Dodaj do ulubionych

Piotr Jedrzejak

16.01.11, 10:33
Witam, w zwiazku z prowadzonymi praktykami oszustw,niewyplacania pieniedzy za prace,przez PIOTR JEDZRZEJAK ,ktory aktualnie mieszka w Niemczech Bad Homburg hamelstr.1,prosze o informacje na temat tego pana.Wiem, ze mieszka w Zielonej Gorze,skad uciekl do Niemiec poniewaz komornicy i dluznicy scigali go za dlugi.Oddalem sprawe niemieckiej policji ale ta musi zebrac material dowodowy.Prosze osoby ,kontrahentow z ktorymi wspolpracowal a ktore oszukal Piotr Jedrzejak o kontakt.Portal Mypolacy.de Zbyszek Wreng
Obserwuj wątek
    • Gość: arrr Re: Piotr Jedrzejak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 11:18
      a w jakiej branży działał wyzej wymieniony pan P.J.???
    • Gość: bezsilny1 Re: Piotr Jedrzejak IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.11, 12:29
      w branzy budowlanej,ponoc w Zielonej Gorze ma siostre i matke która chyba kupila browar.On sam mieszka w Niemczech ale wiem ze sprowadza towar z poslki glownie materialy budowlane z hurtowni w Zielonej Gorze lub okolicach,a w Bad Homburg ma firme ogolnobudowlana.Zlodziej i oszust,nie placi za prace oszukuje ludzi bazuje na tym ze nie wszyscy znaja jezyk tak jak on i nie moga dowiedziec sie prawdy od kontrahenta niemieckiego czy dal czy tez nie dal pieniedzy za prace
    • Gość: Ewa Gacke Re: Piotr Jedrzejak IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.11, 08:54
      Mam pytanie, czy może Pan wie, czy Pan Piotr Jędrzejak prowadził Firmę Ogólnobudowlaną PIT w Zielone Górze, ponieważ do FGŚP w Zielonej Górze wpłynał wniosek o wypłatę świadczen od byłego jego pracownika , które nie zostały wypłacone przez pana Piotra Jędrzejaka.
    • Gość: gosc Re: Piotr Jedrzejak IP: *.tktelekom.pl 15.08.11, 17:26
      fff

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka