Dodaj do ulubionych

APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE

• Gość: E Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: 64.236.188.* 04.04.05, 16:39
      POPIERAM
    • Gość: Ewa z Częstochowy Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 16:51
      Popieram z całego serca Pana Tomasza apel.
    • Gość: ale Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: 217.153.88.* 04.04.05, 16:57
      Ja również gorąco popieram. Jeśli nie w każdą sobotę, to przynajmniej zawsze
      2go kwietnia...
      • Gość: Wojtek Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.bredband.comhem.se 04.04.05, 17:16
        Popieram. Dzieki Papiezowi odnalazelem samego siebie. Uwiezylem ze Bog
        istnieje. Jestem duzo szczesliwszym czlowiekiem.
    • Gość: Inowrocławianka Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 17:20
      Gorąco popieram i bardzo chciałabym by pomysł miał poparcie kościołów w Polsce.
      • aniko3 Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE 04.04.05, 17:32
        Przyłączam się do pomysłu i mam nadzieję, że następne pokolenia będą wiedziały jakim człowiekiem był Jan Paweł II
    • Gość: jacek Czy to Polska czy Korea Pólnocna? IP: *.pbpolsoft.com.pl 04.04.05, 19:31
      Czy ja śnię? Czy to KOREA POLNOCNA i wlasnie KIMIRSEN umarl? Ludzie
      opamietajcie sie. Papież nie zasluzyl na taki idiotyczy KULT. Zaczyna sie farsa.
      • Gość: anniczka Re: Czy to Polska czy Korea Pólnocna? IP: *.chello.pl 07.04.05, 23:35
        nie nie, nie Korea Północna. Polska to Polska. howgh.
    • fiolka44 Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE 04.04.05, 19:38
      Popieram w pełni. Cudowny pomysł
    • Gość: ŻABCIA Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:51
      TO WSPANIAŁY POMYSŁ!
    • ranger21 Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE 04.04.05, 19:55
      oby tak było. Jestem ZA
    • Gość: gość Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.idea.pl 04.04.05, 20:20
      Popieram apel całkowicie, ale myślę, że to sie nie uda. W piątek poszłam do
      Kościoła na Powązki, pomodlić się za Papieża. Była godzina 18.40, już po Mszy
      Św. Siostra zakonna WYPROSIŁA modlących się ludzi z Kościoła, bo chciała po
      prostu już wyjść i zamknąć Kościół. W TAKI DZIEŃ PO PROSTU WYPROSIŁA LUDZI,
      KTÓRZY MODLIDLI SIĘ O ZDROWIE OJCA ŚWIĘTEGO!!!! Mam duże wątpliwości, czy
      Powązki przyłączą się do tego apelu:(((
    • Gość: kordijan Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.ds.pg.gda.pl 04.04.05, 20:30
      jestem zdecydowanie przeciw pomimo wielkiego szacunku dla zmarlego wydaje mi
      sie ze nie o to chodzi. Smierc jest rzecza normalna i przytrafia sie nawet tak
      wielkim ludziom jak JPII. Moze zamiast przescigac sie w coraz to nowych
      sposobach na uwielbienie Ojca Swietego nalezaloby samemu przemyslec o co w
      zyciu tak naprawde chodzi. JPII chyba nie chcial zebysmy zyli tak jak on-chcial
      zebysmy zyli dobrze.Chwycmy sie za rece. To wystarczy.

[*]
    • Gość: Aga Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 21:29
      Tak to dobry pomysł.
    • kissinger77 Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE 04.04.05, 21:46
      jestem ZA...całym sercem...
    • Gość: michał Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:31
      Kochałem papierza i będzie mi go bardzo brakowało . Zmienił cały świat .
      Niewiadomo jak by teraz wyglądał gdyby nie został papierzem . Mam nadzieję ze
      inni papierze beda kontynuowali jego misje i ze tez beda jezdzili na
      pielgrzymki tak jak on .
      • Gość: Lucyna Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:38
        Papierz jest w moim sercu i bedzie zawsze .
    • dorotabonczak Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE 04.04.05, 22:46
      Na pewno umarł WIELKI POLAK i podobnie jak ty czuje wielki żal. Uwazam jednak
      że jeżeli dzwony mają bić w każdą sobotę, to wszyscy się do tego przyzwyczają i
      nie będą pamiętać co się zdarzyło. Lepiej aby dzwony były tylko raz w roku o
      21.37 w kazda rocznice śmierci. Wtedy dopiero będzie miało to sens i w takiej
      formie popieram.
      • Gość: eh Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: 62.148.85.* 04.04.05, 22:53
        taa, szkoda, ze tylko mowil a nie dawal. szkoda, ze mial wszystko ale dzielil
        sie tylko slowami.
        ale jakoze w nd zaswiecilo slonce trzeba przyznac, ze zdarzyl sie cud,
        postuluje o natychmiastowa beatyfikacje.
        slyszalam opinie, ze mial piekna smierc. tylko troche dluga trwala ostatnie 7
        lat. podobno bog daje zycie i odbiera, ale nie wygra z nowoczesna medycyna i
        jej sztuczkami. miliony dzieci umieraja w Afryce z glodu i chorob a pape
        trzymali sztucznie przy zyciu ostatnie kilka lat, ciekawe ile to kosztowalo...
        ciekawe ile osob mozna bylo za te pieniadze uratowac.. ale tego nikt w tym
        kraju nie powie. wolnosc slowa zawsze byla nasza mocna strona i zdrowy rozsadek
        rowniez.
    • Gość: Inez Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 23:17
      Jestem jak najbardziej za.
      Drugiego takiego Polaka juz miec nie bedziemy...
    • Gość: kinga Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.05, 01:01
      Dzwony niepotrzebne, wystarczą świeczki w maszych oknach. W każdą sobotę o 21.37
    • Gość: E. Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 01:29
      Popieram!
      • Gość: ewa NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 09:07
    • szczurek-owa Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE 05.04.05, 11:09
      NIECH ME MILCZENIE BEDZIE POPARCIEM I WYRAZEM WIELKIEGO ŻALU:(((
    • Gość: Gośka Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: 153.19.107.* 05.04.05, 11:11
      cudowny pomysł
    • Gość: asica skromność IP: *.frank1.vic.optusnet.com.au 05.04.05, 11:19
      Skromność była cechą Papieża Jana Pawła II i nie raz apelował o powstrzymanie
      się Polaków od idealizowania jego osoby, ponieważ najważniejsza powinna być
      wiara. Inicjator powinien trochę zastanowić się, czy mędrzec watykański, zawsze
      kierujący nasze spojrzenie na Boga chciałby abyśmy co tydzień dzwonem ogłaszali
      naszą pamięć o nim?

Inicjatywa ta kojarzy mi się z patriotyzmem a właściwie wrostem chrześcijaństwa
      przy okazji pielgrzymki Jana Pawła II do Polski.

Przykro mi, ale uważam, żeby zachować Papieża Jana Pawła II w sercu a nie w
      dzwonach. Miejmy dla niego szacunek.
    • Gość: weroonika wielkopo Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.05, 11:24
      po prostu tak..tak
    • Gość: ilinka Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 11:33
      popieram
    • Gość: greg Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.magma-net.pl 05.04.05, 11:40
      Wrocław popiera.

Bardzo dobry pomysł.
    • badziewiak_leon Czy czytał to ktoś z księdzów???? 05.04.05, 12:13
      chwila -
    • okmarta Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE 05.04.05, 12:24
      Popieram

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka