ikcort 07.08.11, 17:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uran-238 sexowne laski 07.08.11, 19:19 za rok jadę tam szukać dziewczyny ... na jedną noc, z namiotem i dużą paczką prezerwatyw hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: sexowne laski 07.08.11, 19:24 uran-238 napisał: > za rok jadę tam szukać dziewczyny ... na jedną noc, z namiotem i dużą paczką pr > ezerwatyw hehhe Tylko uważaj żeby Cię po drodze któraś z nas nie wyr...ała, chłopczyku. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
uran-238 Re: sexowne laski 07.08.11, 19:34 spoko jak stracę gumki to zakupię w kostrzynie w monopolowym Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 17:42 700 tysięcy ? A nie milion, nie, dwa miliony, no nie 1, cztery miliony, miliard ! A tak swoja drogą, smutny obraz ma ta nasza cywilizacja białego człowieka. Tam w Kostrzynie widać było chyba początek końca. Niektórzy mówią że człowiek pochodzi od małpy, patrząc jak, pewnie, dzieci z "dobrych domów", licealiści, studenci itp taplają się w błocie, chleją hektolitry piwa można stracić nadzieję że to nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
ikcort Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 17:51 > Niektórzy mówią że człowiek pochodzi od małpy, patrząc jak, pewnie, dzieci z > "dobrych domów", licealiści, studenci itp taplają się w błocie, chleją hektolitry piwa można > stracić nadzieję że to nieprawda. A kto konkretnie tak mówi? Jest to nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooby Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 07.08.11, 17:51 LOL! Jakieś małe, przestraszone, zakompleksione dziecko neo-zdrady zaczęło oglądać zdjęcia i przestraszyło się prawdziwego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.2-0.pl 07.08.11, 17:54 Gruby nie kozacz bo dostaniesz boksa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 18:45 Gruby z Dzierżoniowa - "znawca prawdziwego świata". W jednym szeregu ze Zbyszkiem spod Czarnej Białostockiej i panią Jolą z Siemiatycz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciek Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 17:54 moża mocniej opisać to bydlęce stadne zachowanie; co na to psychiatrzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.3.pl 07.08.11, 18:01 taki smieszny, prowincjonalny, zaściankowy, ograniczony, pruderyjny człowieczek jak ty nigdy tego nie zrozumie, leć biegiem do kościółka bo jeszcze sobie sąsiedzi coś pomyślą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.08.11, 18:05 W kosciele byli?Rosół z kluskami zjedli to teraz czas pokrzyczeć :hańba, hołota .Młodzież teraz olewa kościółek i dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez przesady Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.gdynia.mm.pl 07.08.11, 18:37 Na 100% więcej młodzieży olewa Kostrzyn niż "kościółek". Co więcej - to się dzieje co tydzień, ale żeby to zobaczyć, trzeba tam być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: constant Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 19:01 Religia to intelektualny samogwałt, fuj, ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:26 Gość portalu: ciek napisał(a): > moża mocniej opisać to bydlęce stadne zachowanie; co na to psychiatrzy? można: "Wiec Młodzierzy Wszechpolskiej", albo młodzieżówki PiSu...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esenter Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.11, 19:04 właśnie wróciłem z Przystanku - byłem ósmy raz i zdecydowanie ten rok był rekordowy pod względem frekwencji. TAK było nas 700 tysięcy wspaniałych bratersko nastawionych ludzi. Bez bicia reporterów i wykluczania myślących inaczej niż my. Zapraszam za rok! Odpowiedz Link Zgłoś
wilczeoko Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 10.08.11, 15:52 Ale co jest złego w taplaniu się w błocie??? Fajnie... Sama bym się potaplała (nie mam z kim) Woodstock dobra impreza.... Miło się patrzy na zdjęcia, wracaja własne dawne wspomnienia z roku 99 :) Liceum , piekne czasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
