Dodaj do ulubionych

Pielęgniarki będą głodować za dyrektora?

28.07.11, 17:10
trzymam kciuki za dyrektora taborskiego.pokazcie tym bufonom z urzedu marszalkowskiego gdzie ich miejsce.
Obserwuj wątek
    • 1pytanie Co widzicie w szpitalu w Zielonej Górze ??? 28.07.11, 19:40
      Proponuję się dostać do oddziału ratunkowego wieczorem - TRAGEDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      TYLKO PROSZĘ NIE MÓWIĆ, ŻE SZPITAL RATUJE ŻYCIE....
      Jeżeli podlega to panu Taborskiemu - to proszę o jedno - ZWOLNIĆ TEGO PANA DYSCYPLINARNIE NA ZBITY PYSK !!!!!!
      • Gość: rer Re: Co widzicie w szpitalu w Zielonej Górze ??? IP: *.play-internet.pl 28.07.11, 20:15
        ODPOWIEDZ-szpitalny Oddział ratunkowy Szpitala Wojewódzkiego jest dzięki dyrektorowi i ofiarnej pracy lekarzy tam pracujących jedynym miejscem gdzie chorzy mogą otrzymac rzeczywista pomoc medyczną-kierują tam w wielkiej liczbie chorych(i nie chorych)lekarze rodzinni,lekarze pogotowia(nie tylko z Zielonej Góry ale także Sulechowa Krosna Odrz,Swiebodzina itd,ludzie też tam idą bo gdzie jak nic innego nie działa mają iść(autentycznie otrzymałem kiedyś ,,rade.,, od lekarza rodzinnego niech pan idzie na SOR to tam panu wszystkie badania zrobia)-no i jest zadyma i tłok kosztowny bardzo(NFZ płaci tam jak się dowiedziałem ryczałtowo-zawsze i niezawodnie poniżej kosztów)-a oczywiscie wg durni powyżej odpowiadać powinien dyrektor
        • Gość: Tomasz Odchudzanie IP: *.falter.com.pl 29.07.11, 12:49
          Niektórym paniom pielęgniarkom głodówka się przyda. Sporo zbędnych kilogramów zrzucą i będą lepiej wyglądać.
          • Gość: piguła Re: Odchudzanie IP: *.przylep1.do.przylep.22lipca6a.pawluk.org 29.07.11, 16:39
            mówiąc szczerze ja i moje koleżanki po fachu jestesmy za zostawieniem dyrektora ale sorki za niego głodować nie będziemy.Wszystko fajnie ale nie widzimy sensu ,żebysmy to akurat my głodowały skoro to nie nam się podwyzsza o niebo pensje , to nie my dostajemy nadwykonania . My swoją pracę wykonujemy nadwyraz dobrze a motywacji finansowej z tego tytułu nie mamy. Niech głodują ci co na kontraktach- ich na to stać nas nie .Czasu rodzinnego poswięcać nie będziemy.
        • v.t.s Re: Co widzicie w szpitalu w Zielonej Górze ??? 30.07.11, 16:24
          obyś nie musiał korzystać z usług tego oddziału - masssakra
          • Gość: 1234 Re: Co widzicie w szpitalu w Zielonej Górze ??? IP: *.aster.pl 30.07.11, 20:26
            v.t.s. dyżurny piesek PO na forum
      • Gość: żona Re: Co widzicie w szpitalu w Zielonej Górze ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 10:55
        Najgorsze chamstwo jakie w życiu widziałam brud, smród ,remont, plotkowanie między sobą/lekarze wchodzą ,wychodza,paradują/nic ratunku,pomcy i umierającego pacjęta ma się gorzej niż psa z kulawą nogą na ulicy, tak jes w SOR/Zielona Góra /lekarze i pielęgniarki w dniu 21 maja 2012 powinni się wstydzić, że czlowiek umierał ,dusił się a oni mu pobierali krew i go trzymal od rana do nocy na korytarzu nie udzielając mu pierwszej pomocy a pielęgniarka jak przyszla na zmiane 0 19 to sie pytala czy on pjany?-hańba dla medycyny o 20 30 odstawili na oddział wewnętrzny /////////////////człowiek umarł, gdzie etyka lekarska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka