l.george.l 30.06.08, 22:06 Oto kolejny przykład na to, jak wiara w coś tam, czego nie widać, ani nie słychać, odbiera rozum www.tvn24.pl/-1,1555600,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: MP4 narzędziem szatana 30.06.08, 22:12 Co to za pokusa MP4,moja nowa sasiadka to dopiero pokusa,choc mezatka,wiec co mam zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka07 Re: MP4 narzędziem szatana 30.06.08, 22:12 " Wielu ortodoksyjnych Żydów nie ma w domu telewizora i nie korzysta z internetu, chcąc unikać wiążących się z nimi pokus ". Oj głupi ludzie. A nie lepiej zaprogramować ludzkie mózgi? ;). Pokus uniknąć się nie da! Chyba, że oduczymy sie myśleć, no i wyobraźni mieć nie będziemy. Gdyby Bogu na tym zależało to wyobraźni by nam nie dał!. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: MP4 narzędziem szatana 30.06.08, 22:17 Gdyby oni i im podobni swoją głupotę w czterech ścianach swojego domu uprawiali to pół biedy, ale oni ze swoja chorobą rozłażą się jak robactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka07 Re: MP4 narzędziem szatana 30.06.08, 22:18 No to narażają sie sami na pokusy. Masochiści czy jak? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: MP4 narzędziem szatana 30.06.08, 22:19 krytykantka07 napisała: > No to narażają sie sami na pokusy. Masochiści czy jak? ;) Amisze tez nie maja w domu telefonów ! ale w garażach już tak ::)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka07 Re: MP4 narzędziem szatana 30.06.08, 22:29 Acha już rozumiem. W garażu ich mózg inaczej funkcjonuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: MP4 narzędziem szatana 30.06.08, 22:31 krytykantka07 napisała: > Acha już rozumiem. W garażu ich mózg inaczej funkcjonuje ;) Nie , garaż to nie dom mieszkalny , a w takich nie mogą mieć telefonów . Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: MP4 narzędziem szatana 30.06.08, 22:31 Maja problem z pokusami,ja tez bo ich szukam.To troche stresujace zajecie,ale i budujace,podnoszace poziom testosteronu.Ile trzeba sie nakombinowac,ale cel jest tego wart.A wogole co to jest ta pokusa? Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka07 Re: MP4 narzędziem szatana 30.06.08, 22:36 Hmmmmmmmmmm sama nie wiem, co to jest ta pokusa, bo ich nie mam ;). Nawet jak ich szukam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Moze milczmy,bo ja moher... 30.06.08, 22:42 "skopiuje" ten pomysl to bedzie po internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka07 Re: Moze milczmy,bo ja moher... 30.06.08, 22:48 E tam. Internet moherom potrzebny ;). Tak samo telewizja i radio ;). Bez reklamy mohery nie mają władzy. Muszą sie tylko pilnować, żeby wybierać to, co dla nich korzystne i unikać pokus ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: MP4 narzędziem szatana 30.06.08, 22:43 krytykantka07 napisała: > Hmmmmmmmmmm sama nie wiem, co to jest ta pokusa, bo ich nie mam ;). > Nawet jak ich szukam ;) To masz je czy nie ?? bo już cały durny chodzę !! Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka07 Re: MP4 narzędziem szatana 30.06.08, 22:46 Ależ Kolterku wyraźnie napisałam, że nie mam. Ryzykuję, szukam i pokus nie mam ;). Gdybym zaczęła walczyć z sobą to szybciej bym miała. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: MP4 narzędziem szatana 30.06.08, 22:49 krytykantka07 napisała: > Ależ Kolterku wyraźnie napisałam, że nie mam. Ryzykuję, szukam i > pokus nie mam ;). Gdybym zaczęła walczyć z sobą to szybciej bym > miała. Strzel setkę to będzie prościej ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka07 Re: MP4 narzędziem szatana 30.06.08, 23:28 Już Ci tłumaczyłam, że nie mogę pić, żeby być sobą. Tego wymaga przykazanie miłości bliźniego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: MP4 narzędziem szatana 01.07.08, 08:10 krytykantka07 napisała: > Już Ci tłumaczyłam, że nie mogę pić, żeby być sobą. Tego wymaga > przykazanie miłości bliźniego ;) E , tam marudna jesteś ::))) Odpowiedz Link Zgłoś