sojuz1 22.05.08, 11:52 Czy to nie obciach? Zwłaszcza w lecie jak jest upał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_3miasto1 Re: W garniturze do kościoła 22.05.08, 12:42 Garnitur w czasie upałów to nie obciach ale głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: W garniturze do kościoła 22.05.08, 14:43 michal_3miasto1 napisał: > Garnitur w czasie upałów to nie obciach ale głupota. Ta, wy lekko ubrani a ,,duszpasterz" musi w takim czarny szlafroku śmigać , wstyd mi za ciebie ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: W garniturze do kościoła 22.05.08, 14:41 sojuz1 napisał: > Czy to nie obciach? Zwłaszcza w lecie jak jest upał? Wstydziłbyś się! popatrz w jakiej zbroi ksiądz za ołtarzem w kupie dymu z kadzidła musi stać ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
etna82 Re: W garniturze do kościoła 25.05.08, 10:38 Bardzo mi sie podobaja Mezczyzni w garniturach:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: W garniturze do kościoła 25.05.08, 12:36 etna82 napisała: > Bardzo mi sie podobaja Mezczyzni w garniturach:) ::)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
etna82 Re: W garniturze do kościoła 25.05.08, 21:53 kolter_hugh napisał: > etna82 napisała: > > > Bardzo mi sie podobaja Mezczyzni w garniturach:) > > ::)))))) Ty napewno go zakładasz,prawda??:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: W garniturze do kościoła 25.05.08, 22:29 etna82 napisała: > Ty napewno go zakładasz,prawda??:) Dla ciebie nawet sutannę założę ::)))) Odpowiedz Link Zgłoś
etna82 Re: W garniturze do kościoła 25.05.08, 22:34 kolter_hugh napisał: > etna82 napisała: > > Ty napewno go zakładasz,prawda??:) > > Dla ciebie nawet sutannę założę ::)))) :):) tylko sutannę? nic pod nią?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: W garniturze do kościoła 25.05.08, 22:43 etna82 napisała: > :):) tylko sutannę? nic pod nią?? No dobra jakiś medalik założę na szyję ::(((( Odpowiedz Link Zgłoś
etna82 Re: W garniturze do kościoła 25.05.08, 22:48 kolter_hugh napisał: > etna82 napisała: > > :):) tylko sutannę? nic pod nią?? > > No dobra jakiś medalik założę na szyję ::(((( Ucieszyłabym sie z ..dzwoneczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: W garniturze do kościoła 25.05.08, 22:57 etna82 napisała > Ucieszyłabym sie z ..dzwoneczka:) Ta, ale gdzie go powiesić ::)))) Odpowiedz Link Zgłoś
etna82 Re: W garniturze do kościoła 27.05.08, 00:40 kolter_hugh napisał: > etna82 napisała > > > Ucieszyłabym sie z ..dzwoneczka:) > > Ta, ale gdzie go powiesić ::)))) Hmmm... myślę ,ze najlepiej na ukochanym , potężnym orężu, uwielbianym i podziwianym przez przeciwną płeć od zarania dziejów.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: W garniturze do kościoła 27.05.08, 09:42 etna82 napisała: > Hmmm... myślę ,ze najlepiej na ukochanym , potężnym orężu, uwielbianym i > podziwianym przez przeciwną płeć od zarania dziejów.:) Ok,ale tylko dla ciebie ten pokaz ,dzwoneczka". Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: W garniturze do kościoła 22.05.08, 14:50 Ci co idą do kościoła w garniturze, dają tym wyraz, że to ich jedyna okazja aby ubrać garnitur. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: W garniturze do kościoła 22.05.08, 14:55 W dresie na spotkanie z panem bogiem mają chodzić? Gdzieś czytałem, że w kościołach wiesza się plakaty informujące, jak powinien być ubrany katolik przestępujący próg świątyni. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: W garniturze do kościoła 22.05.08, 15:05 W kulturalnej mafii też obowiązują garnitury, dresy noszą żule. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: W garniturze do kościoła 22.05.08, 16:12 ja najczęściej chodzę w stroju sportowym, taką mam pracę, że mogę, a do kościoła, kina, dobrej restauracji też pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: W garniturze do kościoła 22.05.08, 17:08 No i ..moherowy beret z antenka lub bez.Pasuje podobnie jak poglady wyznaniowe,jedyne,sprawiedliwe i ..boskie. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka07 Re: W garniturze do kościoła 22.05.08, 22:54 Tak boskie, tylko tego boga jeszcze nikt nie zna. Oprócz kleru. To jakiś nowy bóg. Bardzo naiwny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
selenya Re: W garniturze do kościoła 26.05.08, 23:18 Toz w ''Czterdziestolatku'' Kobieta Pracujaca tlumaczy, ze ludzie jak sie wybieraja do teatru, opery, Kosciola itp. to zakladaja eleganckie ubranie. A czemu? Poniewaz odczuwaja potrzebe uwznioslenia. Ale jak Ty jej Soyuz1 nie odczuwasz to mozesz isc na slub w Koszulce z Mickey Mouse i w trampkach ;) Tylko, ze wtedy obrazisz tych, co te potrzebe odczuwaja. Odpowiedz Link Zgłoś