andromeidon 18.10.07, 15:36 oraz inne z Watykanu. :) emkr.strefa.pl/kraje/watykan.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piwi77 Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 18.10.07, 15:40 Widziałem, nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 18.10.07, 21:51 albo mam cos ze wzrokiem, albo faktycznie zywego ducha Odpowiedz Link Zgłoś
przymiar Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 03.11.07, 14:18 Faktycznie, żadnych duchów, ale zwiedzających ogrom. Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 07.11.07, 12:08 U mnie nie działa. Widzę tylko zdjęcie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 07.11.07, 12:12 A widzisz tę aurę wokół grobu? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 07.11.07, 13:02 Ja też nie, ale znajdą się tacy co zobaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 07.11.07, 17:11 Taaa,szczególnie po ziołach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
atolski21 Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 07.11.07, 18:52 Dzieki Marksie, to dzieki tobie i misjonarzom ateizmu z tego forum nawrocilem sie na ateizm. Po cholere ta kamera w jakims grobie? Ateisci sie domagaja!!! Zainstalujcie kamere w jakims sedesie w Rzymie - tam sa dobre widoki , akcja i aureole zolte. Sedes subito , zadaja ateisci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 08.11.07, 15:41 A nie, wcale nie Ateiści. Są przeciez osoby, które z różnych powodów nie mogą pojechać do Rzymu a chętnie pomodliłyby się przy grobie Jana Pawła II. Nie pomyślałeś,że dzięki kamerze internetowej moga mieć choćby namiastkę? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 08.11.07, 15:47 Właśnie w innym wątku dyskutowalismy o ciężarach ponad siły, czyż atolski nie jest smutnym tego przykładem? Nie wiem, ale może jemu właśnie od dźwigania ciężaru ponad jego siły, poprzestawiało coś się w głowie? Tu się nie ma z czego śmiać, bo to poważna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 09.11.07, 11:16 Masz rację, Piwi! Dlatego,jako miłosierny katol pomodlę się dziś za Atolskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
muerte2 Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 09.11.07, 11:22 Ja tam się nie będę modlił z Atolskiego, bo jeszcze mnie kto wysłucha i odwróci Atolskiemu w głowie. To by się dopiero porobiło! Poza tym muszę trzymać fason - skoro jestem marność nad marnościami, to nie mogę się kierowac chrześcijańskimi odruchami. Bo znowu Atolskiemu się zawali świat i nie będzie wiedział co o tym wszytskim sądzić. Kurczę, same niebezpieczeństwa się czają i cokolwiek człowiek nie zrobi, to będzie źle... Odpowiedz Link Zgłoś
braat1 Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 09.11.07, 12:22 Pan atolski wypowiadal sie na Forum Nauka, ze zostal na Forum Religa bezczelnie zabanowany przez "ateistyczny motloch itp itp itp itp" Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: Grób Jana Pawła II - kamera na żywo 09.11.07, 14:50 Mógłby zacząć leczyć się na nogi, na głowę już za późno... Odpowiedz Link Zgłoś