wigandi 09.09.05, 22:26 www.fundacja.uj.pl/link_konkurs.php?lc=regulamin w roku bieżącym wziąłem udział w tym konkursie i dzięki temu mam mój wymarzony indeks na arabistyke ;) zachęcam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wigandi Re: Indeks na UJ !!! 09.09.05, 22:29 asz ... no zapomniałem dodać, że na 9 wylądowałem ostatecznie nie to pierwsze czy drugie ... jednak miło, że pierwsza dziesiątka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No tak Re: Indeks na UJ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 16:42 " UWAGA! Zgodnie z regulaminem X edycji Konkursu Wiedzy o UJ, w dniu 6 listopada 2005r o godz. 24.00 została zamknięta lista osób zgłaszających się do eliminacji." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejt Re: Indeks na UJ !!! IP: *.man.busko.pl 11.12.05, 21:36 jesli jeszcze zajrzysz na tego posta, to bardzo bym prosila, zebys napisal mi jak mniej wiecej wyglada ten test..bo przegladam te lekturki i kompletnie nie wiem na co mam zwracac uwage:( pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Indeks na UJ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 06:50 Dołączam się do prośby. Odpowiedz Link Zgłoś