Gość: stolin love story IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 30.11.04, 15:55 a gdzie ja bede pil wino ze swoja dziewczyna - muminem?? przeciez mam do niej tak blisko!! a tam co? tylko jedno wielkie mulisko! a jak mi przeniesiecie szkole to pametajcie, ze lubie tosty, nie lubie chlosty, mam mocny lewy prosty! YO! pozdrowienia dla mojego misiaczka! koffam cie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlik mniam mniam IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 30.11.04, 20:45 a czy w tym budynku po gimnazjum nr 3 jest miejsce na stawianie batonów?? bo ja to tak czasem mam, że mi jakaś postawi (w domyśle E.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniepokojony Re: Ważą się losy Gimnazjum nr 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:19 Gimnazjum nr 3 to jedna,wielka porażka władz samorządowych Jak można pozwolić na powolne wyniszczanie budżetu nieuzasadnionymi ekonomicznie ani demograficznie decyzjami o utrzymaniu placówki oświatowej będącej pijawką wysysającą pieniądze, dzięki którym można by wyremontować niejedną szkołę i zaopatrzyć ją w przyzwoite zaplecze dydaktyczne. A tak będzie dużo szkół a we wszystkich bieda jak teraz, jak tytanik to tytanik - wszyscy razem na dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mareczek Re: Ważą się losy Gimnazjum nr 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:21 Nie widzę sensu w utrzymywaniu tej kuli u nogi naszego budżetu miejskiego. Sam mam dzieci w wieku gimnazjalnym i jak najbardziej popieram pomysł likwidacji tej deficytowej placówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk Re: Ważą się losy Gimnazjum nr 3 IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.04, 17:26 LO V do gimnazujum nr 5 , gimnazjum 5 likwidujemy , 3 gimzostaje dzieci z 17 SP do gim 3 i koniec filozofi przecież macie dobre zaplecze w postaci gim 2 gim 1 i gim 7 to dobre zaplecze dla LO V blisko intena w BSZ i to cała filozfia panowie włodzażżżżżżżżżżżżże miasta.Nauczyciele z gim 5 do innychh szkól w okolicy i to cala filozofia. Gim 3 zostaje do czasu iccchhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Ważą się losy Gimnazjum nr 3 IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 21:20 Lo5 do Lo1 / bez naboru w tym roku, a pozostałe klasy doprowadzić do końca jako Lo5/ i koniec rozważań , przy tym zachowana tak ważna dla nich wszystkich elitarność, od której można się wy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arielle LO V elitą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:20 I tak lepsza jest "jedynka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: LO V elitą? IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.12.04, 21:13 A ta "jednyka" to w czym jest lepsza?? i od czego? Gimnazjum nr 3? Może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arielle Re: LO V elitą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:10 Od V LO na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lsdes Re: LO V elitą? IP: *.ztpnet.pl 03.12.04, 18:05 I LO lepsze od VLO?Nie.To chyba żart.Może i to też nie do końca jest lepsze od III LO,IVLO,VIILO,ale nie od piątki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: LO V elitą? IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.12.04, 19:37 LO I zawsze było lepsze od LO V kochani metoda przeliczników to jasne to odległość niebotyczna jak między pastuchem a królem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: LO V elitą? IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 20:18 Jeśli LO I jest lepsze od LO V, to dlaczego w wielu statystykach, ukazujących porównanie szkół polskich LO V zajmuje czołowe miejsca, a co za tym idzie wyższe niż LO I ? Hmmm ... to pewnie jakaś pomyłka ... czyli wychodzi na to, że nie tylko LO V ma niski poziom, ale także np. Uniwersytet Jagielloński jest jedną z najgorszych uczelni w Polsce. "Przecież nie powinniśmy wierzyć jakimś głupim statystykom" ... Spójrzmy prawdzie w oczy. Takie dane nie są podawane ot tak, z głowy, aby sprawić przyjemność innym. Taka jest poprostu rzeczywistość. I wy, uczniowie LO I powinniście się z tym pogodzić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: LO V elitą? IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.12.04, 18:12 Biedna istoto was jest tylko 200 a w LoI 1000 osób przeliczniki macie lepsze na osobnika biedne lo5 żyje dawną chwałą i kwestią czasu jest to że was poziom spadnie ilu nauczycieli odeszło z waszej budy to kwestia czasu to jest wasz łabędzi śpiew pamiętaj ta buda jak LO1 jest od 35 lat i ma tradycje a wy was nie będzie macie tylko atmosferę i to wszystko paooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niobe Re: LO V elitą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 19:40 Fakt, V Lo nie szczyci się niczym inną tylko tą "legendarną" już atmosferą. Jednak poziom szkoły to jej tradycja, nie tylko hodowla olimpijczyjków, ale też utrzymywanie dobrego poziomu wśród "zwykłych" uczniów. W V LO na 200 osób jest kilka dobrych, a w I LO wśród 1000 osób większość taka jest. I LO to renoma, tradycja i jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: LO V elitą? IP: *.ztpnet.pl 04.12.04, 21:35 Widzę,że ktoś ma tutaj niezłe przerosty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżaba Re: LO V elitą? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.12.04, 20:56 gociu przerosty to masz ty jesteś często na czacie ale tylko w roli gumisia albo tołdiego i tyle.Szkoda na ciebie słów i to moja ostatnia odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: LO V elitą? IP: *.ztpnet.pl 05.12.04, 21:05 Wal się Dżaba.Gumiś to twój stary,ale chyba pękł w najmniej odpowiednim momencie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżaba Re: LO V elitą? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.12.04, 19:33 IIIks jeste bammmmmmmmmoszzzzzzzzz bo cię nerwy zjadły bidaczku już się tam pe inisz i pultasz bidulkuuuuuuuuuuuuu kup se klocki i resoraki to moje ostatni kontakt z takim ogrem ja ty zniam flusiu paaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: LO V elitą? IP: *.ztpnet.pl 06.12.04, 21:12 Jak wyrośniesz z Gumisi to pogadamy.Jesteś małolacie niekonsekwentny(o ile jestes małolatem:))Już wcześniej miał być to ostatni ze mna kontakt:))) P.S.Język to ty masz rzeczywiście gumi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasola Re: LO V elitą? IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.12.04, 19:17 ciekawe co jasiu tak się pulta i piekli chyba mu rozum odebrało bo dobru Bóg jak chce komuś zwrócić uwagę to rozum mu zabiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: LO V elitą? IP: *.ztpnet.pl 12.12.04, 19:35 Dzisiaj jesteś fasola? Chyba Jaś Fasola:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: LO V elitą? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.12.04, 20:32 cześć pastuchu jąś fasola to ktoś a bidulku to tylko pomylony czubek i nikt ponadto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: LO V elitą? IP: *.ztpnet.pl 13.12.04, 20:44 Kiciu czy też kaju,czy też itp.itd.Wracaj do szkoły.To dobra rada:)))P.S.Nie sil się czerwony buraku na dziecinny styl:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elita Re: LO V elitą? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.12.04, 20:25 Docent zapłać za banany i gumisie ktorymi śie bawisz hhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiii i pomyśleć że na świecie jest tle pajaców i bufonów którzy myślą że mogą pouczć innych a nawet nie wiedzą że są cymbałami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WER Re: Ważą się losy Gimnazjum nr 3 IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 19:25 TRE Odpowiedz Link Zgłoś