Dodaj do ulubionych

Sprawa Miguela a Rewii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 09:51
Można by rzec WSA a TVP.
Jeden przeciwko WSA w Gorzowie, tak samo drugi przeciwko TVP.
Przegrana Zielonej Góry w pierwszej kwestii to osbista porażka Miguela.
Zadeklarował się, iż do Zielonej Góry już nigdy nie wróci.
I nie wróci. czy taki sam los spotka Rewię?
Obserwuj wątek
    • aborys Re: Sprawa Miguela a Rewii 06.04.04, 14:01
      Hehehe...
      To Miguś taki sierioznyj?
      Może planował zostać sędzią?
      • Gość: pawel Re: Sprawa Miguela a Rewii IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 16:56
        albo księdzem
        • Gość: Rewia Re: Sprawa Miguela a Rewii IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.04.04, 18:41
          Raczej nie opuszczę Zielonej Góry, bo to miasto ma to "coś". Ma urokliwą
          starówkę, gdzie od pierwszych dni wiosny przytulne puby i knajpki zapraszają do
          swych letnich ogródków, ma swoje święto oraz cykliczne festiwale i przeglądy.
          Ma świetnych kabareciarzy, filharmoników, literatów i uniwersytet, który skupia
          24 tys. pełnych wigoru i szalonych pomysłów młodych ludzi. Ma wreszcie lasy i
          blisko położone jeziora, itd. itp.
    • Gość: Miguel :-) IP: *.stegny.2a.pl 06.04.04, 18:30
      Nie przesadzajmy - osobista porażka to była wtedy, kiedy działałbym aktywnie w
      tej sprawie i nie udałoby mi się. A przecież taka sytuacja nie miała miejsca.

Natomiast prawdą jest, że tamta sprawa przelała kielich goryczy i przestałem
      poważnie traktowac moje ulubione miasto. Ale nie czarujmy się, że istniała
      większa szansa na moje pozostanie w ZG. Zawsze twierdziłem, że nie ma dla mnie
      wiekszego sensu mieszkanie w mieście o liczbie mieszkańców mniejszej niz
      milion. ;-) Poza tym, MSZ jest tylko w Warszawie. I proszę - bez uszczypliwych
      komentarzy na temat mojego pracodawcy i jego dysków twardych...
      • Gość: ja Re: :-) IP: *.us 06.04.04, 23:46
        To ty je wyniosłeś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka