Dodaj do ulubionych

Admin ośmieszasz się :-((((((

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 19:23
Urwis założył, jakiś czas temu tu na forum wątek z nominacjami na
Zielonogórskiego Pajaca 2004 roku, dopisuję Ciebie do tej listy.
Uzasadnienie: kasujesz wątki, och przepraszam, przenosisz według tylko sobie
znanego klucza, czyli jak pociągną pajacyka za sznurki tak on tańczy,
żałosne :-(
Obserwuj wątek
    • Gość: smak Re: Admin ośmieszasz się :-(((((( IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.01.05, 19:25
      jestem za nominacją
      • Gość: ja Re: Admin ośmieszasz się :-(((((( IP: *.ztpnet.pl 06.01.05, 20:19
        I ja......
    • Gość: wqrwiony Re: Admin ośmieszasz się :-(((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:27
      i ja sie podpisuje:)
    • Gość: urwis Re: Admin ośmieszasz się :-(((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:29
      Dziękuję za uznanie i aktywność. pzdr urwia
      • Gość: dE-reDs Re: Admin ośmieszasz się :-(((((( IP: *.ztpnet.pl 06.01.05, 21:09
        Urwis.Nie masz wrażenia,że czonkowie SLD zręcznie tobą w tym watku
        manipulują.Żale nad zdjęciem twojego wątku tak naprawdę maja zwrócić uwagę na
        wątek o zdjęciu premii Barczaka
        • Gość: Maraczek Re: Admin ośmieszasz się :-(((((( IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.01.05, 21:42
          Sam to wymyśliłeś, czy ktoś ci podpowiedział.
          • Gość: dE-reDs Re: Admin ośmieszasz się :-(((((( IP: *.ztpnet.pl 06.01.05, 21:53
            Sam.a co to ma do rzeczy?
    • Gość: kaja Re: Admin ośmieszasz się :-(((((( IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.01.05, 21:01
      przyłączam się
    • hiro admin podono ma problemy z osobowością 07.01.05, 20:12
      nowy niedługo będzie-no cóż -nikt nie jest doskonały.......
    • Gość: k Re: Admin ośmieszasz się :-(((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 13:47
      k
    • Gość: :( Re: Admin ośmieszasz się :-(((((( IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:08
      :(
    • Gość: zła Re: Admin ośmieszasz się :-(((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 19:09
      Faktycznie ośmieszas się tak, że bardziej nie można.
    • Gość: Leszek Re: Admin ośmieszasz się :-(((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 13:46
      Zgadzam się z Tobą, usuwanie tylko niewygodnych wątków jest smieszne, a
      najgorsze jest to że "wcina" wątki typowo polityczne
      • Gość: Alek Re: Admin ośmieszasz się :-(((((( IP: *.ek.zgora.pl 14.01.05, 18:59
        Admin masz jeszcze rozumek?
        O Misiu i jego miłości skasowaleś a innych glupot nie kasujesz?
        A może to ty jesteś MISIU?????
    • Gość: Niut Re: Admin ośmieszasz się :-(((((( IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.01.05, 23:49
      Jest klucz wg którego kasowane są wątki - są to wątki najpopularniejsze, które
      nagle znikają bez śladu.
      Brawo dla admina za zarzynanie forum. On nie pilnuje porządku, on wprowadza
      bałagan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka