Gość: markon IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 15:29 No to zaczęło się. Senegal może jeszcze odpaść , ale na tym polega urok piłki nożnej. LA to piękny sport, ale PN to jest prawdziwa Królowa. Pozdrawiam wszystkich kopiących lub (i) kibicujących. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sagan Re: Vive la Senegal IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.05.02, 15:33 żabojady piją dziś na smutno; Senegal górą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: Vive la Senegal IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 15:40 napisałem delikatnie , ale cieszę się jak cholera. Zawsze jestem po stronie teoretycznie przegranych. Nie wiem tylko na jakiej pozycji wystartują nasi. Ale tu tak naprawdę pomijając forumowe utarczki człowiek i tak od początku meczu będzie się trząsł jak galareta! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manid Papa Buba Dziup KTOLEM STRZELCOW!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 18:27 Jak narazie prowadzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: Papa Buba Dziup KTOLEM STRZELCOW!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 18:51 i już są w ćwierćfinale! cieszę się! Odpowiedz Link Zgłoś