buu 24.05.10, 22:09 Redakcjo! Dlaczego w internecie nie ma artykulu o wyborach zarządu w Radiu Zachód ?????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J&B Re: Gdzie jest artukuł o wyborach w Zachodzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.10, 22:10 Bo nikogo to nie obchodzi poza wąskim gronem szukających sensacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: Gdzie jest artukuł o wyborach w Zachodzie IP: *.gorzow.mm.pl 25.05.10, 11:01 mnie obchodzi i nie jestem z wąskiego grona, jestem zwykłym mieszkańcem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janukowicz Re: Gdzie jest artukuł o wyborach w Zachodzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.10, 22:40 Jak Ci sprawia problem że nic nie piszą to sam napisz - skargę, prośbę, ponaglenie, wezwanie, groźbę, paszkwil, petycję itp (wedle własnego uznania) do Rady Nadzorczej Radia Zachód, właściwej do wyboru Zarządu. Może Ci odpowiedzą? Może :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: Gdzie jest artukuł o wyborach w Zachodzie IP: *.gorzow.mm.pl 26.05.10, 09:56 może Ty masz problem, ja zainteresowanie nie nazwałbym problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: book Re: Gdzie jest artukuł o wyborach w Zachodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 22:53 Kandydaci: Piotr Bednarek, Jan Delijewski,Michał Frąckowiak,Dariusz Frejman,Marek Jankowski, Andrzej Karpiński, Wilhelm Korotczuk,Tomasz Misiak, Mirosław Rataj. Obstawiamy kto wygra i wejdzie? Niech każdy podaje swoje typy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...macher Re: Gdzie jest artukuł o wyborach w Zachodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 13:35 i wszyscy mają to w d... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alejaja Re: Gdzie jest artukuł o wyborach w Zachodzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.10, 21:46 Faworyci rady Piotr B i Michał F i cudowna rada mają POzamiatane - zmiecie ich nowa ustawa PO. Nawet ogloszenie o konkursie napisane pod wspaniały duet mu nie pomoże.To ogłoszenie powinno być "wzorem" jak organizować " obiektywne" konkursy. Ciekawe kto wymyślił aż 3 lata kierowniczego stażu pracy na takie stanowisko. www.wirtualnemedia.pl/artykul/po-nowy-projekt-ustawy-medialnej-zmiana-szefow-mediow-publicznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lacio89 Re: Gdzie jest artukuł o wyborach w Zachodzie IP: *.gorzow.mm.pl 11.07.10, 21:29 To wybrali ten nowy zarząd czy nie wybrali? I dlaczego znowu ten sam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryst Re: Gdzie jest artukuł o wyborach w Zachodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 20:19 ciagle tic sami i to samo ile mozna? łukasiewicz weż sie do roboty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VAT Re: Gdzie jest artukuł o wyborach w Zachodzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.08.10, 06:50 stary zarząd wziął ponad 50 tyś odprawy na glowę i został znowu wybrany na 2 miesiące za 6 średnich miesiecznie 18 tyś. Aby było lepiej zostanie odwolany po 2 miesiacach obijania sie aby znowy pobrać zasłużone odprawy jw.wszystko to za zgodą i akceptacją rady nadzorczej pilnującej kasy Państwowej. My słuchacze płacmy jeszcze wyzsze podatki aby tacy ludzie mogli brać jeszcze wiecej i zmieniać sie jeszcze szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś