Dodaj do ulubionych

Marsz przeciw przemocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 23:25
who ? what ? where ? when ? why ?
kto ? co ? gdzie ? kiedy ? dlaczego ?

Z notatki msw nic nie wynika. Był jakiś marsz. Nie wiadomo skąd -dokąd.
Weź gościu Wankowicza "Karafkę La Fontaine'a" poczytaj jak się pisze
inforamcje i nie rób obciachu rodzinie i Gazecie w której pracujesz.
Gdyby Helenka Łuczywo wiedziała, to ....
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Marsz przeciw przemocy IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.09.04, 07:24
      No zawesolo to tam nie bylo. Ale czego sie dziwicie ?! Ruscy od lat napieprzaja
      tych czeczencow i jakos afery nikt nie robi, przeciez tam tez ciagle gina
      ludzie nawet nie wiem ilu, chyba kazdy mieszkaniec Czeczeni dostal pala w leb,
      a ze paru kolesi postawilo pół Rosji w szachu to wielkie halo. Nie przylaczam
      sie do protestu dzieci.
      • Gość: Allach akbar Re: Marsz przeciw przemocy IP: 213.77.155.* 14.09.04, 17:19
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> No zawesolo to tam nie bylo. Ale czego sie dziwicie ?! Ruscy od lat
        napieprzaja
        >
        > tych czeczencow i jakos afery nikt nie robi, przeciez tam tez ciagle gina
        > ludzie nawet nie wiem ilu, chyba kazdy mieszkaniec Czeczeni dostal pala w
        leb,
        > a ze paru kolesi postawilo pół Rosji w szachu to wielkie halo. Nie przylaczam
        > sie do protestu dzieci.

No pewnie, ze sie nie przylaczasz - przylacz sie do jakiegos komanda i wymorduj
        wszystkie dzieci w jakiejs polskiej szkole - pewnie kilku wyznawcow Allacha tez
        cie poporze popaprancu!!!
        • Gość: gosc Re: Marsz przeciw przemocy IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.09.04, 22:46
          Gość portalu: Allach akbar napisał(a):

> No pewnie, ze sie nie przylaczasz - przylacz sie do jakiegos komanda i
          wymorduj
          >
          > wszystkie dzieci w jakiejs polskiej szkole - pewnie kilku wyznawcow Allacha
          tez
          >
          > cie poporze popaprancu!!!

Gdybym mial zrobic to w imie Allacha, na pewno by mnie poparli, a ze jestem
          ateista to moze, moze.
          Co do masakry w polskiej szkole to nie zdziwil bym sie gdyby wpadlo kilku
          irakijczykow i zrobilo sieczke. Dzieci gina i w tej przykladowej Czeczenii, bo
          paru frajerow na gorze nie moze sie ze soba dogadc. Pamietasz
          przyslowie; "Niezgoda rujnuje, a zgoda buduje" i oni wlasnie tego nie wiedza.
          Ich wali co bedzie pozniej, prali wszystkich tych ludzi, tych co byli przeciw
          wladzy czy tym przeciw calej Rosji. A ze teraz znalazl sie tacy ludzie, ktorzy
          chcieli pomscic byc moze wsoich bliskich, rodzine. Oni tez cierpieli, bo jeden
          ruski z drugim schlali sie np i zgwalcili mu zone, a sam dostal po mordzie.
          Tylko po co o tym mowic ?? Po co sie dowiedziec co jest dla kogos podstawa aby
          zrobic to co mamy w Bieslanie ?? Przeciez masz podana informacje, stalo sie tak
          i tak cala redakcja sklada wyrazy wspolczucia. Pomysl sam, siedzisz sobie z
          fajna zonka i 4letnim synalkiem, przychodzi dwoch ziomali i bum, dzieciak nie
          zyje, a zonka nielepiej; o czym myslisz ?? Myslisz tylko jak masz zalatwic
          kutasa co wykonczyl Twoja rodzine ?? Oni mysla tak samo, tak sie nie skonczy.
          Na przyszlosc; ogladaj mniej televizji
      • Gość: keyko Re: Marsz przeciw przemocy IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.09.04, 22:42
        Dziwne, ze ci bohaterscy bojownicy o suwernna Czeczenie nie organizuja zamachow
        na jednostki wojskowe tylko wola zabijac pacjentow szpitali (Budionowsk),
        mieszkancow blokow (Moskwa), pasazerow metra (Moskwa), mlodzez na koncercie
        (Moskwa), widzow w teatrze (Moskwa), pasazerow posiagow(Kaukaz) czy bezbronne
        dzieci i ich rodzicow (Bieslan)...
    • Gość: mag Re: Marsz przeciw przemocy IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.09.04, 09:36
      tysiąc osób???????????????????/
      byłam tam, nie wiem czy było tak około 200 osób.z tym tysiącem to chyba
      przesada tym bardziej, że na marszu stawiły się tylko trzy szkoły.Czasami nie
      trzeba robić na siłę materiału....
      • pawel1235 Re: Marsz przeciw przemocy 14.09.04, 23:22
        Niech zyje wolna Czeczenia-hołd tysiacom dzieci Groznego zabitych przez
        rosyjskich okupantów.chwała bohaterom walczącym nadal.Wg niektórych idiotów
        dzieci rosyjskie sa więcej warte niż te które zabito zruwnując oniem
        artyleryjskim i nalotami miasto(Grozny)które wg innych idiotow nalezy do Rosji
        a nie do ludu walczącego od 200 lat o wolność
        • Gość: IIIks Re: Marsz przeciw przemocy IP: *.zielman.pl 14.09.04, 23:29
          Do Pawła 1235.Zgadzam się z tobą.Poczytaj wątek IIIks.Putin:Rosja to ja.
          • Gość: keyko Re: Marsz przeciw przemocy IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.09.04, 00:06
            Popierdolonych nigdy w tym kraju nie braknie, IIIks i Pawelek modle sie za was.
            • Gość: IIIks Re: Marsz przeciw przemocy IP: *.zielman.pl 15.09.04, 05:22
              Czyżbyś patrzył przed chwilą w lustro?:-)Ja też się za ciebie pomodlę,a Ty
              tymczasem zerknij co oznacza termin teza.
            • Gość: rer Re: Marsz przeciw przemocy IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.04, 00:03
              Keyko to taki miłośnik rosjan-takich to w tym kraju jest wielu pozostałóść po
              okupacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka