Dodaj do ulubionych

WINIARNIA!!!

06.05.05, 23:37
Dlaczego bar Winiarnia w Zielonej Górze cieszy się takim powodzeniem.Co was
tam ciągnie???
Obserwuj wątek
    • Gość: nie wiem Re: WINIARNIA!!! IP: *.ztpnet.pl 07.05.05, 00:01
      spytaj idiotów bo tylko oni tam chodza, pewnie to bedzie forum Ciborza
    • Gość: qhash Re: WINIARNIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.05.05, 11:36
      te karczki...
    • Gość: oj ciezko powiedzi Re: WINIARNIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.05.05, 13:01
      sama w winiarni bylam kilka razy. okropienstwo. smierdzi tam przeokrotnie.
      klientela tez jakas dziwna. wiekszosc to dzieci (wiek 15-17 lat). muzyka ujdzie
      (ale nie na techno sali). syf i tyle. a wlasciciel winiarni......... burak
      ktory nie potrafi zadbac o klientow.
      • Gość: kużwa Re: WINIARNIA!!! IP: *.ztpnet.pl 08.05.05, 13:08
        Ja tam weszłam tylko dwa metry za wejście i podziękowałam.Przecież ta cholota
        to ci co już siedzieli albo ci co dopiero będą siedzieć. Same karki,półmózgi. A
        panienki to raczej z tych co to duuu py każdemu dadzą aby ytlko piwo postawił i
        bryczką przewiózł po Zielonej. Straszna ciemnota.
        • Gość: falubaz Re: WINIARNIA!!! IP: *.ztpnet.pl 08.05.05, 13:23
          no rzeczywiscie żenada na maksa, nigdy w jednym miejscu nie widziałem tylu
          idiotów , karków , szpanerów , kretynów w białych rękawiczkach i z gwizdkami .
          Byłem tam 5 minut i to było moje pierwsze i ostatnie 5 minut w tym zajebiscie
          nieprzyjaznym pseudo klubie.
          • Gość: KIBICE Re: WINIARNIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.05, 13:57
            Ty Falubaz(b.oryginalna ksywa)tobie cmoku nic nie pasuje. Te twoje komentarze
            sa beznadziejne. Tak jak i ty jestes beznadziejny grubasie. Przeciez kazdy wie
            kim jestes... Nie pisz juz nic wiecej, prosimy
            • Gość: ziutek Re: WINIARNIA!!! IP: *.ztpnet.pl 09.05.05, 15:08
              Twoja ksywka tez jest niezwykle oryginalna. :)
            • Gość: falubaz Re: WINIARNIA!!! IP: *.ztpnet.pl 11.05.05, 19:19
              Buhahahahahahahahahahahahhaaaaa barany kibice nic wiecej buhahahahahah
    • Gość: Wena Re: obleśna WINIARNIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 17:08
      Mnie osobiście boli fakt
      ze tak niesamowite wnętrza zostały przeznaczone
      na tak benadziejne balety dla plebsu.
      W dodatku właściciele poczucia estetyki mają ZERO!
      Przy urządzaniu miejsca -nie popisali się.
      No ale jaka inna lepsza opcja na to miejsce?
      piękna na prawdziwy clubing place ,tylko dla kogo????
      Plebs w dużej ilości wypełnia to wciąż popularne miejsce
      bo jest go dużo wszedzie:) ...a ludzi na poziomie
      w tym mieście i okolicach znacznie mniej....i nie mają się gdzie
      podziać.......
      nad czym ubolewam..:((

pzdr
      • Gość: majes Re: obleśna WINIARNIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:28
        Niech zyje Studio :D
        • Gość: looney Re: obleśna WINIARNIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:39
          Winiarnia jest żenująca- same małolaty i narkotyki- do tego mnóstwo ludzi-
          właściciel wpuszcza każdego kto chce wejść- to nic ze juz nie ma miejsca w
          środku ani w szatni- byle tylko wpłacić mu dyszkę- reszta go nie obchodzi....
        • Gość: Rebeka Re: gdzie się bawić????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:39
          przestańcie!!to jest masakra
          bo w mieście nie ma gdzie się bawić!!!:(((
    • Gość: :* Re: WINIARNIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:25
      w tym miejscu jest spoko, ale tylko jak sa studenckie imprezy, wowczas nie ma
      tam karkow, malolatow, bialych rekawiczek. raz bylam w sobote i powiem
      szczerze, ze na poczatku juz chcialam wyjsc, syf. te srody sa naprawde super,
      polecam, studenci potrafia sie bawic.
    • Gość: Bolek Re: WINIARNIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.05.05, 09:52
      To znaczy, że do Winiarni chodzą tylko ludzie ponizej 20 roku zycia i nikt
      starszy????/
      • Gość: niedoinformowana Re: WINIARNIA!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.05.05, 19:39
        Gdzie jest winiarnia tak wogole, bo ejszcze tam nei bylam i z waszych opinii
        wynika, ze chyab dbrze zrobilam:P
        • Gość: zg Re: WINIARNIA!!! IP: *.ztpnet.pl 14.05.05, 20:36
          hehe kazdy tutaj krytykuje ten klub:) kurcze to dlaczego tak wielu ludzi tam
          chodzi???? Chyba ludzie na forum wstydza sie przyznac ze tam bywaja?:)
          Ja tam bywam nie chodze, moze byc-jakos ujdzie.
          • Gość: jaro Re: WINIARNIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.05.05, 22:01
            Bywalem tam czesto,na poczatku bylem nawet może troszke zafascynowany tym
            miejscem,z czasem zrobila sie tam straszna mętownia,poczekalnia do kibla za
            potrzeba fizjologiczna-dramat!panienki łatwe na maxa,głupawe blondynki(nie
            obrazajac tych uważajacych sie za inteligentne),panny patrza jak jestes
            ubrany,jakim banknotem placisz za piwo czy drinka,i jaką masz fure
            (gablote,bryke-wszystkie blachy wiedza o co chodzi),są tyak głupie,ze jedna
            robila mi laske opod winiarnia w samochodzie kolesia-dla wtajemniczonych BMW
            5,straszna popelina
            • ludicrus Re: WINIARNIA!!! 15.05.05, 01:00
              to ychodzi na to ze teraz jest jeszcze wieksza lipa niz wczesniej...No ale
              ludzie tam chodza...Fakt ze tam bywa najwiecej opulacji typu:pi.., qrwa,
              dziwq , szmata....ale cuz gdzies w końcu musza sie podziać...
              No ale wam to facetom odpowiada...
            • Gość: ziutek Re: WINIARNIA!!! IP: *.ztpnet.pl 15.05.05, 16:29
              > (gablote,bryke-wszystkie blachy wiedza o co chodzi),są tyak głupie,ze jedna
              > robila mi laske opod winiarnia w samochodzie kolesia-dla wtajemniczonych BMW

No, to teraz gosciu zaswieciles.
              • ludicrus Re: WINIARNIA!!! 15.05.05, 19:54
                inteligencja ponad wszystko :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka