puciopucio8
22.09.13, 17:57
Nie ma meczu Falubazu z Apatorem. Jaki powód - jeszcze nie wiem, bowiem piszę o godz.17,30 po krótkiej informacji na TVN 24. Torunianie mają dużo racji chcąc odwołania tego meczu. Gdzie byli dzisiaj rano Dowhan i Jankowski, kiedy można było pomysleć o pewnym zachowaniu sie wobec druzyny Apatora, które to zachowanie byłoby gestem fair play wobec drużyny przeciwnika. Dla naszych "gentlemanów " takie zachowanie to bardzo trudne do wymyślenia. Coprawda teraz to już "musztarda po obiedzie" , ale tym Panom podpowiem o co mi chodzi. Otóż uważam, że z uwagi na kontuzję T.Goloba i znaczne osłabienie toruńskiej drużyny, w druzynie Falubazu nie powinien wystąpić np. Jarek Hampel. Wtedy siły obu drużyn byłyby w jakimś stopniu wyrównane. Ale wymyślenie takiego rozwiązania przekraczało pojemność zwojów mózgowych osób odpowiedzialnych za drużynę Falubazu. Jestem pewiem, że Falubaz byłby głównym pretendentem do nagrody fair play za 2013r. I zobaczcie internauci. To wymyśliłem ja , prosty murarz tynkarz / przepraszam takich fachowców/ , a magistry ? Ech- szkoda czasu i atłasu.