Dodaj do ulubionych

Kłótnia o salę sportową na Chynowie

IP: *.ztpnet.pl 02.03.05, 19:29
Moje dzieci uczą się w szkole na Chynowie.Skusiła mnie reklamowana przez
dyrekcję familijna atmosfera.Teraz tego żałuję.Ronowicz ma rację.Lepiej było
poczekać dwa lata i mieć salę murowaną.Prezydent w budżecie przeznaczyła 1,5
mln zł w tym roku i drugie tyle w drugim roku.Tak słyszałam w TV.Dyrektor
szkoły,pani Harężlak podpuszczona przez radnego SLD Markiewicza wybrała o
wiele gorsze rozwiazanie.Nie wiem jak może być dyrektorem ,skoro zamiast o
lepsze, walczy o gorsze warunki dla uczacych się na Chynowie dzieci.Do tego
trzeba dodać fatalne wyniki nauczania w Zespole Szkół na Chynowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: wełniana czapka Re: Kłótnia o salę sportową na Chynowie IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.03.05, 21:18
      Czerwona dyrektorka podpuszczan przez trepa od spraw marketingu wody
      (Markiewicz)pragnie dziecią postawić namiot.Obserwując wczorajsze spotkanie
      odnisłem wrażenie że ludzie zostali wprowadzeni celow w błąd.Markiewicz
      próbował w bocznej salce uruchomić swoich zadymiarzy, ale guzik mu z tego
      wyszło.Spokojny przebieg spotkania dobrze świadczy o kulturze ludzi
      zamieszkujących Chynów.Na marginesie ciekawi mnie jaki procencik od inwestycji
      otrzyma wspomniana dwójka.Wszelkie argumenty merytoryczne i logiczne
      przemawiają bowiem za salą murowaną.Postawa Markiewicza i Dyrektorki świadczy
      albo o ich tępocie intelekualnej albo o w/w kożyściach.
      • Gość: filolog Re: Kłótnia o salę sportową na Chynowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:28
        (pragnie dziecią, albo o w/w kożyściach)
        Wełniana czapka i słoma z butów. Stary, jak nie znasz polskiej ortografii to
        nie zabieraj głosu na tym forum, bo kompromitujesz siebie i to forum. Mdli
        mnie, gdy widzę takie błedy jak u dzieci z podstawówki.
        • Gość: hanno Re: Kłótnia o salę sportową na Chynowie IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.03.05, 06:08
          Gość portalu: filolog napisał(a):

> (pragnie dziecią, albo o w/w kożyściach)
          > Wełniana czapka i słoma z butów. Stary, jak nie znasz polskiej ortografii to
          > nie zabieraj głosu na tym forum, bo kompromitujesz siebie i to forum. Mdli
          > mnie, gdy widzę takie błedy jak u dzieci z podstawówki.

To już chyba tradycja w odpowiedziach . Gdy brak argumentów merytorycznych
          zarzuca się adwersarzowi np. słomę w butach, lub brak znajomości ortografii.
          Ustosunkuj się merytorycznie filologu marksistowsko-leninowski, wszak to lud a
          nie elity z UW piszą.

• Gość: knn0 Re: Kłótnia o salę sportową na Chynowie IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 03.03.05, 08:18
            Hanno, czy chodziło Ci o "ciemny lud" (inaczej niewykształcony, prosty, który
            wszystko wie lepiej)? Pozdrawiam.
      • Gość: knn0 Re: Kłótnia o salę sportową na Chynowie IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 03.03.05, 08:14
        Wełniana czapo - oj, brakuje lekcji j. polskiego. Pozdrawiam.
    • Gość: marszalekpolny Re: Chynowskie pospolite ruszenie IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.03.05, 11:14
      Wladza za wszelka cene chce sprzedac jakis "sukces" lub chocby "sukcesik" i
      stad naglasniany "sped" na Chynowie wszystkiego "co sie rusza w urzedzie".
      Dobrze ze jeszcze nie zabrali ze soba portierów i sprzataczek aby odpowiadaly
      na pytania. Jednym slowem: RMF FM czyli Raczej Maly Format Flagowej Miasta.
      • Gość: Piotr Re: Chynowskie pospolite ruszenie IP: 81.168.239.* 03.03.05, 15:52
        Też ma dziecko w Zespole Szkół na Chynowie i także byłem na spotkaniu.Ja
        również uważam,że pani dyrektor powinna wejśc w projekt pani prezydent,to
        znaczy wybudowania w ciągu dwóch lat murowanej sali gimnastycznej,a nie
        namiotu.Co do poziomu nauczania,jak w każdej szkole.Są nauczyciele lepsi i
        gorsi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka