Gość: IIIks IP: *.ztpnet.pl 08.12.04, 19:56 Typowa SLD-owska wrażliwość społeczna.Zwykli ludzie niech płacą,towarzysze nie muszą:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: osa Re: Lancie nie płacą IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.12.04, 21:27 Skandal i nic wiecej powiedzieć nie można. niedługo chorzy będą płacić za to że mogą zobaczyć lekarza i to tylko na zdjęciu. Z czyich pieniędzy utrzymywany jest szpital ??? To nie interes prywatny tam każdy nie jedzie bo chce tylko bo musi. Mam pytanie a pracownicy szpitala też płacą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ygrek Re: Lancie nie płacą IP: *.ztpnet.pl 08.12.04, 21:30 a polglowkom wszystko sie zawsze jednakowo kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany lekarz Kołodziejczyk tyle zrozumiał z wizyty Ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 21:45 Dziennikarska żenada. Zgorzkniały początkujący dziennikarz. Oby był taki sprawiedliwy, gdy skończy prawnicze studia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kołodziejczyk tyle zrozumiał z wizyty Ministr IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.12.04, 22:42 panie zatroskany lekarzu. żenada wcale nie jest dziennikarska, a nawet nie lekarska czy szpitalna. to ten sam rodzaj żenady, dzięki której pęczak brał mercedesa od dochnala, a jakubowska się śmiała ze wszyskich naokoło. to nie dziennikarz jest żenujący, ale nasze elyty. a o balickim jest w innym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklista A Kołodziejczyk zapłacił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 21:51 czy był na piechotę,biedaczek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a tam Re: A Kołodziejczyk zapłacił IP: *.ztpnet.pl 08.12.04, 22:14 Nic nie zrozumiał. Brak studiów i rozumu. Czego Jaś sie nie nauczyl tego Krzyś nie będzie umiał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: A Kołodziejczyk zapłacił IP: *.ztpnet.pl 08.12.04, 22:50 Proszę się zbytnio panie redaktorze nie przejmować.To wszystko piszą poddani,upss podwładni Taborskiego(ciekawe czy rodziny radnych SLD;)).Jutro dołaczą się Pierożkowaci i Bochenki:)))W tych bastionach czerwonych całe ich rodziny pracują,plus kochankowie i kochanki oraz ex-małżonkowie i narzeczeni:))) Zapomniałem o dzieciach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: A Kołodziejczyk zapłacił IP: *.ztpnet.pl 08.12.04, 22:58 Jutro po dotarciu do pracy towarzysze z NFZ i Urzędu Marszałkowskiego oraz Polikliniki zaaczną klepać w klawiatury,aż miło:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: A Kołodziejczyk zapłacił IP: *.zacisze.zgora.pl 08.12.04, 23:25 Też jestem zdania, nie przejmować sie panie redaktorze! Urzędnicy Urzędu (W/Miejskiego na czele z pewnym (d)wipkiem wezmą pana w obronę. To hańba krytykować pana zdolnosci dziennikarsko-śledcze!!! I ta umiejetność wiązania faktów... Powołajmy komisje śledczą w celu wyjaśnienia tego skandalu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yygrek Re: A Kołodziejczyk zapłacił IP: *.ztpnet.pl 08.12.04, 23:42 masz racje IIIks to te wstretnekomuchy wymyslily ze za wszystko trzeba placic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ygrek Re: A Kołodziejczyk zapłacił IP: *.ztpnet.pl 08.12.04, 23:48 IIIks jak prawica dojdzie do wladzy to wszystko bedzie za darmo, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osm Re: A Kołodziejczyk zapłacił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 00:58 Troche odeszliscie od tematu, a problem jednak jest. Jak ktos po operacji ma codziennie 2zl dawac, bo MUSI na rehabilitacje przyjezdzac, to po miesiacu wychodzi 60zl - za co? Moze od razu lekarz wypisujac recepte wpisze wjazd na parking, niech NFZ placi za to ;-) A vipy i inne niech sobie jezdza, co mnie to obchodzi. I tak predzej czy pozniej gdzies ich posadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: A Kołodziejczyk zapłacił IP: *.ztpnet.pl 09.12.04, 04:41 y-yy-yygrek!Hmmm.Pewnie bym tobie coś tam odpowiedział,ale waga twojej argumentacji mnie (po)waliła:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sk561 Re: A Kołodziejczyk zapłacił 09.12.04, 10:50 kiedyś każda wioska miała swego głupka, a teraz każde forum ma swego IIIksa :-) taki to sobie chodzi po okolicy, dłubie palcem w nosie, gada z drzewami i w sumie jest nieszkodliwym folklorem. wiec apeluje, że niekoniecznie jest sens rozmowy z IIIKsem, ale niech sobie sie tu kręci. Mnie bawią jego rozmowy z drzewami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: A Kołodziejczyk zapłacił IP: *.ztpnet.pl 09.12.04, 20:28 Do sk561.Wiedziałem,że odezwie się SB-ek osadzony na stanowisku przez Pierożka lub Bochena:)Bawia cię rozmowy z drzewami? Dziwne.Ale widocznie funkcjonariusze tak mają:)))Każde forum ma swojego sk(urwy...):))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: Lancie nie płacą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 12:15 niedługo bedę jechał samochodem pod budynek oddziału dziecięcego, niech no który z cieci zawoła o 2 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: Lancie nie płacą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:26 Na drugi raz trzeba pisać o wielkim sukcesie promocyjnym zielonogórskiej lecznicy. Przecież zafundowanie ministrowi parkingu za 2 złote pod szpitalem odnotują wszystkie media ! A ludzie "nie są głupie" i zrozumieją w odróżnieniu od komuszych klakierów i doktorów, którzy będą zadowoleni, że tak chwalisz układ władzy. Trzeba czasem "odwrócić kota ogonem". Z pozdrowieniami i gratulacjami znalezienia jedynej "sprawy" związanej z wizytą Balickiego (cała reszta to pompowany syf)- kolega po fachu. Pozdrówka dla wszystkich Zielonogórzan z Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. :))) Re: Lancie nie płacą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:54 Jak dla mnie , to pan dziennikarz się zbłaźnił szukając afery tam gdzie jej nie ma . Szkoda,że nie napisał,że minister był przywieziony z lotniska i odwożony starym Renaultem Laguną, zresztą przerobionym na gaz.. Lancie natomiast pozostały w LUW-ie jeszcze po dawnych wojewodach- Ostrouchu i Majchrowskim widzicie 2 złote a nie widzicie milionów zadłużenia , które zaczęły się od reformatorskich" czasów zupełnie innych ministrów.. Zresztą, nie chce mi się pisać- liczyłem na to,że dziennikarze Gazety" wykażą się znajomością tematu i potraktują sprawę szpitalnictwa i ogólnie pojętej służby zdrowia poważnie, ale jak widać lepiej szukać taniej sensacji.. bardzo blisko nasza regionalna gazeta ma do 'Faktu " i "Super Expresu" ..- niestety... a ja nie po to was kupuję- oczekuję rzetelności... a nie tak żenujących artykułów.. Może zaczniecie jeszcze dodawać zdjęcia roznegliżowanych panienek ?? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Grubasy niech płacą 10 zł IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.12.04, 22:21 I niech ludzie płacą za parking. Ja chodze z buta i nie płacę. Teren szpitala jest własnoscią szpitala. I ma on prawo pobierać opłaty parkingowe. Jak kogoś nie stać, to niech idzie z buciora... To nie hańbi, a jak komuś się nie chce, i woli żeby mu zad się rozrastał, to niech sobie jeździ furą i płaci. To ma też aspekt zdrowotny. Zmusza przyszłych panów chorych, coby się z kapcia przemieszczali, i się odchudzali i ruszali. Tak tak tak. Popieram dyrekcję szpitala w wypychaniu ludzi z foteli samochodowych. Niech chodzą z kapcia albo pąłcą. Japroponuje jeszcze cene podwyższyć. Wlot do szpitala= 5 złociSZY. A grubasy 10 złociszy (bo asfalt się wyciska od ciężaru he he he,). Odpowiedz Link Zgłoś
verdiprati Re: Ale gnoje kłamią! 11.12.04, 23:12 Godzina 21.00 dziś wieczorem jadę z dzięckiem do ambulatorium chirurgicznego. Ochrona żądą opłaty za wjazd do szpitala. Mówię, że jadę z dzieckiem do chirurga a on na to że ma takie zalecenia. Ja do niego "^&*&^#" a on do mnie - "Proszę jechać". Czyli - jeśli człowiek na prawdę się fqr.i do można wjechać nie płacąc. PO DRUGIE: proszę pilnować lekarzy gdy wbijają pieczątki na receptach jak również tego aby czytelnie wypisali recepty - dziś w szpitalu strzelili mi taką pieczątkę, że musiałem płacić 100% w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś