arwena Re: Czat z Arweną ! 21.06.02, 14:10 j24 napisał(a): > Pogadajmy, proszę! pracuje. samo forum jest wystarczajaco ryzykowne. poza tym rozmawiac ze mna w tej chwili to nie najlepszy pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xgwiak Re: Czat z Arweną ! IP: *.cvx33-bradley.dialup.earthlink.net 21.06.02, 17:05 'Zielona DEBORA' przewidujaca i popierajaca "sprawiedliwe przekrety" zgodne z filozofia Kalego. Pozdrowka!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Czat z Arweną ! 23.06.02, 00:11 arwena napisał(a): > j24 napisał(a): > > Pogadajmy, proszę! > pracuje. > samo forum jest wystarczajaco ryzykowne. > > poza tym rozmawiac ze mna w tej chwili to nie najlepszy pomysl. > arwana z "belekim "nie gada bo jej się nie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Czat z Arweną ! 23.06.02, 00:14 hiro napisał(a): > arwena napisał(a): > > > j24 napisał(a): > > > Pogadajmy, proszę! > > pracuje. > > samo forum jest wystarczajaco ryzykowne. > > > > poza tym rozmawiac ze mna w tej chwili to nie najlepszy pomysl. > > arwana z "belekim "nie gada bo jej się nie chce! >a zapomniałem dodać ,że gwiazdy jej klasy rozmawiają wybórczo! zależy od kaprysu! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Czat z Arweną ! 23.06.02, 14:27 wiem ze nie powinnam ale napisze: 1) z markiem nie moglam rozmawiac wtedy. zapraszam na czat kiedy indziej - weekend moze. albo mail. 2) nie mam ochoty rozmawiac z kims, kto wypisuje o mnie na forum straszne rzeczy (jak to borys pisze, siec utwardza, ale nie jest dla mnie nic przyjemnego czytac wulgaryzmy na moj temat). mam rozmawiac z wami (hiro, xgw) po to abyscie mieli na kim psy wieszac? to mnie nie bawi. zarowno nadstawianie policzka jak i oddawanie. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: arVena 23.06.02, 18:40 hihi- już myślałam że za mną chcecie czatować:((( wracam na forum Wrocław pa:) ps:i zostawcie moją prawie imienniczkę w spokoju!! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: arVena 23.06.02, 22:54 arvena napisał(a): > ps:i zostawcie moją prawie imienniczkę w spokoju!! ha! pozdrowka dla fanow tolkiena. uwaga na uszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Czat z Arweną ! 23.06.02, 21:59 arwena napisał(a): > wiem ze nie powinnam ale napisze: jeżeli nie powinnaś to po "kiego" piszesz?:-) ja jak wiem ,że nie wolno przechodzić na czerwonym to nie przechodzę!:-))) pozdro ARWENĘ-hiro/ostatni raz/ Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Czat z Arweną ! 23.06.02, 22:53 hiro napisał(a): > jeżeli nie powinnaś to po "kiego" piszesz?:-) bo naiwnie glupia jestem nadzieja w tym tylko ze szybko sie ucze Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Czat z Arweną ! 23.06.02, 23:36 arwena napisał(a): > hiro napisał(a): > > jeżeli nie powinnaś to po "kiego" piszesz?:-) > bo naiwnie glupia jestem w to nawet ja nie wierzę~! > nadzieja w tym tylko ze szybko sie ucze -dodaj koń cyt. Odpowiedz Link Zgłoś