xoxo83 14.05.10, 12:35 Czy ktoś może mi polecić niedrogi, ale dobry serwis rowerowy w ZG? Najlepiej z z oś. piastowskiego, przyjazni, zacisza lub tych rejonów. I prosze o informację ile kosztuje przegląd roweru? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aski68 Re: serwis rowerowy ZG 14.05.10, 15:10 na Jana z Kolna chyba jest coś takiego i chyba na Zaciszu, naprzeciw myjni samochodowej co do cen to nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek_login Re: serwis rowerowy ZG 14.05.10, 17:52 Na Wyszynskiego w budynku, gdzie jest wypozyczalnia video Dual. Wejscie z drugiej strony budynku. Istnieje od zawsze to chyba klienci zadowoleni sa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo83 Re: serwis rowerowy ZG 16.05.10, 10:02 a może ktoś poda serwis rowerowy z którego korzysta? bo chce zaprowadzić mój rower do kogoś sprawdzonego Odpowiedz Link Zgłoś
lensikgra Re: serwis rowerowy ZG 16.05.10, 13:40 Wszystkie swoje rowery, jak i swoich znajomych, serwisuję od lat i marudzenia nie było. Z racji braku jakiejkolwiek renomy ceny atrakcyjne i na wszystko wystawiam rachunek, nie jakaś lewizna. Odpowiedz Link Zgłoś
wirnik33 Re: serwis rowerowy ZG 05.05.11, 21:23 Czy mogę w takim razie prosić o jakiś namiar w celu kontaktu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rowerzysta Re: serwis rowerowy ZG IP: *.netdrive.pl 05.05.11, 21:37 www.sogest.pl/kontakt.html Odpowiedz Link Zgłoś
wirnik33 Re: serwis rowerowy ZG 05.05.11, 21:43 Dziękuję bardzo, na pewno skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: serwis rowerowy ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.05.11, 21:58 Ja polecam pana, który prowadzi serwis roweroy za Castoramą. Jestem zadowolona z przedlądow roweru, jak również drobnych napraw i nie kasuje dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: serwis rowerowy ZG IP: *.przylep1.do.szybowcowaali.pawluk.org 25.08.11, 05:18 tak znam taki serwis dobre doradztwo fajnie niedrogo za Castorama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: serwis rowerowy ZG IP: 212.109.147.* 05.03.12, 22:36 serwis rowerowy za castoramą przeniesiony na zacisze obok vw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: serwis rowerowy ZG IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.12, 12:55 Serwis rowerowy jest też w sklepie sportowym Athletic Sport na Batorego (Intermarche). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sogest Re: serwis rowerowy ZG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.17, 12:57 Zapraszamy do nas do Sogestu na ul. Kazimierza Wielkiego 19. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rower@ Re: serwis rowerowy ZG IP: 212.109.132.* 17.04.18, 11:11 Tak, pod warunkiem że posiada się rower FIRMOWY. W przeciwnym razie są komentarze pracowników, że takich (czyli innych - marketowych) nie robicie, że dziecko na TAKIM (marketowym) nie nauczy się jeździć. Pogięło Was? Rower to rower, a metka nie gwarantuje umiejętności na poziomie Sprucha! Chciałem oddać do Waszego serwisu rower, tak marketowy, które moje dziecko "odziedziczyło" po starszym kuzynie, w celu nasmarowania itp. Komentarze pracownika - poniżej krytyki. Umieśćcie na stronie info, że serwisujecie tylko FIRMOWE, a nie: Wszystkim (WSZYSTKIM) rowerom gwarantujemy fachowe wsparcie, zapewniając bezpieczeństwo ich właścicielom. Odpowiedz Link Zgłoś