khair.el.budar 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 17:43 Fajnie, że młodzi się wyszumią na takich imprezach jak Woodstock. Przynajmniej nie maszerują klepiąc bezsensownie pacierze i wymieniając przygodnie płyny ustrojowe w klerykami, a przy okazji utrudniając skutecznie poruszanie się pojazdów po drogach publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 17:52 Za to wymieniają płyny ustrojowe między sobą produkując tysięcy niepotrzebnych nikomu bachorów i roznosząc rozmaite fantastyczne choroby. Potem takiej jednej z drugą strach się dotknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
mesamesa Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 17:57 To nie dotykaj. Kogo to ku... obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
uran-238 zakompleksiony prawiczku a od czego jest aborcja? 07.08.11, 19:23 i tabletka 48h po? Wyjdż z murów kościoła i skrzydeł klech, nie trolluj tutaj i zacznij żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: zakompleksiony prawiczku a od czego jest abor 07.08.11, 20:59 nie każdy uważa że zabijanie bezbronnych i niewinnych to dobra rzecz. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stultissimus Re: zakompleksiony prawiczku a od czego jest abor IP: 94.75.112.* 08.08.11, 10:30 Nie każdy uważa, że usunięcie naskórka to morderstwo Odpowiedz Link Zgłoś
guch Re: zakompleksiony prawiczku a od czego jest abor 08.08.11, 10:49 jakiego naskórka? widziałeś, jak wygląda płód po 2 tygodniach ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:28 Gość portalu: henry napisał(a): > Za to wymieniają płyny ustrojowe między sobą produkując tysięcy niepotrzebnych > nikomu bachorów i roznosząc rozmaite fantastyczne choroby. Potem takiej jednej > z drugą strach się dotknąć. Dlatego tacy jak Ty zawsze wolą dotknąć dziecka niż kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodstock'75 Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 17:57 pielgrzymka zle ale pozamykane ulice przez woodstock to ok.... dla twojej informacji duzo ludzi po woodstoku wybiera sie wlasnie na jasna gore i nikomu jedno ani drugie nie przeszkadza to sie nazywa tolerancja ale co ty mozesz o niej wiedziec ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laks Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.v-net.com.pl 07.08.11, 18:25 Zwróciliście uwagę na to jak GW nagonkę na Kościół Katolicki robi? Wszystkie artykuły o tym Kościele są od "raczej negatywne" po "negatywne". Oczywiście, że bardzo wielu woodstokowiczów popielgrzymuje na Jasną Górę i nie ma w tym żadnego problemu. Zastanawia mnie, kto te komentarze plugawiące Przystanek Woodstok z jednej i Kościół Katolicki z drugiej pisze. Jaki ma w ttym interes, żeby podjudzać? To sami pracownicy GW piszą, żeby temat podgrzać i wpisy pozyskać na forum? Cały ten podział PO i PiS. To jakieś sztuczne i dziwne. Może ludzie w 4oczy nie odważą się obrzucać błotem, a PO i PiS im tę możliwość daje po anonimowemu, ale coś mi się wydaje, że ten konflikt... oczywiście ma może bazę... ale w swych zakresach jest sztuczny, sztucznie podgrzany. Odpowiedz Link Zgłoś
khair.el.budar Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:39 Po co robić specjalną nagonkę na kościół? Wystarczy popatrzeć na nabrzmiałą twarz arcybiskupa Głódzia i jego nowe pałace, aby mieć negatywną opinię o tej 1700 letniej mafijnej organizacji. Wystarczy posłuchać tę hipokryzję jaka sączy się z ust hierarchów katolickich, głoszących wiecznie puste slogany o miłości boga i konieczności odkupienia swoich grzechów, aby zasłużyć na raj... po śmierci, podczas gdy sami urządzają sobie raj tu na ziemi. Ludzie na Woodstocku są milion razy uczciwsi i autentyczni niż funkcjonariusze kościoła, chroniący pedofilii i wyciągający ręce po kolejne majątki samorządów w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mordechaj Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 18:48 Co ty synku od krojenia baraniny na kebab możesz o tym wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny_swir Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.11, 20:16 Kolejny przypadek papki mózgowej utworzonej przez prasę i telewizję. Myślenie w stylu: nie wierzę w Boga, bo księża to pedały. Trochę szacunku z tej tolerancyjnej lewej strony i zostaw swoje frustracje dla siebie. Włodarze SLD i GW pewnie dla odmiany mieszkają w kawalerkach i kupują o 6:00 z rana na straganach. Byłem na Woodstocku, byłem na pielgrzymce do Częstochowy, oba wydarzenia uważam za ważne w moim życiu. Każde oczywiście w innym wymiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rockers Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 18:44 Ale Cię trzyma.Zacznij się prawidłowo odżywiać i uważaj na słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.gdynia.mm.pl 07.08.11, 18:45 "Przynajmniej nie maszerują klepiąc bezsensownie pacierze" Taplanie się w błocie to rzeczywiście ma głęboki sens. Przekaż wyrazy współczucia rodzinie. "utrudniając skutecznie poruszanie się pojazdów po drogach publicznych" Drogi publiczne są dla wszystkich - pielgrzymi też płacą podatki i mają do dróg takie samo prawo jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
khair.el.budar Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:26 Po taplaniu w błocie Woodstockowicze wejdą pod prysznice, a wtedy cały brud ze nich spłynie i będą czyści - tego mogą im tylko pozazdrościć niewolnicy kościoła. Z nich brud nigdy nie zejdzie - od prawie dwóch tysięcy lat nagromadziły się go całe Himalaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmasterj Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.11, 19:19 Człowieku głupi jesteś jak but.Powtarzasz te bzdury które są ostatnio modne i które charakteryzują pseudointeligentów.Małym ludzikom którzy nic nie kumają pozwalają się poczuć wielce oświeconymi.A prawda jest taka że cały ten antykloerykalizm jest żałośnie pusty i polega na spłaszczaniu rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
khair.el.budar Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:29 Oczywiście wiara w nonsensy nie jest spłaszczaniem rzeczywistości? Wiara w idiotyzmy, w rodzaju niepokalanego poczęcia czy cud świętego napletka Jezusa, nie jest żałośnie pusta? Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:31 Gość portalu: jmasterj napisał(a): > Człowieku głupi jesteś jak but.Powtarzasz te bzdury które są ostatnio modne i k > tóre charakteryzują pseudointeligentów.Małym ludzikom którzy nic nie kumają poz > walają się poczuć wielce oświeconymi.A prawda jest taka że cały ten antykloeryk > alizm jest żałośnie pusty i polega na spłaszczaniu rzeczywistości co ty o tym możesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
avatary pozytywni i radośni młodzi ludzie, gęba się smieje 07.08.11, 17:54 oby jakiś wielki nawiedzony superktoś nie zgotował im tylko jak przed laty powstania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: pozytywni i radośni młodzi ludzie, gęba się s IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.08.11, 18:02 Pewnie, że tak, miło patrzec, jak się bawią.I guzik komuś do ich moralności- umoralniajcie swoje bachory! Odpowiedz Link Zgłoś
uran-238 mój znajomy przed rokiem zaliczył tam 4 panienki 07.08.11, 19:27 i dwie dały mu bez gumy, dzisiaj nie wie nawet jak się nazywają hehe, jutro zda mi relację z tegorocznych podbojów ale liczył na pobicie swojego wyniku Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: mój znajomy przed rokiem zaliczył tam 4 panie 07.08.11, 19:33 uran-238 napisał: > i dwie dały mu bez gumy, dzisiaj nie wie nawet jak się nazywają hehe, jutro zda > mi relację z tegorocznych podbojów ale liczył na pobicie swojego wyniku Z tego co piszesz to chyba raczej one jego "zaliczyły". Twój kumpel to taki "żywy wibratorek" i przy okaji tańszy.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
guch Re: mój znajomy przed rokiem zaliczył tam 4 panie 07.08.11, 21:53 One jego, czy on je - wszyscy się puścili. Odpowiedz Link Zgłoś
bascanskaplocaii Re: pozytywni i radośni młodzi ludzie, gęba się s 07.08.11, 18:06 Co wy tam piszecie za bzdury jaka upadła młodzież jakie bydło co Wy opowiadacie? Nie mieliście 15 - 25 lat zawsze byliście starzy zgredziali i poważni, jeździliście super passatem albo innym zdechłym samochodem, robiliście zawsze super biznesy, i nigdy ale to przenigdy nie chcieliście się ubabrać, utytłać, uwalić, czyli poprostu zmęczyć. Jest takie dobre norweskie przysłowie: kto za młodu nie był radykałem na starość będzie kanalią. Sprawdza się u Was. Żeby nie wyzywać mnie od gó...arzy - mam 30 lat, stałą pracę, żonę. dom, samochód i co tam jeszcze uważacie za atrybut poważnego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stultissimus Re: pozytywni i radośni młodzi ludzie, gęba się s IP: 94.75.112.* 08.08.11, 10:32 skandynawowie to bardzo mądrzy ludzie, Polacy powinni brać z nich przykład Odpowiedz Link Zgłoś
mireczekb Tak się bawi hołota. 07.08.11, 18:00 Róbta co chceta, nawet taplajta się w oborniku. Dobry pomysł, co ? Za rok mogę wam to załatwić, mam w rodzinie rolników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: Tak się bawi hołota. IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.08.11, 18:03 To widać i czuć po słownictwie! Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Tak się bawi hołota. 07.08.11, 18:58 Holota to sie wypowiada i zazdrosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
uran-238 Dawaj ten obornik stary pisowski sztywniku 07.08.11, 19:15 Żal ci że sam nie masz tyle spontanu co ci wyzwoleni szczęśliwi młodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość I po co te nerwy? IP: *.mmpnet206.tnp.pl 18.11.11, 12:06 I po co te nerwy? Jeżeli oni tarzają się w błocie, piją, uprawiają seks czy co tam jeszcze to jest przecież ich życie i ich sprawa. Jak ktoś niema na to ochoty to przecież nie musi ich naśladować. Co komu to przeszkadza? Jeżeli już komuś robią na złość to raczej sobie. O co tu się zaraz bulwersować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Yamak Re: Tak się bawi hołota. IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.11, 10:12 Widać, że masz dużo do czynienia z gnojówką. Zaatakowała ci już ten organ przypominający mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Tak się bawi hołota. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 14:13 Sam żeś jest hołota byłeś ??? pewnie nie i nawet nie widziałeś a słyszeć to moża różne rzeczy pacanie wood to coś pieknego tego sie nie da opisac wolnośc ... i cudowna organizacja a takich jak ty powinni co roku za kare na pielgrzymiki do rydzyka wysyłać ..grrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
kuba83szczecin 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:02 Właśnie wróciłem Szczerze żal mi Was wszystkich piszących o końcu cywilizacji, swołoczy itp. Nie potraficie wznieść się ponad Wasze szare życie ( tv - internet - praca ). Tolerancji, zrozumienia i przede wszystkim dystansu u was brak. Pewnie jesteście bardzo sfrustrowani, ogólnie smutni i nie zadowoleni z życia. Woodstock jest raz w roku na co dzień nikt się w błocie nie kąpie. Błoto to taka tradycja komu ma to szkodzić niektórzy płacą za to w sanatoriach :) Kostrzyński festiwal to olbrzymia możliwość niesamowitej integracji krajowej i zagranicznej ( Niemcy to z 20 % gości a nie brak ludzi z całego świata ) a że to tego służy alkohol wszędzie tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:23 Sam bym się na taką imprezę nie wybrał, takie tłumy mnie przerażają, ale nie mam nic przeciwko Przystankowi. Niech się ludzie bawią:) Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:20 Czytam niektóre komentarze, to aż mnie ściska ile w was ludzie frustracji. Nie możecie pojąć, że są tacy co wolą taplać się w błocie i tacy, którzy łażą po Polsce śpiewając "Boże coś Polskę". Żałosne to polskie przaśne piekiełko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 18:25 Je*ać ich. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 18:37 No i właśnie jest to uogólnienie przeciwstawiasz coś przeciw czemuś i nie potrafisz akceptować innych poglądów.Cytat na koszulce "Boże chroń mnie przed katolikami " to czysta tolerancja ,czy manifestacja swojego punktu widzenia?Można skakać w błoto i można na bandżi bez obrażania kogokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Ale czubki! IP: *.dobranet.pl 07.08.11, 18:20 Tarzają się jak dziki w błocie! Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.ok 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:23 HOŁOTA UWIELBIA BŁOTA. ZA DARMO? A OD CZEGO ZBIÓRKI NA ORKIESTRĘ? Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:12 Nie kłam. 100% zebranych pieniędzy podczas WOŚP idzie na cele charytatywne. Przystanek Woodstock jest w całości sfinansowany przez sponsorów. Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:39 Dwa kłamstwa w dwóch zdaniach... S. PS Do "Przystanku" nic nie mam... Ale jeśli zarzucasz komuś kłamstwo, sam się najpierw upewnij, czy i ty nim nie "grzeszysz"... Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:47 Udowodnij, że to co podaje WOŚP jest nieprawdą w tej kwestii! Jeśli nie potrafisz, to zamilcz. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-duszek99 Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 08.08.11, 18:28 Błąd. 1% idzie dla Owsiaka. Jak myślisz z czego żyje przez cały rok? Malowania witraży? Odpowiedz Link Zgłoś
jonio1 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:31 piekny-domek.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:34 hektolitry błota to wybiórcza policzyła. A alkohol i narkotyki też? Dla ułatwienia droga wybiórczo, alkohol możesz policzyc w np 150 litrowych wannach, a narkotyki w kilogramach. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: 82.160.86.* 07.08.11, 18:40 Współczuję ci człowieku,masz ciężkie życie z tą chorobą która nazywa się zawiść.Tacy ludzie jak ty są tylko chodzącymi trupami. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:54 Gość portalu: niki napisał(a): > Współczuję ci człowieku,masz ciężkie życie z tą chorobą która nazywa się zawiść a gdzie tu zawiśc widzisz? To jeno sama ciekawosć badawcza, bo co niby z zawiści ma np. stwierdzenie że na łudstoku wychlano odpowiednik 100 wanien czystego spirolu bądź skonsumowano 10 kg suszu z konopii? Albo inne ilości? Coś Ci sie koleżanko(?) pomyrdały pojęcia :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mason losiu! IP: *.abhsia.telus.net 07.08.11, 19:45 Zapytaj ksiedza proboszcza, on napewno wie. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: losiu! 07.08.11, 21:10 którego? Bo "mój" na pewno nie był na łudstoku. Ten z sąsiedniej wioski również. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:52 To moze jeszcze podaj jednostki glupoty i zawisci. Bo wyglada na to ze na jednym i drugim sie doskonale znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:10 rlnd napisał: > To moze jeszcze podaj jednostki glupoty i zawisci. Bo wyglada na to ze na jedny > m i drugim sie doskonale znasz. nie bardzo Cię rozumiem. Bo jak to jest: rekordowe hektolitry błota policzono, a rekordowych ilości alkoholu i narkotyków już nie? Bo nie czarujmy się, pyfko, "uśmiechy sołtysa" czy gandzia (o innych używkach nie wspomnę) zużywane są na takich imprezach w ilościach ogromnych i ludziska wspominając potem te imprezy wcale się tego nie wstydzą, ba, wręcz się chwalą ile to nie wypili czy nie zajarali. Dlatego moje zdziwienie. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:16 Aaa, czyli Ty tak porownujesz z tym co zwykle sam na imprezach robisz ? Czy tez po prostu byles tam na miejscu i wiesz co i jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:39 rlnd napisał: > Aaa, czyli Ty tak porownujesz z tym co zwykle sam na imprezach robisz ? Czy tez > po prostu byles tam na miejscu i wiesz co i jak ? wiem z opowiadań tych co byli :) no chyba ze kłamali. Bo naprawdę wyglądali na dumnych gdy np. przechwalali sie ile jednego wieczora zdążyli browarów obalić. Myślisz ze słuchaczy w jajo robili? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 08:21 Dostęp do narkotyków i alkoholu jest wszędzie. To człowiek świadomym myśleniem wybiera to co dla niego dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
drx Milutko... błotko jest, golaski są 07.08.11, 18:40 tylko gdzie muzyka i artyści? Odpowiedz Link Zgłoś
punter 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:44 ciekawe dlaczego na zdjęciach z tego spędu głównie dominuje porno dla ubogich, czyli gimnazjalistki w półnegliżu i w błocie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony marketing Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.gdynia.mm.pl 07.08.11, 18:48 To się nazywa próba dotarcia do grupy docelowej odbiorców (inaczej: celują w target). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.12, 17:03 kolega ma ograniczone myślenie jak widzę. pewnie TY jesteś idealny, co? :) półnagie gimnazjalistki, porno w błocie? hmmm... dla niektórych ludzi to fajna zabawa, gdzie można się wyszaleć jak dziecko i cieszyć się beztroskim czasem. Ty pewnie nawet nie umiesz odpoczywać. HAWAJKI (czyli ja i moje 2 przyjaciółki, dawno pełnoletnie, a nawet po 20) pozdrawiają Odpowiedz Link Zgłoś
danwrc1 zlikiwidowac spędy ćpunów! 07.08.11, 18:48 ciekawe ze donek tam nie walczy z narkotykasmi jest ich tam wiecej niz w sklepie z dopalaczami,... Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: zlikiwidowac spędy ćpunów! 07.08.11, 19:00 A ty oczywiscie byles na miejscu i zazywales ? Odpowiedz Link Zgłoś
