Dodaj do ulubionych

Grób Jana Pawła II - kamera na żywo

18.10.07, 15:36
oraz inne z Watykanu. :)
emkr.strefa.pl/kraje/watykan.php
Obserwuj wątek
    • piwi77 Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 18.10.07, 15:40
      Widziałem, nic się nie dzieje.
      • wanda43 Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 18.10.07, 21:51
        albo mam cos ze wzrokiem, albo faktycznie zywego ducha
        • przymiar Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 03.11.07, 14:18
          Faktycznie,
          żadnych duchów,
          ale zwiedzających ogrom.
          • kabja Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 07.11.07, 12:08
            U mnie nie działa. Widzę tylko zdjęcie :-(
            • piwi77 Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 07.11.07, 12:12
              A widzisz tę aurę wokół grobu?
              • kabja Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 07.11.07, 12:55
                Nie,niestety.
                • piwi77 Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 07.11.07, 13:02
                  Ja też nie, ale znajdą się tacy co zobaczą.
                  • kabja Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 07.11.07, 17:11
                    Taaa,szczególnie po ziołach ;-)
                    • atolski21 Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 07.11.07, 18:52
                      Dzieki Marksie, to dzieki tobie i misjonarzom ateizmu z tego forum
                      nawrocilem sie na ateizm. Po cholere ta kamera w jakims grobie?
                      Ateisci sie domagaja!!! Zainstalujcie kamere w jakims sedesie w
                      Rzymie - tam sa dobre widoki , akcja i aureole zolte. Sedes
                      subito , zadaja ateisci!!!!
                      • kabja Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 08.11.07, 15:41
                        A nie, wcale nie Ateiści. Są przeciez osoby, które z różnych powodów
                        nie mogą pojechać do Rzymu a chętnie pomodliłyby się przy grobie
                        Jana Pawła II. Nie pomyślałeś,że dzięki kamerze internetowej moga
                        mieć choćby namiastkę?
                        • piwi77 Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 08.11.07, 15:47
                          Właśnie w innym wątku dyskutowalismy o ciężarach ponad siły, czyż
                          atolski nie jest smutnym tego przykładem? Nie wiem, ale może jemu
                          właśnie od dźwigania ciężaru ponad jego siły, poprzestawiało coś się
                          w głowie? Tu się nie ma z czego śmiać, bo to poważna sprawa.
                          • kabja Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 09.11.07, 11:16
                            Masz rację, Piwi! Dlatego,jako miłosierny katol pomodlę się dziś za
                            Atolskiego.
                            • muerte2 Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 09.11.07, 11:22
                              Ja tam się nie będę modlił z Atolskiego, bo jeszcze mnie kto
                              wysłucha i odwróci Atolskiemu w głowie. To by się dopiero porobiło!
                              Poza tym muszę trzymać fason - skoro jestem marność nad marnościami,
                              to nie mogę się kierowac chrześcijańskimi odruchami. Bo znowu
                              Atolskiemu się zawali świat i nie będzie wiedział co o tym wszytskim
                              sądzić.
                              Kurczę, same niebezpieczeństwa się czają i cokolwiek człowiek nie
                              zrobi, to będzie źle...
                              • braat1 Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 09.11.07, 12:22
                                Pan atolski wypowiadal sie na Forum Nauka, ze zostal na Forum Religa
                                bezczelnie zabanowany przez "ateistyczny motloch itp itp itp itp"
                                • kabja Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 09.11.07, 14:50
                                  Mógłby zacząć leczyć się na nogi, na głowę już za późno...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka