Dodaj do ulubionych

Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku

12.05.11, 19:18
"...Zielonogórzanie lubią robić w takich miejscach zakupy - mówił prezydent"

Bo Zielonogórzanie to Ludek sprytny i obrotny- czego im łaskawca prezydent miasta nie da, to sami sobie znajdą w Wielkiej Brytanii, Irlandii, Niemczech, Austrii, Wrocławiu, Poznaniu, Warszawie,....
A Ci mniej sprytni i obrotni z mieszkańców Grodu Bachusa to za 1200,- netto zapieprzają w Auchan, Biedronce, Tesco, Castoramie, Netto, ....
Panie Kubicki nie mdlij ludziom oczu i wytłumacz, czemu 90% młodych, zdolnych i dobrze wykształconych Zielonogórzan opuszcza swoje rodzinne miasto i szuka przyszłości gdzie indziej?
Czemu przyrost naturalny w Zielonej Górze jest najmniejszy w całym woj. lubuski?
Obserwuj wątek
    • Gość: Monia Lisia Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 20:10
      Czemu przyrost naturalny w Zielonej Górze jest najmniejszy w całym woj. lubuski?
      No właśnie. Ciekawe.
      Kiepsko z chłopami w Zielonce, kiepsko !
      • Gość: discopolomaniak Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.justdns.ru 12.05.11, 20:33
        Chyba z babami, w koncu one maja mozliwosc rodzic. Wystarczy centrale rybna wystawic.
        • Gość: Monia Lisia Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 20:50
          Taaak. Ale tą centralę trzeba napełnić narybkiem.
          • Gość: discopolomaniak Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.justdns.ru 13.05.11, 19:07
            Niedostepnej centrali nie zarybisz.
            • Gość: Monia Lisia Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 19:14
              Może otworzą jak się poprosi ? W imię szczytnych celów i dla dobra ogółu czemu nie .
      • maciej_aszek Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku 12.05.11, 21:03
        Nie o "kiepskość" chłopów (i bab zresztą też) tu chodzi, ale o miejsce narodzin potomków Zielonogórzan- rodzą się oni tam, gdzie emigrują ich rodzice.
    • Gość: Ludek Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 20:24
      To będąc tak obrotnym człowiekiem, dlaczego sam nie stworzysz firmy ?
      Zainwestuj i stwórz dobrze płatne miejsca pracy, a przy tym daj przykład innym jak zmajstrować sporą gromadkę bobasków.
      Kto ma tworzyć firmy ? Marsjanie ?
      Może gość po zawodówce ?
      • maciej_aszek Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku 12.05.11, 21:00
        Gość portalu: Ludek napisał(a):

> To będąc tak obrotnym człowiekiem, dlaczego sam nie stworzysz firmy ?
        > Zainwestuj i stwórz dobrze płatne miejsca pracy, a przy tym daj przykład innym
        > jak zmajstrować sporą gromadkę bobasków.
        > Kto ma tworzyć firmy ? Marsjanie ?
        > Może gość po zawodówce ?

Mistrzu, a skąd ty wiesz co ja robię? Znasz mnie?
        Firm nie mają tworzyć Marsjanie, ale KAPITAŁ! A ten ma w nosie Zieloną Górę, bo gospodarz DUPA! , i to bynajmniej nie po zawodówce, ale po dwóch kursach "managerskich" na krzyż!
        Co do bobasków, to ty się lepiej za ich robienie nie zabieraj- bez twoich genów populacja tylko na tym zyska!
        Jesteś żałosny, bo zamiast wyłożyć swoje race atakujesz innych.
        Jeżeli uważasz, że nie mam racji w tym co napisałem, to merytorycznie to uzasadnij, a nie pisz bredni o bobaskach i Marsjanach!
        • Gość: rocamadour Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.aster.pl 12.05.11, 21:30
          Przyrost naturalny Zielona Góra + 103. Przyrost naturalny ujemny m.in. Wschowa, Szprotawa, Lubsko, Bojadła, Dobiegniew. Dane za stat.gov.pl
          • Gość: piechuzg Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.wro-com.net 13.05.11, 07:13
            No tak ale ten sam urząd statystyczny wyraźnie mówi że do 2025 roku mieszkańców będzie o 18 tys mniej.
        • Gość: ludek Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 21:48
          >>>Jesteś żałosny, bo zamiast wyłożyć swoje race atakujesz innych.<<<

No właśnie. Więc jakie są twoje racje ?
          Zaczynasz temat, więc krytykując sam uzasadnij i powiedz co zrobić, aby owych inwestorów ściągnąć.

>>>Mistrzu, a skąd ty wiesz co ja robię? Znasz mnie?<<<

No to przedstaw się i powiedz co robisz. Czy masz firmę ? Jeżeli tak , to pochwal się zarobkami swoich pracowników.
          Bardziej przypominasz mi niespełnionego polityka, który za pomocą populistycznych haseł bardzo chce lecz dziwnym trafem nie może dostać się na świecznik władzy.

>>>Firm nie mają tworzyć Marsjanie, ale KAPITAŁ! A ten ma w nosie Zieloną Górę, bo gospodarz DUPA <<<

W pobliskiej N.Soli jest dobry gospodarz i są inwestorzy ( nie aż tak wiele, ale są ) , a jakoś cudów, szczególnie zarobkowych nie widać.
          Gdzie więc jest problem ? Możesz wyjaśnić ?
          Dlaczego lokalni biznesmeni ze swoim kapitałem nie tworzą miejsc pracy ?
          Brak pomysłów ?
          Mogą się zrzeszyć , tworząc tym samym sporą organizację z niemałym kapitałem i inwestować.
    • Gość: aśka Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.11, 21:33
      wal się na pysk i won z miasta jak sie nie podoba. nie narzekaj tylko spier... sami fajni zostaną w zielonej wynocha pieniaczu do irlandii zmywać gary!
      • brawo_finkelstein Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku 12.05.11, 21:40
        hm, styl taki jakby to ktoś z ratusza odpowiadał...
        • Gość: aśka Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.11, 22:20
          jasne bo nikt nie pisze w ten sposób tylko ci z ratusza! nie jestem z żadnego ratusza mam dość narzekania i pieniactwa nierobów i malkontentów! taka bieda w mieście tylko dzisiaj w castorami o 13.00 full skąd ta kasa? z zasiłków? teraz lepiej, nie z ratusza??? uwiesi się taki na płocie, i smuci. nic wielkiego ani małego w życiu nie zdziałał oprócz matury i pracę w fabryce chce ze 2 tys na łapkę. gratulacje moje! a .żydzi murzyni geje i inni mnie nie przeszkadzają.
          • Gość: zg48 Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: 114.143.184.* 15.05.11, 19:30
            Chyba masz rację, mój drogi. Taki tam chciałby mieć w ZG same fabryki, najlepiej wagonów i co miesiąc 10 tys szt. na eksport do ZSRR, a samemu pracę spawacza na 3 zmiany za 14,50 na godzinę i cebulę raz w roku od związków zawodowych.
    • piechuzg Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku 13.05.11, 07:34
      A niech budują Castorama wykończyła handel. Zbudowali ją w środku miasta, focus zabił całkowicie rynek. To jeszcze jeden market nie robi różnicy. Ci którzy pracowali w handlu lub sami mieli sklepiki teraz pracują na kasach. Galeria Grafit w środku miasta a pusto. Nie oszukujmy się miasto usług i handlu "drobnego". W ZG można śmiało powiedzieć że na palcach jednej ręki policzymy firmy które coś produkują, a zatrudniają za najniższą krajową. Miasto jest fajne, ładne i ma potencjał ale nic nie robi się w tym kierunku. Trudno aby zakładać firmę gdy nie ma się nawet 1tys zł na inwestowanie. Młody woli wyjechać i się dorobić w Anglii niż poginać za 1200zł. Sam wiem jak trudno założyć firmę, może inaczej założyć jest bardzo łatwo, przez pierwszy miesiąc aż do momentu zapłaty za ZUS, VAT,Dochodowy, NFZ, itp.
      • Gość: oro mevic Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.11, 08:21
        piechuzg ,odpisuje się pod Twoim postem rękoma i obiema nogami:) Wykończą nas do cna!!!
        Pewnie na kasie i na magazynie będzie pracowało pół Zastalu i może...ludzie z Lumelu...

"Dziękujemy" mister Kubicki!!! Swój sklep mogę już zamknąć....
        • Gość: zg 48 Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: 114.143.184.* 15.05.11, 19:32
          To zamykaj. nieudaczników nam nie potrzeba!
      • Gość: ele do piechuza Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.aster.pl 13.05.11, 11:18
        Piechuz ! i co proponujesz ? jeszcze jedna partie prawicy zydo-chazarskiego pochodzenia ?

20 lat i jak było biednie tak jest coraz gorzej Niemcy przez 20 lat zbudowali DOBROBYT
        wy żydzi i chazarzy rzadzicie Polska juz 20 lat a wladze macie absolutna !!! i co ? okradliscie
        Naród z oszczednosci ! [robiąc inflacje na pozomie 600 % w 1990 r ] potem okradliscie
        Naród z majątku jaki nasi rodzice wypracowali przez 50 lat !! a kraj doprowadziliscie do BANKRUCTWA !!! to jest bilans waszych zydo-chazrskich rzadów w Polsce !! prawda ze wspaniały !!

TYLKO ODSUNIECIE żydowskiej MAFI OD WŁADZY DA POLSCE I POLAKOM DOBROBYT !
        • Gość: piechuzg Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.wro-com.net 13.05.11, 15:04
          Twój problem jest taki że sam nie wiesz jak nazywa się wróg z którym chcesz walczyć. Obwiniasz tych których najłatwiej obwinić! Sprecyzuj łaskawie po nazwisku kto? Kogo? Za co? , a nie całymi dniami na forum rzucasz że żydzi są winni. A ja powiem że Czeczeńcy i co z tego wynika? NIC! Zamiast spróbować przedstawić jakiś plan, jakąś grupę ,która ma swoje przemyślenia na naprawę stanu rzeczy, ty niczym małe dziecko któremu się wmówiło że czarne be, a białe cacy. Nic nie wynika z twoich pełnych nienawiści wpisów. Osobiście jestem przekonany że jedyny słuszny sposób na wprowadzenie zmian przez Ciebie to tylko brutalna siła. Nie widzisz innej drogi. Dlatego nic nie wskórasz! bo ludzie nie mają ochoty walczyć, ja nie mam ochoty strzelać do rodaków w imię ideologii itp. Nikt w Polsce nie umiera z głodu więc jedynym problemem jest wykorzystywanie naszych możliwości! A te niestety są w 80% marnowane. Tylko o to chodzi! Aby żyło się lepiej! Nie o wojnę, żydów, itp. Czasy są niesprawiedliwe i należy przywrócić normalność. I nie powtarzaj ciągle w kółko że nas okradli bo każdy o tym wie.
          • Gość: ele do piechuza Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.aster.pl 13.05.11, 20:44
            Mój i Narodu problem jest mafia żydo-chazarska ! [nic nie mam do nacji żydo-chazrskiej ]

czeczency to dopiero bedzie problem ! [ dzis jest to problem finasowy bo mafia zydo-chazarska przerzuciła na barki podatników finasowanie tych darmozjadów muzumanskich !!! ]

Plan juz wielokrotnie przedstawiałem piechuz !!!

1. jednomandatowe okregi wyborcze !!! sejm [ senat do natychmiastowej likwidacji ]
            2. zlikwidowanie monopolu medialnego który jest teraz w łapach mafi żydo-chazarskiej !
            Polacy Słowianie musza miec swój niezalezny program w TVP ! aby nie byli ogłupiani !
            3. zniesienie żydo-chazarskiej autocenzury !!! w mass-mediach !!
            4. WOLNE WYBORY SEDZIÓW I PROKURATORÓW WOJEWÓDZKICH i generalnych !!!
            5 Prawa do referendum ! REALNEGO !! [ nic o nas bez nas !! ]
            5 Natychmiastow zlikwidowanie powiatów ! [ tylko województwa i gminy ]
            6. zniesienie NATYCHMIAST ! wszelkich rad [ miasta -nadzorczych ] to jest klasa próznicza żadną siła piechuz ! WALKA tylko legalna !!! nie ustawiaj mnie piechuz w pozycji frustrata który gotów jest podpalic dom by zdobyc władze !!!! piechuz czy wiesz ze ponad 50 % społeczenstwa juz wam nie wierzy ? i nie chodzi na wybory ? i to mimo waszej wscieklej medialnej propagandzie !!! [ idzta na wybory ! nawet jak nie macie na kogo to idzcie i skreslajcie wszystkich ] taka propaganda z waszych zydo-chazarskich mass-medów sączyła sie codziennie ! LUDZIE JUZ WAM NIE WIERZĄ !!!!! poznali sie na was piechuz !!!!
            i zapewniam cie jak któregos dnia POWSTANIE NARODOWA PARTIA POLSKA to zmiecie was
            jak kiedys PZPR !!!! [ tylko jeszcze trzymacie sie resztkami sił oszukując chachmecąc ogłupiajac i licząc na głupote ludzcką ! aby do nastepnych wyborów !! jeszcze sie załapac na 4 letnie pasożytowanie ! a ze kraj tonie w długach ? nic nie szkodzi to nie wasz kraj !!!
            to tylko kolonia którą trzeba maksymalnie wykorzystac !!! na chwałe Izraela !!! [ co rusz rzady w Polsce żydo-chazrskie cupasem jada do Izraela spowiadac sie i po wytyczne !!! ]

Co piechuz moze zadawałes pytania tutaj lub gdzie indziej po co jechali do Izraela !???!!!!
            nie piechuz ty i twoji kamraci nie pytali po co Tusk z połową rzadu jechał do Izraela !! bo to dla was oczywiste jest !! dla nas Słowian nie jest to oczywiste !!

a moze piechuz protestowałes nad Apertheidem w Polsce ? [ 90-98 % pracujacych w mass-mediach to żydzi i chazarzy !!!! a Słowian tam nie ma mimo ze jestescie w kraju Słowian !
            Protestowałes piechuz ? NIE ! to wal sie z tymi nowymi partiami ! bo to tylko jeszcze jedna hucpa zydo-chazarska !! zakładajcie sobie te nowe partyjki ! ale Narodu juz nie kupicie nowym szyldem ze starymi wyjadaczami zydo-chazarskimi !!

PRAWDY ! SZCZEROŚCI ! AUTENTYCZNOSCI ! z tym trzeba wyjsc do Narodu !!
            • Gość: piechuzg Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 20:55
              Utożsamiasz mnie z inną opcją polityczną i innymi poglądami. Trudno z obawy o brak akceptacji swoich poglądów wolisz mieć każdego za wroga nawet jeżeli w jednej sprawie się zgadzacie a w innych macie odmienne zdania. Dla Ciebie nie ma to znaczenia ty nie możesz się mylić ty masz rację i głosisz zawsze słuszne tezy. Zastanów się a co będzie jak się mylisz i twoja wizja świata może doprowadzić do masowych egzekucji ludzi o innych poglądach? Jesteś w stanie udźwignąć ten ciężar? Kobiety dzieci starcy zamordowani tylko z racji przynależności do jakieś opcji lub narodowości! Jesteś niebezpiecznym człowiekiem nie z racji innych poglądów, bo niektóre są słuszne i zgadzam się z nimi, ty jesteś niebezpieczny dlatego bo z twoich wypowiedzi jasno można dać znak równości z eksterminacją przeciwników politycznych. Założyłbyś bojówki i przekształcił je w kolejne SS. Kieruj się w życiu Wolnością, Sprawiedliwością, i własnością a nie Nienawiścią, Wojną, Niewolą. W przeciwnym razie szybko stoczysz się w dół i obyś tam już pozostał gdy tak się stanie, a ty nie przemyślisz swoich poglądów.
              • Gość: piechuzg Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 20:56
                A po za tym nie jesteś nawet w połowie tak inteligentny jak mój śmierdzący lewy but.
                • Gość: zg48 Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: 114.143.184.* 15.05.11, 19:42
                  Tfu, brzydzi mnie ktoś kto chodzi w śmierdzących butach.
              • Gość: el do piechuza Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.aster.pl 13.05.11, 22:13
                No juz jestem w domu to mowa nienawisci ! to ustawianie przeciwnika politycznego w
                wygodnej dla was pozycji !! anytysemity ! nazisty ! i wroga ludzkosci !!
                [ jakie to wygodne ! mówisz ze sa Słowianie i zydo-chazarzy to Jestes bojówkarzem

Piechuz ! to twój i wasz problem !!! macie swój piekny kraj Izrael ? macie ,to co jeszcze robisz tutaj ? tam bedziesz w wsród swoich bezpieczny !!! tam nie beda cie straszyły bojowki ss ! i zapewniam was ze nie bedziemy za wami płakali !!! bo jestescie politycznymi
                wrogami Słowian !!!

MY POLACY MAMY PRAWO DO NARODOWEGO PANSTWA SŁOWAN !!
                MY POLACY MAMY OBOWIAZEK BRONIC NASZEJ SŁOWIANSKIE TOŻSAMOSCI !
                MY POLACY MAMY OBOWIĄZEK WYZWOLIC SŁOWIAN OD OKUPACJI ZYDO-CHAZRSKIEJ MAFI OD RZADÓW ATOKRACYJNYCH [ legalnie demokratycznie kartka wyborczą ]
                MY POLACY MAMY OBOWIAZEK WALCZYC O DEMOKRACJE W POLSCE ! GDZIE WSZYSCY
                BEDA MIELI RÓWNE PRAWA I PRZYWILEJE !!! a nie jak dzis zydo-chazarska miejszość ma wszelkie przywileje kosztem Narodu !!

BO MY SŁOWIANIE JESTESMY WSPÓLNOTĄ WYWODZACĄ SIE Z JEDNEGO PNIA ! Z JEDNEGO PRZODKA SŁOWIAN ! JESTESMY JEDNA WSPÓLNA SŁOWIANSKA RODZINĄ !!!

Słowianie ! czas powstac i iśc do celu a Cel na dzis to taktyka biernego oporu !! !
                bojkotowac żydo-chazarska ordynacje i zydo-chazarskie wybory !!

TO FORMA DEMOKRATYCZNA WALKI Z DOMINACJA ŻYDO-CHAZARSKĄ W POLSCE !

piechuz ! bliżej mi do walki Gadhiego uwazam ze to jest bardziej skuteczna metoda niz jak ty mi imputujesz zadymiarskie bojówki !! nie dam sie piechuz wpuscic w maliny !!!

UWAGA !
                niejaki Miler szef MSW i A [ wczesniej minister zdrowia potem wojewoda dzis polcjant oswiadczył !! ze on w imienu Polski przyjmie 50 czarnych muzumanow z Somali !!! i oczywiscie koszty tych muzumanskich darmozjadów pokryje Polski SŁowianski podatnik
                u mafi żydo-chazarskie innej opcji nie ma ! zawsze koszty sa zrzucane na barki cieżko pracujacych Słowian !

To nic innego jak jeszcze jedna prookacja żydo-chazarska !!!! kilka tys Polaków w Kazachstanie oczekuje na przyjazd !a żydo-chazarskei władze sprowadzaj nam obca muzumansk dzicz z Afryki !!!

Polacy Słowianie ! to jeszcze jedne żydo-chazrski policzek tej żydo-chazarskie obcej nam SŁowianom mafi !! Polaków wyganiaja za praca po obcyh krajach wyludniajac Polske z ludnosci Słowianskie a w to miejsce zydo-chazrsk mafia kóra rzadzi nami od 20 lat sprowadza nam na nasz koszt dzicz afrykanska !!! [ dzis notka GW oswiadczenie Mllera z MSWi A ]

PRECZ Z MAFIA !!! do Izraela Miler sobie sporowadzaj ta muzumanska czarna dzicz !!!!
                • Gość: zg48 Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: 114.143.184.* 15.05.11, 19:46
                  Stary, powiedz prawdę ( nie będziemy się śmiać), czy ciebie ktoś udzerzył w głowę, czy może sam się udzerzyłeś? A może to nieszczęsliwy wypadek?
                  • Gość: ele do zg48 Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.aster.pl 16.05.11, 07:56
                    zg48 tuzem intelektu to ty nie jestes ! a i do błyskotliwych tez cię nie zalicze ! typowy stadard mośka ! czytaj [ wszelkie odruchy antyreżimowe w Polsce to zydo-chazraskie mafie odrazu wyzywaja od wariatów i imputuja chorobe umysłową Polakowi ! ]

zg48 nic nowego nie wniosłeś !
                    stara zydowska szkoła ! zwekslować temat i dyskusje na boczne tory !
    • Gość: IREK Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.11, 09:30
      Kończy sie żywot wolnego handlu w ZG juz całkowicie -zostana tylko sieci .....żal mi Was zielonogórzanie ,bo jedyne miejsca pracy jakie Wam zostana to kasa( w biedronce,LM czy Tesco ...) - a zarobki tam mówiąc oglednie takie sobie ,za to robic trzeba niczym biały murzyn...ot młodzi maja perspektywy...
    • Gość: Buła Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.05.11, 11:36
      Szkode, że na tą taczke zamiast piasku nie załadowali Kubickiego .
      • Gość: piechuzg Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.wro-com.net 13.05.11, 15:16
        Prezydenta na taczce? Za co?! Przecież zrobił to co każdy socjalista potrafi najlepiej! Wydał nie swoje pieniądze na poparcie gawiedzi! Uważam że zrobił to w sposób idealny i wzorowy. Nie jestem pewien czy Pan Kubicki nie jest najlepszym socjalistą wśród prezydentów miast w Polsce. Biorąc pod uwagę szybkość zadłużenia i cel można śmiało powiedzieć że wyrzucił całą naszą kasę w jeden dzień! A radni och nasi kochani radni pisuarki i popaprańcy jedni warci drugich,.. przyklepali projekcik. Pan Kubicki jako wzorowy socjalista zadbał też zgodnie z ekonomią socjalisty o miejsca pracy dla swoich poddanych. W markecie znajdzie miejsce około 120 osób i każda dostanie atrakcyjne wynagrodzenie! 1500zł na rękę! A jak mówi ekonomia Pana Kubickiego gdy 120os zatrudni się w nowym markecie to wtedy te 120 osób nie będzie już próbować bezsensownej walki na rynku (handel, firmy, działalnosci) bo nie może wygrać z hipermarketem. 120 zatrudnionych jawnie 300 osób zwolnionych niejawnie i do przodu!!
        • Gość: nonsens Re: Hipermarket Leroy Merlin jeszcze w tym roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 19:14
          Ciekawe...kto na Kubickiego głosował?Może teraz ta resztka co została w Zielonce zmądrzeje.Byle nie Pan Kubicki
    • Gość: ttt Lemoniada? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.11, 19:40
      kiedy zamykaja lemoniade?
      planuja jakąs impreze na zakonczenie czy zamykają sie po cichutku?
      ktos cos wie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka