kaska117 22.08.07, 21:09 facet zdradza raz... zdradza drugi, trzeci i.... stale obiecuje ze wiecwj tego nie zrobi i... nadal to robi co mozna o tym sadzic? jak dlugo mozna wytrzymac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozgwiazdeczka Jak długo można wytrzymać??!! 22.08.07, 21:24 Kochana... myślę, że jeden raz to wystarczająca granica, drugi - ostateczna! Związek to nie zabawa w piaskownicy - tutaj nie zmienia partnerki w zależności od nastroju!! Myślę, że powinnaś jak najszybciej dać sobie spokój z takim nieodpowiedzialnym gościem... Chłopak najwyraźniej nie dorósł jeszcze do pewnych rzeczy i nie rozumie, że jak się jest z JEDNĄ dziewczyną to nie ma już miejsca na drugą, trzecią i kolejną... :( Odpowiedz Link Zgłoś
kaska117 Re: Jak długo można wytrzymać??!! 22.08.07, 21:26 wybaczylam raz ,drugi,trzeci wiecej nie mam sil... niby kocha a zdradza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Jak długo można wytrzymać??!! IP: *.lan.net.pl 22.08.07, 22:35 twoj facet to kur..w.a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: zdrada IP: *.chello.pl 22.08.07, 22:43 jestes glupia a twoj facet to meska ci.. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenna23 Re: zdrada 22.08.07, 23:12 jeden raz mozna wybaczyc i to TYLKO jak mocno zaluje i obiecuje ze to sie NIGDY WIECEJ nie powtorzy!!!!! a jesli zrobi to kolejny to znaczy ze jego slowo nic nie znaczy, ze bedzie to robil nie raz, ze ma cie gleboko gdzies, ze to cham, klamca,krotko mowiac daj sobie z nim spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
fraise7 Re: zdrada 22.08.07, 23:37 zgadzam sie z Marzena, jeden raz jeszcze jakos mozna wybaczyc o ile to ma sens ale drugi trzeci....kochana nikt na to nie zasluguje, daj sobie szanse na szczescie..ale z innym. Juz wystarczajaca zniosłas. Powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska117 Re: zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:45 dziekuje za rady faktycznie jestem glupia Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazdeczka Re: zdrada 23.08.07, 21:25 Nie jesteś głupia... tylko zwyczajnie zakochana :) Szkoda, że w niewłaściwym facecie. Może pora znaleźć sobie innego?? ;P Odpowiedz Link Zgłoś