Dodaj do ulubionych

Biczyk wywiesza flagi

IP: *.ztpnet.pl 29.04.05, 18:19
Hłe! HŁe! Nasz jaśnie pan prezio Biczyk wywiesił na Pomorskim flagii na
ścianach wieżowców i za spółdzielcze pieniądze przy wjeździe na Śląskie kazał
zrobić trzy maszty na flagi.Szkoda,że wywiesz flagi tylko na 1 maja.Jakoś nie
zauważyłem flag podczas żałoby po smierci papieża.Ale co się czepiam.Przecież
to dobry kumpel Listowskiego.Robił jemu kampanie podczas wyborów 2002 na
osiedlu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tania Re: Biczyk wywiesza flagi IP: *.ztpnet.pl 29.04.05, 18:48
      Tak śmieszne to jest.Wszystko co robią na Pomorskim to robota pod publikę,na
      pokaz. Te trawniczki,krzaczki,flagi. A dziadostwo się bogaci i robi co chce jak
      na swoim folwarku.Ludzie się boją prawdę mówić.
      • Gość: Barbapapa Re: Biczyk wywiesza flagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:25
        Nie mówcie już nic o tym buraku.
        • Gość: druchBoruch [...] IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.04.05, 02:02
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Zastępowy Re: Biczyk wywiesza flagi IP: 82.160.53.* 30.04.05, 16:13
            Druchu to o Biczyku mowa [o prezesie sm.Kisielin]
    • Gość: IIIks Re: Biczyk wywiesza flagi IP: *.ztpnet.pl 30.04.05, 20:44
      Druch Sraluch jak zwykle nie kumaty:)))
    • Gość: spoldzielca2 Re: Biczyk wywiesza flagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 14:30
      zdaje się ze regulaminowo polska flaga ma dwa poziome, rownolegle pasy , te na
      masztach i oknach to raczej dekoracja miasteczka pionierskiego a nie ekspozycja
      naszej narodowej
    • charlotka79 Re: Biczyk wywiesza flagi 07.05.05, 16:31
      hehehe ale ciekawa sprawa flagi sciągnięto w czwartek gdy na wiezowcu nr 7
      zerwal sie zaczep i flaga zaczela walic ludziom w okna ale dzis ponownie je
      wywieszono zastanawiam sie co swietujemy (czyzby rocznice zakonczenia wojny)a
      czy mozliwe jest ze za flagi zaplaciclismy nagla podwyzka czynszow o 15% a
      kolejne pytanie brzmi dlaczego takich flag nie wywieszonona magistracie i
      urzedzie marszalkowskim czyzby tylko pomorskie swietowalo komunistyczne swieto
      pracy - autentycznie czuje sie jak bym zyla w PRL-u widzac przez okno taka
      paskudna flage blebleble :/
      • Gość: kolo Re: Biczyk wywiesza flagi IP: *.ztpnet.pl 07.05.05, 19:48
        Słuchajcie a nie idzie odwołać Biczyka i tego jego zastępcy?????
        Może przestaniemy się tak obawiać i zrobimy coś z tym.
        • Gość: Oktawian Flagi są na miejscu-tak trzymać. IP: *.ztpnet.pl 11.05.05, 10:13
          Bardzo mi sie pomysł z flagami spodobał.Nie tylko ja mam takie zdanie.Zamiast
          często brudnych szmat,ktore wieszaja mieszkancy w swoich oknach-wystarcza
          wlasnie te ogólne. Bardzo dobry pomysł.pozdrawiam serdecznie .
          • Gość: August Re: Flagi są na miejscu-tak trzymać. IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.05.05, 12:29
            Te Oktawian! To znaczy Biczyk! Przestań pisać sam o sobie:-)
            • Gość: marek Re: Flagi są na miejscu-tak trzymać. IP: *.ztpnet.pl 11.05.05, 21:06
              Pozdrawiamy Biczyka , znaczy hmmmm Oktawiana
              • Gość: Oktawian Re: Flagi są na miejscu-tak trzymać. IP: *.ztpnet.pl 15.05.05, 21:47
                Wielka pomyłka.Jestem Oktawian i nikt wiecej.Mam prawo wypowiadać się tak jak
                każdy z Was. A że sie nie podoba? Twój problem. A flagi są na miejscu!!!!!!!!!!
                • Gość: karola Re: Flagi są na miejscu-tak trzymać. IP: *.ztpnet.pl 16.05.05, 11:28
                  Oktawian chyba chciałeś powiedzieć były bo wielkie to szczeście ze
                  po "wielkich" obchodach rocznicy zakończenia wojny nasza fajna firmaw końcu je
                  zdjęła bo STRASZYŁY. Szkoda ze szanowny prezes nie zorganizował defilady pewnie
                  tez by Ci się podobało ...
                  • Gość: Spóldzielca [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:22
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: karola Re: Flagi są na miejscu-tak trzymać. IP: *.ztpnet.pl 18.05.05, 09:12
                      szanowny Spóldzielco malpiszonie ty jeden daj se siana ... zjedz banana
                      • Gość: Kolega Re: Flagi są na miejscu-tak trzymać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:18
                        Tego durnia Żeromskiego /byłyRadny-niemowa/ wywaliliśmy niedawno z zebrania
                        działkowców w St Kisielinie bo rozrabia u nas jak pijany kundel. Rozrabiał też
                        w ŻKŻ skąd wypieprzono go na zbity pysk. Z tego co wiem to wylano tego kurdupla
                        ze spółdzielni Kisielin . KAWAŁ KANALII.
                        • Gość: Normalka Re: Flagi są na miejscu-tak trzymać. IP: *.ztpnet.pl 18.05.05, 13:28
                          Jeden chleb - a każdemu smakuje inaczej. Ot, co! Nawiasem mówiąc, gdyby nie
                          prezes to os.Pomorskie zeżarłyby "swinie i narkotyki".
                          A tak przy okazji pozdrowienia dla pracownikow Pozsterunku nr 8 z osiedla
                          Pomorskiego.Podpowiadam... /Wiezowiec nr 4 nie jest jeszcze do końca
                          oczyszczony/.
                          • Gość: Miki Re: Flagi są na miejscu-tak trzymać. IP: *.ztpnet.pl 18.05.05, 14:25
                            A co mnie obchodzi Żeromski,którego już nie ma przy Kisielinie.Interesują mnie
                            te paskudne czerwone warcholy co siedzą przy korycie i w d...pie mają nas
                            spółdzielców. Mam dość tych ich komunikatów przeciwko pani Irenie.Od
                            czerwonych,zielonych i innych podkreśleń aż w oczy pali.Zmieniają auta jak
                            rękawiczki a ten zastępca już dwoma jeżdzi.A czynsze drogie , o nic się
                            doprośić nie idzie z tej piep.....nej spółdzielni.Nic załatwić.Może na kopertę
                            czekają albo dlatego ,że znajomości nie mam.Mamią ludzi trawniczkami,drzewkami
                            i flagami.Czy to nikomu nie przeszkadza ???????I co ,że są kamery ??????
                            • Gość: Spółdzielca Re: Flagi są na miejscu-tak trzymać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:41
                              MIKI-żeromski jesteś takim samym cepem jak ta zwariowana IRENA z której śmieje
                              się cała spółdzielnia . CEP CEPOWI równy. WSZĘDZIE CIEBIE WYPIEPRZYLI to
                              skumałeś się z tą pomyloną babą . Gdzie ta stara panna /ok.50/której chyba
                              brakuje od 50 lat kut.sa PRACOWAŁA tam wszędzie robiła zamieszanie i rozruby .
                              Walnij ją to może wam ulży ! URODĄ /?/ PASUJECIE DO SIEBIE JAK ULAŁ.
                              • Gość: Grzel Re: Flagi są na miejscu-tak trzymać. IP: *.ztpnet.pl 18.05.05, 15:05
                                Spółdzielca to Biczyk.Jezyk pasuje jek ulał.
                                • Gość: spółdzielca Re: Flagi są na miejscu-tak trzymać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 08:09
                                  Och,KOCZKODANIE walnij tą zidiociałą IRENKĘ i strzelsobie w ten pusty łeb .
                                  ŻEROMSKI DO BOJU NA KUPIE GNOJU !
                                  • Gość: POCZCIWY Re: Flagi są na miejscu-tak trzymać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 14:21
                                    Cała prawda tylko prawda o tym kurduplu i tej irence !
                                    • Gość: Grzel Re: Flagi są na miejscu-tak trzymać. IP: *.ztpnet.pl 19.05.05, 14:33
                                      Przestań Biczyk sam ze sobą gadać.Twoje ględzenie o seksie jako wytłumaczeniu
                                      rzeczywistości wsadź sobie w odbyt.
                                      • Gość: sąsiad Re: Flagi są na miejscu-tak trzymać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:27
                                        Znam tego koczkodana Żeromskiego z osiedla pomorskiego. Faktycznie ma skończone
                                        2 lata zawodówy. Chyba jak nasz niodżałowany były prezydent Wałęsa jest
                                        specjalistą od śrubokręta-elektryk.Ja uczyłem się dalej a ten prostak zakończył
                                        swoją edukację na zawodówie bo to tępy i pusty łeb.Z tępoty był znany już w
                                        naszej szkole zawodowej.
                                        • Gość: morał Re: Flagi są na miejscu-tak trzymać. IP: *.ztpnet.pl 20.05.05, 12:28
                                          Biczyk albo jego zastępca.Ale ciemnioki,myślą,że ludzie się dadzą zmylić co
                                          rusz nowymi loginami.Do roboty warcholstwo albo wy....dalać. Ten drugi to
                                          prawdziwy wieprz.Jego zachowanie daje wiele do życzenia.Kierownik od siedmiu
                                          boleści , ale golfem pomyka.Właściwie to tylko to potrafi. Nawet pracownicy z
                                          technicznego , tego dziadostwa znieść nie mogą. Robili mi łazienkę to wiem co o
                                          nich sądzą.
    • Gość: dyusssyyr Re: Biczyk wywiesza flagi IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 21.05.05, 14:32
      dddyjtyu
      • Gość: molli Re: Biczyk jest nie na miejscu!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 21.05.05, 15:28
        Kiedy to dziadostwo zwolni stołek?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka