Gość: obcywmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:14 Witam, Najfajniejsza waszym zdaniem kawiarenka internetowa w Zielonej Górze. Gdzie i dlaczego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norbert2005 Re: Kawiarenki internetowe 21.06.05, 16:01 Zdecydowanie Vadim Nemo na Kupieckiej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wik Re: Kawiarenki internetowe IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.06.05, 16:56 Grający smarkacze zachowują się głośno, jest drogo, i zdarzyło mi się dostać tam tak wolny komputer,że połowa pieniędzy, jeżeli nie więcej, poszła w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
norbert2005 Re: Kawiarenki internetowe 21.06.05, 17:04 Wolne komputery to już chyba standard w kawiarenkach. Myślę, że skoro smarkacze przychodzą tam grać to raczej muszą być dość szybkie (inaczej gierki by nie chodziły). Co do głośnego zachowania to ciężko powiedzieć, ja raczej spotkałem się z miłą kobiecą obsługą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Kawiarenki internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 08:33 Ja chodze do kawiarenki na skrzyzowaniu Wyszynskiego i Wojska Polskiego. Na dole w bloku jest kawiarenka. Jest tam fajny facet:) Poza tym mozna tam ze spokojem poserfowac na www.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Kawiarenki internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:09 Tez go widzialam :) Fajny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0bilb Re: Kawiarenki internetowe IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.05, 15:03 Co wy widzicie w tym starym gosciu?! :| Moze chodzi wam o tego mlodego przystojniaka, ktory co jakis czas prowadzi kafejke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Kawiarenki internetowe IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.05, 17:11 Zboczeńcy!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś