Dodaj do ulubionych

Senator Dowhan: Bez limitów na autostradzie. Cz...

07.11.12, 17:47
Oj żałosny jest ten Dowhan. Nie po to go ludzie wybrali, żeby zajmował się takimi pierdołami. Siedzi sobie w tym senacie i nic nie robi, a jak już to wrzuca zdjęcia na Facebooka z różnymi aktorzynami. Kompleksy z Jasienia i nic więcej. Nie takich ludzi u władzy potrzebuje Polska. Podatki, biurokracja to są poważne tematy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Senator Dowhan: Bez limitów na autostradzie. IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.12, 18:42
      Często pieniądze i układy nie idą w parze z mądrością.
    • Gość: roro Re: Senator Dowhan: Bez limitów na autostradzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 19:33
      " Trzeba dać ludziom możliwość odreagowania i wyżycia się" - jestem ZA!
      Marzę o tym, żeby móc regularnie dać komuś w mordę, chętnie osłowi lub innemu sratorowi. Oczywiście jako odreagowanie i wyżycie się, a także sprawdzenie swoich możliwości. Rządam regularnych dyżurów w dni robocze abym sobie mogła przyjść i w czyjąś mordę przyfasolić. Pan Dowhan mógłby zacząć dyżurować jako pierwszy. Zasługi dla odstresowania narodu bezcenne. Proponuję sondę: kto za?
    • jozwa51 Senator Dowhan: Bez limitów na autostradzie. Cz... 07.11.12, 19:39
      A moze pan senator zainteresowal by sie dokonczeniem budowy s3.tu jest szansa na odreagowaniem stresu.
    • Gość: ziggi Re: Senator Dowhan: Bez limitów na autostradzie. IP: *.syi.inet.fi 07.11.12, 19:43
      Masz rację. Mnie dodatkowo rozśmiesza argumentacja pana Dowhana z której wynika, że to jest tzw. miszcz prostej. No bo jak można sprawdzić możliwości samochodu na prostej autostradzie? Możliwości samochodu sprawdza się na trudnym technicznie torze. Na prostej można co najwyżej wcisnąć gaz do dechy i bezmyślnie podniecać się prędkością maksymalną, ale co to za przyjemność? No i co to za różnica - 200 km/h, czy 250? Druga sprawa - osobiście uważam, że brak ograniczenia na dwupasmowych autostradach to głupota, chyba, że jednocześnie jest zakaz wyprzedzania dla ciężarówek.
    • Gość: Paweł Re: Senator Dowhan: Bez limitów na autostradzie. IP: *.183.176.5.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.11.12, 19:46
      Można znieść te limity, ale ważniejszą kwestią byłoby dla mnie usunięcie z autostrad bramek. Albo podatki w paliwie albo na autostradzie. Nie ma, że podwójnie!
    • Gość: qq To ma byc senator? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 19:51
      Żałosne
      • Gość: wrrr Re: To ma byc senator? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 22:56
        Tak tak alkomaty do aut dla pana pracownika kamila k pierwszy ...Czekamy na wyrok jego a jak znowu się załatwi to skarga na sędziego sąd itp, ta wesz musi mieć wyrok aby nie startował już w żadnych wyborach..dość ludziom krzywd narobił chamskim zachowaniem i swoją bończucznościa..Przyszła kryska....Do roboty nieroby jak to spiewał KAzik
    • v.t.s Re: Senator Dowhan: Bez limitów na autostradzie. 07.11.12, 20:21
      bardzo rozrywkowy ten pan senator
    • paul123 Popieram ale... 07.11.12, 22:15
      Faktycznie sa teraz wazniejsze problemy niz limity predkosci na autostradach.
      Jednakze jesli trzeba byloby sie tym zajac, to w pelni popieram taka inicjatywe.
      Nie wiem tylko czy odcinki bez limitow nie powinny byc przypadkiem tam gdzie sa 3 pasy w jedna strone a nie dwa. A ile Ci u nas takich odcinkow w Polsce?
      • Gość: der Re: Popieram ale... IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.12, 03:27
        Dowhan kiedyś proponował wyciąć drzewa bo zasłaniają palmiarnie .Skąd się tacy ludzie biora??
        • Gość: wrrrr Re: Popieram ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 09:30
          Z wioski...dokieładnie...Jasień /koło LUBSKA
          • Gość: abadon Re: Popieram ale... IP: *.centertel.pl 08.11.12, 10:18
            Bardzo dobry pomysł p. senatora. Wiadomo, że nikt nie będzie jeździł po 300 km/h, ale skoro ma ktoś dobre szybkie auto, to dlaczego nie ma sobie trochę pofolgować w bezpiecznych miejscach autostrady. Jestem za.
            • Gość: bsyk Re: Popieram ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 10:28
              Często jeździsz polskimi autostradami np. do Krakowa, Rybnika... Poznań, Gdańsk ?
              Wyprzedzania z prawej strony, bezmyślna jazda na tzw. ogonie, bez użycia lusterek i kierunkowskazów, zajeżdzanie, zatrzymywania się na poboczach połączone ze spacerami i piciem herbatki z termosu... to obraz jakby normalny na naszych autostradach.
              Te płatne trochę wytrzebiły debili, ale i tak ich nie brakuje.
              Jeszcze dużo wody w rzekach musi upłynąć by wielu polskich kierowców nauczyło się normalnie jeżdzić tymi drogami, a co dopiero w okolicach 180-200 na h. Do tego trzeba dorosnąć.
          • Gość: Wiola Re: Popieram ale... IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.12, 10:25
            Ten pan pasowałby do partii z Palikotem i Biedroniem na czele ;)
      • Gość: bsyk Re: Popieram ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 10:15
        Takie odcinki w Polsce są i jest ich sporo choćby na Górnym Śląsku A1, A4.

miastoknurow.pl/2089,kolejne-utrudnienia-na-a4-w-gliwicach,czytaj,artykul.html

Nie są one tworzone dla szybkiej jazdy , a jedynie po to by rozładować ruch w pobliżu dużych ośrodków miejskich oraz na węzłach o dużym natężeniu ruchu.
        Polska to jeszcze nie USA, Chiny.
        A i do wielkości Paryża lub Londynu daleko przez co, aż tak wielkiego ruchu na autostradach nie ma by była potrzeba na bardzo długich odcinkach budowania trzech pasów.
        • paul123 Re: Popieram ale... 08.11.12, 17:37
          bsyk napisał(a):
          "Takie odcinki w Polsce są i jest ich sporo choćby na Górnym Śląsku A1, A4"
          To ze sa to ja wiem i nie potrzeba az do dalekiego Slaska sie odnosic skoro cala AOW (autostradowa obwodnica wroclawia) jest trzypasmowa. Jednak ja sie pytam o "3pasmowki" poza obszarem zabudowanym. Te co sa i przebijaja sie przez duze glomeracje, sa jak pisales dla rozladowania ruchu a do duzych predkosci to powinny byc juz poza miastami.

"aż tak wielkiego ruchu na autostradach nie ma by była potrzeba na bardzo długich odcinkach budowania trzech pasów."
          Bzdury. Samochodow tylko przybywa. Zwaz, ze Polska duzo nie buduje. Teraz moze nie ale juz za 10lat bedzie po dwa pasy malo. Wiec budowanie przynajmniej miedzy najwiekszymi miastami autostrad trzypasmowych w jedna strone nie mija sie z celem.
          Poza tym powoli zaczyna sie mowic o poszerzaniu autostrad. Sa takie plany na A4. A obecna budowe odbinkow robi sie juz z rezerwa pod 3 pas ruchu w przyszlosci. Tu jest wzmianka:
          m.onet.pl/gadzety/moto,bvrg9
          Tyle ze nie o tym chcialem dyskutowac czy beda robic 3 pas czy nie, czy sie oplaca czy nie. Pytanie brzmialo: czy aby nie bylo limitow predkosci nie powinny byc przypadkiem po 3 pasy ruchu w jedna strone + awaryjny ? Co na to przepisy o ile takowe sa ale moze te niemieckie jakos precyzuja sprawe? To moze byc kluczowe bo przeciez jadac 250-300km/h mozna sie doslownie nabic na ciezarowke wyprzedzajaca z predkoscia 91km/h inna ciezarowke ktora jedzie z predkoscia 90km/h - czyli standardowa sytuacja na naszych autostradach.
          • Gość: qpa bsyk Re: Popieram ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.12, 21:04
            " Pytanie brzmialo: czy aby nie bylo limitow predkosci nie powinny byc przypadkiem po 3 pasy ruchu w jedna strone + awaryjny ? Co na to przepisy o ile takowe sa ale moze te niemieckie jakos precyzuja sprawe? To moze byc kluczowe bo przeciez jadac 250-300km/h mozna sie doslownie nabic na ciezarowke wyprzedzajaca z predkoscia 91km/h inna ciezarowke ktora jedzie z predkoscia 90km/h - czyli standardowa sytuacja na naszych autostradach."

Pełna zgoda paulu...
    • Gość: ucho Re: Senator Dowhan: Bez limitów na autostradzie. IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.12, 10:28
      "...rozwiązania, które sprawdzają się w Niemczech. Tam ruch jest bardzo duży, a jakoś nie byłem jeszcze świadkiem szalonych popisów na drodze."

Albo mało jeździłeś po tych Niemczech, albo świadomie kłamiesz.
    • Gość: zg48 Re: Senator Dowhan: Bez limitów na autostradzie. IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.11.12, 12:18
      od dawna wiadomo, że senat jest niepotrzebny, a jak do niego trafi przypadkowy osobnik to wtedy mamy to co mamy
    • mmmmmm000 A co tam! 08.11.12, 12:26
      Dać każdemu broń! Nawet psychopatom i psychicznie chorym i wyznaczyć specjalne miejsca gdzie każdy będzie mógł strzelać do każdego! A co tam - NIECH SIĘ WYŻYJĄ!!!
      Mam nadzieję, że Dowhan (skoro ma taką potrzebę "wyżycia"), będzie jednym z pierwszych, który się na tym terenie pojawi. I że ktoś będzie tam miał lepszą broń od niego!
      • Gość: rat Re: A co tam! IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.12, 13:43
        ta
    • danny_boy Senator Dowhan: Bez limitów na autostradzie. Cz... 13.11.12, 22:57
      > Mamy takie, których nie musimy się wstydzić, jak choćby A4 od Katowic do Krakowa
      Nie wiem ile razy psychol Dowhan jeździł tym odcinkiem, ale ja jeżdżę tam od wielu lat i jeszcze NIGDY (podkreślę: NIGDY), ten odcinek nie był w całości przejezdny, zawsze są jakieś remonty lub inne utrudnienia
      Może jeszcze panie, pożal się Boże, senatorze zlikwidować biegi i hamulce w autach, przecież Protasiewicz i Gollob znakomicie sobie radzą bez tych rzeczy.
      No a kultura i poziom techniki jazdy polskich kierowców, średnio 13-letnich aut, jest przecież jednym z najwyższych na świecie, co nie?
      • Gość: policyjna masakra Re: Senator Dowhan: Bez limitów na autostradzie. IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.12, 08:38
        www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OFC37EMkeIc
        schyłkowe sytemy i rządy ZAWSZE strzelali do ludzi !!! ta masakraa to podzwonne dla rzadów syjonistycznych bandytow !
        • Gość: qpa bsyk Re: Senator Dowhan: Bez limitów na autostradzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.12, 22:37
          Pytałem się ciebie już nie raz, czy choć trochę potrafisz korzystać z własnego podmiotu myślenia.
          Odpowiedzi z twojej strony brak, a podsyłane z manipulowane filmiki upoważniają mnie do opinii, że jednak nie potrafisz i jesteś bardzo podatny na manipulacje.
          Ot taki posiadacz czegoś co powinno działać, a nie działa. Nazywa się to to mózgiem pozwalającym na rozsądną i samodzielną ocenę otaczającego świata.
          Ten kopiący policjant to aby z tej manifestacji ?
          A nie był to fragment z 2011 roku ?
          A oto filmik;
          www.youtube.com/watch?v=WjhqU-3Erqc

Jeszcze śniegu nie było, a bałwany już stoją.
          • Gość: ele do bsyka Re: Senator Dowhan: Bez limitów na autostradzie. IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.12, 10:49
            bodzio ! czasmi sie zastanaim czy jest jestes
            To jeste relacja z Kanadyjskiej TV i oni pokazuja brutalnosc policji [ zydopolskiej ] !!!!
            aby naocznie pokazca bandytyzm zydopolskij policji posługuja sie zdjeciami z roku 2011 2012 !

wiec czemu gadasz o manipulacji ? ! badytyzm policji zydopolskiej był 2011 i 2012 roku !!
            i to jest pokazane !! i bardzo dobrze ze jest pokazywany w innych krajach !!!
            badytyzm zydo-mafi i zydopolicji ma byc napiętnowany !!

Słowianie ! nad nasza Ojczyzna , z zydo-mafią nadchodzi noc ponura ! noc totalitaryzmu !!
            noc która ma przerażac krwią !!!
            • Gość: qpa bsyk Re: Senator Dowhan: Bez limitów na autostradzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 11:13
              "To jeste relacja z Kanadyjskiej TV i oni pokazuja brutalnosc policji [ zy
              > dopolskiej ] !!!! "

Gdy ta stronnicza stacyjka będąca na usługach "kogosia" , chcącego i po trupach zrobić karierę polityczną pokaże ci hasające po Parku Kampinowskim dinozaury w trampkach, to także przyjmiesz tą wiadomość bezkrytycznie i zastanowienia się - jak to możliwe ?
              Mam oczy, uszy, sprawny mózg i dzięki temu potrafię myśleć samodzielnie oraz oceniać racjonalnie to co mnie otacza...I zauważyłem , żę śniegu jeszcze nie ma, a bałwany już są.
            • Gość: seler Re: Senator Dowhan: Bez limitów na autostradzie. IP: *.play-internet.pl 15.11.12, 11:24
              no proszę, ele chowa się po takich mało ciekawych tematach
              • Gość: qpa bsyk Re: Senator Dowhan: Bez limitów na autostradzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 12:29
                Pomylił patriotyczną odwagę z odważnikiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka