zasieki1 23.08.05, 23:04 zaraz dostane zawalu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: resorak Re: liga mistrzow IP: *.ztpnet.pl 23.08.05, 23:23 Wisła to jednak cieniasy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: liga mistrzow IP: *.ztpnet.pl 23.08.05, 23:24 Tylko Polacy potrafią tak spieprzyć wygraną sprawę! 3:1 u siebie i dali się wyeliminować kelnerom z Grecji. Cienizna do kwadratu! Real Madryt za silny - OK, Anderlecht za mocny - OK, ale Panathinaikos? Wisła musiałaby chyba trafić w eliminacjach na Lechię Z.Góra, żeby awansować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taaaa Re: liga mistrzow IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.08.05, 23:29 Bo polska liga polega na kupowaniu i sprzedawaniu meczy, a nie na graniu w piłkę. Rozwiązać ten cały PZPN i zacząć wszystko od nowa, bo przez następne 10 lat nie wejdziemy do Ligi Mistrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
fars Re: liga mistrzow 23.08.05, 23:34 tacy są Polacy - głupi, najlepszy był komentarz Gmocha, bez owijania w bawełnę, np. tak się nie gra w takim meczu, na takim poziomie rozgrywek. Oczywiście, że tak nikt nie gra , wystarczy policzyć wykopy w tzw. pizdu , u nas to chleb powszedni, tam zawodnik z podobnym intelektem gra w drużynie rezerw i to nie zawsze. Może lepiej, że nie awansowali, bo nie pokażą piłkarskiej Europie tego nowoczesnego stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: liga mistrzow IP: *.ztpnet.pl 23.08.05, 23:46 No tak - jak napisał ktoś wyżej - w Polsce się wygrywa, bo rozgrywki są skorumpowane - po co trenować jak można sobie sędziego załatwić i jest OK. A tu nie wiedziec czemu Grecy nie dość, że nie chcieli sprzedać meczu (sędzia też jakoś tak dziwnie patrzył jak mu wciskali kasę), to jeszcze chciało im się biegać i nastrzelali nam bramek łapserdaki jedne :-P Myślę, że pomysł UEFA, żeby Polskę wykluczyć z rozgrywek międzynarodowych nie jest taki głupi - może wtedy ktoś rozp.....ył by PZPN i cały ten chory układ. Anglikom to pomogło w walce z chuliganami - nam też tego trzeba! Zacząć to wszystko od zera, na zdrowych zasadach. Inaczej cała Europa nam ucieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
fars Re: liga mistrzow 23.08.05, 23:49 PZPN nawet z nazwy źle się kojarzy, Listkiewicz zawiódł mnie totalnie, a lubiłem go Odpowiedz Link Zgłoś
verdiprati Re: liga mistrzow 23.08.05, 23:44 Tyle się naczytałem pozytywnych komentarzy przd meczem, że po pierwszej połowie już prawie uwierzyłem w awans Wisły. Analizowano już przecież gdzie Wisła będzie grać mecze w lidze mistrzów, ile pieniędzy zarobi etc. A tak to przypomniał mi się nasz zawodnik w judo z olimpiady który przegrał medal w ostatniej sekundzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: liga mistrzow IP: *.ztpnet.pl 23.08.05, 23:50 FC Thun (?), Artmedia Petrzalka (!!??), Rapid Wiedeń - takie potęgi europejskiego futbolu awansowały do LM. Nie wspomnę o Rosenborgu (po raz 10-ty chyba...) A nasi? Za miesiąc Wisła-Skisła odpadnie z PUEFA po "porywającym" meczu z jakimś Tbilisi albo inną Valerengą... Żenada!! Odpowiedz Link Zgłoś
fars Re: liga mistrzow 23.08.05, 23:52 a zobaczycie jakie teraz posypią się wyniki w naszej lidze ! ze strachu przestaną drukować, ostatnie 4:5 zagłebia z lechem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: liga mistrzow IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.08.05, 22:51 padła Legia i Płock, Grodzisk w następnej rundzie /ostatniej/ Odpowiedz Link Zgłoś