klaun.szyderca Jak świnie w błocie 07.08.11, 18:50 Patrzę na te zdjęcia - jak świnie w błocie... I jakże żałuję, że nie mogłem tam być i się też potaplać. Odpowiedz Link Zgłoś
rausman 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:54 Byłem na Woodstocku pierwszy raz. Moje poglądy były podobne jak większość ludzi, że tam są tylko szataniści i narkotyki i jakieś głupie zabawy. Tymczasem okazuję się, że na imprezie przyjeżdża wiele osób z dziećmi . Wiele osób nie pije (piwa C. są specjalnie osłabiane) tak więc pilnują się wzajemnie swojego plemiona, ponieważ są driverami. Byłem mile zaskoczony kulturą zabawy młodych ludzi. W zasadzie większośc czasu spędzało się pod namiotami na rozmowie z nowo poznanymi osobami. Jeszcze jeden fakt świadczy o bezpieczeństwie tej imprezy. W tym roku zginęła chyba tylko jedna osoba wypadając z pociągu co w porównaniu z poprzednimi latami wypada bardzo dobrze. Wszyscy dbają w miarę o drugiego człowieka. W pewnym momencie nawet była większa kolejka do spowiedzi niż do budek z piwem (żetony). Jeżeli mam podsumować zachowanie ludzi to będzie to 8/10 ponieważ niektórzy ludzie (bardzo mała) część przyjeżdża tam tylko się upić, poza tym część ludzi zostawia szklane butelki, które się tłuką i wbijają ludziom w nogi. Oprócz tych wad Woodstock przekazuje wiele wartości jak Miłość, odpowiedzialność, kreatywność itd. Pozdrawiam Olek student zielarstwa : p Odpowiedz Link Zgłoś
dektaa Darwin ma rację 07.08.11, 18:57 zielonagora.gazeta.pl/zielonagora/51,35182,10076968.html?i=31 Odpowiedz Link Zgłoś
jake210 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:57 700tys mlodych ludzi i do tego alkohol a jakos nie slyszalem zeby ktos kogos pobił. Zjedzie sie 100 razy mniej Rydzykowych dziadkow pod Jasna Gore, kazdemu cos strzyka w kregoslupie, a i tak w imię Bożego miłosierdzia jakiś dziennikarz co roku po mordzie dostanie. To jest dopiero prawdziwa swołocz. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:00 Nie żebym się czepiał, ale dlaczego władze i policja podawała dwa razy mniej ludzi kiedy Owsiak mówił o 400-450 tys. osób? Odpowiedz Link Zgłoś
boni.m Z igrzyskami w Polsce jest dzis OK! 07.08.11, 19:02 Gorzej bedzie z chlebem, dla tego bezmyslnego pospolstwa co sie na ten "Woodstock" zjechalo... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Ta jawmpreza to chyba dla omułków z Warki i Pisza. 07.08.11, 19:04 Ale hypysowska dzampeza. Owsiak- idz ty robić dla seniorów bingo a nie zgrywać się na luzaka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Ta jawmpreza to chyba dla omułków z Warki i P IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.11, 19:25 Pragnę poinformować że Przystanek Woodstock NIE jest przymusowy... Nie chcesz, nie jedź... Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera-live 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:13 700 tys. debili. Byłoby więcej a le co roku kilku naćpanych kończy NIESTETY pod kołami pociągów. Zimą ten PAJAC owsik dyryguje całym krajem i zbiera na WOODSTOKOWE OSZOŁOMSTWO ŚWIRÓW PIER..........CH Odpowiedz Link Zgłoś
uran-238 pisowski chamie, na Woodstoku jest prawdziwa elita 07.08.11, 19:32 modlący się i gejowskie klechy są w odrocie a przystanek jezus tylko ośmiesza ich, są zdesperowani, będąc na oodstoku pokazuj ą tylko że akceptują błoto, alkohol, przypadkowy sex i narkotyki Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:22 jasne: wszystko co nie nosi białych sukienek, i czystej koszuli w spodniach (najlepiej brunatnej) to swołocz! szczęściem jej tej "swołoczy" coraz więcej i wszystko odbywa się w pokoju, śmiechu, zabawie; Niemców , Polaków, Czechów... ale pewnie lepiej według takich idiotów byłoby gdyby do siebie strzelali...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hammurabina Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:38 masz rację tej {PIODSoswkiej swołoczy najlepiel pooba się strzelanina a nie zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:32 Zastanawia mnie co to ma wspólnego z tym: www.youtube.com/watch?v=xWJhQZ2_5T8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
zarro 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:43 Woodstock to wolnośc.... Woodstock to młodzież.... Woodstock to zabawa... Taką Polskę wybieram! www.markamiasto.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś