Dodaj do ulubionych

Politycy SLD blokowali śledztwo

IP: *.ek.zgora.pl 22.01.05, 06:23
Wczorajsza i dzisiejsza Reczpospolita donosi,że w gorzowskiej aferze
korupcyjnej politycy SLD blokowali śledztwo,poprzez np.zmiany personalne w
prokuraturze.Ciekawe jak to wygląda w Zielonej Górze?Czy prokuratura również
poddawana jest naciskom SLD?
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo Re: Politycy SLD blokowali śledztwo IP: *.ztpnet.pl 22.01.05, 11:28
      Czy jest poddawana naciskom? Pewnie tak. Czy to wpłynie na frekwencję i wyniki
      referendum w Gorzowie?
    • Gość: obi Re: Politycy SLD blokowali śledztwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.01.05, 18:35
      to stwierdzenie jest od lat powszechna tajemnicą;wreszcie zaczęły o tym pisać
      media
      • Gość: gość Re: Politycy SLD blokowali śledztwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 19:39
        Nie mogę i nie chcę się wypowiadać , ale dlaczego do dnia dzisiejszego nie
        rozwiązana została sprawa Polskiej Wełny , a ludzie ,którzy nie mogą pracować
        na kierowniczych stanowiskach ,a odpowiedzialni za Polską Wełnę panoszą się w
        Zielonej Górze i mają wszystko gdzieś.??????????????
        • Gość: ALI Re: Politycy SLD blokowali śledztwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.01.05, 19:50
          Poplujcie sobie na SLD - bo zasłuzyli sobie na to , a potem zastanówcie się jak
          za rok ,góra dwa będziecie pluć na PIS ,LPR i inne bandy które szykują się do
          przejęcia władzy aż nogami tupią - a to co nas czeka najlepiej widać po
          efektach "pracy" prawicowego zarządu miasta w ZIELONCE...
          • Gość: IIIks Re: Politycy SLD blokowali śledztwo IP: *.ztpnet.pl 23.01.05, 21:08
            Przykro mi Basiu, upsss Ali:)))
            • Gość: nie-basia Re: Politycy SLD blokowali śledztwo IP: *.ztpnet.pl 23.01.05, 21:58
              Przykro mi Piotrusiu, upssss IIIks, ale masz jakąś obsesje. Jak Stalin, choć to
              nie po twojej partii idzie.... :-)
              • Gość: IIIks Re: Politycy SLD blokowali śledztwo IP: *.ek.zgora.pl 23.01.05, 22:49
                :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka