Gość: Młoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:05 Szukam dobrego ginekologa w Zielonej Górze prosze o pomoc zależy mi na delikatności i dyskrecji oraz profesjonaliźmie z góry dziękuję:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tosia Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:08 jak wyglada pierwsza wizyta? czy do ginekologa trzeba sie rejestrowac? o czym trzeba pamietac i na co zwrocic uwage? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Ginekolog IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 20:14 odp.na 2 listy Do ginekologa trzeba się zarejstrować,ale nie trzeba mieć skierowania. W Aldemedzie są dobrzy lekarze.Na deptaku i na Zamenhofa. Zadzwoń po prostu,wybierz czy ma to być kobieta czy mężczyzna ginekolog. Pani w rejestracji poda ci wolny termin. Powiedz,że chcesz na NFZ- bezplatnie,weż tylko książeczkę zdrowia.Jeśli pilne idż do tego ,który będzie mógł przyjąć najszybciej.Lekarze mężczyżni są subtelniejsi.Ale dziewczyny czasami krępują się i wolą lekarzy kobiety.Jeśli nie będziesz zadowolona z wizyty,następną możesz zamówić u innego lekarza.WSzyscy lekarze tam są b.mili. Jak będzie wyglądała pierwsza wizyta? Klasyczne pytania -kiedy ostatnia miesiączka,czy regularnie itp.,pytania ważne dla lekarza n.p.czy już uprawiasz seks/w razie ewentualnych badań od wewnątrz/.Wszystko zależy od ciebie. Nie zrobią nic wbrew Twej woli.Moje info.nie są może super fachowe,ale piszę jako sporadyczna pacjentka,nie jako doktor.Szkoda by mi było gdyby tak ważna i być może pilna sprawa czekała długo na odp. Być może jednak odpowie Ci jakiś lekarz.Nazwisk nie podałam,bo nie mam stałego ginekologa,a do tych ,których spotkałam w Aldemed nie mam zastrzeżeń. Pozdrawiam.Taka wizyta to naprawdę nic wielkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykły facet Mona jestes super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 20:21 Dziekuję Ci w imieniu pytajacej! Kultura, życzliwośc z jaką odnosłaś się do cudzej sprawy zasługują na najwyższe uznanie i sympatię. Moją już masz. Fajnie jest żyć ze świadomościa , że ktoś taki jak Ty jest w pobliżu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykły facet Re: Mona jestes super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:45 Młoda... ty oczywiście też! Świat jak widzisz nie jest zły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Ginekolog IP: *.zielman.pl 29.09.04, 21:09 bardzio ladnie z twojej strony gosciu ze doceniles mone Fajnie jest żyć ze świadomościa , że ktoś taki jak Ty jest w pobliżu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASS Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:57 Bardzo ładnie ,że doceniłes faceta ,który docenił monę .Fajnie jest żyć ze świadomościa , że ktoś taki jak Ty jest w pobliżu.;) Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Ginekolog IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 22:23 Dziękuję"zwykłemu Facetowi".Miło być chwalonym. Czytając następnych rozmówców też się uśmiechnęłam. Ot, takie młodzieńcze poczucie humoru.Fajne. Ale przecież te kompy nie muszą służyć tylko do "naparzania się". Czasami możemy sobie wzajemnie pomóc.Nawet w / zdawałoby się/banalnej sprawie, a dla osoby piszącej niekiedy b.ważnej.Miłych i lekkich snów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykły facet Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:41 śpij słodko Mona :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akyczumcz Re: Ginekolog IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 00:10 Bardzo ładnie, że że doceniłeś faceta, który doceniłfaceta ,który docenił Monę. Fajnie jest żyć ze świadomością, że ktoś taki jak Ty jest w pobliżu.;) Pozdrowienia! A teraz wstańmy i odśpiewajmy Psalm 44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:12 Mona bardzo fajnie ze odpowiedzialas na moj list doceniam ze ty podobnie jak zwykly facet przejeliscie sie ta sprawa....chyba bardziej ode mnie:] no i zakoncze jak wszyscy....fajnie zyc ze swiadomoscia ze ktos taki jak wy jest w poblizu :] ps Przepraszam ze nie odpisalam wczesniej ale nie mialam internetu z przyczyn niezaleznych ode mnie...hmmm pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ginekolog IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.09.04, 11:39 szukaj na stronie www.twojezdanie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Ginekolog IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 30.09.04, 23:20 Dajcie już spokój z tym śmiesznym www.twojezdanie.pl Czy to może być obiektywne? Co to za problem podciągnąć sobie statystyki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Re: Ginekolog IP: *.zielman.pl 30.09.04, 23:43 Swięta racja Piter!!! Odpowiedz Link Zgłoś