Dodaj do ulubionych

Admin zabija to forum

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.02.05, 12:03
tylko w lutym /12 dni/ przeniósł w zupełnie martwe miejsce 13 wątków z około
100 wpisami, oczywiście dyskusje umierają, bo po co gadać po próżnicy.
Proponuję zlikwidować podforum "Kto nami rządzi" jak i pozostałe podfora.
Wg mnie nie spełniają swej funkcji.
Wiem , że to forum jest dla wielu niewygodne i dobrze, że zamiera, ale czy to
słuszna droga ?
Jestem natomiast za ostrym cięciem wpisów nieobyczajnych oraz
szkalujących /ogólnie naruszających regulamin/, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Admin zabija to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 15:58
      Zgadzam się z Tobą, faktycznie są to martwe podfora i należy je
      zlikwidować !!!!!
    • Gość: urwis Re: Admin zabija to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 16:21
      Popieram
      • Gość: dE-reDs Re: Admin zabija to forum IP: *.ek.zgora.pl 13.02.05, 16:55
        Przyznaję rację.
    • Gość: AMG Re: Admin zabija to forum IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.02.05, 17:58
      Oczywiscie ze to martwe pofora ZG jest jedna i tylko jedno forum o wszystkim!!!
      • Gość: minka Re: Admin zabija to forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.02.05, 18:14
        o wszystkim jest najlepiej, każdy znajdzie coś dla siebie, a czasami zabierze
        głos w sprawie, która ogólnie nie jest jego pasją, ale taki głos też może być
        ciekawy
    • Gość: verena Re: Admin zabija to forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.02.05, 19:37
      Też jestem tego zdania,tym bardziej,że dotyczy to szczególnych wątków i
      szczególnych ugrupowań.W innych sytuacjach nie zauważyłam takiej gorliwóści
      i szybkości działania.Tamte "kto nami rządzi"nie wzbudzają zainteresowania i co
      chyba ważne dla porządkowego-bo nie dla forumowiczów-nie rzucają się w oczy.
      Takie podejście zniechęca do pisania na forum. Może o to chodzi?A przecież
      takie forum powinno tętnić wątkami,gdyż piszący tutaj reagują szybko i na
      bieżąco.
      Można też mieć orientację jak mieszkańcy odbierają pewne posunięcia,sprawy
      miasta.Czyżby powrót nowego rodzaju cenzury?
      • irenka82 Re: Admin zabija to forum 14.02.05, 09:24
        racja,brakuje kilku watkow,miedzy innymi nt.syfu z naszym ukochanym miescie.
        • Gość: mieszkaniec Re: Admin zabija to forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.02.05, 14:15
          w którym ?
    • Gość: zasieki1 Re: Admin zabija to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 17:02
      zgadzam się! pisze do admina!
      • Gość: zasieki1 Re: Admin zabija to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 17:13
        Napisałem tak, czakam na odpowiedź:

"W związku z postem pt. "Admin zabija to forum" na forum Zielona Góra zwracam
        się z prośbą o uwzględnienie postulatów forumowiczów dotyczących likwidacji
        innych "podforum" (forum lubuskie, kto nami rządzi, lokalne radio, prasa, TV)
        Uważam, że podforum "miejskie sprawy" może pozostać, ponieważ ma ono zupełnie
        inny charakter i spełnia oczekiwania internautów. Licząc na szybką odpowiedź,
        serdecznie pozdrawiam"
        • redakcja_zielona Re: Admin zabija to forum 14.02.05, 18:32
          To ważny postulat. Zastanawiamy się nad nim. Ostatecznie odpowiemy w ciągu
          dwóch tygodni (czyli najpóźniej do 28 lutego, godz. 18.30 ).

• Gość: ela Re: Admin zabija to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:04
            Bardzo dziękujemy i prosimy o przychylne załatwienie naszej prośby :-)
            • Gość: kobietka Re: Admin zabija to forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.02.05, 19:07
              ale rzeczowy Admin, no, no :-)))
            • redakcja_zielona Re: Admin zabija to forum 15.02.05, 19:00
              Czekamy na dalsze opinie. Przeciw utrzymaniu podforów, albo za ich utrzymaniem.

• Gość: ziutek Re: Admin zabija to forum IP: *.ztpnet.pl 15.02.05, 20:27
                Przeciw.
              • Gość: IIIks Re: Admin zabija to forum IP: *.ztpnet.pl 16.02.05, 00:21
                Dalsze opinie.Po co?Niech pan popatrzy lepiej jak pan to
                robi.Niekonsekwentnie,uznaniowo i od czasu do czasu.
          • hiro [...] 14.02.05, 20:25
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: farsal Re: Admin zabija to forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.02.05, 20:28
              ale tylko Admin będzie dostawał od nas paczki
              • hiro Re: Admin zabija to forum 14.02.05, 20:45
                Gość portalu: farsal napisał(a):

> ale tylko Admin będzie dostawał od nas paczki
                na mikołaja?-czy na WALENTYNKI?!!!!!!!!!!!!
          • Gość: IIIks Re: Admin zabija to forum IP: *.ztpnet.pl 14.02.05, 20:54
            Panie Błażeju! Prosze się zastanowić i podjąć decyzję.Forumowicze mają
            rację.Jeśli wątek będzie nudny lub wyczerpie swoje możliwości rozwojowe to sam
            zdechnie,bez konieczności przenoszenia.Pozdrawiam:)))
            • hiro ale się fajnie teraz nazwałeś;-)))))))))iiiiiiiIII 14.02.05, 21:06
              Gość portalu: IIIks napisał(a):

> Panie Błażeju! Prosze się zastanowić i podjąć decyzję.Forumowicze mają
              > rację.Jeśli wątek będzie nudny lub wyczerpie swoje możliwości rozwojowe to
              sam
              > zdechnie,bez konieczności przenoszenia.Pozdrawiam:)))
    • afe-lek Zlikwidować 15.02.05, 21:11
    • marcin_zielonagora Re: Admin zabija to forum 16.02.05, 11:55
      Jestem za zlikwidowaniem podforów. Przecież nikt tam nie zagląda, a tematy które
      zostały tam przeniesione umierają natychmiast.
      • kolejarz_zg Re: Admin zabija to forum 16.02.05, 16:56
        zlikwidowac
        natychmiast
        • Gość: maciej Re: Admin zabija to forum IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.02.05, 18:08
          przyłączam się do głosów aby zlikwidować podfora, zagląda do nich kilka
          zainteresowanych osób (do tv kilku dziennikarzy, do rządów kilku polityków
          etc.) Wszystko i tak rozgrywa się tuti
          • Gość: natal Re: Admin zabija to forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 19.02.05, 19:32
            kiedy zapadnie decyzja ? jestem za zlikwidowaniem podforów oprócz "Miejskie
            sprawy"
            • Gość: jasio Re: Admin zabija to forum IP: *.us 20.02.05, 00:34
              Mi tam podfora nie przeszkadzają, ale jeśli admin ma według swojego widzimisie
              i czassu przestawiać tam wątki to lepiej je zlikwidować.
              Tam na marginesie czemy pan Błażej podpisuje się redakcja Zielona Góra. Powinno
              byc redakcja Poznań. Panie Błażeju wstydzi sie pan, że jest z Poznania? Ja w
              kazdym bądx razie postukuję, żeby pan pisał redakcja_poznań i wszystko jasne.
              Jakie to bedzie czytelne. Nie bedzie podejrzeń, że Bożena Ronowicz cos Panu
              obiecała lub wymogła, że jest pan wroga siłą z Gorzowa niszczącą Zieloną Górę
              lub na odwrót. A Pan przecież zarządza tylko tym interesem z Poznania. I tylko
              tyle. Może ni tylko tyle, po ta awantura z podforami to chyba wynika z
              poznańskiego zamiłowania do porządku. W tym, wypadku absolutnie zbędnego. W
              rubryka może się zgadza ale u forumowiczów absolutnie nie. Ale tu dojdziemy do
              dyskusji czy nos jest dla tabakiery, czy tabakiera dla nosa.
              • Gość: TROP Re: Admin zabija to forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.02.05, 21:55
                jasne, że nos dla tabakiery, a mieszkańcy dla prezydentów
              • redakcja_zielona Re: Admin zabija to forum 22.02.05, 22:54
                Na forum zielonogórskim reprezentuję redakcję zielonogórską, więc podpisuję się
                redakcja_zielona. A że robię to z Poznania, to zupełnie inna sprawa.

• Gość: jasio Re: Admin zabija to forum IP: *.us 22.02.05, 23:15
                  W Gorzowie reprezentujesz Gorzów, a Białymstoku Białystok a, że siedzisz w
                  Poznaniu to nie ma znaczenia. To podpisuj się redakcja, albo portak gazeta.pl.
                  Inaczej to jest ściema. My tu se gadamy o Zielonej Górze, a Ty udajesz, że
                  rozumiesz o czym piszemy.
                  • Gość: beju Re: Admin zabija to forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.02.05, 14:48
                    rozumie, dawał tego przykłady
    • Gość: Satyr Re: Admin zabija to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 14:23
      Jestem za likwidacja wszystkich podforów oprócz miejskich spraw
      • Gość: bolesny Re: Admin zabija to forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.02.05, 18:44
        no i z kim będziemy rozmawiać ? odeszła sobie :-(((
    • Gość: olo Re: Admin zabija to forum IP: *.visp.energis.pl 26.02.05, 21:55
      ej admin ma swoja idee porzadkowania forum,. ale ja jestem za tym zeby na to
      podforum trafialy komentarze do artykulow. Bo tam rzeczywiscie jest proznica...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka