Gość: Anytek IP: *.ztpnet.pl 20.02.05, 20:59 Wyciąg jest zdemontowany lezy w MOSIR b,edzie uruchomiony latem polecenie dyrekcji MOSIR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mi Ud Re: Wyci,ąg narciarski IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.02.05, 14:20 Piękny przewał kasy. Wiedziałem, że tak będzie i przestrzegałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonogórzanin Re: Wyci,ąg narciarski IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.02.05, 16:23 kto odpowiada za ten wyciąg ? bo jak przyłoże, to jemu będzie wyciąg potrzebny. Co roku ten sam problem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to Zelek to Zelek Re: Wyci,ąg narciarski IP: *.ztpnet.pl 21.02.05, 21:14 Nastawiaj Zelek dupę jak nie umiesz kierować Pożniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiarus Re: Wyci,ąg narciarski IP: *.ztpnet.pl 22.02.05, 23:03 To towarzystwo w MOSIR trzeba rozpędzic na cztery wiatry . Jak oni z tak małymi sprawami jak uruchomienie wyciągu narciarskiego dla mieszkańców miasta robią łaskę. Brak organizacji pracy tego kierownictwa ono się już wypaliło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Wyci,ąg narciarski IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.02.05, 23:07 co za zenada. Wiec sluchajcie. w Chodzieży stok uruchomili ostatnio: www.mosir-chodziez.pl/html/stok.html A tam gór żadnych nie ma. W bełachatowie na haładach górniczych takie cacko zrobili że wara opada, NAWET KRZESELKA MAJA!!!: W sosnowcu gór też nei ma, więc się na hałdach rozłożono: serwisy.gazeta.pl/turystyka/1,60605,2526639.html jakies dziury, pagórki mizerne treż na narty i deski stawiają: www.siepraw-ski.pl/index.php?name=dojazd A u nas góry są i co ? I NIC!!! Odpowiedz Link Zgłoś