Dodaj do ulubionych

17. Przystanek Woodstock w obiektywie

07.08.11, 17:38
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • bamber0 Fajny festiwal, fajni ludzie... 07.08.11, 17:41
      ...fajne zdjęcia.
      • uran-238 sexowne laski 07.08.11, 19:19
        za rok jadę tam szukać dziewczyny ... na jedną noc, z namiotem i dużą paczką prezerwatyw hehhe
        • jorge.martinez Re: sexowne laski 07.08.11, 19:24
          Idź na pielgrzymkę.
        • feurig59 Re: sexowne laski 07.08.11, 19:24
          uran-238 napisał:

> za rok jadę tam szukać dziewczyny ... na jedną noc, z namiotem i dużą paczką pr
          > ezerwatyw hehhe

Tylko uważaj żeby Cię po drodze któraś z nas nie wyr...ała, chłopczyku. :-))))
          • uran-238 Re: sexowne laski 07.08.11, 19:34
            spoko jak stracę gumki to zakupię w kostrzynie w monopolowym
    • talking_head 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 17:42
      700 tysięcy ? A nie milion, nie, dwa miliony, no nie 1, cztery miliony, miliard !
      A tak swoja drogą, smutny obraz ma ta nasza cywilizacja białego człowieka. Tam w Kostrzynie widać było chyba początek końca. Niektórzy mówią że człowiek pochodzi od małpy, patrząc jak, pewnie, dzieci z "dobrych domów", licealiści, studenci itp taplają się w błocie, chleją hektolitry piwa można stracić nadzieję że to nieprawda.
      • ikcort Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 17:51
        > Niektórzy mówią że człowiek pochodzi od małpy, patrząc jak, pewnie, dzieci z
        > "dobrych domów", licealiści, studenci itp taplają się w błocie, chleją hektolitry piwa można
        > stracić nadzieję że to nieprawda.

A kto konkretnie tak mówi? Jest to nieprawda.
      • Gość: grooby Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 07.08.11, 17:51
        LOL! Jakieś małe, przestraszone, zakompleksione dziecko neo-zdrady zaczęło oglądać zdjęcia i przestraszyło się prawdziwego świata.
        • Gość: hehe Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.2-0.pl 07.08.11, 17:54
          Gruby nie kozacz bo dostaniesz boksa!
        • Gość: orient Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 18:45
          Gruby z Dzierżoniowa - "znawca prawdziwego świata". W jednym szeregu ze Zbyszkiem spod Czarnej Białostockiej i panią Jolą z Siemiatycz.
      • Gość: ciek Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 17:54
        moża mocniej opisać to bydlęce stadne zachowanie; co na to psychiatrzy?
        • Gość: K. Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.3.pl 07.08.11, 18:01
          taki smieszny, prowincjonalny, zaściankowy, ograniczony, pruderyjny człowieczek jak ty nigdy tego nie zrozumie, leć biegiem do kościółka bo jeszcze sobie sąsiedzi coś pomyślą...
          • Gość: max Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.08.11, 18:05
            W kosciele byli?Rosół z kluskami zjedli to teraz czas pokrzyczeć :hańba, hołota .Młodzież teraz olewa kościółek i dobrze!
            • Gość: bez przesady Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.gdynia.mm.pl 07.08.11, 18:37
              Na 100% więcej młodzieży olewa Kostrzyn niż "kościółek". Co więcej - to się dzieje co tydzień, ale żeby to zobaczyć, trzeba tam być.
              • Gość: constant Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 19:01
                Religia to intelektualny samogwałt, fuj, ohyda.
        • feurig59 Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:26
          Gość portalu: ciek napisał(a):

> moża mocniej opisać to bydlęce stadne zachowanie; co na to psychiatrzy?

można: "Wiec Młodzierzy Wszechpolskiej", albo młodzieżówki PiSu...;-)
      • Gość: esenter Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.11, 19:04
        właśnie wróciłem z Przystanku - byłem ósmy raz i zdecydowanie ten rok był rekordowy pod względem frekwencji. TAK było nas 700 tysięcy wspaniałych bratersko nastawionych ludzi. Bez bicia reporterów i wykluczania myślących inaczej niż my. Zapraszam za rok!
      • wilczeoko Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 10.08.11, 15:52
        Ale co jest złego w taplaniu się w błocie???
        Fajnie...
        Sama bym się potaplała (nie mam z kim)
        Woodstock dobra impreza....
        Miło się patrzy na zdjęcia, wracaja własne dawne wspomnienia z roku 99 :)
        Liceum , piekne czasy :)
    • khair.el.budar 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 17:43
      Fajnie, że młodzi się wyszumią na takich imprezach jak Woodstock. Przynajmniej nie maszerują klepiąc bezsensownie pacierze i wymieniając przygodnie płyny ustrojowe w klerykami, a przy okazji utrudniając skutecznie poruszanie się pojazdów po drogach publicznych.
      • Gość: henry Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 17:52
        Za to wymieniają płyny ustrojowe między sobą produkując tysięcy niepotrzebnych nikomu bachorów i roznosząc rozmaite fantastyczne choroby. Potem takiej jednej z drugą strach się dotknąć.
        • mesamesa Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 17:57
          To nie dotykaj. Kogo to ku... obchodzi?
        • uran-238 zakompleksiony prawiczku a od czego jest aborcja? 07.08.11, 19:23
          i tabletka 48h po?
          Wyjdż z murów kościoła i skrzydeł klech, nie trolluj tutaj i zacznij żyć!
          • losiu4 Re: zakompleksiony prawiczku a od czego jest abor 07.08.11, 20:59
            nie każdy uważa że zabijanie bezbronnych i niewinnych to dobra rzecz.

Pozdrawiam

Losiu
            • Gość: stultissimus Re: zakompleksiony prawiczku a od czego jest abor IP: 94.75.112.* 08.08.11, 10:30
              Nie każdy uważa, że usunięcie naskórka to morderstwo
              • guch Re: zakompleksiony prawiczku a od czego jest abor 08.08.11, 10:49
                jakiego naskórka? widziałeś, jak wygląda płód po 2 tygodniach ciąży?
        • feurig59 Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:28
          Gość portalu: henry napisał(a):

> Za to wymieniają płyny ustrojowe między sobą produkując tysięcy niepotrzebnych
          > nikomu bachorów i roznosząc rozmaite fantastyczne choroby. Potem takiej jednej
          > z drugą strach się dotknąć.

Dlatego tacy jak Ty zawsze wolą dotknąć dziecka niż kobiety
      • Gość: wodstock'75 Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 17:57
        pielgrzymka zle ale pozamykane ulice przez woodstock to ok....
        dla twojej informacji duzo ludzi po woodstoku wybiera sie wlasnie na jasna gore
        i nikomu jedno ani drugie nie przeszkadza
        to sie nazywa tolerancja
        ale co ty mozesz o niej wiedziec ??
        • Gość: laks Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.v-net.com.pl 07.08.11, 18:25
          Zwróciliście uwagę na to jak GW nagonkę na Kościół Katolicki robi? Wszystkie artykuły o tym Kościele są od "raczej negatywne" po "negatywne".

Oczywiście, że bardzo wielu woodstokowiczów popielgrzymuje na Jasną Górę i nie ma w tym żadnego problemu.

Zastanawia mnie, kto te komentarze plugawiące Przystanek Woodstok z jednej i Kościół Katolicki z drugiej pisze. Jaki ma w ttym interes, żeby podjudzać? To sami pracownicy GW piszą, żeby temat podgrzać i wpisy pozyskać na forum?

Cały ten podział PO i PiS. To jakieś sztuczne i dziwne. Może ludzie w 4oczy nie odważą się obrzucać błotem, a PO i PiS im tę możliwość daje po anonimowemu, ale coś mi się wydaje, że ten konflikt... oczywiście ma może bazę... ale w swych zakresach jest sztuczny, sztucznie podgrzany.

• khair.el.budar Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:39
            Po co robić specjalną nagonkę na kościół? Wystarczy popatrzeć na nabrzmiałą twarz arcybiskupa Głódzia i jego nowe pałace, aby mieć negatywną opinię o tej 1700 letniej mafijnej organizacji. Wystarczy posłuchać tę hipokryzję jaka sączy się z ust hierarchów katolickich, głoszących wiecznie puste slogany o miłości boga i konieczności odkupienia swoich grzechów, aby zasłużyć na raj... po śmierci, podczas gdy sami urządzają sobie raj tu na ziemi. Ludzie na Woodstocku są milion razy uczciwsi i autentyczni niż funkcjonariusze kościoła, chroniący pedofilii i wyciągający ręce po kolejne majątki samorządów w Polsce.
            • Gość: Mordechaj Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 18:48
              Co ty synku od krojenia baraniny na kebab możesz o tym wiedzieć?
            • Gość: spokojny_swir Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.11, 20:16
              Kolejny przypadek papki mózgowej utworzonej przez prasę i telewizję. Myślenie w stylu: nie wierzę w Boga, bo księża to pedały. Trochę szacunku z tej tolerancyjnej lewej strony i zostaw swoje frustracje dla siebie.

Włodarze SLD i GW pewnie dla odmiany mieszkają w kawalerkach i kupują o 6:00 z rana na straganach.

Byłem na Woodstocku, byłem na pielgrzymce do Częstochowy, oba wydarzenia uważam za ważne w moim życiu. Każde oczywiście w innym wymiarze.

• Gość: rockers Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 18:44
        Ale Cię trzyma.Zacznij się prawidłowo odżywiać i uważaj na słońce.
      • Gość: wujek dobra rada Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.gdynia.mm.pl 07.08.11, 18:45
        "Przynajmniej nie maszerują klepiąc bezsensownie pacierze"
        Taplanie się w błocie to rzeczywiście ma głęboki sens. Przekaż wyrazy współczucia rodzinie.

"utrudniając skutecznie poruszanie się pojazdów po drogach publicznych"
        Drogi publiczne są dla wszystkich - pielgrzymi też płacą podatki i mają do dróg takie samo prawo jak Ty.
        • khair.el.budar Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:26
          Po taplaniu w błocie Woodstockowicze wejdą pod prysznice, a wtedy cały brud ze nich spłynie i będą czyści - tego mogą im tylko pozazdrościć niewolnicy kościoła. Z nich brud nigdy nie zejdzie - od prawie dwóch tysięcy lat nagromadziły się go całe Himalaje.
      • Gość: jmasterj Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.11, 19:19
        Człowieku głupi jesteś jak but.Powtarzasz te bzdury które są ostatnio modne i które charakteryzują pseudointeligentów.Małym ludzikom którzy nic nie kumają pozwalają się poczuć wielce oświeconymi.A prawda jest taka że cały ten antykloerykalizm jest żałośnie pusty i polega na spłaszczaniu rzeczywistości
        • khair.el.budar Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:29
          Oczywiście wiara w nonsensy nie jest spłaszczaniem rzeczywistości? Wiara w idiotyzmy, w rodzaju niepokalanego poczęcia czy cud świętego napletka Jezusa, nie jest żałośnie pusta?
        • feurig59 Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:31
          Gość portalu: jmasterj napisał(a):

> Człowieku głupi jesteś jak but.Powtarzasz te bzdury które są ostatnio modne i k
          > tóre charakteryzują pseudointeligentów.Małym ludzikom którzy nic nie kumają poz
          > walają się poczuć wielce oświeconymi.A prawda jest taka że cały ten antykloeryk
          > alizm jest żałośnie pusty i polega na spłaszczaniu rzeczywistości

co ty o tym możesz wiedzieć?
    • avatary pozytywni i radośni młodzi ludzie, gęba się smieje 07.08.11, 17:54
      oby jakiś wielki nawiedzony superktoś nie zgotował im tylko jak przed laty powstania
      • Gość: Maja Re: pozytywni i radośni młodzi ludzie, gęba się s IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.08.11, 18:02
        Pewnie, że tak, miło patrzec, jak się bawią.I guzik komuś do ich moralności- umoralniajcie swoje bachory!
        • uran-238 mój znajomy przed rokiem zaliczył tam 4 panienki 07.08.11, 19:27
          i dwie dały mu bez gumy, dzisiaj nie wie nawet jak się nazywają hehe, jutro zda mi relację z tegorocznych podbojów ale liczył na pobicie swojego wyniku
          • feurig59 Re: mój znajomy przed rokiem zaliczył tam 4 panie 07.08.11, 19:33
            uran-238 napisał:

> i dwie dały mu bez gumy, dzisiaj nie wie nawet jak się nazywają hehe, jutro zda
            > mi relację z tegorocznych podbojów ale liczył na pobicie swojego wyniku

Z tego co piszesz to chyba raczej one jego "zaliczyły". Twój kumpel to taki "żywy wibratorek" i przy okaji tańszy.:-)
            • guch Re: mój znajomy przed rokiem zaliczył tam 4 panie 07.08.11, 21:53
              One jego, czy on je - wszyscy się puścili.
      • bascanskaplocaii Re: pozytywni i radośni młodzi ludzie, gęba się s 07.08.11, 18:06
        Co wy tam piszecie za bzdury jaka upadła młodzież jakie bydło co Wy opowiadacie? Nie mieliście 15 - 25 lat zawsze byliście starzy zgredziali i poważni, jeździliście super passatem albo innym zdechłym samochodem, robiliście zawsze super biznesy, i nigdy ale to przenigdy nie chcieliście się ubabrać, utytłać, uwalić, czyli poprostu zmęczyć. Jest takie dobre norweskie przysłowie: kto za młodu nie był radykałem na starość będzie kanalią. Sprawdza się u Was. Żeby nie wyzywać mnie od gó...arzy - mam 30 lat, stałą pracę, żonę. dom, samochód i co tam jeszcze uważacie za atrybut poważnego człowieka.
        • Gość: stultissimus Re: pozytywni i radośni młodzi ludzie, gęba się s IP: 94.75.112.* 08.08.11, 10:32
          skandynawowie to bardzo mądrzy ludzie, Polacy powinni brać z nich przykład
    • mireczekb Tak się bawi hołota. 07.08.11, 18:00
      Róbta co chceta, nawet taplajta się w oborniku. Dobry pomysł, co ? Za rok mogę wam to załatwić, mam w rodzinie rolników.
      • Gość: aja Re: Tak się bawi hołota. IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.08.11, 18:03
        To widać i czuć po słownictwie!
      • rlnd Re: Tak się bawi hołota. 07.08.11, 18:58
        Holota to sie wypowiada i zazdrosci ...
      • uran-238 Dawaj ten obornik stary pisowski sztywniku 07.08.11, 19:15
        Żal ci że sam nie masz tyle spontanu co ci wyzwoleni szczęśliwi młodzi
        • Gość: Gość I po co te nerwy? IP: *.mmpnet206.tnp.pl 18.11.11, 12:06
          I po co te nerwy? Jeżeli oni tarzają się w błocie, piją, uprawiają seks czy co tam jeszcze to jest przecież ich życie i ich sprawa. Jak ktoś niema na to ochoty to przecież nie musi ich naśladować. Co komu to przeszkadza? Jeżeli już komuś robią na złość to raczej sobie. O co tu się zaraz bulwersować?
      • Gość: Dr Yamak Re: Tak się bawi hołota. IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.11, 10:12
        Widać, że masz dużo do czynienia z gnojówką. Zaatakowała ci już ten organ przypominający mózg.
      • Gość: Paula Re: Tak się bawi hołota. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 14:13
        Sam żeś jest hołota byłeś ??? pewnie nie i nawet nie widziałeś a słyszeć to moża różne rzeczy pacanie wood to coś pieknego tego sie nie da opisac wolnośc ... i cudowna organizacja a takich jak ty powinni co roku za kare na pielgrzymiki do rydzyka wysyłać ..grrrrrrrrr
    • kuba83szczecin 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:02
      Właśnie wróciłem
      Szczerze żal mi Was wszystkich piszących o końcu cywilizacji, swołoczy itp.
      Nie potraficie wznieść się ponad Wasze szare życie ( tv - internet - praca ). Tolerancji, zrozumienia i przede wszystkim dystansu u was brak. Pewnie jesteście bardzo sfrustrowani, ogólnie smutni i nie zadowoleni z życia.
      Woodstock jest raz w roku na co dzień nikt się w błocie nie kąpie. Błoto to taka tradycja komu ma to szkodzić niektórzy płacą za to w sanatoriach :)
      Kostrzyński festiwal to olbrzymia możliwość niesamowitej integracji krajowej i zagranicznej ( Niemcy to z 20 % gości a nie brak ludzi z całego świata ) a że to tego służy alkohol wszędzie tak jest.
      • sverir Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:23
        Sam bym się na taką imprezę nie wybrał, takie tłumy mnie przerażają, ale nie mam nic przeciwko Przystankowi. Niech się ludzie bawią:)
    • remo29 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:20
      Czytam niektóre komentarze, to aż mnie ściska ile w was ludzie frustracji. Nie możecie pojąć, że są tacy co wolą taplać się w błocie i tacy, którzy łażą po Polsce śpiewając "Boże coś Polskę". Żałosne to polskie przaśne piekiełko...
      • Gość: Off Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 18:25
        Je*ać ich. :D
      • Gość: jaś Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 18:37
        No i właśnie jest to uogólnienie przeciwstawiasz coś przeciw czemuś i nie potrafisz akceptować innych poglądów.Cytat na koszulce "Boże chroń mnie przed katolikami " to czysta tolerancja ,czy manifestacja swojego punktu widzenia?Można skakać w błoto i można na bandżi bez obrażania kogokolwiek.
    • Gość: aa Ale czubki! IP: *.dobranet.pl 07.08.11, 18:20
      Tarzają się jak dziki w błocie!
    • jozef.ok 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:23
      HOŁOTA UWIELBIA BŁOTA.
      ZA DARMO? A OD CZEGO ZBIÓRKI NA ORKIESTRĘ?
      • jorge.martinez Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:12
        Nie kłam.

100% zebranych pieniędzy podczas WOŚP idzie na cele charytatywne.
        Przystanek Woodstock jest w całości sfinansowany przez sponsorów.
        • sammler Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:39
          Dwa kłamstwa w dwóch zdaniach...

S.

PS Do "Przystanku" nic nie mam... Ale jeśli zarzucasz komuś kłamstwo, sam się najpierw upewnij, czy i ty nim nie "grzeszysz"...
          • jorge.martinez Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:47
            Udowodnij, że to co podaje WOŚP jest nieprawdą w tej kwestii!
            Jeśli nie potrafisz, to zamilcz.
        • prawdziwy-duszek99 Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 08.08.11, 18:28
          Błąd. 1% idzie dla Owsiaka.
          Jak myślisz z czego żyje przez cały rok? Malowania witraży?
    • jonio1 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:31
      piekny-domek.blogspot.com/
    • losiu4 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:34
      hektolitry błota to wybiórcza policzyła. A alkohol i narkotyki też? Dla ułatwienia droga wybiórczo, alkohol możesz policzyc w np 150 litrowych wannach, a narkotyki w kilogramach.

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: niki Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: 82.160.86.* 07.08.11, 18:40
        Współczuję ci człowieku,masz ciężkie życie z tą chorobą która nazywa się zawiść.Tacy ludzie jak ty są tylko chodzącymi trupami.
        • losiu4 Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:54
          Gość portalu: niki napisał(a):

> Współczuję ci człowieku,masz ciężkie życie z tą chorobą która nazywa się zawiść

a gdzie tu zawiśc widzisz? To jeno sama ciekawosć badawcza, bo co niby z zawiści ma np. stwierdzenie że na łudstoku wychlano odpowiednik 100 wanien czystego spirolu bądź skonsumowano 10 kg suszu z konopii? Albo inne ilości? Coś Ci sie koleżanko(?) pomyrdały pojęcia :)

Pozdrawiam

Losiu
          • Gość: mason losiu! IP: *.abhsia.telus.net 07.08.11, 19:45
            Zapytaj ksiedza proboszcza, on napewno wie.
            • losiu4 Re: losiu! 07.08.11, 21:10
              którego? Bo "mój" na pewno nie był na łudstoku. Ten z sąsiedniej wioski również.

Pozdrawiam

Losiu
      • rlnd Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:52
        To moze jeszcze podaj jednostki glupoty i zawisci. Bo wyglada na to ze na jednym i drugim sie doskonale znasz.
        • losiu4 Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:10
          rlnd napisał:

> To moze jeszcze podaj jednostki glupoty i zawisci. Bo wyglada na to ze na jedny
          > m i drugim sie doskonale znasz.

nie bardzo Cię rozumiem. Bo jak to jest: rekordowe hektolitry błota policzono, a rekordowych ilości alkoholu i narkotyków już nie? Bo nie czarujmy się, pyfko, "uśmiechy sołtysa" czy gandzia (o innych używkach nie wspomnę) zużywane są na takich imprezach w ilościach ogromnych i ludziska wspominając potem te imprezy wcale się tego nie wstydzą, ba, wręcz się chwalą ile to nie wypili czy nie zajarali. Dlatego moje zdziwienie.

Pozdrawiam

Losiu
          • rlnd Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:16
            Aaa, czyli Ty tak porownujesz z tym co zwykle sam na imprezach robisz ? Czy tez po prostu byles tam na miejscu i wiesz co i jak ?
            • losiu4 Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:39
              rlnd napisał:

> Aaa, czyli Ty tak porownujesz z tym co zwykle sam na imprezach robisz ? Czy tez
              > po prostu byles tam na miejscu i wiesz co i jak ?

wiem z opowiadań tych co byli :) no chyba ze kłamali. Bo naprawdę wyglądali na dumnych gdy np. przechwalali sie ile jednego wieczora zdążyli browarów obalić. Myślisz ze słuchaczy w jajo robili?

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: anonim Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 08:21
        Dostęp do narkotyków i alkoholu jest wszędzie. To człowiek świadomym myśleniem wybiera to co dla niego dobre.
    • drx Milutko... błotko jest, golaski są 07.08.11, 18:40
      tylko gdzie muzyka i artyści?
    • punter 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:44
      ciekawe dlaczego na zdjęciach z tego spędu głównie dominuje porno dla ubogich, czyli gimnazjalistki w półnegliżu i w błocie ?
      • Gość: czerwony marketing Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.gdynia.mm.pl 07.08.11, 18:48
        To się nazywa próba dotarcia do grupy docelowej odbiorców (inaczej: celują w target).
      • Gość: ala Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.12, 17:03
        kolega ma ograniczone myślenie jak widzę. pewnie TY jesteś idealny, co? :)
        półnagie gimnazjalistki, porno w błocie? hmmm... dla niektórych ludzi to fajna zabawa, gdzie można się wyszaleć jak dziecko i cieszyć się beztroskim czasem. Ty pewnie nawet nie umiesz odpoczywać.
        HAWAJKI (czyli ja i moje 2 przyjaciółki, dawno pełnoletnie, a nawet po 20) pozdrawiają
    • danwrc1 zlikiwidowac spędy ćpunów! 07.08.11, 18:48
      ciekawe ze donek tam nie walczy z narkotykasmi jest ich tam wiecej niz w sklepie z dopalaczami,...
      • rlnd Re: zlikiwidowac spędy ćpunów! 07.08.11, 19:00
        A ty oczywiscie byles na miejscu i zazywales ?
    • klaun.szyderca Jak świnie w błocie 07.08.11, 18:50
      Patrzę na te zdjęcia - jak świnie w błocie... I jakże żałuję, że nie mogłem tam być i się też potaplać.
    • rausman 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:54
      Byłem na Woodstocku pierwszy raz. Moje poglądy były podobne jak większość ludzi, że tam są tylko szataniści i narkotyki i jakieś głupie zabawy. Tymczasem okazuję się, że na imprezie przyjeżdża wiele osób z dziećmi . Wiele osób nie pije (piwa C. są specjalnie osłabiane) tak więc pilnują się wzajemnie swojego plemiona, ponieważ są driverami. Byłem mile zaskoczony kulturą zabawy młodych ludzi. W zasadzie większośc czasu spędzało się pod namiotami na rozmowie z nowo poznanymi osobami. Jeszcze jeden fakt świadczy o bezpieczeństwie tej imprezy. W tym roku zginęła chyba tylko jedna osoba wypadając z pociągu co w porównaniu z poprzednimi latami wypada bardzo dobrze. Wszyscy dbają w miarę o drugiego człowieka. W pewnym momencie nawet była większa kolejka do spowiedzi niż do budek z piwem (żetony). Jeżeli mam podsumować zachowanie ludzi to będzie to 8/10 ponieważ niektórzy ludzie (bardzo mała) część przyjeżdża tam tylko się upić, poza tym część ludzi zostawia szklane butelki, które się tłuką i wbijają ludziom w nogi. Oprócz tych wad Woodstock przekazuje wiele wartości jak Miłość, odpowiedzialność, kreatywność itd.
      Pozdrawiam Olek student zielarstwa : p
      • dektaa Darwin ma rację 07.08.11, 18:57
        zielonagora.gazeta.pl/zielonagora/51,35182,10076968.html?i=31
    • jake210 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 18:57
      700tys mlodych ludzi i do tego alkohol a jakos nie slyszalem zeby ktos kogos pobił. Zjedzie sie 100 razy mniej Rydzykowych dziadkow pod Jasna Gore, kazdemu cos strzyka w kregoslupie, a i tak w imię Bożego miłosierdzia jakiś dziennikarz co roku po mordzie dostanie. To jest dopiero prawdziwa swołocz.
    • ulanzalasem 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:00
      Nie żebym się czepiał, ale dlaczego władze i policja podawała dwa razy mniej ludzi kiedy Owsiak mówił o 400-450 tys. osób?
    • boni.m Z igrzyskami w Polsce jest dzis OK! 07.08.11, 19:02
      Gorzej bedzie z chlebem, dla tego bezmyslnego pospolstwa co sie na ten "Woodstock" zjechalo...
    • maciejkozlowski Ta jawmpreza to chyba dla omułków z Warki i Pisza. 07.08.11, 19:04
      Ale hypysowska dzampeza. Owsiak- idz ty robić dla seniorów bingo a nie zgrywać się na luzaka !
      • Gość: Krzysiek Re: Ta jawmpreza to chyba dla omułków z Warki i P IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.11, 19:25
        Pragnę poinformować że Przystanek Woodstock NIE jest przymusowy...
        Nie chcesz, nie jedź...
    • siekiera-live 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:13
      700 tys. debili. Byłoby więcej a le co roku kilku naćpanych kończy NIESTETY pod kołami pociągów.
      Zimą ten PAJAC owsik dyryguje całym krajem i zbiera na WOODSTOKOWE OSZOŁOMSTWO ŚWIRÓW PIER..........CH
      • uran-238 pisowski chamie, na Woodstoku jest prawdziwa elita 07.08.11, 19:32
        modlący się i gejowskie klechy są w odrocie a przystanek jezus tylko ośmiesza ich, są zdesperowani, będąc na oodstoku pokazuj ą tylko że akceptują błoto, alkohol, przypadkowy sex i narkotyki
    • feurig59 Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:22
      jasne: wszystko co nie nosi białych sukienek, i czystej koszuli w spodniach (najlepiej brunatnej) to swołocz! szczęściem jej tej "swołoczy" coraz więcej i wszystko odbywa się w pokoju, śmiechu, zabawie; Niemców , Polaków, Czechów... ale pewnie lepiej według takich idiotów byłoby gdyby do siebie strzelali...:-)
      • hammurabina Re: 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:38
        masz rację tej {PIODSoswkiej swołoczy najlepiel pooba się strzelanina a nie zabawa
    • 0ffka 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:32
      Zastanawia mnie co to ma wspólnego z tym:
      www.youtube.com/watch?v=xWJhQZ2_5T8&feature=related
    • zarro 17. Przystanek Woodstock w obiektywie 07.08.11, 19:43
      Woodstock to wolnośc....
      Woodstock to młodzież....
      Woodstock to zabawa...
      Taką Polskę wybieram!
      www.markamiasto.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka