Gość: naam Re: Vistaprint IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 18:05 Witam, ja tez miałam "przyjemnosc" poznac vistaprint zamowilam wizytowki, pech chcial i popelnilam blad w nazwie firmy niestety zamowienia nie moglam anulowac choc istnieje taka mozliwosc. Kontaktu tel. nie ma wiec wyslalam e-mail ok. 5-u razy najpierw prosilam o korekte bledu bezskutecznie, potem o anulowanie zamowienia grzecznie -nie pomoglo, wiec uzylam ostrych slow ! no i natychmiast mila pani powiadomila mnie ze zamowienie udalo sie anulowac. Zajelo mi to ok. tygodnia ciaglego nagadywania ich moimi mailami .Natomiast nie zwrocono mi calej kwoty 140 zł zaplacilam , a oddano 90 zł. nie uprzedzono mnie o tym. Zupelnie zgadzam sie z opiniami o firmie VISTA PRINT. JEDYNE CO MOZNA ZROBIC TO UPRZEDZIC INNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Vistaprint IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 13:32 zamówiłam trzy wzory wizytówek z ich szablonów - przesyłka w cenie od czapy (każda osobno płatna!), ale ok, dorabiają sobie. paczki doszły w terminie, ale jakość - tragedia. kolory tak ciemne, że prawie nieczytelne. od dwóch tygodni bujam się z mailową reklamacją, panie z obsługi klienta sprawiają wrażenie botów - wklejają mi fragmenty regulaminu, nie mające związku z moją sprawą. wkurzona maksymalnie, poprosiłam jeszcze o menu z ich firmowego baru i pogodę na weekend :-P bilans: wtopiłam okrągłą sumkę, wizytówek tej jakości nikomu nie dam, ociężała umysłowo obsługa kompletnie się nie poczuwa do odpowiedzialności za skopanie zamówienia. wysłałam im te kicze pocztą, niech sobie obejrzą, co pięknego zrobili. poczekam jeszcze kilka dni i pomyślę nad robieniem im reklamy w necie. na problemy z niskim ciśnieniem - VISTAPRINT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Vistaprint IP: *.play-internet.pl 12.03.11, 11:40 Vistaprint to oszuści i złodzieje. Zamówiłem i zapłaciłem za 3 usługi. Nie otrzymałem ani jednego zamówienia. Mimo kontaktu z nimi żadnego odzewu, wysłałem kilkanaście e-maili, podobno nie widzieli wpłat - bzdura. Wysłałem potwierdzenie zapłaty, nadal żadnej odpowiedzi. To ZŁODZIEJE - ostrzegam. Teraz składam pozew sądowy, zobaczymy, co teraz zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch*je Re: Vistaprint IP: *.play-internet.pl 31.03.11, 01:15 Przysłali mi reklame na maila, ze niby wygrałam kubek "gratis", a tak na prawde nic nie było do wygrania, bo nie dało sie wejść na tą strone, co niby ta wygrana była. Mam nadzieje, ze mi jeszcze "gratis" nie wysłali wirusa jakiegoś! Po co ludziom d*e zawracają, nigdy u nich nic nie zamówie, bo nie cierpie nachalnej reklamy i takich żałosnych tanich chwytów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Vistaprint IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.11, 12:16 Zaskakująca jest rozbieżność opinii na temat firmy Vistaprint... Na ofertę firmy natknęłam się podczas poszukiwań firmy poligraficznej oferującej "ładny" design. Mnogość wzorów i możliwości zachęciły mnie do zainteresowania się ich ofertą. Oczywiście zaskakujące były oferty gratisowe, ale pomyślałam, że to taki chwyt marketingowy, bo firma może nie zarabia oficjalnie na produkcji, ale na wysyłce już tak. Wybrałam model wizytówki, wpisałam dane. Zanim kupiłam poczytałam na forach co klienci piszą na temat firmy... zawahałam się, ale po tygodniu zastanawiania się uznałam, że warto zaryzykować te 22,40zł, bo jak sroka uwielbiam rzeczy ładne. Kupiłam 250 wizytówek gratis, wybrałam opcję dostawy 21 dni, od razu zapłaciłam. Zamówienie złożyłam 1 kwietnia 2011, przesyłka przyszła 13 kwietnia (z Rotterdamu). Będąc pod wpływem opinii forumowiczów szukałam jakiegoś ukrytego feleru, jakiegoś niedopatrzenia. Nic nie znalazłam. Komentarz zbędny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ais Re: Vistaprint IP: 213.25.206.* 09.05.11, 13:34 Wow, ale jestem w szoku. Zamowiłam 30 kwietnia, dostałam 9 maja. Mimo terminu realizacji 21 dni. Po przeczytaniu wszystkich negatywnych opinii juz sie nastawiłam ze utopilam kase, ale... o dziwo... Na prawde jestem w pozytywnym szoku. Oczywiście nie jest to tania oferta, bo zamawiałam ilości raczej detaliczne niż hurtowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzka nie polecam IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.11, 18:31 Kupilam kupon groupon za 20 zl, wart w Vistaprincie ponoć zł. Zamówiłam album 30x30, bo jak się okazało z tym kuponem nie można było wybierać z całej oferty ale tylko wybrane artykuły. Zamówiłam na początku maja, okazało się ze muszę dopłacić różnicę w cenie, podatek, transport itp., wiec w sumie nieco ponad 100zl. Zamówienie miało być zrealizowane w ciągu trzech tygodni, po miesiącu oczekiwania napisałam do vistaprintu, ze paczka jednak nie dotarła. Mila Pani odpisała ze uwzględniają moja reklamacje i oczywiście wyślą jeszcze raz album, ze taka sytuacja nie jest dla nich typowa, itp... Po kolejnym miesiącu oczekiwania napisałam kolejny email, ze nadal nic mi nie dostarczono i proszę o wyjaśnienie sprawy, a najlepiej zwrot pieniędzy które wpłaciłam. Mila pani znów oczywiście uwzględniła moją reklamację i poprosiła o nr konta na który ma być dokonany zwrot pieniędzy, z zastrzeżeniem że przelewu mogą dokonać nawet do miesiąca. Numer podałam wraz z adnotacją ze życzę sobie aby zwrócono mi obie wpłacone przeze mnie kwoty. Mila pani odpisala ze za kupon mi nie mogą zwrócić ponieważ zapłaciłam za niego gruponowi.pl a nie vistaprint.pl.... ale ofiarowała mi kolejny kuponik wart ponoć 100zl do wykorzystania. (oczywiście nie ma zamiaru go wykorzystywać). A kwotę którą im wpłaciłam bezpośrednio - zwrócili mi na drugi dzień - na szczescie!! Zastanawiam sie jeszcze nad reklamacja do grouponu. Czy ktoś odzyskiwal swoje utopione w grouponie pieniadze?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: nie polecam IP: *.radom.vectranet.pl 09.08.11, 10:37 Też kupiłam kupon groupon i na nic mi się nie przydał, bo promocje dostępne dla wszystkich klientów "wlazły" w zniżkę więc jak dla mnie to przekręt, a że zniżki mają na wszystko praktycznie więc bez komentarza pozostawię.... Co do firmy vistaprint to ja też chyba jako jedna z nielicznych miałam szczęście. Zamówiłam parę rzeczy, koszty ok.100 zł . Wyszły od nich w dwóch paczkach; w jednej folia okienna, w drugiej reszta. Folia doszła, reszta zaginęła choć przesyłka była nadana wcześniej niż ta która dotarła. Wysłałam zapytanie mailem, odpisano mi, że termin realizacji zamówienia nie minął. Poczekałam więc, napisałam ponownie. Odpowiedź - przepraszają wysyłają ponownie całość zamówienia i otrzymam je w ciągu 3 dni roboczych, jeśli otrzymam zaległą paczkę mam sobie ją zatrzymać jako wyraz przeprosin. Dzisiaj faktycznie ponownie przyszły obie paczki, choć reklamowałam jedną. Podsumowanie? Koszty przesyłki kosmiczne, nie sprawdziłam, sama jestem sobie winna, nie miałam pojęcia że firma zagraniczna, więcej pewnie nie zamówię, bo wolę zostać w gronie szczęśliwców i nie naciąć się kolejnym razem, za dużo negatywnych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pliszkin Re: Vistaprint IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 10:22 W mojej ocenie : nierzetelna firma. Jak bedziecie finalizować zamówienie najpierw okaże się, że ceny były podawane netto i kwota do zapłaty rośnie ponad 20%. Potem okaże się , że musicie dopłacić jeszcze 60 złotych za przesyłkę. A potem możecie (tak jak ja), w ogóle nie otrzymać przesyłki ze swoim zamówieniem (od Vistaprint dowiecie się, że nie monitorują przesyłek)! Po trudnej procedurze reklamacyjnej (ze względu na brak kontaktu ze strony Vistaprint) otrzymacie obietnicę zwrotu należności. Może Wy bedziecie mieli więcej szczęścia, bo ja jestem tylko zasypywany reklamami, a zwrotu pieniędzy jak nie było, tak nie ma. Groupon już dawno mi zwrócił należność (bo to oni mnie wrolowali w tę "promocję"), a Vistaprint milczy jesli nie liczyć namawiania na kolejne zakupy. W mojej osobistej ocenie, po tej transakcji: jest mnóstwo naszych rodzimych rzetelnych i uczciwych firm zdecydowanie bardziej zasługujących na klienta, od Vistaprint. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do_pliszkin Re: Vistaprint IP: *.play-internet.pl 14.09.11, 20:56 mozesz napisac co napisales do grupona>pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kinita Re: Vistaprint 23.09.11, 00:35 Dla mnie ta firma od razu wydala sie podejrzana? Jaki jest sens prowadzenia dzialalnosci gospodarczej, kiedy rozdaje sie darmowy towar na prawo i lewo? Mieszkam w UK i na maila otrzymuje non stop "oferty specjalne", jaka to jestem szczesciara i wygrywam, kubek, kalendarz, wizytowki, podczas zakupow na e-bayu, amazonie, i kilku innych sklepach internetowych w paczce znajduje ich ulotki. Oferuja wszystko za darmo lub pol darmo, zarowno w Polsce jak i w Anglii. Pracowalam w firmie reklamowej i wiem, ile kosztuja dobrej jakosci druki, te od nich sa chyba na papierze toaletowym. Po pierwsze psuja rynek tymi cenami, po drugie oszukuja ludzi nie wysylajac produktow. W skrzynce mailowej znalazam jakas stara oferte na darmowy kalendarz z dopiskiem: Nie zawiera podatku VAT. Przetwarzanie zamówienia i przesyłka, dodatki do produktów, ładowanie zdjęć i logo nie jest wliczone w cenę, chyba że zaznaczono inaczej. Rabat nie dotyczy poprzednich zamówień. Szczegóły znajdziesz na naszej stronie. , jako adres korespondencyjny podano siedzibe w Barcelonie... Jak dla mnie za duzo niewiadomych, i nawet za darmo bym sie na ich oferte nie zdecydowala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko-gfg Re: Vistaprint IP: *.tktelekom.pl 07.10.11, 17:43 Kilka cennych info jakie od nich dostałem. Mam groupon do wykorzystania 25zł za 120 z Vistapront i mam sporo obaw, więc wysłałem maila i odpowiedź była w 5 minut. Szanowny Kliencie Marek ????, Dziękujemy, że wybrałeś Vistaprint - tutaj drukujesz więcej za mniej. W warunkach kuponu widnieje informacja, że kwota kuponu odliczana jest od kwoty produktu. Klient opłaca koszta transportu. Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę miłego dnia. Z wyrazami szacunku, Alina Kavka Dział Obsługi Klienta Vistaprint Original Message: Date Sent: 07/10/2011 09:28 Witam, dziękuję za odpowiedź. Chciałby sprecyzować jeszcze kilka rzeczy. Jeśli kupon jest na 120 zł a obraz na płótnie kosztuje 78,99 zł to pozostałe 40 zł mogę wykorzystać na poczet przesyłki.?? 78,99+ 28,62 (koszt wysyłki) = 107,61 można tak zrobić?? Pozdrawiam, Marek ??? Dnia 7 października 2011 14:52 obslugaklienta@vistaprint.pl napisał(a): Szanowny Kliencie, Otrzymaliśmy zapytanie dotyczące składania zamówienia na naszym portalu z wykorzystaniem kuponu rabatowego. Przed złożeniem zamówienia prosimy o zapoznanie się ze szczegółami oraz warunkami zakupionego kuponu. Wszelkie promocje uaktywniane zostają poprzez zalogowanie się użytkownika poprzez link podany na zakupionym kuponie. W tym celu prosimy o wpisanie owego linku w okno przeglądarki internetowej. Użytkownik automatycznie przeniesiony zostanie na naszą stronę. Po zalogowaniu się za pomocą adresu email jak i hasła użytkownika, promocja zostanie uaktywniona. Proszę wybrać i zaprojektować produkty wymienione w ofercie i przenieść do koszyka. Jeżeli produkty znajdują się już w koszyku Klienta, proszę wylogować się z naszej strony, wpisać link z kuponu w okno przeglądarki i zalogować się ponownie na naszej stronie. Miejsce na wpisanie numeru kuponu znajduje się w koszyku w polu umieszczonym pod produktami: „kupon promocyjny” lub na stronie przy wyborze metody płatniczej, pod „przelew bankowy”. Proszę wpisać 10-cyfrowy numer kuponu. Cena produktów powinna pomniejszona zostać o kwotę kuponu. Pod produktami znajdującymi się w koszyku pojawi się czerowny trójkąt, symbol kuponu. Klient może przystąpić do składania zamówienia, klikając na pole „złóż zamówienie” Proszę wybrać termin dostawy, wpisać adres docelowy, faktury i wybrać metodę płatniczą. Przed zaakceptowaniem zamówienia pojawią się szczegóły zamówienia i jego całkowita kwota pomniejszona o kwotę zakupionego kuponu. Bardzo proszę o zwrócenie uwagi na fakt iż: dodatkowe usługi nie wymienione w promocji objęte są dodatkową opłatą podczas składania zamówienia wykorzystany może zostać tylko jeden kupon różne promocje nie mogą łączone być w jednym zamówieniu (kwota kuponu odliczana jest od standardowej kwoty zamówienia, a nie od jej promocyjnej kwoty) numer kuponu dopisany musi zostać przed złożeniem zamówienia i nie może zostać odliczony do kwoty zamówienia po zatwierdzeniu zamówienia W przypadku wystąpienia niezgodności w cenie gwarantowanej w promocji, Klient zgłosić musi się do Działu Obsługi Klienta przed zatwierdzeniem zamówienia. Jeżeli Klient mimo niezgodniości wyśle i opłaci zamówienie, godzi się z warunkami zamówienia jak i z jego ceną. W razie dalszych pytań chętnie służymy pomocą. Dziękujemy, że wybrałeś Vistaprint! Z wyrazami szacunku, Alina Kavka Dział Obsługi Klienta Vistaprint Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga na Vistaprin Re: Vistaprint IP: *.play-internet.pl 14.10.11, 16:29 Produkty Vistaprint tak pakuje, ze ulegly uszkodzeniu. Jakosc okropna. Zdecydowanie ODRADZAM VISTAPRINT!!! Po zamówieniu otrzymalem status VIP Klienta, za to po zlozeniu reklamacji przez miesiac brak najmniejszego kontaktu ze strony Vistaprint! OSTRZEGAM! Stracilem 100 zł uważej, abys i Ty nie stracił pieniedzy zamawiając w VISTAPRINT! 1. Duzy Magnes na drzwi auta - dotarl uszkodzony. Jako profesjonalnie wykonujacy i wysylajacy taki produkt Vistaprint powinna wiedziec, ze po zrorowlaniu i wszadzeniu w cienki kartonik i w papierowa koperte z duzym prawdopodobienstewm ulegnie on uszkodzeniu. Otrzymalem uszkodzony magnes, nie dajacy sie plasko rozwinac, z uszkodzeniami nadruku na krawedziach zalaman i odksztalceniach (zmarszczkach) wzdluz zalaman. 2. Podkladka pod mysz wykonana przez Vistaprint - to produkt wyjatkowo niskiej jakosci: 2. a zostal wykonany niezgodnie z projektem - na krawedzi poza rysunkiem, kolor zamiast czarny (jak na projekcie bedacym podstawa zamowienia) jest brazowy - wyglada to okropnie. 2 b. farba na nadruku rozlala sie (podciekla) z czarnego na biale tlo ! - to zupelnie dyskfalifikuje wykonanie produktu 2 c. na krawedziach zewnetrznych podkladka jest postrzepiona, wychodza z niej nitki, krawedz ma kolor bialy 2 d. material pod podkladka - guma jest zbyt sliska, podkladka przesuwa po stole podczas przesuwania myszki - taka podkladka nie byla widziana od kilkunastu lat uzytkowania podkladek! Cena (naciaganie na koszty, na koncu dowiadujesz sie, ze to cena netto, zmuszanie do doplaty za przesylke (inaczej wysla za miesiac) to NIEUCZCIWE PRAKTYKI. ZDECYDOWANIE ODRADZAM VISTAPRINT !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorot Re: Vistaprint IP: *.wist.com.pl 14.10.11, 20:27 Dostałam na email że wygrałam kubek gratis. Sceptycznie do tego podeszłam, ale sobie mysle, że zobacze o co kaman. Wyszło na to, że mogę sobie zamówić kubek ze zdjęciem za free tylko muszę zapłacić za przesyłkę. Heh coś około 24zł to sobie myśle czemu nie... Dopiero teraz sprawdzam opinie na forum i cieszę się, że nie sprawdziłam wcześniej :) Zamówiłam kubek. Po tygodniu zapłaciłam przelewem, po czym dostałam odpowiedź w jakim stanie jest przygotowanie przesyłki. Kubek miał przyjść 21.10.2011 ale przyszedł dziś :) tj 14.10 :) Jest śliczny. Zapakowany był solidnie, że nie miało szans nic mu się stać :) Właśnie mam zamiar zamówić kalendarz gratis. Mam nadzieję, że i tym razem wszystko przebiegnie pomyślnie... Jak na razie nie mam zastrzeżeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niks Re: Vistaprint IP: *.play-internet.pl 19.10.11, 19:01 A czy ktoś ma może jakiegoś bezpośredniego maila? Kiedyś pisanie na aserwatka@vistaprint.com było gwarantem odpowiedzi i otrzymania towaru, wystarczyło napisać o planowanej wizycie na policji. Teraz niestety adres nieaktywny, a potrzebuję dla znajomej, bo oczywiście towaru jak nie ma ,tak nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Vistaprint IP: *.dynamic.mm.pl 23.10.11, 19:35 Nie dajcie się nabrać to złodzieje i tyle.Dwa lata temu złożone zamówienie,płatność dokonana przelewem,później sześć miesięcy wysyłania maili żadnej odpowiedzi.Straciłam ponad 60 pln i wizytówek nie dostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alelalamanochalla Re: Vistaprint IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.11, 20:50 Vistaprint to niepoważni ludzie, a raczej AUTOMATY, gdyż z człowiekiem tam nie porozmawiasz, tylko mejle z podpisem niby osoby, bez telefonu. Zamówiłem kilka rzeczy na próbę, wizytówki, wizytownik, koszulka z napisem, długopis z grawerem logo. Po zamówieniu sprawdziłem opinie w internecie i włos mi się na głowie zjeżył. Zacząłem intensywne ponaglanie mejlowe, kręcili kombinowali, aż towar dotarł, na paczce pieczęć, że paczka została uszkodzona za granicą. Wizytówki totalnie do wyrzucenia, kolory nie do przyjęcia, jedynie długopis wygląda sensownie i koszu. Faktura błędnie wystawiona. Złożyłem reklamację i jak kamień w głęboką wodę. Nie liczę na pozytywne rozpatrzenie. Dobrze, że nie zamówiłem nic więcej, a już było daleko, ale nie zapłaciłem. Poprosiłem ich zdecydowanie o skasowanie mojego konta i na tym skończyłem z nimi współpracę. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM, NIE ROZMAWIAJĄ Z KLIENTEM, BRAK KONTAKTU OPRÓCZ AUTOMATU. TO NIE LUDZIE. KTO NIE PRÓBOWAŁ NIECH SIĘ MOCNO ZASTANOWI, MOIM ZDANIEM NIE WARTO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: Vistaprint IP: *.cdma.centertel.pl 20.12.11, 00:04 Jestem zdziwiona ponieważ ja mam same dobre wrażenia z vistaprint. Pierwsze darmowe wizytówki zamówiłam prawie 2 lata temu. Otrzymałam je przed upływem 21 dni. W bieżącym roku zamawiałam kilkakrotnie. Magnesy na auto zamówiłam wieczorem i otrzymałam 2 dni później! Byłam w szoku gdyż nie płaciłam za wysyłkę 21 dniową. Pomyślałam że gdybym zapłaciła za ekspres to było by dopiero wyrzucenie pieniędzy w błoto. Późniejsze zamówienia nie były już tak szybkie ale i tak zawsze przed upływem 21 dni. Zamawiałam produkty gratisowe: wizytówki, kubek, kalendarz, magnesy na auto, koszulkę, długopis, notes na spirali, ulotki, broszury, pieczątki i nie pamiętam co jeszcze. Jedynie jakość koszulki mnie nie powaliła ale bez dramatu. Reszta jak najbardziej super. Zwłaszcza notes na spirali, super jakość papieru. Również ulotki, które okazały się jakości pocztówek, dla mnie super. Przelew robiłam zawsze przez ich stronę i nigdy nie miałam potrzeby kontaktu z ich obsługą klienta, więc na ten temat nie mam zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Vistaprint IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.11, 18:42 Teraz mają NOWY SPOSÓB! UWAGA! Cały czas przy składaniu zamówienia podają cene promocyjną a dopiero przy przelewie wskakuje cena o 50zł wyższa (w moim przypadku) nie zapłaciłem na szczęście. Nabrałem się bo wydawało mi się że to uczciwa firma bo wszędzie się reklamuje. Dopiero teraz wiedzę że nie jestem sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hunavita Re: Vistaprint IP: *.centertel.pl 06.01.12, 21:33 No właśnie ja podobnie jak mój poprzednik dałam się nabrać niby kalendarz miał być gratis do tego doszły jakieś koszty ale w sumie do zapłaty wychodziło niecałe 30 zł więc myślę to nie duże pieniądze... Gdy dałam na realizację zamówienia i wybrałam opcję płatności wyskoczyło ze mam do zapłaty ponad 60 zł!!! Chciałam anulować zamówienia ale na stronie jest informacja, że anulowanie zamówienia jest niemożliwe. A dokładnie najpierw przyszedł mail o treści: 1 Kalendarz Ścienny GRATIS lub 3 tylko za 43,99 zł! GRATULACJE! Idealny prezent na Dzień Babci i Dziadka! Otrzymujesz dostęp do dwóch wspaniałych ofert: 1 Kalendarz GRATIS lub 3 za jedyne 43,99 zł! 1 gratis 3x1 1 Kalendarz Ścienny ze Zdjęciami 3 Kalendarze Ścienne Zamow teraz Zamow teraz Juź od 43,99 zł teraz GRATIS! Juź od 131,97 zł teraz 43,99 zł . Wykorzystaj 13 ulubionych zdjęć . Wybierz jeden z atrakcyjnych projektów . Dodaj opisy przy wybranych datach . Im więcej kupujesz, tym więcej oszczędzasz! . Wspaniały upominek dla bliskich i klientów . łatwe projektowanie i szybka przesyłka Zamów teraz! Taka oferta się nie powtórzy! Dalej Witaj Magdalena, Dziękujemy za złożenie zamówienia w Vistaprint! W ramach podziękowania przygotowaliśmy dla Ciebie specjalną ofertę. Aby zrealizować zamówienie, potrzebujemy: 1. Przelew na nasze konto w systemie Płatności. Suma przelewu: 60,54 zł 2. Wprowdź odbiorcę przelewu. Dane naszego konta: Dane odbiorcy: PayU S. A. ul. Marcelinska 90, 60-324 Poznan Bank: BRE BANK SA O/REG. w Poznaniu Numer rachunku: 82 1140 1124 3630 0101 8668 5668 Tytuł przelewu: (IdT 86685668 ) dla Vistaprint.pl Twoje zamówienie zostało przyjęte do realizacji i zostanie zrealizowane po zaksięgowaniu zapłaty. Fakt akceptacji zapłaty zostanie potwierdzony dodatkowym emailem. kliknij tutaj aby przeprocesować Twoje zamówienie teraz zmieniając metodę płatności na kartę kredytową. Szczegóły Twojego zamówienia: Numer zamówienia: C9NWR-71A87-0O3 Data zamówienia: 2012-01-05 Opcja dostawy: Zwykły Przewidywany czas realizacji zamówienia: 21 dni. Ważna nota odnośnie VATu: Dodatkowo otrzymasz oddzielny email opisujący informacje odnośnie VATu. Odnośnie zamówień złożonych z kilku produktów: Jeśli Twoje zamówienie zawiera kilka produktów, istnieje możliwość że zostaną one dostarczone jako oddzielne przesyłki. W tym przypadku, możesz otrzymać kilka emaili z potwierdzeniami wysyłki i odpowiadającą im liczbę faktur. Pozycja Nazwa Ilość Cena Produkty AC5-001 Zestaw Próbny 1 4,49 zł 315-001 Kalendarz na biurko ze zdjęciami 1 GRATIS 082-001 Naklejka adresowa 140 11,00 zł Opcje 825-001 Kalendarz na biurko ze zdjęciami - opłata za załadowanie - 7,00 zł Cena : 22,49 zł Transport i przetwarzanie : 26,73 zł Podatek : 11,32 zł Cena całkowita : 60,54 zł A szukając informacji jak anulować zamówienie znalazłam: Rezygnacja z zamówienia nie powiodła się Nie byliśmy w stanie anulować zamówienia # C9NWR-71A87-0O3. Ze wzgledu na naszą politykę szybkich przesyłek i niskich kosztów, zamówienia przekazane do realizacji nie mogą być anulowane. Dzięki temu jesteśmy w stanie dostarczać Ci najlepszych i najtańszych usług w dziedzinie druku i projektowania online. Przepraszamy za wszelkie niedogodności. POLITYKA SZYBKICH PRZESYŁEK I NISKICH KOSZTÓW!!! Ciekawe. Proszę powiedzcie jak zrezygnować z tego zamówienia, żeby później mnie nie straszono sądami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Vistaprint IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.12, 15:34 Ja napisałem do nich maila że są oszustami itd. i że nie zapłace im tyle kasy. Jeszcze ich nastraszyłem że zgłoszę to do urzędu ochrony konsumenta itd. Odpisali (chyba z automatu) że moje zamówienie może być anulowane jak chce. Ja im odpisałem, że nie zezwalam na dłuższe przetrzymywanie moich danych osobowych w ich bazie danych i że mają w trybie natychmiastowym usunąc moje konto i anulować zamówienie. Odbisali że zrobią to w ciągu 2 dni... I potem mi dalej jeszcze przez 2 dni od nich reklamy przychodziły i maile że mam nie zapłacone zamówienie. Po 2 dniach sie uspokoiło. Straszna banda z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Lublin Re: Vistaprint IP: *.dynamic.mm.pl 18.01.12, 11:46 Witam, zamówienie złożone 2012,01,05, dzisiaj to jest 2012,01.17 paczka przychodzi (a na zamówieniu było ponad 21dni). Przelew internetowy w dniu złożenia zamówienia. Jakość wizytówek i pieczątki 9/10. Mogę śmiało polecić Vistaprint. Ważne jest żeby czytać co jest napisane na stronie, bo za każdą dodatkowa opcję sie dopłaca, poza tym doliczają vat i przesyłka tak drogo wychodzi bo jest z Holandii, poza tym same plusy. Teraz mam zniżki i rabaty, a dwie kolejne paczki już idą z zamówieniami :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Vistaprint IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.12, 21:21 Śmierdzi komentarzem sponsorowanym na kilometr. Ostrzegam was przed tą firmą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk oszukany Re: Vistaprint IP: *.ibd.gtsenergis.pl 23.01.12, 09:46 To szok że ta firma oszust vistaprint jeszcze istnieje. O ich oszustwach aż się roi na różnych stronach internetowych. Ja zostałem oszukany 4 lata temu na darmową wysyłkę materiałów tj m.in wizytówek jedynie co chcieli to koszt wysyłki chyba 29 zł- nigdy do mnie nie dotarły a pieniędzy nie zwrócili. Ja odpuściłem bo nie było kontaktu do firmy a na maile nikt nie odpowiadał. Doradzam oszukanym od razu zgłaszać sprawy do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Vistaprint IP: 195.14.4.* 08.02.12, 11:39 Witam, ja korzystam z vistaprint od ponad 2 lat i co miesiąc coś zamawiam i jest wszystko ok, problemem w płatności są właśnie przelewy na własną rękę, ale jeśli korzystamy z zapłac teraz gdzie przekieruje nas na stronę banku od razu jest zapłacone, raz miałem problem z przelewem ale wysłałem potwierdzenie przelewu i wszystko było ok, w razie pytań piszcie do mnie pokieruję co i jak gdyby się pojawił problem z płatnościami :) ja i wiele moich znajomych korzystamy z vistaprint i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Vistaprint IP: *.bialystok.vectranet.pl 25.05.12, 12:41 W porę zajrzałam na ta stronę, uchroniłam się przed złodziejskim procederem ufff... wielkie dzięki dla osób które dodały swoje opinie o tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Vistaprint IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.12, 16:15 Dwukrotnie w tym roku korzystałam z usług Vistaprint, zamawiając fotoksiążki. Obie są bez zarzutu. Jakość druku jest nieporównywalnie lepsza od jakości druku, którą oferują inne podobne firmy. Zdarzało się, że inni producenci przysyłali mi fotoksiążki drukowane tak jak na drukarce atramentowej... Wydaje mi się, że w Vistaprint mają lepszy sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK-service Re: Vistaprint IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.03.13, 09:26 tak na szybko jeżeli chodzi o tą firme,są żetelni i polecam ich, a czemu? już pisze.zamówiłem wizytówki które zagineły wraz pieczątką, wysłono mi drugi raz expressem bez żadnych dodatkowych opłat z mojej strony,ulotki są rewelacyjne dobrze wykonane więc nie widze podstaw do tego by móc ich krytykować. DOBRA FIRMA POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Vistaprint IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.13, 23:45 twoje wizytówki "zaginęły" podobnie jak mój kalendarz i setki innych zamówień:P Pewnie nikt ich nigdy nie wysłał. Pierwszą wiadomość napisałam w uprzejmym tonie - zero odzewu. Więc napisałam mail bardziej roszczeniowo (dałam 7 dni na zwrot gotówki na konto lub dostarczenie kalendarza, informując że w przeciwnym wypadku sprawą zajmie się organ właściwy)... hoho, odpowiedź błyskawiczna, oczywiście ze standardowym wyjaśnieniem że to nie jest dla nich typowe, że przepraszają i kalendarz wysyłają expresem i dotrze w ciągu 3 dni. Moim zdaniem firma oszuści, licząca na to że ktoś nie będzie sobie robił zachodu o zamówienie za kilkanaście złotych. Zobaczę czy faktycznie dotrze w ciągu 3 dni roboczych i jeśli tak to podzielę się opinią co do jakości towaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Vistaprint IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.15, 21:36 Odkopuje wątek, ponieważ - po przeczytaniu całego powyższego - nie natknęłam się nigdzie na to, co mnie się nasunęło. Schemat, jak u większości: pierwsze zmówinie - płatność przyjęta, wystawiona fa na konkretną kwotę i wysyłka zadeklarowana dość szybko. Minął dwutygodniowy czas dostawy - nie ma nic. Więc mail i standardowa odpowiedź, że to "nie ich schemat działania, że niezwłocznie wysyłają drugie ble ble". I znów - potweirdzenie zamówienia i wysyłki z nową datą i wystawiona NOWA FAKTURA !!! z nową data i numerem zamówienia !!! I tu OLŚNIENIE!!! Czy przypadkiemne jest to tak, że oni księgują wpłaty, drukują owszem, ale NIE WYSYŁAJA aż się ktos nie upomni, a potem: wystawiają nową FA na 0zł zarobku !!! zaś poprzednia Fa anulują bądź wrzucają w koszty !!! I ile oszczędzją na podatku? Policzcie sobie jesli system dziłania sprawdza się u co drugiego... Myślę że warto ich postraszyć, a jednoczesnie zainteresowac procederem US lub jakieś centralne biuro zajmujace się szwondlami podatkowymi na dużą skalę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Vistaprint odradzam IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.13, 14:48 Czas realizacji tragedia, brak kontaktu . , na infolinii zapowiedzi są w łamanej polszczyźnie pomieszanej z angielskim - tragedia !!!!!! lepiej zamówić wizytówki czy pieczątki lokalnie w swoim mieście i dać zarobić swoim!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignacy Vistaprint IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.13, 15:15 zamówienia są wysyłane z Holandii wię ci czas realizacji długi i przesyłka droga, kontak sąłby Odpowiedz Link Zgłoś
sistemo Re: Vistaprint 01.10.15, 20:14 Re:Vistaprint. Zlozylem zamowienie na wizytowki w lipcu. Oplata wysokosci 120 zlotych zostal pobrana. Gdy nic nie nadeszlo po dwoch miesiacach zlozylem reklamacje. Otrzymalem zapewnienie w ciagu 24 godzin ze zamowienie bedzie zrealizowane przed 11 wrzesnia. Minely trzy tygodnie i nic nie nadeszlo. Mialem podobne problemy z ta firma w przeszlosci, ale cena jest konkurencyjna i bardzo kuszaca. Nie moge zrozumiec jak oni funkcjanuja na rynku??? Ktos jeszcze im ufa. Jak mozna przetrwac w byznesie przez 4 miesiace bez wizytowek wreczajac kartki papieru z telefonem? Zenujace? Poszedlem dzisiaj do zakladu drukarskiego i zlozylem zamowienie za jedna trzecia ceny, ktora zaplacilem Vistaprint. Miedzynarodowe korporacje sa niemal nieuchwytne w sciganiu podobnych kradziezy. Jeszcze pare razy zapewnia mnie ze wyslano az do chwili gdy zrezygnuje z dociekania co sie stalo z moimi pieniedzmi. VISTAPRINT TO ZLODZIEJE I KTOS POWINIEN ZAJAC SIE ICH NIEUCZCIWYMI PRAKTYKAMI. Jeszcze jedno. Dlaczego wpisuja sie tu ludzie, ktorzy zapewniaja, ze sa zadowoleni z ich uslug tej firmy? Szukaja mozliwosci wyrazenia zachwytu dla niej? Cos mi to wyglada na probe manipulowania potencjalnym klientem. Odpowiedz Link Zgłoś