Dodaj do ulubionych

szukam starego znajomego

IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 24.04.05, 19:06
szukam znajomego jest wf-ista w zielonej gorze /przynajmniej byl jakies 5 lat
temu/ Przemek B.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: szukam starego znajomego IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.05, 19:10
      Jeśli napiszesz trzy pierwsze litery nazwiska to podpowiem w jakiej szkole
      (nadal)uczy, bo jeśli chodzi nam o tego samego to go znam.
      • Gość: coolgirl Re: szukam starego znajomego IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 24.04.05, 19:16
        brod.....
        • Gość: Jarek Re: szukam starego znajomego IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.05, 19:21
          końcówka .....ik. Pracuje w ZSOiS, jutro mogę dać jemu namiary lub przekazać
          jakąś informację jeśli chcesz. Chyba inaczej nie bardzo mogę pomóc....
          • Gość: coolgirl Re: szukam starego znajomego IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 24.04.05, 19:25
            no chyba tak ....bede wdzieczna bo ja mieszkam we wrocku obecnie ...powiedz mu
            ze pozdrawia go agnieszka z zakopanego ...a co dalej zobaczymy ...sliczne
            dzieki Ciebie tez pozdrawiam
            • Gość: coolgirl Re: szukam starego znajomego IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 24.04.05, 19:28
              moze miec problem z przypomnieniem sobie ale powiedz mu ze to byl letni wyjazd
              i cos zawarlisy...zobaczymy czy pamieta
              • Gość: Jarek Re: szukam starego znajomego IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.05, 19:33
                moja żona to koleżanka jego żony, więc nie jestem pewny czy mogę głośno o tym
                mówić.... co Ty na to?
                • Gość: coolgirl Re: szukam starego znajomego IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 24.04.05, 19:37
                  nic sie nie martw ja tez mam rodzine ...a to nie ma zadnych
                  podtekstow ....fajny facet wiec dobrze jesli mozna by bylo miec kontakt z
                  nim ...ale jesli jest zazdrosna to nie mow glosno bo kobiety zawsze ubarwiaja
                  • Gość: Karol Re: szukam starego znajomego IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.05, 19:40
                    w razie "W" to jak mam Tobie cokolwiek przekazać? tutaj? czy może na maila?
                    • Gość: coolgirl Re: szukam starego znajomego IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 24.04.05, 19:42
                      pogubilam sie kim jest Karol a kim Jarek???
                      • Gość: Jarek i Karol;) Re: szukam starego znajomego IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.05, 19:45
                        i Karol i Jarek to nick, sory bo czasami wpisuję różne nicki, nie przywiązuję
                        do nich wagi:)
                      • Gość: rudi Re: szukam starego znajomego IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.04.05, 19:46
                        jesteś obserwowana, tu już jedna zamężna panna pisuje :-)
    • Gość: coolgirl Re: szukam starego znajomego IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 24.04.05, 19:38
      masz gg ?
      • Gość: Jarek Re: szukam starego znajomego IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.05, 19:42
        1484184
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka