Dodaj do ulubionych

internet w Netdrive ma ktos?????

03.02.10, 08:57
zastanawiam się nad nimi, mam teraz internet u Pawluka ale predkosc wysyłania (15kB) jest dobijąca dla mnie, a w netdrive za 61 zl jest 4 MB sciagania i 2 mega wysylania . tak mowi cennik, ale czy ktos wie jak jest w rzeczywistosci? :)

Obserwuj wątek
    • Gość: Macio Re: internet w Netdrive ma ktos????? IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.05.10, 11:20
      Podbijam watek bo tez interesuje mnie opinia o tej firmie
      • Gość: zielee Re: internet w Netdrive ma ktos????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 17:54
        dzwoniłem..
        nie warto...
        • Gość: Gość Re: internet w Netdrive ma ktos????? IP: *.netdrive.pl 10.05.10, 17:57
          Trzeba było nie dzwonić, wtedy byłoby warto...
          Ja mam i wszystko działa jak należy.
        • Gość: gosc Re: internet w Netdrive ma ktos????? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.10, 08:30
          Gadasz glupoty. Taki urok forum, ze konkurencja moze tu napisac wszystko
          (chociaz wiem, ze dziala to w dwie strony i rownie dobrze ktos mnie moze
          posadzic o kryptoreklame).
          Ale do rzeczy. Klientem NetDrive jestem juz od 5 lat. Przez ten caly czas
          wszystko smiga jak marzenie. Ceny za predkosci takie, ze inni sie chowaja. Warto
          tu zaznaczyc, ze sa to predkosci rzeczywiste, a nie deklarowane. Mam 4/2MBit i
          tyle jest! Internet smiga jak dzika swinia:)
          Naprawde ich polecam. Jako Wifi (bezprzewodowo) i po kablu. Mialem obie opcje
          (teraz jestem po kablu).
          • Gość: Korba Re: internet w Netdrive ma ktos????? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.05.10, 08:36
            to w netdrive maja IP: *.ssp.dialog.net.pl ? :)
            • Gość: gosc Re: internet w Netdrive ma ktos????? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.10, 13:41
              Zdarza mi sie bywac w pracy.
              • Gość: Korba Re: internet w Netdrive ma ktos????? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.05.10, 08:34
                Więcej takich przykładnych :-)
    • Gość: gosc Re: internet w Netdrive ma ktos????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 20:47
      moja mama ma ich w kozuchowie i co jakis czas jej spowalniaja neta, dopiero po
      interwencjach telefonicznych przywracaja normalna predkosc. w ZG maja po kablu w
      malej lokalizacji, a w bezprzewodowy nie wierze :)
      • Gość: Gość Re: internet w Netdrive ma ktos????? IP: *.netdrive.pl 13.05.10, 00:13
        Ja mam bezprzewodowy w ZG i jest OK. Od kilku lat.
        Zawsze mozesz przetestowac np. przez 14 dni.
      • Gość: gosc Re: internet w Netdrive ma ktos????? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.10, 13:42
        A na pewno jest to wina providera? Bardzo czesto dostaje telefony "ten glupi
        aster znowu nie dziala". Po pytaniu "co sie stalo" dostaje odpowiedz "bo gg nie
        dziala". I tyle w temacie.
        Aha, "reszta internetu dziala poprawnie" uslyszalem.
        • Gość: Gość Re: internet w Netdrive ma ktos????? IP: *.netdrive.pl 13.05.10, 18:11
          Dlaczego
          komputer może mieć problemy z Internetem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka