, czy ta ludzka dusza ma masę, tzn. ile ona waży. Teolodzy twierdzą, że nie jest ona materialna. Czyli pojawia się ciekawa sprawa bo mamy XXI wiek, wiek nauki. A wiadomo gdzieś od roku 1915, że dla cząstek bezmasowych, np. znany Ci foton, to czas nie płynie. Czyli jak jakaś dusza obserwowana z naszej Ziemi, z naszym czasem, siedzi w piekle w kotle ze smołą miliardy, miliardy lat, to dla tej samej duszy nie upłynął nawet kawałeczek mikro, mikro, mikro sekundy. Czyli chyba nie jest tak źle, to Bóg stworzył prawa fizyki, widocznie piekło jest tylko do celów pokazowo propagandowych.
    • antares504 Re: "Księża zawsze macali" 29.05.23, 12:40
      Kolego ~ytartu, powiem, że poruszyłeś ciekawy problem tego "macania" i jak zauważyłeś on wybiega nawet poza religię i wiarę. Napisałeś tak : " jak potem pójdą do pracy to też będą macane ". No to teraz moje 3 słowa w temacie macania kobiet, czyli ich molestowania. Kumplu najpierw należy się zastanowić, czy takie macanie, to ma pochodzenie obyczajowe, kulturowe, a może ewolucyjne ??? A jeśli ewolucyjne, to niełatwo byłoby kobiety tknąć, gdyż podyktowane jest faktem rozrodczym. A jeśli macanie jest tworem kulturowym, to powinno zniknąć na przestrzeni kilku pokoleń w obliczu radykalnych zmian obyczajowych. Więc dlaczego molestowanie kobiet nie zanika ??? Mój drogi ~ytartu... bo one uwielbiają być macane !!!. A skarżą się na to tylko kobiety źle pomolestowane, czyli molestowane przez faceta o niskiej hierarchii społecznej. Marzeniem każdej chyba kobiety jest bycie pomolestowaną przez biskupa, czy przystojnego proboszcza. Tutaj też jest inna kwestia, poczytaj sobie ~ytartu o psychologii ewolucyjnej, tam zdolność partnera do przemocy i dominacji to jeden z testów ewaluujących jego siłę !!!. Czyli moim zdaniem jako pomolestowana, może się tylko czuć kobieta nieoczytana, niewykształcona. A statystycznie to i tak chyba 97 % kobiet ma właśnie takie fantazje erotyczne. Powiem Ci coś tak teraz prywatnie, ja zawsze marzę by pomacać wyjątkowo piękne kobiety, aby przeżyć takie chwile z najpiękniejszą, nieosiągalną kobietą. Ja wymyśliłem i stosuje taki środek zastępczy - ocieranie się o kobiety. Najlepsze to są środki komunikacji pomiędzy akademikami a uczelniami. Tam są najlepsze sztuki do ocierania się. Ocieracz musi być szybki, zwinny no i przede wszystkim musi rozróżniać typy pasażerów. Ja już na pierwszy rzut oka rozróżniam ocieracza amatora, ocieracza zawodowca, kieszonkowca, kanara i inne typy mogące stanowić potencjalne zagrożenie dla moich badań. Też z tym wszystkim pięknie korespondują wszelkie katolickie pielgrzymki. Ja na nich stwierdziłem, że życie pielgrzyma to wygląda jak orgia a nie masturbacja, z resztą Jezus powiedział, że nie powinniśmy sami sobie robić dobrze, tylko dzielić się z innymi tym co najprzyjemniejsze. I bogobojne parafianki robią to cudownie.
    • snajper55 Re: "Księża zawsze macali" 29.05.23, 14:26
      ytartu napisał:

> Wg rodziców księża mogą macać dzieci, bo zawsze macali. A dziewczynki niech się
      > przyzwyczajają, że są macane, bo jak potem pójdą do pracy to też będą macane,
      > i księża tylko dobrze robią, że je do tego przygotowują.

Te dziewczynki są już przyzwyczajone, bo w domach są podobnie, a nawet gorzej, traktowane. Tatuś, tak jak ksiądz, też ma swoje potrzeby.

S.
      • antares504 Re: "Księża zawsze macali" 29.05.23, 14:59
        Ale jaja ~snajper55. Zaraz tutaj wpadnie z małym poczuciem humoru ~wawrzanka, albo ta ~elka-sulzerowa2, i będzie agresywnie za obrażanie kobiet i ich molestowanie już jako dzieci. Ale powiem Ci coś, ostatnio poznałem dziewczynę która mówi, że wynajmuje pokój u znajomego, to jej mówię tak dla beki - "hehe a znasz te prawo, że jak zgłosisz przemoc domową to można wywalić właściciela mieszkania na bruk ??? hehe". Myślałem, że o tym słyszała i też sobie ze mną pożartuje, a ku mojemu zdziwieniu zaświeciły się jej oczy i odpowiedziała z taką nadzieją na twarzy - naprawdę ???" po czym się szeroko uśmiechnęła. Taki jest obraz kobiet, prawie wszystkich, kwestia tylko czy któraś lepiej gra i tego nie widać na pierwszy rzut oka. O ile u kobiet różnice są w cycuciach, pupci, wzroście i wiedzy, to rdzeń zawsze zostaje ten sam i każda kobieta po czasie chce przejąc kontrolę nad facetem, nawet jeśli ma być to tylko psychiczna kontrola polegająca na odpowiednim wbijaniu szpil by faceta zniewolić. OK, ale Ty wspomniałeś o molestowaniu dzieci w rodzinie. Kolego, w obecnym świecie pełnym w mediach ukazywanej nieufności, zakłamania i brutalności coraz więcej dzieci pada ofiarą molestowania - to fakt. Tylko jest tutaj jedno ale... całusy, przytulanie, branie dzieciaka na kolana już może być dla kogoś podejrzane. Moja kuzynka jest zboczona na punkcie niebezpiecznego dotyku, nawet już boję się do jej córki zbliżyć.
        • yoma Re: "Księża zawsze macali" 01.06.23, 16:11
          Incel?
          • antares504 Re: "Księża zawsze macali" 01.06.23, 22:12
            Sorry ~yoma, dlaczego mam być incel ???. Jako katolik, szukam kandydatki na żonę tak w wieku 35 lat ale koniecznie musi być dziewica. Już tutaj kiedyś pisałem dlaczego dziewica. Moja wiara tego wymaga, aby najpierw był kościelny ślub, potem weselny bal, a dopiero w nocy zniszczony u żony pussyscurity firewall.
            • yoma Re: "Księża zawsze macali" 01.06.23, 22:35
              Czyli incel.
              • antares504 Re: "Księża zawsze macali" 01.06.23, 22:44
                Dalej twierdzisz, że jestem incel droga ~yoma. Ty to chyba w erotyce uzywasz przy iniekcji tylko apki Vasselinum oraz keyloggera Silicon DIL-doo. Co to jest sex, to bym Ci z chęcią pokazał moim twardym BACKDOORem w wersji 32 cm. Już byś mnie incelem nie nazywała.
              • wariant_b Re: "Księża zawsze macali" 01.06.23, 23:20
                yoma napisała:

> Czyli incel.

Pasuje coraz bardziej.

• antares504 Re: "Księża zawsze macali" 01.06.23, 23:42
                  Hmm, jestem incelem stwierdził ~wariant_b. Ale przyjacielu, na każdą rzecz można patrzeć z dwóch stron. Jest prawda czasów, o których mówimy, i prawda ekranu, która mówi : " ~yoma stwierdziła, że ~Antares504 to incel ". Zróbcie mi przebitkę ~yomy na mównicy… Nie, nie !!! Zamieńcie ją na ~ warianta_b. Zamieńcie ją na ~warianta_b. Niech on się odszczekuje ~Antaresowi504, że jest incelem. Ale komedia na poważnym Forum "Religia i wiara".
                  • wariant_b Re: "Księża zawsze macali" 01.06.23, 23:47
                    antares504 napisał:

> Zróbcie mi przebitkę ~yomy na mównicy… Nie, nie !!! Zamieńcie ją na ~ warianta_b.

Nie przejdzie.
                    Yoma potrafi się streścić do jednego wyrazu, a nawet mniej.
                    Ja tego nie umiem.
    • pkt4a Re: "Księża zawsze macali" 01.06.23, 15:36
      Aby nie były łowione do macania w konfesjonałach , podpisujemy petycję :
      www.facebook.com/rafal.betlej.betlejewski/?locale=pl_PL
      • snajper55 Re: "Księża zawsze macali" 02.06.23, 12:37
        pkt4a napisała:

> Aby nie były łowione do macania w konfesjonałach , podpisujemy petycję :
        > www.facebook.com/rafal.betlej.betlejewski/?locale=pl_PL

Konfesjonały są dla księży onanistow. Ksieza pedofile łowią dzieci inaczej.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka