Dodaj do ulubionych

Dobre znaki

13.10.04, 18:59
Chodzi mi o żagańskie forum. Jesteśmy na takim etapie, na jakim było forum
zarskie rok temu. O tym, że forum żagańskie zmierza we wlaściwym kierunku
świadczy:
- zwiększająca się liczba wpisów;
- pojawienie sie stałych forumowiczów: oprócz mnie przede wszystkim dj-dlugi;
- stali goście forum: croolick;
-poszukiwania pracy na forum internetowym, co świadczy o zaufaniu jakim darzy
się forum;
- ogłoszenia pracodawców - j.w,;
Ciekaw jestem, czy sprawdzi sie przepowiednia dj-dlugiego, ze poziom forum
Lubska osiągniemy w Boże Narodzenie 2005, bo jak dotąd robi wszystko, aby było
inaczej - i chwała mu za to.
Pozdrawiam "starych" forumowiczów żagańskich, a "młodych" zachęcam do
częstszych wizyt na forum!
Obserwuj wątek
    • dj_dlugi Re: Dobre znaki 14.10.04, 21:02
      Masz racje obym był w tedy złym prorokiem :)
      • frida2 Re: Dobre znaki 21.10.04, 12:10
        jak znalazłam głogowskiego foruma to był w stanie opłakanym, a udało się go
        trochę zreanimować :)
        życzę coraz więcej liczby ciekawych postów, wciąż powiększającej się liczby
        forumowiczów i wogóle przyjemności z pisania, ja takową posiadam :)
        serdecznie was pozdrawiam i zapraszam do nas!
        :o)
    • jelmar Re: Dobre znaki 22.11.04, 22:33
      Jest 600 postów :) Jak sadzicie czy do nowego roku uda nam sie dociagnąć do
      tysiąca?????
      Pozdrowienia
      • dj_dlugi Re: Dobre znaki 23.11.04, 12:00
        Nasze forum "nieco" nabrało rozpędu więc kto wie... może nawet do 1200
        dobijemy...
      • pawel.zary Re: Dobre znaki 24.11.04, 21:41
        jelmar napisał:

> Jest 600 postów :) Jak sadzicie czy do nowego roku uda nam sie dociagnąć do
        > tysiąca?????
        >

Właśnie spieszę z pomocą i juz jest o jeden więcej1 :-)
        PZDR
        • jelmar Re: Dobre znaki 25.11.04, 17:31
          Dzięki Pawle [+1(623)]
          Pzdro
    • jelmar Re: Dobre znaki 29.11.04, 15:18
      I siódma setka pykła
      ten tysiąc do sylwka staje sie coraz bardziej realny, a moze nawet 1200???
      • dj_dlugi Re: Dobre znaki 29.11.04, 16:35
        no rozbujało sie nam forum :)
    • jelmar Re: 800 07.12.04, 20:58
      No i 8 setek pykło, ale wydaje mi sie ze dalej jest nas tylko garstka :(
      No ale cieszmy sie że to juz aż 800 :).
      Pozdrowienia
      • jelmar Re: 800 07.12.04, 21:04
        A i mam pomysła
        A co wy chłopaki na to jakby przeprowadzic szeroko zakrojoną akcję promocyjną i
        sciągnąc na nasze forum byłych żołnierzy zasadniczej słuzby wojskowej którzy
        słuzyli w żagańskich jednostkach, moze wtedy by sie cos ruszyło??????
        Pozdrowienia
        • dj_dlugi Re: 800 07.12.04, 21:20
          pomysł dobry
          ale mało możliwy do realizacji - chyba że sie myle:)
          • jelmar Re: 800 07.12.04, 21:37
            Mysle ze mogło by sie udac zobacz jak zrobil to niejaki Stud22 z forum Łap.
            Zobaczymy co jeszcze powie Cancro.
            Pozdrowienia
            • cancro Re: 800 08.12.04, 20:08
              jelmar napisał:

> Mysle ze mogło by sie udac zobacz jak zrobil to niejaki Stud22 z forum Łap.
              > Zobaczymy co jeszcze powie Cancro.
              > Pozdrowienia
              Drodzy panowie!
              Pomysł jest przedni, ale czy zdajecie sobie sprawę co on oznacza? Jeśli nie, to
              kliknijcie na zakładkę "fora regionalne", a potem uzmysłówcie sobie, że na
              każdym forum trzebaby skrobnąć parę słów i wkleić linka. To pierwszy aspekt.
              Drugi to taki, że nie robimy niczego dla liczby wpisów, lecz po to, aby z
              żagańskiego forum uczynić miejsce dyskusji na interesujące nas tematy i to bez
              względu na to gdzie kto mieszka.
              Tak jak napisałem w pierwszym wątku ważna jest liczba wpisów, bo zaświadcza ona
              o opiniotwórczej roli forum. Nie łudźmy się jednak - jeszcze długo nie
              osiągniemy poziomu choćby Z. Góry! Chociaż Rosjanie mówią, że wprawdzie
              wszystkiej wódki wypić się nie da, to starać się trzeba! Taka właśnie powinna
              byc nasza dewiza! Wracając do meritum powiem, że bardziej zależałoby mi na
              udziale żagańskich internautów piszących na innych żagańskich forach. Mamy chyba
              takich, np. mizar. Rzecz w tym aby poruszać tematy atrakcyjne, mogące
              zainteresować i tu jest pięta achillesowa naszgo forum!
              Co do byłych żołnierzy służących w Żaganiu, odnoszę wrażenie, że byłaby to
              jednorazowa wizyta w rodzaju: "tak,służyłem tam w latach... i pamiętam drogę z
              koszar na dworzec PKP".
              Nie przesądzając jednak niczego z góry, życzę wam chłopaki powodzenia, ja na
              razie będę się jednak temu jedynie przyglądał. Sorry!
              • jelmar Re: 800 08.12.04, 21:23
                Wiesz aj myslałem żebys ty napisał te pare słów a ja zajął bym sie dystrybucja
                czyli wstawianiem w innych forach.
                Pomysł jest dobry dlatego ze mogłaby sie spotkac kupa ludzi, którzy razem
                służyli i na stałe zagościc na naszym forum. Zasatanów sie nad tym i jak pomysl
                ci sie spodoba to daj znać. Ja na własna reke narazie niczego takiego robił nie
                bede.
                Co do drogi na PKP to mogli by jeszcze wspomniec o wypadach po wino i takich tam
                róznych rzeczach, co mogłoby byc czasami ciekawe a czasami poprostu smieszne.
                PPZDR
                • croolick Re: 800 08.12.04, 23:29
                  hej chlopaki! jak organizujecie taka akcje to skrobnijcie tez o zarskich
                  jednostkach i dajcie linak na zarskie forum :-)
                  • jelmar Re: 800 09.12.04, 10:56
                    No tez o tym myslałem, żeby zorganizowac taką wspólną akcje z dwoma linkami, ale
                    widzisz Crooliku Cancro jest chyba przeciw :(
                    PZDR
                    • dj_dlugi Re: 800 09.12.04, 15:17
                      Pomysł dobry ale, czy to ma jakiś sens i co przez to osiągniemy? (wiem, jeśli
                      plan sie powiedzie, to w krótkim czasie przekroczymy 10000 postów w tym 9000 w
                      jednym wątku :)
                    • cancro Re: Nie jestem przeciw 12.12.04, 19:29
                      Po prostu mam mnóstwo zajęć. Np. od trzech tygodni pracuję po 7 dni w tygodniu.
                      Cierpię na chroniczny brak snu. Natamiast Twoja jelmarze propozycja wymaga
                      typowych "dupogodzin" (soryy za słowo, ale moim zdaniem najbardziej oddaje ono
                      istotę przdesięwzięcia). Poza tym gdybym ja był przeciw, to w końcu to Ty jesteś
                      "Ojcem Założycielem" :-) i masz pełne prwao działania na tym forum!
                      Moje opory wynikają z dwóch przesłanek:
                      1. Podobnie jak Długi uważam, że może to być 800 jednakowych wpisów. Czy tylko o
                      to nam chodzi?
                      2. Podobnie jak croolick "niosę kaganek oświaty" i niedawno zrozumiałem,
                      dlaczego "grono" nie wchodzi do uczniowskich kibelków. Po prostu z "lektury
                      kibelnej" można się niechcący dowiedzieć o sobie. Wiadomo, że nikt do woja nie
                      idzie z radaścią. Chciałbyś na forum poczytać "jaka ten Żagań za...na wiocha"?
                      Ale być może się mylę, dlatego Jelmarze masz moje błogośławieństwo. Działaj!
    • dj_dlugi Re: Dobre znaki 12.12.04, 21:20
      Ale jest jedna zaleta tego, że na forum Żagania nie ma aż tak wielu tematów...
      Można sie połapać we wszystkim i w miare zapamiętać co kto kiedy powiedział...
      (zajrzałem ostwtnio na forum Wrocławia, chciałem coś napisać ale... no właśnie
      nie wiedziałem gdzie :()

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka