Dodaj do ulubionych

Dyrektor Ewa Habich

IP: *.36-151.net24.it 06.02.04, 20:17
Słowo "stołek" brzmi nieco w tym kontekście jak wulgaryzm, ale żenujące jest
to, że odpowiada historii tego konkursu i generalnie polskiej
rzeczywistości... Gratuluję Pani Dyrektor, choć sądzę, że swoją drogą mogłaby
nastąpić zmiana na tym stanowisku...
Obserwuj wątek
    • Gość: Robi Re: Dyrektor Ewa Habich IP: *.zielman.pl 06.02.04, 20:26
      Trafnie podsumował ten konkurs naczelnik Fiedorowicz w Radiu Zielona Góra-
      zwyciężyła koncepcja kontynuacji tego co się dzieje w szkole,przegrała
      nowatorska.Przy okazji,koncepcja Kościka,nota bene świetna ,z którą chciałem
      się zapoznać,znajduje się na stronie www.lan.learn.to.Szkoda,ze przeważyła
      polityka.
    • Gość: B Re: Dyrektor Ewa Habich IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.02.04, 21:45
      Bardzo ubolewam, że pan Kościk zapomniał gdzie pracuje. Skądinąd mi wiadomo, że
      jest nauczycielem historii w Zespole Szkół Elektronicznych i Samochodowych.
      Szkoda, że zapomina o tym udzielając wywiadów w gazetach. Czyżby się wstydził?
      Przecież nie ma czego - to bardzo dobra szkoła. Czyżby był "za dobry" do niej?
      Czyżby czuł się już dyrektotem LO 1 ? Mam nadzieję, że po przegranym konkursie
      obecni jego uczniowie i nauczyciele mu o tym przypomną.Ja na ich miejscu
      czułabym się mocno zlekceważoną. Najpierw obraził się na Kuratorium, teraz
      wypiera się szkoły, z której bierze pieniądze. Współczuję mu powrotu do szkoły -
      nie będzie to chyba miłe.
      • Gość: Obserwator Re: Dyrektor Ewa Habich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 22:29
        Gościu "B" żółć się z ciebie wylewa po prostu widzisz że SLD moralnie
        przegrało, wkrótce wyborcy też wam podziękują.
        Wiadomo od dawna, nasza oświata jest chora,
        panie doktorze Kościk, czy nie szkoda pereł rzucać przed wieprze?
        • Gość: B Re: Dyrektor Ewa Habich IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.04, 16:40
          Panie Obserwator! Po co plączesz do mojego głosu SLD ? Nigdy nie
          byłam "czerwona", nadal jestem anty, więc chyba nie zrozumiałeś sensu
          wypowiedzi. Chodzi mi tylko o tzw LOJALNOŚĆ wobec ludzi, z którymi pracuje i
          tylko tyle.W jednym Cię popieram-SLD jest moralnym przegranym.
          • Gość: Belfer Re: Dyrektor Ewa Habich IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.04, 18:41
            Brawo "B" ! Jestem nauczycielem szkoły, w której pan Kościk "bierze pieniądze"
            i jest mi przykro, że we wszystkich publicznych wypowiedziach pomija nazwę
            naszej wspólnej(!!!)szkoły. Chyba się z nią nie identyfikuje, a może po prostu
            nadal woli być urzędnikiem niż nauczycielem?
            Ja też nie jestem pro-SLD-owski (ta informacja po to,żeby w dalszej dyskusji
            pominąć wątek polityczny)Pozdrawiam.
            • Gość: Włodziu Re: Dyrektor Ewa Habich IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.04, 14:29
              Brawo! To ja też się z p.Kościkiem nie identyfikuję mimo,że pracujemy w jednej
              szkole.
      • Gość: Robi Re: Dyrektor Ewa Habich IP: *.zielman.pl 06.02.04, 22:54
        Co ma piernik do wiatraka? Poza tym ,pamiętam jak Wyborcza pisała o tym,że
        Kościk nie obraził sie na kuratorium,tylko został zwolniony z pracy przez
        obecnego kuratora-z PSL pod zarzutem agitacji politycznej w miejscu pracy(
        sic!-w dzisiejszych czasach taki zarzut to skandal)I teraz proszę ponownie
        spojrzeć na skład komisji.Dlatego napisałem wcześniej,że szkoda,iż do tego
        konkursu wmieszała się polityka.Kościka czerwoni tępią od dawna,bo jest dla
        nich zbyt dobry i zbyt bezkompromisowy.
    • Gość: uczen Re: Dyrektor Ewa Habich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 16:07
      a ja sie ciesze ze wygrała habich, nie było godniejszego przeciwnika
      przynajmniej nie zrobia z jedynki katolika panstwoego hurra
      bede mogl skonczyc z godnoscia szkole:)
      • Gość: Robi Re: Dyrektor Ewa Habich IP: *.zielman.pl 07.02.04, 17:42
        Analizując Twoją pisownię i styl mam uzasadnione watpliwości czy tak się
        stanie.Klasa pierwsza co?
    • Gość: q Re: Dyrektor Ewa Habich IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.04, 22:09
      Cześć Ewuniu, gratulacje, trzymam kciuki żeby cię nie kopali, bo to boli.
      Bardzo się cieszę i życzę ci wspaniałych pomysłow i zdrowia, abyś nie poddała
      sie głupocie.
      • kamangoo Re: Dyrektor Ewa Habich 07.02.04, 22:35
        Gratulacje dla P. Ewy Habich, a dla p. Kościka uznanie, ze stanął do
        konkursu. Taka jest procedura konkursowa. Ludzie, więcej życzliwości dla
        innych. Wyobraźcie sobie, co przeżyła ta dwójka.
        • Gość: Feta Re: Dyrektor Ewa Habich IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 09:53
          Widać,że konkurs ustawiony politycznie.Habich zaczynała w Solidarności, a
          skończyła w SLD? Przyznam się,że nie rozumiem,nawet biorąc pod uwagę,że pełno
          jest na tym świecie farbowanych lisów i chorągiewek.
          • Gość: ghost Re: Dyrektor Ewa Habich IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.02.04, 11:28
            Feta, chyba Ciu feta do nosa za bardzo uderzyła:) Tylko krowa nie zmienia
            poglądów - to tak na marginesie.
            Gratuluję p. Habich, jestem "starym" absolwentem "jedynki" - to świetna
            nauczycielka i przesympatyczna osoba nastawiona na dobro ucznia. Nie miałem
            okazji uczyć się pod jej rządami (że się tak wyrażę:) wtedy był p. Musiał, ale
            po latach odwiedziłem LO1 i zmian jest wiele począwszy od wyremontowanych
            kibelków:) i na Olimpie wciąż "można" popalać hehe:)
            Serdecznie Pozdrawiam i gratuluję pani Habich!
            • Gość: uczennica Re: Dyrektor Ewa Habich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 15:12
              Tyle ile ona lekcji przeplakala, zamiast uczyc polskiego... ZGROZA. Naprawde.
              Nie wiem jak jest w stanie prowadzic szkole. Ciagle przeciez ryczy. Nawet przy
              uczniach.
              • Gość: ktoś Re: Dyrektor Ewa Habich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 22:02
                ale jestes świnia
                jak tak mozna
                być az tak nieczułym
                habich jest ok
              • Gość: mary jane Re: Dyrektor Ewa Habich IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.02.04, 13:41
                o boże, też mi afera - płacz człowieka... to dobrze, że ryczy, znaczy się
                wyraża swoje emocje i daje im ujście!
                ryczeć to jakaś zła rzecz? wolę nauczyciela ryczącego jak bóbr niż ryczącego na
                mnie gębą! a że przy uczniach, to ukazuje wrażliwość tej osoby, kobieta jest z
                krwi i kości a nie jakiś jebany cyborg wykładający swoje przez 8h...
                nie kumam was teraz buraki - zakładanie koszy na łeb nauczyciela?! kto was tak
                kurwa wychował, niezły bajzel musicie mieć w rodzinie, tatko charuje na spłatę
                kredytu za samochód a mamcia na sfingowanej rencince i dzieciaczek sam na
                chałupie i głupie mu pomysły do głowy przychodzą, niekochane dziecko
                bezstresowo wychowane, dziś płacz Habich a jutro nóż pod jej żebrami, tiaaaa....
                więc uczennico jak chcesz sie tak uczyć polskiego to poczytaj jakąś lekturę
                zamiast serfować (jak to mówicie) po necie a-yyyy
                • Gość: mikrokosmos Re: Dyrektor Ewa Habich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 13:53
                  Jak ktos chce beczec, to niech beczy w domu. Na zajeciach ma kobita uczyc. Za
                  to jej placa!
    • Gość: ktoś Re: Dyrektor Ewa Habich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 22:04
      gratulacje dla habich
      babka jest super!!!
      • Gość: tez absolwent LO I Re: Dyrektor Ewa Habich IP: 195.136.10.* 12.02.04, 11:52
        bardzo zle ze wygrala pani Habich... , tak jak napisano to histeryzuje, a poza
        tym zawsze byli w LO I rowni i rowniejsi... O drodze z "S" do SLD - bez
        komentarza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka