Dodaj do ulubionych

Ważą się losy Gimnazjum nr 3

• Gość: stolin love story IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 30.11.04, 15:55
      a gdzie ja bede pil wino ze swoja dziewczyna - muminem?? przeciez mam do niej
      tak blisko!! a tam co? tylko jedno wielkie mulisko! a jak mi przeniesiecie
      szkole to pametajcie, ze lubie tosty, nie lubie chlosty, mam mocny lewy prosty!
      YO! pozdrowienia dla mojego misiaczka! koffam cie!
    • Gość: pawlik mniam mniam IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 30.11.04, 20:45
      a czy w tym budynku po gimnazjum nr 3 jest miejsce na stawianie batonów?? bo ja
      to tak czasem mam, że mi jakaś postawi (w domyśle E.).
    • Gość: zaniepokojony Re: Ważą się losy Gimnazjum nr 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:19
      Gimnazjum nr 3 to jedna,wielka porażka władz samorządowych
      Jak można pozwolić na powolne wyniszczanie budżetu nieuzasadnionymi
      ekonomicznie ani demograficznie decyzjami o utrzymaniu placówki oświatowej
      będącej pijawką wysysającą pieniądze, dzięki którym można by wyremontować
      niejedną szkołę i zaopatrzyć ją w przyzwoite zaplecze dydaktyczne.
      A tak będzie dużo szkół a we wszystkich bieda jak teraz, jak tytanik to
      tytanik - wszyscy razem na dno!
    • Gość: Mareczek Re: Ważą się losy Gimnazjum nr 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:21
      Nie widzę sensu w utrzymywaniu tej kuli u nogi naszego budżetu miejskiego.
      Sam mam dzieci w wieku gimnazjalnym i jak najbardziej popieram pomysł
      likwidacji tej deficytowej placówki.
      • Gość: mruk Re: Ważą się losy Gimnazjum nr 3 IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.04, 17:26
        LO V do gimnazujum nr 5 , gimnazjum 5 likwidujemy , 3 gimzostaje dzieci z 17 SP
        do gim 3 i koniec filozofi przecież macie dobre zaplecze w postaci gim 2 gim 1
        i gim 7 to dobre zaplecze dla LO V blisko intena w BSZ i to cała filozfia
        panowie włodzażżżżżżżżżżżżże miasta.Nauczyciele z gim 5 do innychh szkól w
        okolicy i to cala filozofia. Gim 3 zostaje do czasu iccchhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa
        • Gość: rodzic Re: Ważą się losy Gimnazjum nr 3 IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 21:20
          Lo5 do Lo1 / bez naboru w tym roku, a pozostałe klasy doprowadzić do końca jako
          Lo5/ i koniec rozważań , przy tym zachowana tak ważna dla nich wszystkich
          elitarność, od której można się wy...
          • Gość: arielle LO V elitą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:20
            I tak lepsza jest "jedynka".
            • Gość: zainteresowany Re: LO V elitą? IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.12.04, 21:13
              A ta "jednyka" to w czym jest lepsza??
              i od czego? Gimnazjum nr 3? Może?
              • Gość: arielle Re: LO V elitą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:10
                Od V LO na pewno.
                • Gość: lsdes Re: LO V elitą? IP: *.ztpnet.pl 03.12.04, 18:05
                  I LO lepsze od VLO?Nie.To chyba żart.Może i to też nie do końca jest lepsze od
                  III LO,IVLO,VIILO,ale nie od piątki.
                  • Gość: szary Re: LO V elitą? IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.12.04, 19:37
                    LO I zawsze było lepsze od LO V kochani metoda przeliczników to jasne to
                    odległość niebotyczna jak między pastuchem a królem
                    • Gość: maja Re: LO V elitą? IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 20:18
                      Jeśli LO I jest lepsze od LO V, to dlaczego w wielu statystykach, ukazujących
                      porównanie szkół polskich LO V zajmuje czołowe miejsca, a co za tym idzie
                      wyższe niż LO I ? Hmmm ... to pewnie jakaś pomyłka ... czyli wychodzi na to, że
                      nie tylko LO V ma niski poziom, ale także np. Uniwersytet Jagielloński jest
                      jedną z najgorszych uczelni w Polsce. "Przecież nie powinniśmy wierzyć jakimś
                      głupim statystykom" ... Spójrzmy prawdzie w oczy. Takie dane nie są podawane ot
                      tak, z głowy, aby sprawić przyjemność innym. Taka jest poprostu rzeczywistość.
                      I wy, uczniowie LO I powinniście się z tym pogodzić ...
                      • Gość: szary Re: LO V elitą? IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.12.04, 18:12
                        Biedna istoto was jest tylko 200 a w LoI 1000 osób przeliczniki macie lepsze na
                        osobnika biedne lo5 żyje dawną chwałą i kwestią czasu jest to że was poziom
                        spadnie ilu nauczycieli odeszło z waszej budy to kwestia czasu to jest wasz
                        łabędzi śpiew pamiętaj ta buda jak LO1 jest od 35 lat i ma tradycje a wy was
                        nie będzie macie tylko atmosferę i to wszystko paooooooooo
                        • Gość: niobe Re: LO V elitą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 19:40
                          Fakt, V Lo nie szczyci się niczym inną tylko tą "legendarną" już atmosferą.
                          Jednak poziom szkoły to jej tradycja, nie tylko hodowla olimpijczyjków, ale też
                          utrzymywanie dobrego poziomu wśród "zwykłych" uczniów. W V LO na 200 osób jest
                          kilka dobrych, a w I LO wśród 1000 osób większość taka jest. I LO to renoma,
                          tradycja i jakość.
                          • Gość: IIIks Re: LO V elitą? IP: *.ztpnet.pl 04.12.04, 21:35
                            Widzę,że ktoś ma tutaj niezłe przerosty:)))
                            • Gość: Dżaba Re: LO V elitą? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.12.04, 20:56
                              gociu przerosty to masz ty jesteś często na czacie ale tylko w roli gumisia
                              albo tołdiego i tyle.Szkoda na ciebie słów i to moja ostatnia odpowiedź
                              • Gość: IIIks Re: LO V elitą? IP: *.ztpnet.pl 05.12.04, 21:05
                                Wal się Dżaba.Gumiś to twój stary,ale chyba pękł w najmniej odpowiednim
                                momencie:)))
                                • Gość: Dżaba Re: LO V elitą? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.12.04, 19:33
                                  IIIks jeste bammmmmmmmmoszzzzzzzzz bo cię nerwy zjadły bidaczku już się tam pe
                                  inisz i pultasz bidulkuuuuuuuuuuuuu kup se klocki i resoraki to moje ostatni
                                  kontakt z takim ogrem ja ty zniam flusiu paaaaaaaaaaa
                                  • Gość: IIIks Re: LO V elitą? IP: *.ztpnet.pl 06.12.04, 21:12
                                    Jak wyrośniesz z Gumisi to pogadamy.Jesteś małolacie niekonsekwentny(o ile
                                    jestes małolatem:))Już wcześniej miał być to ostatni ze mna kontakt:)))
                                    P.S.Język to ty masz rzeczywiście gumi:)
                                    • Gość: fasola Re: LO V elitą? IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.12.04, 19:17
                                      ciekawe co jasiu tak się pulta i piekli chyba mu rozum odebrało bo dobru Bóg
                                      jak chce komuś zwrócić uwagę to rozum mu zabiera
                                      • Gość: IIIks Re: LO V elitą? IP: *.ztpnet.pl 12.12.04, 19:35
                                        Dzisiaj jesteś fasola? Chyba Jaś Fasola:)))
                                        • Gość: kicia Re: LO V elitą? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.12.04, 20:32
                                          cześć pastuchu jąś fasola to ktoś a bidulku to tylko pomylony czubek i nikt
                                          ponadto
                                          • Gość: IIIks Re: LO V elitą? IP: *.ztpnet.pl 13.12.04, 20:44
                                            Kiciu czy też kaju,czy też itp.itd.Wracaj do szkoły.To dobra rada:)))P.S.Nie
                                            sil się czerwony buraku na dziecinny styl:)))
                                            • Gość: elita Re: LO V elitą? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.12.04, 20:25
                                              Docent zapłać za banany i gumisie ktorymi śie bawisz hhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiii
                                              i pomyśleć że na świecie jest tle pajaców i bufonów którzy myślą że mogą pouczć
                                              innych a nawet nie wiedzą że są cymbałami
    • Gość: WER Re: Ważą się losy Gimnazjum nr 3 IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 19:25
      TRE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka