Dodaj do ulubionych

Parada gejów

06.06.05, 18:07
Mam pytanie: Drodzy forumowicze z czym geje i lesby chcą paradować po naszej
stolicy????? Rozumiem parade wojskową, podczas uroczystości 3 maja czy tym
podbnych swiąt, ale parada gejów?????
Co wy na to???? Zapraszam do dyskusji.
Obserwuj wątek
    • boberzary Re: Parada gejów 06.06.05, 18:29
      jelmar napisał:
      > Mam pytanie: Drodzy forumowicze z czym geje i lesby chcą paradować po naszej
      > stolicy?????
      Co do gejów to pomyśl z czym mogą paradować na wierzchu!!!!
      Pozdrowienia
    • cancro Re: Parada gejów 08.06.05, 12:04
      Hmmmm... Ja uważam, że jakakolwiek parada nie rozwiązuje problemu. Seks jest
      tak intymną sferą ludzkiej osobowości, że wymachiwanie nim niczym sztandarem
      źle służy sprawie, o która homoseksualiści chcą walczyć. Generalnie biorac w
      tej dziedzinie najbliżej mi do poglądów głoszonych przez LPR. Wprawdzie
      homoseksualizmu nie uwazam za chorobę to twierdzę, że jest to postawa po
      pierwsze sprzeczna z naturą, po drugie zaś działająca na szkodę państwa i
      społeczęństwa bo nieprokreatywna. Natomiast uważam, że pary homoseksualne
      powinny korzystac z podobnych przywilejów w dziedzinie prawa majątkowego, czy
      spadkowego. Sprzeciwiał sie jednak będę prawu do adopcji - nikt mnie nie
      przekona, że wychowywany przez homoseksualistów człowiek może być hetero.
      Reasumując -niech każdy żyje tak jak mu dobrze, ale niech swym postępowaniem
      nie krzywdzi pozostałych.
      PZDR!
    • cancro Re: Parada gejów 12.06.05, 08:07
      Ciekawe poglądy głosi pani Środa. Miałem dla niej wiele szacunku jako do
      bojowniczki o prawa kobiet. Mnie w odróżnieniu od pani minister żadne poglądy
      nie śmieszą, a już napewno nie wtedy gdy wiem, że moje opinie wygłaszam do prasy.
      Od dawna moje motto brzmi, "żyj i daj żyć innym". Ale żeby ze swych preferencji
      seksualnych robić program polityczny?! Wczoraj w radiu Wrocław ludzkim głosem
      przemówił R. Czarnecki. To zadziwiające jakiej metamorfozie uległ dawny
      aktywista ZChN porównywany w poglądach z talibami. Otóz wyobraźcie sobie, że
      skrytykował Kaczora! Świat się kończy!
      wroclaw.naszemiasto.pl/wydarzenia/485987.html
      • jelmar Re: Parada gejów 12.06.05, 10:19
        > Ciekawe poglądy głosi pani Środa. Miałem dla niej wiele szacunku jako do
        > bojowniczki o prawa kobiet.

Cancro powiedz od razu ze jest niedopchnięta, ja osobiscie nie znam kobiety
        która twierdziłaby że jej prawa sa w polsce w jakis sposob łamane, kazda ze
        znajomych okresla panią środe terminem NIEDOPCHNIETA, orientujesz sie czy ma
        chlopa??????? Czy sa kobiety na forum ktore twierdza ze pani sroda dobrze
        reprezntuje ich interesy????? Czy pełnomocnik rządu ds. równego statusu kobiet
        i mężczyzn zajmuje sie jeszcze facetami, jak narazie to slyszalem tylko o
        kobietach (niedopchnietych) i gejach (cyt. Kaczor "chorych których trzeba
        leczyć"), wiec moze zmienic by mu nazwe na pełnomocnik rządu ds. RÓWNIEJSZEGO
        statusu kobiet(niedopchniętych) i gejów(cyt. Kaczor "chorych których trzeba
        leczyć"). Swoja droga to nawet nie jest smieszne tylko tragiczne ze osoby
        pokroju niedopchnietej srody zasiadaj w rzadzie i maja teke ministra. Z drugiej
        strony gejami jako takimi powinno zająć sie ministerstwo zdrowia, moze jakis
        eksperymentalny program leczenia spedalenia.:P

KACZOR NA PREZYDENTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • cancro Re: Parada gejów 12.06.05, 11:18
      Rozmawia ze sobą dwóch facetów:
      - Słuchaj, jestem gejem - mowi pierwszy.
      _ Co ty powiesz - odpowiada drugi. - Czy kupujesz garnitury u Armagnie'go?
      - Nie.
      - Kupujesz krawaty u Gucci'ego?
      -Nie.
      - Nosisz włoskie buty?
      -Nie.
      Eeee... Jaki tam z ciebie "gej", ty jesteś zwykły pedał!
      Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka