Dodaj do ulubionych

Poważny problem. Mamy za mało parkingów

04.01.11, 10:59
Parkowanie przed większością żłobków, przedszkoli i szkół graniczy z cudem. Przed większością stoją nawet zakazy!!!
A wystarczy postawić znac, że na 10, 15 min można-co na to policja-jest to do zrobienia?

Mała Hania,wielki łobuz do kocHania:-)
Obserwuj wątek
    • maciej_aszek Ludzie, już po wyborach... 04.01.11, 12:04

Ludzie, już po wyborach! Teraz to was i wasze problemy prezydent i jego kolesie z ratusza mają w doopie- kasy brak na wszystko.
      A tak było pięknie jesienią, bilbordy takie kolorowe, obietnice takie fajne!

• Gość: abecede Re: Ludzie, już po wyborach... IP: 80.48.6.* 04.01.11, 13:49
        dokładnie tak jak piszesz już po wyborach Następne kolorowe bilbordy "kocham to miasto" itp obietnice za 4 lata no może niecałe 4
    • ejotejot Poważny problem. Mamy za mało parkingów 04.01.11, 14:52
      Wypowiedzi Sabały od dróg miejskich nie mogło zabraknać.
      Od kiedy to bajarz z BZD porusza się na piechotę lub przemieszcza autobusami MZK? Na potrzeby wypowiedzi do tego artykułu.
      Taka demagogia od lat nosi miano politycznej wypowiedzi, a naczelny sternik BZD opanował tę sztukę do perfekcji. Czy, gdy upadnie, dworzanie pospiesza z poklaskiem?....
      --
      ◕ ツ ejot
    • swir2701 Poważny problem. Mamy za mało parkingów 04.01.11, 16:56
      To co opowiada Pan Tykwiński to mozna między bajki wsadzić
      jeśli przedszkole akurat nr1 jest czynne od 6.30 a ja przed godziną 7.00 muszę być w pracy na Zaciszu ta jak mam zdążyć naszą super komunikacją miejską ??
      Przy przedszkolu nr.1 nie ma ani jednego miejsca parkingowego!!!
      Rano jeszcze można było na chwilę zostawić auto przed firmą poligraficzną ale postawili tam małe bramki które uniemożliwiają parkowanie poza godzinami pracy firmy! a w godzinach pracy parking tylko dla klijentów oczywiście!
      ps. ubiegając głupiomądrych, nie mogłem zapisać dziecka do innego przedszkola bo nigdzie nie było miejsca!!
    • titucona Poważny problem. Mamy za mało parkingów 04.01.11, 18:59
      Za mało parkingów - za dużo samochodów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka