1anioleczek 08.01.11, 20:10 Witam, Zamierzam zamówić szafę wnękową i zastanawiam się nad ofertą firmy Twoj Styl (ul. Chemiczna). Czy ktoś zamawiał meble w tej firmie?Czekam na wszelkie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.modemy3.ostrowski.pl 14.01.11, 10:24 Ja tam zamawiałem szafę włąśnie, a moja szwgierka całą kuchnie plus komplet szaf. My mieliśmy z nimi przeboje związane z terminową realizacją-staneło na rabacie. Szwagierka nie miała tych problemów, zadowolona, nawet wymienili jej porysowane fabrycznie fronty mebli kuchennych bez wiekszych przeszkód. Ogólnie są ok. ale trzeba patrzeć im na ręce, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
crazymarin Re: firma Twój Styl-opinie 16.01.11, 19:39 Ja mam od nich regał w salonie i trzeba przyznać, że projekty robią super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.play-internet.pl 04.04.11, 14:30 witam ja i moi znajomi zamawialismy w tej firmie meble ,szafy kuchnie i biurka dla dzieci i bylo ok ! terminowo i solidnie ! pozdrawiam i polecam ta firme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Ch. Re: firma Twój Styl-opinie IP: 31.60.154.* 03.05.11, 17:00 Witam serdecznie W 2010r zamówiłem meble w domu takie jak kuchnia, szafa w przedpokoju, duża szafa w pokoju, biurko oraz półki, które wykonała firma Twój Styl. Jest to solidna, szybka firma, a co najważniejsze mają przystępne ceny i miłą obsługę. Nie narzucają swoich projektów i fachowo doradzają. Jednocześnie słuchają i doradzają swojemu klientowi. Terminowo i solidnie realizują przyjęte zamówienia. Jestem zadowolony z efektów współpracy z tą firmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJ Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.11, 09:13 Robili mi szafe-zabudowe ,przy zamówieniu bylo wszystko OK ,terminy tez dotrzymane ....przy montażu pan powiedzial ,ze w zwiazku z tym,ze sciana krzywa to szafa nie bedzie dolegac - ja nie mam do nich pretensji ,że ściana krzywa tylko oni są PROFESJONALISTAMI ( a przynajmniej powinni być) i powinni mi to powiedziec przy pomiarze a nie po montażu.....ceny mają dość wysokie -idzie znależć tańszych wykonawców ( ale bez faktury oczywiście ) -ja kolejny montaz robilem gdzie indziej i było troche lepiej i SPORO taniej ....nie napisze u kogo oczywiscuie bo gosciu wali 100 % szarę strefe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.play-internet.pl 04.04.11, 14:34 no wlasnie oni sa fachowcami a to ze sciana jest krzywa to do budowlanców powinienes miec pretensje a nie do stolarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twój Styl Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.play-internet.pl 18.04.11, 23:56 No wlasnie P.kliencie ,sciana powinna być w miare prosta !!! trudno jest wyłapać wszystkie błedy budowlańców !!! kto troche jest kumaty ! powinien zrozumieć że stolarz wykonuje meble jako ostatni i zawsze na nim odbija się FLUSTRACJA I NIE ZADOWOLENIE KLIENTÓW :::: Z CAŁOKSZTAŁTU PRZAEBIEGU BUDOWY LUB REMONTU ::: A nie stety my jesteśmy tylko ludzmi i nieda się każdemu dogodzić !!!! ZDROWYCH I WESOLYCH ŚWIAD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaha Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.11, 19:45 Czy wszyscy pracownicy Twojego Stylu to tacy "sflustrowani" analfabeci? Pozdrawiam "świądecznie" i życzę tylko prostych ścian. W miarę, ofkors;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TWÓJ STYL Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.play-internet.pl 19.04.11, 20:29 WIDAĆ ŻE ŻYCIE TAKICH LUDZI JAK PAN NIE OSZCZĘDZA CO ZROBIĆ !!!POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ari30 Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 23:28 Ja zdecydowanie odradzam zakup szafy z tej firmy. Ceny wysokie i nie wszystko da się zrobić tak jak by to człowiek chciał. Polecam Miroll za Norwidem (ul. Wandy) przystępne ceny i naprawdę robią szafę pod wymiar a nie tak jak im się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
adek898 Re: firma Twój Styl-opinie 21.04.11, 21:49 ... myślę że to krypto reklama f-my Miroll, opinia o f-mie Twój Styl jest wyssaną z palca i nie prawdą, u mnie firma Twój Styl zrobiła całą kuchnię, szafę w przedpokoju, dwie komody i komodę RTV, zapłaciłem bardzo mało a z wszelkimi moimi uwagami co chcę i jak chcę wysłuchano z wielką troską, praca wykonana ze wszelkimi detalami i dokładnie, jak tylko wykończę poddaszę to również zaproszę tą firmę, Pozdrawiam Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula 1989 Re: firma Twój Styl-opinie IP: 78.10.250.* 26.06.14, 22:24 Witam własnie dzisiejszego dnia firma Twoj Styl zakonczyła robić w moim domku cudowne meble kuchnia jest wrecz boska wszystkie szafy pod zabudowy zrobione precyzyjnie i bardzo dokladnie komódki cudne no i moja garderoba :):):) powiem jedno lepiej bym nie zaprojektowała i lepiej bym tego nie zrobiła ... Panowie maja bardzo dobre projekty i sa pomocni przy wybieraniu materiałów a co do ceny to bez przesady ...... hmm jesli ktos chce miec z dobrego materiału to niestety to wszystko kosztuje a jesli ktos preferuje płyty wiorowe jego wybór :) naprawde polecam jesli ktos chce zdiatka moich mebelków moge podesłac na meila :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.play-internet.pl 16.11.12, 21:01 WITAM !Mam całkiem inne zdanie ! wydaje się ( a nawet jestem pewien że wpis zrobiła konkurencja tej firmy ) jako Reklamę .Mam kilka mebli zakupionych w tej firmie są całkiem dobrej jakości ,firma miała opóźnienie dwa dni ( telefonicznie byłem powiadomiony o tym fakcie ) wiec uważam że jest to do przyjęcia . Z czystym sumieniem mogę polecić . Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Sfrustrowany stolarz... 02.08.12, 20:01 odbija się FLUSTRACJA I NIE ZADOWOLENIE ... - rozumiem - dlatego piszesz z błędami? I za błędy potepiasz budowlanców? Dobry stolarz potrafi skorygować ich błedy! No i potrafi sprawdzić w słowniku co znaczą nieznane słowa i jak sie je poprawnie pisze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Owsiak Poliglota IP: *.play-internet.pl 28.10.14, 20:52 A burak z ciebie!!! Człowieczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: Poliglota IP: *.play-internet.pl 29.10.14, 07:05 Dotyczy wpisu Sflustrowany stolarz. Odpowiedz Link Zgłoś
agunia1313-3 Re: firma Twój Styl-opinie 21.04.11, 22:09 LUDZISKA I WSZELKIE ZARAZY!PRZESTANCIE PISAĆ BZDURY O FIRMIE TWÓJ STYL.DODAM MAM MEBLE JUŻ ROK,JESTEM ZADOWOLONA,WDZIĘCZNA I POLECAM WSZYSTKIM.POZROWIENIA DLA CAŁEJ FIRMY.AGATA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foczkens@onet.pl jestem zadowolona IP: *.ip.netia.com.pl 19.03.13, 14:25 jestem ogromnie zadowolona z firmy Twoj Styl!!!szybka realizacja,fachowe doradzctwo,robilam u nich meble do pokoju,kuchnie i polki do lazienki expresowo zrobione.a przedewszystkim po zakonczeniu montazu..posprzatane,meble umyte,i gotowe do uzytkowania polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.04.11, 21:31 Pierwszą szafę robili mi jakoś w padzierniku. Wyszło super. W użytkowaniu także jest bardzo ergonomiczna. Pomogli zaprojektować, dobrać kolor. Wczoraj zmontowali mi drugą, większą z oświetleniem w środku. Też nie mam zastrzeżeń, a jedyne niedociągnięcia wynikają z fuszery tynkarza i odrobinę krzywej podłogi. Ogólnie jestem zadowolona i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
agunia1313-3 Re: firma Twój Styl-opinie 21.04.11, 22:02 jestem bardzo zadowolona z firmy 'twój styl' zaprojektowali mi meble kuchenne i przedpokój moich marzeń,po tak niskiej cenie.Odwiedziłam wiele firm za nim zdecydowałam się.wierzcie mi jest wiele firm które oferują nam meble za kosmiczne ceny,a tak naprawdę a tak naprawdę możemy je mieć za pół ceny w firmie 'twój styl'.Powiem krótko fachowa obsłga,ludzie z humorem,punktualni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.147.149.46.ip.sptelek.com.pl 21.04.11, 21:41 Polecam firmę!!! 100% zadowolenia, pełen profesjonalizm, zero problemów!!! Wykonanie mebelków super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chl Pseudo reklama IP: *.tktelekom.pl 21.04.11, 23:58 Wykupcie reklamę w jakiejś gazecie, czy na bilbordzie a nie fora spamujecie ! PS. Jak można zaufać firmie która 'reklamuje' swoje usługi w tak prymitywny sposób ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Pseudo reklama IP: *.play-internet.pl 22.04.11, 20:41 moim zdaniem to nie jest reklama tylko ludzie kturym kasa odbila do glowy zadaja od stolarzy bog wie czego i oczerniaja ta firme na takich forach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Pseudo reklama IP: *.aster.pl 23.04.11, 20:51 To przecież my zadowoleni :) lub niezadowoleni :( klienci Wymieniamy się uwagami i spostrzeżeniami na temat usług tej firmy ! Więc nie wiem dlaczego piszesz tu o reklamie . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIENTKA JAGODA Re: Pseudo reklama IP: *.play-internet.pl 04.08.11, 23:11 Witam Właśnie panowie z '' TWOJEGO STYLU ''zakończyli pracę w naszym gniazdku . Od projektu do wykonania wszystko było dopięte na ostatni przysłowiowy guzik .Praca jest wykonana pięknie ,estetycznie i na czas ,sprzęt sprowadzili nam w bardzo dobrej cenie . Tak więc '' POLECAM TĘ FIRMĘ '' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.8-1.cable.virginm.net 09.03.17, 22:13 A to coś się zmieniło ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.aster.pl 22.04.11, 15:26 witam jestem wieloletnim klientem tej firmy zrobiono mi kuchnie szafe wnękową komode na buty i wszystkie meble do salonu z czystym sumieniem mogę ich polecić co już nie jedna osoba z moich znajomych sprawdziła o była zadowolona pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonsens Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 18:18 Od ilu lat istnieje ta firma,że zdązyłeś zostać wieloletnim klientem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.play-internet.pl 22.04.11, 20:36 firma istnieje okolo 15 lat wiec ludzie z tej firmy maja pojecie o tym co robia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.ip.netia.com.pl 18.09.13, 15:38 Czy ktoś wie jaki jest numer telefonu do tej firmy. Te dwa wpisane na ich stronie nie działają (500054083(4)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.aster.pl 23.04.11, 20:44 Z tego co wiem to od 1995 .POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Żenująca firma nie polecam IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.15, 20:33 Wolno i na odpier...... tak w skrócie można podsumować twój styl,szef w dodatku kłamca mówi że jest w niemczech a ja ko w mieście widzę,na przyjazd na poprawki wezwałem inną firmę,bo oczywiście po pobraniu pieniędzy zero kontaktu,Nie polecam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Żenująca firma nie polecam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.01.15, 11:33 Pojeba........ was ludzie ! Ja jestem zadowolony i kilku moich znajomych. Zrobili mi meble do kuchni ,szafy,łazienke i żadnych problemów nie było. Trafi się kilku pierdo.... klientów i robią nie potrzebny zamęt. Pozdrawiamy. Grzegorz i Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Żenująca firma nie polecam IP: *.static.haker-net.pl 03.03.15, 23:15 PanieGrzesiu i Kasiu nic nas nie poj...lo to b.dziwne ze ten pan i jego zona.wlascicielka pozal isie boze firemki.u jednych zostawiaja perly a u innych gowno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Żenująca firma nie polecam IP: *.static.haker-net.pl 04.03.15, 08:52 PanieGrzesiu i Kasiu nic nas nie poj...lo to b.dziwne ze ten pan i jego zona.wlascicielka pozal isie boze firemki.u jednych zostawiaja perly a u innych gowno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: firma Twój Styl-opinie IP: 80.50.140.* 27.04.11, 14:24 Wykonywali mi kilka mebli na wymiar, ale nie jestem zadowolona. Ogólnie rzecz ujmując to widac że to nie jest profesjonalna praca. Wiele mankamentów można wyliczać: w szafkach źle nawiercone otwory pod półki, w komodzie prowadnice marnej jakości, stolik nieestetycznie wykonany. Nie są to z pewnością meble (ze względu na jakość wykonania), którymi można się pochwalić. Dziwię się właścicielowi, że wysłał do mnie przed świętami sms z prośbą o wystawienie opinii tutaj, widocznie myślał, że jestem zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.modemy.ostrowski.pl 29.04.11, 11:40 Witam wszystkich. Wszystkie meble które posiadam w domu, kuchnia, szafa na przedpokoju, duża szafa w pokoju, biurko, barek, itd są wykonane przez firmę Twój Styl. Są solidni, szybcy a co najważniejsze mają bardzo dobre ceny i miłą obsługe klienta. Nie narzucają swoich projektów i fachowo doradzają. Moja współpraca z tą firmą napewno sie nie zakończyła wszelkie zmiany wnętrza zamierzam wprowadzac z tą firmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były klient Re: firma Twój Styl-opinie IP: 194.114.62.* 18.01.12, 11:23 Dla mnie Ta firma jest wielce niewiarygodna i rozmowy z Tymi Panami sa niepoważne. Nie wolno dawac zaliczki. Prosze zdefiniować termin relizacji zlecenia i wówczas można się dowiedzieć co to za firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Błażej Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.play-internet.pl 06.02.12, 21:09 Witam, ja stanowczo nie zgadzam się z negatywnymi opiniami !!! Wprawdzie miałem z tą firmą pierwszy raz do czynienia ale moje odczucia są bardzo pozytywne... . Po pierwsze kontak zarówno telefoniczny jak i mailowy bez najmniejszych zastrzeżeń. Termin realizacji ustaliliśmy na tydzień a już po czterech dniach firma była gotowa do montarzu..., zamówiłem kuchnię i stolik RTV pod wymiar i jestem z nich bardzo zadowolony, zwłaszcza że cena nie była wysoka i ominęły mnie problemy z montarzem. Dodam tylko, że moje krzywe ściany nie chciały się spasować z prostymi blatami i konieczna była ich wymiana za którą nic dodatkowo nie zapłaciłem. Także z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Twój Styl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.12, 21:44 Witam, ja również jestem zadowolona. Bardzo miła obsługa, kontakt telefoniczny i bezpośredni bez zarzutów. Ze względu na długi czas oczekiwania na moje fronty dostałam inne gratis, mogłam już mieszkać z meblami i się rozpakować :) Cenę też można ponegocjować, więc polecam serdecznie firmę Twój Styl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.12, 08:30 Dwa tygodnie temu robiłem szafę z Twojego Stylu i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolony z usługi. Szafę chłopaki montowali niespełna 2 godziny, wszystko przyjechało przygotowane, w domu zero brudu itd. pełna kulturka. A cenowo myślę że naprawdę są w porządku bo za taką samą szafę w konkurencji wołali 500-700zł więcej, a co ważne wszystkie profile i elementy wykończeniowe to aluminium na którym mi zależało. tyle mogę dobrego powiedzieć o firmie i jednocześnie śmiało polecić jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości. warto! Odpowiedz Link Zgłoś
nieukontentowany Re: firma Twój Styl-opinie 01.08.12, 11:06 Miałem watpliwą przyjemność korzystać z usług firmy Twój Styl. Rzeczywiście są uprzejmi, kulturalni, usługę wykonują szybko i terminowo - ale niestety drogo i w pośpiechu, a przez to fatalnie. Pomiary wykonywane są amatorsko, spasowanie elementów i montaż są żenująco nieudolne. Może i mają dobre chęci, ale muszą jeszcze sporo się nauczyć i ograniczyć chciwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.play-internet.pl 02.08.12, 19:07 Witam ! Zdecydowanie nie zgadzam się z tą opinią wczoraj panowie z Twojego Stylu skończyli montować w mieszkanku dwie szafy całkiem spore i kuchnie, wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku !wszystko zostało zamontowane w dwa dni ,co do pomiaru trwał krótko i prawie wszystko pasowało więc mogę z czystym sumieniem POLECIĆ usługi tej firmy .Co do cen !!! nigdzie nie było taniej.Pozdrawiam zadowolona klientka Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twój Styl Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.play-internet.pl 20.01.13, 22:14 Typowe Oszczerstwo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soldier72 Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.centertel.pl 17.01.13, 19:59 [b]Jeśli chodzi o Twój Styl - mam jak najlepsze zdanie. Zamówiłem u Nich praktycznie wszystkie meble potrzebne do mojego nowego domu... od super kuchni, poprzez meble dla dziecka, sypialnię, komody jak i meble łazienkowe. Tak super ekipy jak i jakości jeszcze nie spotkałem. Z mebli jak i nowoczesnej kuchni jestem super zadowolony i jeśli miałbym polecać - to tylko Ich. Bezapelacyjnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIGDY WIECEJ Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.13, 14:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ODRADZAM !!! Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.icpnet.pl 11.04.13, 09:33 Panowie A. chyba się przestraszyli i inspirują wpisywanie pozytywnych komentarzy - a wystarczyłoby solidnie wykonywać przyjęte zlecenia! Ich meble sypią się niemal natychmiast po wykonaniu, a naprawy gwarancyjne to żenada - nie potrafią nawet porządnie wymierzyć i przyciąć półki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dolores Re: firma Twój Styl-opinie IP: 78.9.118.* 25.04.13, 22:02 Polecam! Panowie robili mi zabudowę wnęki pod skosami. Szafa jest solidna, dobrze wykończona, w dostępnej cenie. Wszystko docięte wręcz idealnie, zgodnie z projektem, terminowo. Nie mam żadnych uwag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIEK Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.13, 01:23 Co Ty wiesz o życiu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.13, 01:50 cena I klasa, jakość 2 gatunek :( szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.13, 21:48 Mebelki pierwsza klasa! Pomiar wykonany w exrta tempie. Skosy w moim domu, ktorych mam mnostwo, zostaly zagospodarowane przez Pana Krzysia tak pieknie, i praktycznie, ze nie mam na to slow.Zadna inna firma nie zaproponowala mi nicsensownego. Kolor dopasowany idealnie. Nie mialam pojecia,ze istnieja takie odcienie.. Robota wykonana od A do Z na najwyzszy poziomie! Polecam kazdemu kto chce byc potraktowany profesjonalnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.13, 00:41 Firma Twój Styl jest godna polecenia. Panowie nie boją się wyzwań a przy tym proponują przystępne ceny. Ciekawy projekt, rzetelność to ich atuty. Meble solidne, świetnie wykończone nową techniką. Naprawdę nie ma do czego się przyczepić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Kudłaty meble Twój Styl opinia IP: 89.67.33.* 10.05.13, 01:20 szukałem w miescie taniej szafy, w moim wybranym kolorze i wymiarze, znalazłem u Pana Krzysia i jestem zadowolony. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.13, 20:06 super,profesjonalnie miła obsługa polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.ip.netia.com.pl 18.09.13, 15:39 Czyy ktoś wie jaki jest numer telefonu do tej firmy. Te dwa wpisane na ich stronie nie działają (500054083(4)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.play-internet.pl 30.09.13, 08:40 Witam.500054083 DZIAŁA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ThINK Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.13, 11:13 Zamawiałam u nich recepcję (ladę) sklepową i wszystko wzorowo.. Błyskawiczny projekt, szybka realizacja zamówienia i sprawny montaż... W stu procentach polecam !!! Nie dajcie się nie którym kłamliwym opinią na temat tej firmy zamieszczonym w internecie zapewne przez konkurencję chcącą zniszczyć ich markę... Odpowiedz Link Zgłoś
orfeusz_m_l Re: firma Twój Styl-opinie 30.11.13, 14:57 Firma jak przywiozla niekompletne meble 2 wrzesnia to trzesła sie zeby im zapłacic odrazu za wszystko chociaz nie zmontowali wszystkiego bo nie przywiezli mowili ze jak bedzie blat a zamawialem u innej firmy to dokaczą blat jest od 3 tygodni a oni dalej nic wlasciciel nie odbiera telefonów i teraz bede kierował sprawe do sadu bo to jest przegiecie! Nie polecam tej firmy i nie płacie czasem kasy za nieskączoną robote bo pózniej trzeba po sadach chodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
orfeusz_m_l Re: firma Twój Styl-opinie 29.01.14, 17:57 Witam ponownie wczesniej mialem ochote firme twój styl podac do sądu za nieskączona robote ale po rozmowach z właścicielem, który wyjaśnił jakie miał problemy z pracownikami oraz z kontrolą urzedu skarbowego kuchnia nareszcie jest skączona. Wczesniej myslalem ze ich zatuke ale montaż wykonali bardzo dobrze pozatym dostalem pare bonusów co w 100% zrekompensowało mój stracony czas. Teraz moge w 100% polecic i mam nadzieje ze nastepni klienci beda mieli szybszy montaż. Pozdrawiam własciciela za zakączenie całej sprawy z klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dolores Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.15, 00:36 Wreszcie wiarygodna opinia klienta, ktory faktycznie mial kontakt z firma Twoj Styl a nie jakies brednie wyssane z palca konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS firma Twój Styl-opinie IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.14, 23:00 oszust na maxa, prawde powie jak sie pomyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Nie polecam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.10.14, 23:32 Zamówiłem tam zestaw mebli do łazienki z ławą za ponad 3500zł. Po niecałych 2 latach zepsuła się prowadnica. Po próbach kontaktu i nawet doproszeniu się o przyjazd pracownika już ponad 3 miesiące czekam na wymianę. Ciągłe olewanie i brak kontaktu, nawet po napisaniu maila. Czekam jeszcze tydzień i piszę pismo przedsądowe. Blat w łazience słabej jakości (nie wiem czy była możliwość wykonania lepszego, ale sądziłem że w łazience blat będzie odporny na wodę) - już po kilku miesiącach brzeg był napuchnięty. Prowadnice również są słabej jakości. Nie dość, że są bardzo głośne (wieczorem słychać każde otwarcie i zamknięcie szuflady w sąsiednich pokojach), to szybko się zepsuły. Aluminiowe okucia również są słabej jakości - poprzykręcane do szuflad na krzywe wkręciki. Sądziłem że za taką cenę jakość jest dobra, a tu lipa straszna. Mam porównanie z kuchnią z Eckerta, gdzie prowadnice są bardzo ciche, pracują lżej, są bardziej płynne, ponadto blat ciągle moczony przy zlewie w kuchni nie ma śladu zużycia po 2 latach. Cena nie różni się wiele od dobrej jakości w Eckercie, ale jakość jest nieporównywalna. Zamiast Mebli od Twojego Stylu proponuję zakupy w Castoramie - jakość taka sama, a cena i jakość obsługi korzystniejsza. Zdecydowanie odradzam tą firmę. Na marginesie tematu w trakcie oczekiwania na montaż mebli w łazience prosiłem ich kilka razy o wykonanie wyceny 2 dużych szaf wnękowych, ale nie mogłem się doprosić. Ostatecznie zrobiłem gdzie indziej i dziękuję im za to, że mnie wtedy olali, bo bym miał gó...ane szafy wnękowe, podobnie jak meble w łazience... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: Nie polecam IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.14, 19:46 Panie Dariuszu, BARDZO PROSZĘ O KONTAKT, mam pewną propozycję. Moi rodzice są w podobnej sytuacji, również będą dochodzić swoich praw od "Twojego Stylu". Z góry dziękuję za bezpośredni kontakt - nadia.goliszewska@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michalina Re: Nie polecam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.14, 11:16 Witam.Tak jak czytam te opinie negatywne to trochę jestem zdziwiona!!! firma Twój Twój Styl wykonywała w moim domu wszystkie meble i nie mogę złego słowa powiedzieć. Mebelki pierwsza klasa. Bardzo miła obsługa . Coś mi się zdaje ze to jakaś dziwna nagonka . Mogę się mylić aczkolwiek mogę dodać ze namiar na tę firmę dostałam od przyjaciółki która tez pocztą pantoflową dostała od kogoś i wszyscy byli zadowoleni. Więc za kończę moją wypowiedz tak..... PRZESTAŃCIE LUDZIE PISAĆ GŁUPOTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michalina Zadowolona IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.10.14, 16:42 Ja tam jestem zadowolona :) Mam przecudne mebelki zrobione przez tę firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
sitkowiakwaldemar Re: Nie polecam: Ja polecam ! 28.10.14, 15:00 Cóż to za szczególne meble Pani zamówiła, że aż tak jest Pani wybuchowa ? Wielokrotnie już do swoich mieszkań robiłem meble kuchenne pod wymiar i jak dotąd jedynie TWÓJ STYL w osobie p. Krzysztofa dotrzymał terminów, ceny i jakości wykonania. W przeciągu ostatnich 6u miesięcy, kilkakrotnie pojawiał się po moim telefonie gdy należało dokonać drobnych modernizacji i ulepszeń. Uważam, że są bez zastrzeżeń. Pani zaś radzę wziąć cokolwiek na uspokojenie lub zamówić gdzie indziej meble nie za 20, a za 200 tys. zł i wówczas "będzie Pani zadowolona". WS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz ciąg dalszy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.10.14, 21:51 Prowadnica została 4 dni temu wymieniona na moją prośbę na lepszą firmy Blum (za dopłatą 100zł). Blat ma zostać wymieniony w nowym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.play-internet.pl 12.11.14, 22:07 p.Krzysztof robił meble w moim domu i znajomych! Wszystko bez problemu doradził pomógł w wyborze materiałów! Zero problemu!!! Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.static.haker-net.pl 18.11.14, 22:01 Mnie chyba tez czeka droga przez meke 3mce czekam na usuniecie usterek powaznych,,,! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twój Styl Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.14, 13:09 Prosze o kontakt na 500054083 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.static.haker-net.pl 23.11.14, 18:39 Wy prosicie mnie o kontakt? To chyba zart! Cierpliwie czekam od sierpnia na usunięcie usterek, a Pan nawet nie odbiera telefonu. Znajomi oglądają panskie dzieło i nie mogą ''wyjść z podziwu" jakie piękne meble mamy w łazience!!! 10 lat gwarancji? Chyba na czekanie... Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.nowogrod.net 09.12.14, 21:30 Mam zupełnie ten sam problem i własnie zastanawiam się jak go rozwiazac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.static.haker-net.pl 10.12.14, 20:03 Jezeli chcialaby Pani porozmawiac nawet dzisiaj o tym problemie, prosze smialo dzwonic 695 793 080. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IS Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.15, 23:06 Firmę "Twój Styl" jak najbardziej polecam - meble zrobione terminowo, w dobrej jakości za rozsądną cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
kuchniazg Re: firma Twój Styl-opinie 20.02.15, 22:05 Twój Styl właśnie zakończył montaż mojej kuchni. Powiem jedno, rewelacja. Rozsądna cena i błyskawiczna realizacja. Właściciel kompetentny i sympatyczny. Nie mam zastrzeżeń. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowoleni :) Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.15, 00:45 Witam jesteśmy tego samego zdania. Meble kuchenne zrobione przez pana Krzysia są wręcz rewelacyjne. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Szczerze polecam i dodam jeszcze jak przedmówca za rozsądne pieniądze. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIENT Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.play-internet.pl 03.03.15, 00:09 Co zrobić !! Dwa dni opuznienia!!! (nunu) ALE WARTO BYŁO POCZEKAĆ. Tyle z czystym sumieniem mogę napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.static.haker-net.pl 03.03.15, 12:15 Zadowoleni tak pozno robia wpisy ?.to chyba sam Adamczyk robi je po robocie he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.static.haker-net.pl 03.03.15, 13:36 A kuchnia wie ze ten pan nie jest wlascicielem..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.static.haker-net.pl 03.03.15, 23:44 poWiedzmy sobie otwarcie.tani material z odpadow,najtansze zawiasy,wykonczenie na poziomie uposledzonego starzysty to robota tej firmy .Panstwo Adamczyk nie maja pojecia o tym co robia.macie wolne pieniadze jedzcie do najblizszego marketu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.uz.zgora.pl 10.03.15, 07:59 tak? to bardzo ciekawe, bo ja mam przepiękną kuchnie od nich i jestem bardzo zadowolona, a materiały wyglądają porządnie i do jakości montażu też nie można się przyczepić. Można narzekać na małe opóźnienie, ale warto było poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczerze... Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.15, 17:36 Co za bzdury... "Tani material z odpadów"? Moze jeszcze ze smietnika? Zeby powstaly odpady musi byc materiał... To chyba logiczne?! Moim zdaniem ktos ewidentnie nie lubi nie tylko Pana K.Adamczyka ale Panstwa Adamczykow...Tyle w temacie!!! P.S.Biureczko super!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega po fachu Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.03.15, 07:58 przecież pan arek już nie robi w tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.static.haker-net.pl 16.03.15, 00:03 Panstwo Adamczyk to jakas wyjatkowo nikczemna firemka.u jednych robia db.a u innych zostawiaja g....!ja prawie od roku prosze sie o usuniecie usterek,ba!bledow konstrukcyjnych,i totalna ignorancja.tylko smsy pozna noca od p.Adamczyk,ze oczernianie?na forum nic nie da.to dziwne ,az tak pewni siebie?do czasu,do czasu,!, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.static.haker-net.pl 16.03.15, 00:26 Chcecie zamawiac meble w tej firmie ?zapraszam do mnie do domu.zobaczycie w realu tel.695793080 Zapraszam d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.play-internet.pl 21.04.15, 20:36 Ja tam jestem zadowolony robili mi dwie szafy i kuchnie i wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.static.haker-net.pl 01.05.15, 22:48 A ja nie.mija rok jak zamówiłam meble i usterki nie usunięte do dzisiaj.bezczelnie obiecał ze po świętach wielkanocnych.nie ma go do dzisiaj.co za człowiek bez honoru.bez klasy.zwykły kretacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.static.haker-net.pl 03.05.15, 23:34 Zamowilam firme z ziel.gory na usuniecie usterek na ich koszzt.ale siara,gosciu spalony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona!!! Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.15, 20:09 Zdecydowanie nie polecam tej firmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolna83 Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.15, 20:34 Zdecydowanie nie polecam firmy "Twój Styl" w moim przypadku okazała się bardzo nierzetelna. Firma ta nie dotrzymuje określonych w umowie terminów. Zamontowała mi w sierpniu wadliwe fronty i do tej pory, a mamy dzisiaj 19 grudnia nie wymieniła je na dobre. Pan Krzysztof nie odbiera telefonów, nie odpowiada na wysyłane pisma, nie przychodzi na wyznaczoną mediację przez Państwową Izbę Handlową(twierdząc, że jest w trasie, gdy 5 min. wcześniej ja widzę go jadącego po ulicach Zielonej Góry). Właściciel firmy nie ma chyba odwagi się ze mną spotkać i rozwiązać tą sprawę w sposób polubowny. "Twój Styl" okazał się nieuczciwy zamontował mi zawiasy i prowadnicy innej firmy(tańszej i gorszej jakościowo bez cichego domyku) niż te, które zamówiłam w umowie. Proponuję wszystkim klientom tej firmy sprawdzić czy nie zostali oszukani tak jak ja. Obejrzyjcie dokładnie co jest napisane na zawiasach i prowadnicach i zweryfikujcie to z waszą umową. Nowych klientów przestrzegam!!! i proponuję przy podpisywaniu umowy z Panem Krzysztofem dopisać aneks do umowy, który będzie zawierał pkt. dotyczący kary umownej za niedotrzymanie terminu zawartego w umowie lub wadliwego montażu. Klientom, którzy są w takiej samej sytuacji jak ja i dochodzą swoich praw życzę cierpliwości i wytrwałości. Ja nie mam zamiaru się poddać i będę walczyć, aby moje meble w końcu były poprawnie zamontowane. Wszystkim życzę Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.16, 17:22 Witam, ja również zostałem oszukany przez Pana Krzysztofa, sprawa trafiła na policję, szykuję się również do pójścia do sądu. Bardzo chętnie skontaktuję się z Państwem, może wspólnymi siłami osiągniemy więcej. Jeśli są Państwo zainteresowani - poproszę o wiadomość mailową na koters@o2.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiorek Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.centertel.pl 04.01.16, 10:59 Pan Krzysztof nie jest właścicielem firmy, tylko jego żona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiulinka Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.play-internet.pl 16.06.16, 11:53 Witam. Pan Adamczyk oszukał również nas. Bardzo proszę o kontakt. Sprawę chcemy zgłosić do prokuratury jako powtarzające się, zamierzone oszustwo. Misiulinka2016@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGA Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.play-internet.pl 07.06.16, 09:19 Zdecydowanie nie polecam. Ten pan jest nieslowny i niepowazny, żarty sobie robi z klientów. Zamówiliśmy kuchnie i szafkę łazienkowa.Kontaktu nie było żadnego, terminów montażu było wiele a co z tego jak za żadnym Pan Adamczyk się nie zjawil i nawet nie raczył zadzwonić i ponfoemowac że go nie będzie. Po drodze były różne bajeczki że meble uszkodzone bo miał stluczke, itp. W rezultacie 2 tygodnie po terminie montażu kuchni i 4 tygodnie szafki łazienkowej Pan Adamczyk po wielu telefonach się odezwał (hura) że może zwrócić zaliczkę (ale czy odda zobaczymy). Nie obeszło się również bez wizyty u prawnika. Ostatecznie będziemy blisko 5 miesięcy bez kuchni bo trzeba szukać innej firmy. Szkoda słów na takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiulinka Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.play-internet.pl 16.06.16, 11:50 Witam Pani Igo. Aktualnie jesteśmy w podobnej sytuacji oszukani przez Pana Krzysztofa Adamczyka. Bardzo proszę o kontakt na adres misiulinka2016@gmail.com Przy powtarzającym się oszustwie możemy zgłosić sprawę do prokuratury. Bardzo proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajeczki@ Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.16, 14:40 Witam z chęcią ja się do Pani dołączę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: firma Twój Styl-opinie IP: 109.197.45.* 21.06.16, 12:28 Proszę o kontakt na maila tomczak.iga@gmail.com osoby które zostały oszukane i chciałaby wspólnie podjąć kroki sądowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociara Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.hosts211.ostrowski.pl 27.06.16, 18:39 Czekamy już 3 miesiące, a montaż miał być po miesiącu. Kontaktu zero, właściciel nieuchwytny, telefon wyłączony. Zaliczka oczywiście zgarnięta...będziemy próbować złapać kogoś w formie, aczkolwiek wątpię, aby się udało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiulinka Re: firma Twój Styl-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.16, 20:28 Złapać się nie uda po pan Adamczyk uciekł za granicę. Jest jego żona, która twierdzi, że o niczym nie wiedziała i nic niema. Warsztat jest na ulicy Osadniczej 2 i w zasadzie nic już tam niema. Sprawa oszustów już trafiła na policję. Proszę o maila na adres misiulinka2016@gmail.com Podam nr tel do prowadzącego sprawę na komisariacie. Odpowiedz Link Zgłoś