Gość: Gr... IP: *.ztpnet.pl 07.01.04, 21:38 No iniech na tej wsi zostanie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tootsie'S Re: Kim jest Sebastian Jagiełowicz IP: 195.117.224.* 08.01.04, 15:36 O przecudownej urodzie młodzieniec / przypomina brata ciotecznego Aleksandra Hala/ ta fryzura , ten nosek i wicher na głowie - to żeczywiście doby wybór na "IDOLA" ZSMP ! A co do wizerumku w tym plebiscycie to .... ? Filipek jest CACY ! Sebastianek BE ! Tootsie's mam pojęcie o sztuce / w pełni tego słowa znaczeniu / sztuka ma być żywa i zdrowa ,wysmukła jak kukła no seksi ! CZY MAM DOBRY GUST ? GŁOSUJCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOOTSIE"S PLEBISCYT FMS_ZSMP IP: 195.117.224.* 08.01.04, 15:37 O przecudownej urodzie młodzieniec / przypomina brata ciotecznego Aleksandra Hala/ ta fryzura , ten nosek i wicher na głowie - to żeczywiście doby wybór na "IDOLA" ZSMP ! A co do wizerumku w tym plebiscycie to .... ? Filipek jest CACY ! Sebastianek BE ! Tootsie's mam pojęcie o sztuce / w pełni tego słowa znaczeniu / sztuka ma być żywa i zdrowa ,wysmukła jak kukła no seksi ! CZY MAM DOBRY GUST ? GŁOSUJCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia z Nowej Soli Re: Kim jest Sebastian Jagiełowicz IP: 195.117.224.* 08.01.04, 15:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia z Nowej Soli Sebek cacy ! IP: 195.117.224.* 08.01.04, 16:03 Ty głupia tutsi ! Ja jako przedstawicielka koła kobiet ZSMP w naszym PGR - głosujemy za naszym Sebkiem . Widasć na fotce że jest chłopak mądry i dobry. Wizerunkiem - jest z nami ! Zawsze pomaga nam w sytuacjach kryzysowych. Niedawno grał mecz w ping-pinga w remizie strażackiej - był najlepszy! I kiedy bała akcja LATO 2003 w Łagowie - jak on przyjechał to zaświeciło słońce ! I nie waż się idiotko tootsis złego słowa mówić o Sebku - bo żucimy na ciebie zły czar . Odpowiedz Link Zgłoś