Dodaj do ulubionych

Sędzi Młodzianowskiej odebrano immunitet???

IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.04, 10:29
Czy to prawda ze sędzinie Młodzianowskiej odebrano immunitet sędziowski??
Jesli tak to nie chialbym byc na jej miejscu, bo to oznacza ze na pewno
wyladuje w "sanatorium", a w areszcie dadza jej do wiwatu!!!

Drży sąd w posadach i prokuratura, szczególnie okręgowa!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: syban Re: Sędzi Młodzianowskiej odebrano immunitet??? IP: *.idea.pl 24.04.04, 11:02
      Czemu akurat z tego powodu ma drżeć prokuratura okręgowa czy jakakolwiek inna?
      Coś Ci się człowiecze chyba pomieszało?
    • Gość: Adcocat Re: Sędzi Młodzianowskiej odebrano immunitet??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.04, 17:06
      Chyba drżą bo skoro koleżance dobrali sie do ... ciała, to i mogą kolegom
      dobrać sie do ciała. Każdy by drżał....
      • Gość: Ciekawy Re: Sędzi Młodzianowskiej odebrano immunitet??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 17:34
        A co ona takiego zrobiła?
    • Gość: oooby Re: Advocat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 22:28
      jak jesteś adwokat, to pytaj kolegów a nie ludzi na forum, kretynie!po co to
      robisz? gnido!
      • Gość: Advocat Re: Advocat? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.04.04, 13:08
        Panie oooby, nie jestem gnida, a takze nie jestem adkokatem. Nie wyzywaj nikogo
        bo swiadczy to o Twojej miernocie. Advocat Panie ooboby to nazwa pewnego
        trunku. Szkoda mi slow aby ciebie wyzywac i kultura mi na to nie pozwala.
        Jestes jej kolega???
        • Gość: oooby Re: Advocat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 13:37
          Advocacie, taki wątek swiadczy o tobie, podajesz nazwisko osoby a ty jestes tu
          anonimowo, dla mnie ktos taki to gnida, nie znam osoby,.którą szkalujesz, jesli
          zasłuzyła sobie , to jest do tego odpowiednia instytucja na sady nie to forum,
          gnido!
          • Gość: roman Re: Advocat? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.04.04, 15:25
            interesujący dyskurs
          • Gość: Advocat Panie oooby!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.04.04, 19:39
            Ja n ikogo nie szkaluje, tylko pytam, a ponadto Drogi Panie osoba o która pytam
            jest osoba PUBLICZNA, tak wiec owa osoba w pewnym momencie otrzymala mandat
            PUBLICZNEGO zaufania i jezeli prawda jest ze odebrano jej immunitet to oznacza
            to ze utracila ww mandat PUBLICZNEGO zaufania. Ja tylko spytalem, a nie
            szkalowalem mu oskarzalem. Nie odrozniasz tego??!!!! Wybacz, ale nie mozna
            publicznie zapytac?? Nalezales niegdys do partyjnego komunistycznego aparatu ze
            tak sie zachowujesz?? Pozdrawiam.
            • Gość: oooby Re: Panie oooby!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 19:45
              kogo pytasz, czy tu jest jakis rzecznik sądu? skąd takie pytanie? sugerujesz
              coś, co nie musi być prawdą! lubisz obrzucac błotem- tacy mnie brzydzą!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka