Dodaj do ulubionych

ASTER NA UPC

19.03.12, 19:31
Witam, czy kogoś również odwiedził przedstawiciel z aster z koniecznością aktualizacji umowy z Aster na UPC? Czy Aster wysyła pracowników do chodzeniach po domach? Czy to jakiś naciągacz? Bo informacje z Aster są różne. Jedna Pani na infolinii mówi tak a inna, że nie. Spotkaliście się? Pan NIE MIAŁ plakietki ze zdjęciem tylko jakieś upoważnienie odręcznie napisane. Dziwna sprawa.
Obserwuj wątek
    • Gość: annaaa Re: ASTER NA UPC IP: *.aster.pl 01.04.12, 07:22
      Nie znam odpowiedzi na to pytanie, ale raczej nie ufalabym takiemu gościowi. Do mnie dzwonili z UPC żeby przekonać mnie do podpisania z nimi umowy , za ten sam koszt trochę lepsze usługi. Prawie się zgodzilam, tzn. w ostatniej chwili zrezygnowałam, ponieważ okazało się że za telefon komórkowy który dotychczas miałam w pakiecie będę musiała zapłacić karę. UPC niedokładnie informuje o wszystkim chcą tylko jak najszybciej podpisać umowę, obiecując gruszki na wierzcie. Ponoć w żadnym przypadku nie da się rozwiązać umowy przed upływem roku od czasu jej podpisania. Nawet jeśli się wyprowadzili to płacić musisz. W Aster można zawiesić korzystanie z usług. Na UPC trzeba bardzo uważać , bo informują tylko o pozytywnych stronach podpisania z nimi umowy. Z czymś takim spotykam się po raz pierwszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka