Dodaj do ulubionych

Opaleni europosłowie

25.08.12, 19:47
Czarnecki,Olejniczak,Protasiewicz- super przedstawiciele RP w Bruxelles . Gęby opalone,uśmiechnięte,bo 60 tysiaka na miesiąc , żyć nie umierać. Pozdrawiamy was- klasa robotnicza lata 1970-1980r.
Obserwuj wątek
    • Gość: CO Re: Opaleni europosłowie IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.12, 21:59
      Dołączam się-inteligencja pracująca lat 80-tych :)))ale wcale mi nie do śmiechu
    • Gość: zchn Re: Opaleni europosłowie IP: 109.110.199.* 26.08.12, 06:52
      A co zrobił dla Zielonej Góry nasz ponoć europoseł Zasada z PO?
      • Gość: Ala Re: Opaleni europosłowie IP: *.eu 26.08.12, 10:10
        Gazeta podaje, że w przeliczeniu ubiegłorocznych kosztów na mieszkańca wśród województw najdroższe pod względem utrzymania administracji jest lubuskie (54 zł), w środku plasuje się np. podlaskie (39,6 zł), a najtaniej jest na Śląsku (24 zł).
        źródło
        • Gość: ele GAZ !!! Re: Opaleni europosłowie IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.12, 09:27
          Gaz łupkowy ! pisałem tutaj na forum o wydobycu gazu łupkowego uzasadniałem ze to bedzie TOTALNA KLĘSKA EKOLOGICZNA !! zadnego odzewu tutaj nie było !

Polska jest najbardziej ubogim krajem w zasoby wodne w europie !!!
          Do wydobycia potrzeba mld litrów wody !!!! którą to wode trzeba zatruc chemikaliami !!
          potem wraz gazem wydobyc ! i co z tą zatrutą wodą ? do ziemi do rzek , stawów , jezior ???

NO CO SIE Z TĄ WODA STANIE ! chyba nie wierzycie ze przy kopalniach powstaną oczyszczalnie wody !!!!!

i prosze Palokota partia zaczyna protestowac i co czytamy na forach GW ? SAME INWEKTYWY żydow w stosunku do Polikota !! a wiecie czemu takie wyzwiska zydów do Polikota ? bo żydom Palokot psuje interes gazowy ! bo tak po prawdzie który żyd z mafi interesuje sie losem podbitej koloni zwanej Polską ? żaden !!!! to nie jest ich kraj Izrael !!!
          to tylko kolonia podbita i dlatego 90 % wpisów na forum GW JEST PRZECIW PALIKOTOWI !

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12362106,Ruch_Palikota_chce_przewodzic_polskiej_kampanii_antylupkowej.html
          wycisnąc z tego kraju ile sie da ! a reszte zostawic Polakom niech sie oni w]martwia !

ŻYDZI ! to jest wasz test
      • Gość: ele do zchn Re: Opaleni europosłowie IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.12, 09:09
        Co zrobił ? daje zarobic miejscowym gazetom przypominajace obywatelom ze taki poseł jest z Zielonej Góry i chce dalej byc posłem w europie !

Tylko tyle wiem o posle Zasadzie z PO !!
      • Gość: zz Re: Opaleni europosłowie IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.12, 18:36
        z
        • Gość: a Re: Opaleni europosłowie IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.12, 18:36
          a
      • Gość: szymek Re: Opaleni europosłowie IP: *.hosts211.ostrowski.pl 27.08.12, 18:42
        jak to co? g***wno zrobił, ale to i tak dużo w porównaniu z innymi
        • Gość: do szymka Re: Opaleni europosłowie IP: 109.110.199.* 28.08.12, 21:28
          trafna diagnoza. wiesza banery i wykupuje ogłoszenia w gazetach.I już.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka