Gość: E Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: 64.236.188.* 04.04.05, 16:39 POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa z Częstochowy Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 16:51 Popieram z całego serca Pana Tomasza apel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: 217.153.88.* 04.04.05, 16:57 Ja również gorąco popieram. Jeśli nie w każdą sobotę, to przynajmniej zawsze 2go kwietnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.bredband.comhem.se 04.04.05, 17:16 Popieram. Dzieki Papiezowi odnalazelem samego siebie. Uwiezylem ze Bog istnieje. Jestem duzo szczesliwszym czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inowrocławianka Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 17:20 Gorąco popieram i bardzo chciałabym by pomysł miał poparcie kościołów w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
aniko3 Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE 04.04.05, 17:32 Przyłączam się do pomysłu i mam nadzieję, że następne pokolenia będą wiedziały jakim człowiekiem był Jan Paweł II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Czy to Polska czy Korea Pólnocna? IP: *.pbpolsoft.com.pl 04.04.05, 19:31 Czy ja śnię? Czy to KOREA POLNOCNA i wlasnie KIMIRSEN umarl? Ludzie opamietajcie sie. Papież nie zasluzyl na taki idiotyczy KULT. Zaczyna sie farsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anniczka Re: Czy to Polska czy Korea Pólnocna? IP: *.chello.pl 07.04.05, 23:35 nie nie, nie Korea Północna. Polska to Polska. howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
fiolka44 Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE 04.04.05, 19:38 Popieram w pełni. Cudowny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻABCIA Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:51 TO WSPANIAŁY POMYSŁ! Odpowiedz Link Zgłoś
ranger21 Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE 04.04.05, 19:55 oby tak było. Jestem ZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.idea.pl 04.04.05, 20:20 Popieram apel całkowicie, ale myślę, że to sie nie uda. W piątek poszłam do Kościoła na Powązki, pomodlić się za Papieża. Była godzina 18.40, już po Mszy Św. Siostra zakonna WYPROSIŁA modlących się ludzi z Kościoła, bo chciała po prostu już wyjść i zamknąć Kościół. W TAKI DZIEŃ PO PROSTU WYPROSIŁA LUDZI, KTÓRZY MODLIDLI SIĘ O ZDROWIE OJCA ŚWIĘTEGO!!!! Mam duże wątpliwości, czy Powązki przyłączą się do tego apelu:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kordijan Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.ds.pg.gda.pl 04.04.05, 20:30 jestem zdecydowanie przeciw pomimo wielkiego szacunku dla zmarlego wydaje mi sie ze nie o to chodzi. Smierc jest rzecza normalna i przytrafia sie nawet tak wielkim ludziom jak JPII. Moze zamiast przescigac sie w coraz to nowych sposobach na uwielbienie Ojca Swietego nalezaloby samemu przemyslec o co w zyciu tak naprawde chodzi. JPII chyba nie chcial zebysmy zyli tak jak on-chcial zebysmy zyli dobrze.Chwycmy sie za rece. To wystarczy. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 21:29 Tak to dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
kissinger77 Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE 04.04.05, 21:46 jestem ZA...całym sercem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:31 Kochałem papierza i będzie mi go bardzo brakowało . Zmienił cały świat . Niewiadomo jak by teraz wyglądał gdyby nie został papierzem . Mam nadzieję ze inni papierze beda kontynuowali jego misje i ze tez beda jezdzili na pielgrzymki tak jak on . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyna Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:38 Papierz jest w moim sercu i bedzie zawsze . Odpowiedz Link Zgłoś
dorotabonczak Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE 04.04.05, 22:46 Na pewno umarł WIELKI POLAK i podobnie jak ty czuje wielki żal. Uwazam jednak że jeżeli dzwony mają bić w każdą sobotę, to wszyscy się do tego przyzwyczają i nie będą pamiętać co się zdarzyło. Lepiej aby dzwony były tylko raz w roku o 21.37 w kazda rocznice śmierci. Wtedy dopiero będzie miało to sens i w takiej formie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: 62.148.85.* 04.04.05, 22:53 taa, szkoda, ze tylko mowil a nie dawal. szkoda, ze mial wszystko ale dzielil sie tylko slowami. ale jakoze w nd zaswiecilo slonce trzeba przyznac, ze zdarzyl sie cud, postuluje o natychmiastowa beatyfikacje. slyszalam opinie, ze mial piekna smierc. tylko troche dluga trwala ostatnie 7 lat. podobno bog daje zycie i odbiera, ale nie wygra z nowoczesna medycyna i jej sztuczkami. miliony dzieci umieraja w Afryce z glodu i chorob a pape trzymali sztucznie przy zyciu ostatnie kilka lat, ciekawe ile to kosztowalo... ciekawe ile osob mozna bylo za te pieniadze uratowac.. ale tego nikt w tym kraju nie powie. wolnosc slowa zawsze byla nasza mocna strona i zdrowy rozsadek rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 23:17 Jestem jak najbardziej za. Drugiego takiego Polaka juz miec nie bedziemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.05, 01:01 Dzwony niepotrzebne, wystarczą świeczki w maszych oknach. W każdą sobotę o 21.37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 01:29 Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 09:07 Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek-owa Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE 05.04.05, 11:09 NIECH ME MILCZENIE BEDZIE POPARCIEM I WYRAZEM WIELKIEGO ŻALU:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: 153.19.107.* 05.04.05, 11:11 cudowny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asica skromność IP: *.frank1.vic.optusnet.com.au 05.04.05, 11:19 Skromność była cechą Papieża Jana Pawła II i nie raz apelował o powstrzymanie się Polaków od idealizowania jego osoby, ponieważ najważniejsza powinna być wiara. Inicjator powinien trochę zastanowić się, czy mędrzec watykański, zawsze kierujący nasze spojrzenie na Boga chciałby abyśmy co tydzień dzwonem ogłaszali naszą pamięć o nim? Inicjatywa ta kojarzy mi się z patriotyzmem a właściwie wrostem chrześcijaństwa przy okazji pielgrzymki Jana Pawła II do Polski. Przykro mi, ale uważam, żeby zachować Papieża Jana Pawła II w sercu a nie w dzwonach. Miejmy dla niego szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weroonika wielkopo Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.05, 11:24 po prostu tak..tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilinka Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 11:33 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.magma-net.pl 05.04.05, 11:40 Wrocław popiera. Bardzo dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś