Gość: coolgirl IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 24.04.05, 19:06 szukam znajomego jest wf-ista w zielonej gorze /przynajmniej byl jakies 5 lat temu/ Przemek B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: szukam starego znajomego IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.05, 19:10 Jeśli napiszesz trzy pierwsze litery nazwiska to podpowiem w jakiej szkole (nadal)uczy, bo jeśli chodzi nam o tego samego to go znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolgirl Re: szukam starego znajomego IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 24.04.05, 19:16 brod..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: szukam starego znajomego IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.05, 19:21 końcówka .....ik. Pracuje w ZSOiS, jutro mogę dać jemu namiary lub przekazać jakąś informację jeśli chcesz. Chyba inaczej nie bardzo mogę pomóc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolgirl Re: szukam starego znajomego IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 24.04.05, 19:25 no chyba tak ....bede wdzieczna bo ja mieszkam we wrocku obecnie ...powiedz mu ze pozdrawia go agnieszka z zakopanego ...a co dalej zobaczymy ...sliczne dzieki Ciebie tez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolgirl Re: szukam starego znajomego IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 24.04.05, 19:28 moze miec problem z przypomnieniem sobie ale powiedz mu ze to byl letni wyjazd i cos zawarlisy...zobaczymy czy pamieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: szukam starego znajomego IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.05, 19:33 moja żona to koleżanka jego żony, więc nie jestem pewny czy mogę głośno o tym mówić.... co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolgirl Re: szukam starego znajomego IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 24.04.05, 19:37 nic sie nie martw ja tez mam rodzine ...a to nie ma zadnych podtekstow ....fajny facet wiec dobrze jesli mozna by bylo miec kontakt z nim ...ale jesli jest zazdrosna to nie mow glosno bo kobiety zawsze ubarwiaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: szukam starego znajomego IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.05, 19:40 w razie "W" to jak mam Tobie cokolwiek przekazać? tutaj? czy może na maila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolgirl Re: szukam starego znajomego IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 24.04.05, 19:42 pogubilam sie kim jest Karol a kim Jarek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek i Karol;) Re: szukam starego znajomego IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.05, 19:45 i Karol i Jarek to nick, sory bo czasami wpisuję różne nicki, nie przywiązuję do nich wagi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudi Re: szukam starego znajomego IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.04.05, 19:46 jesteś obserwowana, tu już jedna zamężna panna pisuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolgirl Re: szukam starego znajomego IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 24.04.05, 19:38 masz gg ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: szukam starego znajomego IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.05, 19:42 1484184 Odpowiedz Link Zgłoś