Dodaj do ulubionych

Jak poderwac Arwene?

IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 19:46
;-)

Lody??? Kawa??? Wino??? Obiad??? Kolacja???
McDonald??? PizzaHut??? KFC???
jezioro??? las??? ogrodek piwny???
dyskoteka??? kawiarnia??? restauracja??? pub???
Obserwuj wątek
    • Gość: kota7 Re: Jak poderwac Arwene? IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.01, 20:05
      czy Arwena to kobitka ?
      • arwena Re: Jak poderwac Arwene? 22.09.01, 20:52
        kobitka? raczej nie
        wiesc niesie (podobno swiadkowie nawet sa na to) ze niewiasta
        :)

swoja droga ciekawy watrk, z uwaga sledzic bede bez wypowiadania sie - bo sie
        nie znam, nigdy nie podrywalam jej

;))))))))))))))) specpozdr dla kgb
        • Gość: KGB A moze bys chociaz doradzila ;-)??? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 22:50
          Arwenko... jestes niewiasta... moze jednak doradzilabys mi jak dotrzec do serca
          Tej Niesamowitej Dziewczyny z os. Luzyckiego??? Wiesz miedzy nami.. bardzo mi
          sie podoba :-)))) "Ksiezniczka Luzyc" nie daje mi spokoju, od paru dni mysle
          tylko o niej... nie spie, nie jem.. :-))))) ARWENKO.. PROSZE POMOZ MI.... JAK
          PODERWAC TAKA NIEWIASTE??? :-))))

• arwena Re: A moze bys chociaz doradzila ;-)??? 22.09.01, 23:14
            hmm kgb doradzic nie moge - sprawa jest powazna
            nigdy sie nie podrywalam (no, chyba ze na lekcji) totez debiutantka jestem
            natomiast tobie idzie calkiem dobrze, mowisz wlasciwe rzeczy, we wlasciwy
            sposob...
            :)))))))))))))))))))))
            z komplementami nigdy nie przegniesz, choc ta ksiezniczka ryzykowna nieco
            nie powiem - tak trzymaj - bo istnieja mozliwosci nadinterpretacji;))
            dzieki za mile slowa w kazdym razie:)

natomiast niespanie i niejedzenie niewlasciwe jest, musisz byc wypoczety i w
            pelni sil - podrywanie to nielatwa sprawa, nadszarpnie twoje zdrowie psychiczne
            fizyczne i kieszen
            :))))))))))))))))))
            cieplutko pozdrawiam
            a
            • Gość: KGB Re: A moze bys chociaz doradzila ;-)??? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 18:46
              Arwenko... czy umowisz sie ze mna na lody??? :-))))
              • arwena Re: A moze bys chociaz doradzila ;-)??? 27.09.01, 21:13
                lody?
                hmmm kgb a w jakim ty jestes wieku???
                lody to powazna sprawa:)))))))

juz XXI???
                :))))))))))))
                • Gość: KGB Arwenko :-)))))))) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 18:18
                  Arwenko... chociaz zjesc ze mna lody... :-)))))))))
                  Milo by bylo poznac kolezanke i przyjaciolke z tak nie bliskiej mi Zielonej
                  Gorze ;-)

Kocham Generalnie Baby
                  • arwena Re: Arwenko :-)))))))) 29.09.01, 10:20
                    looody powiadasz... naprawde powazna sprawa... siegasz do gleboko ukrytych
                    pokladow mojego slodkiego lakomstwa... ale ale kbg - co z twoim wiekiem? mozesz
                    juz jesc lody z ajerkoniakiem???
                    • Gość: KGB Moge Moge.... :-))))))))))) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 11:48
                      Mam juz Arwenko wiecej niz 21 lat ;-)))))))
                      :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                      Z ajerkoniakiem???
                      Dla Ciebie wszystko DROGA KOLEZANKO!!!
                      • arwena Re: Moge Moge.... :-))))))))))) 29.09.01, 15:34
                        Gość portalu: KGB napisał(a):
                        > Mam juz Arwenko wiecej niz 21 lat ;-)))))))
                        > :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                        znaczy dowcip? (podejrzliwa jestem!)

> Z ajerkoniakiem???
                        no - taki alkohol malo slodki

> Dla Ciebie wszystko DROGA KOLEZANKO!!!
                        hmmmm slusznie polozyles nacisk na slowo droga...
                        • Gość: KGB Czy moge?.... zaprosic? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 09:47
                          arwena napisał(a):

> Gość portalu: KGB napisał(a):
                          > > Mam juz Arwenko wiecej niz 21 lat ;-)))))))
                          > > :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          > ))
                          > znaczy dowcip? (podejrzliwa jestem!)

Prawda i tylko prawda... nie śmiałbym z tak sympatycznej dziewczyny sobie
                          żartować...
                          :-))) to nie dowcip... :-)))

> > Z ajerkoniakiem???
                          > no - taki alkohol malo slodki

Dobrze, że mało słodki... Bo słodkie to będzie spotkanie z koleżanką z Zielonej
                          Góry...

> > Dla Ciebie wszystko DROGA KOLEZANKO!!!
                          > hmmmm slusznie polozyles nacisk na slowo droga...

Tak położyłem akcent na słowo DROGA...
                          Nie jesteś ASFALTOWA
                          Nie jesteś KOSZTOWNA
                          Jesteś SYMPATYCZNA!
                          • arwena Re: Czy moge?.... zaprosic? 30.09.01, 11:35
                            > Dobrze, że mało słodki... Bo słodkie to będzie spotkanie z koleżanką z Zielonej
                            > Góry...
                            hmmm wrodzony optymizm?

widze ze masz o mnie bardzo dobre zdanie:))) nie chcialabym abys je stracil:)))))
                            a rozczarowanie moze byc wielkie
                            sympatyczne to wydaja ci sie literki ktore wlasnie czytasz (prawie atramentowe:))
                            ja tak naprawde jestem wstretnie zlosliwa paskudna wiedzma, dominujaca i
                            bestialsko traktujaca plec brzydka, choc sama od niej niewiele sie odrozniam
                            mam na to swiadkow

to jak bedzie? kiedy te lody?
                            • Gość: KGB Re: Czy moge?.... zaprosic? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 18:33
                              w piatek??? :-)))))))))))))
                              • Gość: KGB :-))))))))))) Zapraszam IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 18:48
                                Mhmmm slodkie literki???
                                Jestes niedobra, niesympatyczna? mhmmmm
                                Nie dbam o to co napisalas...
                                Milo by bylo zjesc te lody...
                                :-))))))))

KGB
                                • arwena dziekuje:) 02.10.01, 18:57
                                  > Mhmmm slodkie literki???
                                  ano
                                  albo i nieslodkie - zalezy od tego co chce abys zobaczyl:)) fajna sprawa ta siec
                                  nie? wszyscy sie moga ukryc za maska...

> Jestes niedobra, niesympatyczna? mhmmmm
                                  > Nie dbam o to co napisalas...
                                  ojojoj klin napisalby - samobojstwo... o ktore mianowicie nie dbasz????

> Milo by bylo zjesc te lody...
                                  niewatpliwie....
                                  musze natomiast sprawdzic w kalendarzu... piatek powiadasz??? najblizszy wolny
                                  piatek... polowa listopada?

> :-))))))))
                                  :))))))
                                  > KGB
                                  a:)
                                  • Gość: KGB Ach nie ma za co!!! Cala przyjemnosc po mojej stronie! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 21:31
                                    arwena napisał(a):

> Gość portalu: KGB napisał(a):
                                    > > Mhmmm slodkie literki???
                                    > ano
                                    > albo i nieslodkie - zalezy od tego co chce abys zobaczyl:)) fajna sprawa ta sie
                                    > c
                                    > nie? wszyscy sie moga ukryc za maska...

Mhmmmm ja juz sie w ukrywanie nie bawie... bywalem na ircach.. to niezbyt
                                    smieszne, byc za kazdym razem kims innym i grac kogos kim sie nie jest...
                                    wyrolem z tego ;-)

> > Jestes niedobra, niesympatyczna? mhmmmm
                                    > > Nie dbam o to co napisalas...
                                    > ojojoj klin napisalby - samobojstwo... o ktore mianowicie nie dbasz????

Klin wiele napisalby... ale czy zawsze ma racje? z tym polemizowalbym ;-)
                                    A nie dbam o to iz jestes brzydka, niegrzeczna, niesympatyczna ;-) tak jak
                                    opislas siebie :-))))

> > Milo by bylo zjesc te lody...
                                    > niewatpliwie....
                                    > musze natomiast sprawdzic w kalendarzu... piatek powiadasz??? najblizszy wolny
                                    > piatek... polowa listopada?

W polowie listopada??? mhmmmm dlaczego tak pozno??? :-))))))
                                    czyzby najblizszy piatek byl juz zajety??? ;-)

> > :-))))))))
                                    > :))))))

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

> > KGB
                                    > a:)

Kocham Generalnie Baby, a a:) to sympatyczna atramentowka ;)
                                    • arwena Re: Ach nie ma za co!!! Cala przyjemnosc po mojej stronie! 02.10.01, 21:43
                                      > Mhmmmm ja juz sie w ukrywanie nie bawie... bywalem na ircach.. to niezbyt
                                      > smieszne, byc za kazdym razem kims innym i grac kogos kim sie nie jest...
                                      > wyrolem z tego ;-)
                                      ty - byc moze

> Klin wiele napisalby... ale czy zawsze ma racje? z tym polemizowalbym ;-)
                                      > A nie dbam o to iz jestes brzydka, niegrzeczna, niesympatyczna ;-) tak jak
                                      > opislas siebie :-))))
                                      chcesz sie spotkac z wiedzma? no coz, o gustach sie nie dyskutuje...

> W polowie listopada??? mhmmmm dlaczego tak pozno??? :-))))))
                                      > czyzby najblizszy piatek byl juz zajety??? ;-)
                                      zdecydowanie! mam prace!

> Kocham Generalnie Baby, a a:) to sympatyczna atramentowka ;)
                                      :))))))))))))))))))
                                      pozdrowka
                                      dzieki za mile slowa - rozjasniaja mi wieczor;)
                                      a

• Gość: KGB :-)))))))) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 21:48
                                        arwena napisał(a):

> ty - byc moze

A Ty nie??? ;-)

> chcesz sie spotkac z wiedzma? no coz, o gustach sie nie dyskutuje...

Nie ma jak to spotkanie z wiedzma ;-)

> zdecydowanie! mam prace!

Fajnie... ale czy pracujesz do 10 wieczorem??? bo moze byc po pracy np. 16 ;-)

> :))))))))))))))))))
                                        :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

> pozdrowka
                                        > dzieki za mile slowa - rozjasniaja mi wieczor;)
                                        > a

Pozdrowka.. ciesze sie ze rozjasniam Tobie wieczor... przynajmniej zastepuje
                                        gwiazdy na niebie ktorych za chol... nie widac ;-)
                                        Pozdrawiam,
                                        KGB

• arwena Re: :-)))))))) 02.10.01, 21:51
                                          > A Ty nie??? ;-)
                                          jak widac:)
                                          > Nie ma jak to spotkanie z wiedzma ;-)
                                          sama bym chciala!
                                          >
                                          > Fajnie... ale czy pracujesz do 10 wieczorem??? bo moze byc po pracy np. 16 ;-)
                                          zdarza sie ze do 10!

> > :))))))))))))))))))
                                          > Pozdrowka.. ciesze sie ze rozjasniam Tobie wieczor... przynajmniej zastepuje
                                          > gwiazdy na niebie ktorych za chol... nie widac ;-)
                                          > Pozdrawiam,
                                          > KGB
                                          nie widac? to spojrz tutaj....

• Gość: KGB :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 21:55
                                            arwena napisał(a):

> > A Ty nie??? ;-)
                                            > jak widac:)
                                            Mozesz jednak nie masz XXI? ;-)

> > Nie ma jak to spotkanie z wiedzma ;-)
                                            > sama bym chciala!

Nie musisz... przeciez napisalas ze sama nie jestes :-)))))

> > Fajnie... ale czy pracujesz do 10 wieczorem??? bo moze byc po pracy np. 16
                                            > ;-)
                                            > zdarza sie ze do 10!

To rzuc na jeden dzien prace.. ;-))) w koncu czy lody z nieznajomym nie sa
                                            bardziej ekscytujace??? ;-)

> > gwiazdy na niebie ktorych za chol... nie widac ;-)
                                            > nie widac? to spojrz tutaj....

Gdzie? :-)

KGB
                                            • arwena Re: :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 02.10.01, 22:01
                                              > Mozesz jednak nie masz XXI? ;-)
                                              mam alibo i nie...
                                              > Nie musisz... przeciez napisalas ze sama nie jestes :-)))))
                                              napisalam ze jestem!
                                              > To rzuc na jeden dzien prace.. ;-))) w koncu czy lody z nieznajomym nie sa
                                              > bardziej ekscytujace??? ;-)
                                              na jeden dzien? jeden dzien to juz cale zycie
                                              ekscentryczne na pewno:)

> Gdzie? :-)
                                              gdzie? nie wiesz gdzie?????!?!???
                                              • Gość: KGB ?!? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 07:13
                                                arwena napisał(a):

> > Mozesz jednak nie masz XXI? ;-)
                                                > mam alibo i nie...

No to nie wiem.. chcesz pic wino, jesl lody z ajerkoniakiem, a mozesz nie miec 18
                                                lat... moze jestes jednak malolata?? :-))))

> > Nie musisz... przeciez napisalas ze sama nie jestes :-)))))
                                                > napisalam ze jestem!

Wymsknela mi sie literka... chcialem napisac "ze sama nia jestes" zamiast e mialo
                                                byc a

> > To rzuc na jeden dzien prace.. ;-))) w koncu czy lody z nieznajomym nie sa
                                                >
                                                > > bardziej ekscytujace??? ;-)
                                                > na jeden dzien? jeden dzien to juz cale zycie
                                                > ekscentryczne na pewno:)

Jeden dzien jest zawsze jednym dniem... i moze sie nie powtorzyc... coz piatek do
                                                calego zycia... zaledwie 24 godziny

> > Gdzie? :-)
                                                > gdzie? nie wiesz gdzie?????!?!???

Nie wiem, bo nie jestem z Zielonej Gory.. chyba nie chcesz, zebym prowadzil Cie
                                                tam, gdzie wiesz, iz lodow nie sprzedaja, a jedynie mozna dostac butelka po
                                                glowie?

KGB
                                                • arwena Re: ?!? 04.10.01, 11:10
                                                  > No to nie wiem.. chcesz pic wino, jesl lody z ajerkoniakiem, a mozesz nie miec
                                                  > 18 lat... moze jestes jednak malolata?? :-))))
                                                  pic wino? takie rzeczy tu wypisuje? nie wierze...
                                                  jak to niewiasta - mam juz 18:)

> Jeden dzien jest zawsze jednym dniem... i moze sie nie powtorzyc... coz piatek
                                                  > do calego zycia... zaledwie 24 godziny
                                                  roznie z tym bywa... czasami ten dzien decyduje... a pracy nie da sie rzucic na
                                                  jeden dzien:(

> Nie wiem, bo nie jestem z Zielonej Gory.. chyba nie chcesz, zebym prowadzil Cie
                                                  > tam, gdzie wiesz, iz lodow nie sprzedaja, a jedynie mozna dostac butelka po
                                                  > glowie?
                                                  w zielonej? niemozliwe!
                                                  takie spokojne miasto, pelne gwiazd... lodziarni...
                                                  to jak - zaprosisz mnie w koncu czy nie?
                                                  :))))))
                                                  a
                            • Gość: J24 Gadułko nie ściemniaj ! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 07:39
                              arwena napisał(a):

> ja tak naprawde jestem wstretnie zlosliwa paskudna wiedzma, dominujaca i
                              > bestialsko traktujaca plec brzydka

Nie wierzę !
                              • arwena Re: Gadułko nie ściemniaj ! 04.10.01, 11:11
                                fakt - tak sobie gadule tylko
                                jestem slodka blond idiotka
                                • Gość: Marek Re: Gadułko nie ściemniaj ! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 11:54
                                  arwena napisał(a):

> fakt - tak sobie gadule tylko
                                  > jestem slodka blond idiotka

Nic z tym rzeczy.

Jesteś sympatyczna.
                                  Wielu z nas, samców, w rewanżu traktuje Cię również z sympatią.
                                  Zero lalki z lokiem blond !

Oprócz, prawdopodobnie wrodzonego zamiłowania do gadania, masz rzadki zwyczaj
                                  polegający na tym, że nie lubisz „dokopywać”.

To jak z tym podaniem z gorzowskiego forum ?

Pozdrawiam
                                  • arwena mareczku nie ściemniaj ! 04.10.01, 12:30
                                    Gość portalu: Marek napisał(a):
                                    > Nic z tym rzeczy.
                                    widzisz przez siec?

> Jesteś sympatyczna.
                                    fuckt

> Wielu z nas, samców, w rewanżu traktuje Cię również z sympatią.
                                    > Zero lalki z lokiem blond !
                                    dzieki za tak piekny rewanz! szkoda ze nie jest to standardowe podejscie do
                                    forumowiczow...
                                    czyzby zero? z twoich palcow inne slowa splynely onegdaj...

> Oprócz, prawdopodobnie wrodzonego zamiłowania do gadania, masz rzadki zwyczaj
                                    > polegający na tym, że nie lubisz „dokopywać”.
                                    i tu mnie masz 2:0

> To jak z tym podaniem z gorzowskiego forum ?
                                    taaaa trafiona zatopiona. nie dosc ze piszesz na takim watku (uwazaj! bo w koncu
                                    sie zdecyduje!) to jeszcze wytaczasz najciezsza armate
                                    widzialam ze czytales watek o urzedzie marszalkowskim (na poczatku o tym:) tam
                                    jest moje zdanie dokladnie wyluszczone
                                    pileczka po waszej stronie

> Pozdrawiam
                                    i ja rowniez
                                    a
                                    • Gość: Marek Przyznaję się do grzechów IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 13:00
                                      arwena napisał(a):

>>> (... blond dziewczynka)
                                      >> Nic z tym rzeczy.
                                      > widzisz przez siec?

Może i jesteś superblondi z dużymi ... tymi, no...
                                      Tym niemniej jest jak pisałem - jesteś dobrym duchem, tego towarzystwa.

> > Wielu z nas, samców, w rewanżu traktuje Cię również z sympatią.
                                      > > Zero lalki z lokiem blond !
                                      > dzieki za tak piekny rewanz! szkoda ze nie jest to standardowe podejscie do
                                      > forumowiczow...

... o tym później

> czyzby zero? z twoich palcow inne slowa splynely onegdaj...
                                      >

...wymiana płynów ? Ciebie za to już przeprosiłem :(
                                      Reszty grzechów nie pamiętam.

Wcześniej byłem nie adekwatnie do zaistniałej sytuacji niegrzeczny dla Borysa.
                                      Przykro mi.
                                      Za okoliczność łagodzącą proszę mi zaliczyć słabość - nie cierpię jak mi ktoś
                                      grozi - wtedy odzywa się we mnie zwierzak.
                                      Przepraszam Borys, Ptysiu chyba się na mnie nie gniewasz ? (zrobię kilka błędów w
                                      ortografii dla poprawienia Ci nastroju)

Borys jest O.K. piszę to z przekonaniem, nie że tak wypada.
                                      Wiem więcej o nim niż myśli (Gorzów to w końcu tylko 120 tys. miasteczko).

Pozdrawiam (dobry z Was duet, uśmiałem się nieraz solidnie).
                                      • Gość: Marek Jeszcze słówko IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 13:41
                                        Przeczytałem wątek: "Urząd Marszałkowski przenieść do Gorzowa" - miejscami
                                        bardzo mi się podoba, miejscami to trudna lektura.

Wybacz proszę Sebowi.
                                        To wojownik.
                                        Nasz wojownik, lubię go, choć na oczy gom nie widział.

Trochę mu brak delikatności w stosunku do płci pięknej.
                                        ... ale na pewno się poprawi :)))
                                      • arwena niezle ci poszlo 04.10.01, 15:59
                                        > Może i jesteś superblondi z dużymi ... tymi, no...
                                        ktorymi??

> Tym niemniej jest jak pisałem - jesteś dobrym duchem, tego towarzystwa.
                                        dzieki za mile slowa:)
                                        > ...wymiana płynów ? Ciebie za to już przeprosiłem :(
                                        > Reszty grzechów nie pamiętam.
                                        przeprosiles pamietam. i wybaczylam. alem zlosliwa.

> Wcześniej byłem nie adekwatnie do zaistniałej sytuacji niegrzeczny dla Borysa.
                                        > Przykro mi.
                                        hmmm borys raczej z tego zadowolony?

> Za okoliczność łagodzącą proszę mi zaliczyć słabość - nie cierpię jak mi ktoś
                                        > grozi - wtedy odzywa się we mnie zwierzak.
                                        > Przepraszam Borys, Ptysiu chyba się na mnie nie gniewasz ? (zrobię kilka błędów
                                        w ortografii dla poprawienia Ci nastroju)
                                        uwazaj bo mu sie jeszcze spodobasz.

> Borys jest O.K. piszę to z przekonaniem, nie że tak wypada.
                                        > Wiem więcej o nim niż myśli (Gorzów to w końcu tylko 120 tys. miasteczko).
                                        > Pozdrawiam (dobry z Was duet, uśmiałem się nieraz solidnie).
                                        ja tez pozdr
                                        i nawzajem - z was tez sie nieraz usmialam:))))

a tak btw to czemu piszesz o borysie? nie jego mialam na mysli

wracajac do seba - nie mam nic przeciwko niemu, chce tylko konsekwencji i jasnej
                                        sytuacji - nie lubie cenzury
                                        pozdrowka
                                        :)a

• Gość: Marek P. Re: niezle ci poszlo IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 17:32
                                          arwena napisał(a):

> alem zlosliwa.

bardzo umiarkowanie :)
                                          Trochę złośliwości lubimy :)))

> a tak btw to czemu piszesz o borysie? nie jego mialam na mysli

Nikomu więcej nie nawstawiałem (może poza WRC-em - ale to raczej słusznie! )

Buźka !
                                          • arwena Re: niezle ci poszlo 04.10.01, 18:15
                                            Gość portalu: Marek P. napisał(a):
                                            > bardzo umiarkowanie :)
                                            > Trochę złośliwości lubimy :)))
                                            staram sie jak moge:)
                                            a jaka dawka bezpieczna? czy to moze jak z arszenikiem - uodporniacie sie?

> Nikomu więcej nie nawstawiałem (może poza WRC-em - ale to raczej słusznie! )
                                            no no no
                                            znow sie myle??

(klin! bije sie w piersi za tamto!)

> Buźka !
                                            i nazwajem:))
                                            a
                                          • Gość: KGB Panowie!!! Czytac tytulu watku nie umiecie??? ;-) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 18:16
                                            Ja tu zapraszam arwene na lody i jak mniemam na wino ;-)
                                            a wy mi tu chlopcy z jakimis tekstami wyskakujecie o Urzedzie...
                                            Taka mila i sympatyczna pogawedka z arwena...
                                            a tu takie pierdoly co gdzie i jak...
                                            ni za grosz romantyzmu :-)))))))

arweno, oczywiscie zapraszam Ciebie na lody, moze byc i polowa listopada ;-),
                                            choc nawet o 3 w nocy w sobote bym Ciebie zaprosil :-))))
                                            A na Gwiazdzistej w Zielonej kolega oberwal butelka po glowie...
                                            • arwena dobrze im powiedziales!!! niech sie sami podrywaja - do boju! 04.10.01, 21:44
                                              > Ja tu zapraszam arwene na lody i jak mniemam na wino ;-)
                                              > a wy mi tu chlopcy z jakimis tekstami wyskakujecie o Urzedzie...
                                              hmmm
                                              > Taka mila i sympatyczna pogawedka z arwena...
                                              > a tu takie pierdoly co gdzie i jak...
                                              > ni za grosz romantyzmu :-)))))))
                                              hahahhaha

> arweno, oczywiscie zapraszam Ciebie na lody, moze byc i polowa listopada ;-),
                                              a nie bedzie za zimno na lody?

> choc nawet o 3 w nocy w sobote bym Ciebie zaprosil :-))))
                                              i za ciemno??

> A na Gwiazdzistej w Zielonej kolega oberwal butelka po glowie...
                                              moze nie powinien takich nieskoordynowanych ruchow w okolicach glowy wykonywac za
                                              pomoca ubutelczynionej reki???

pozdr;)))))))))))))))))))))))))))))
                                              a
                                      • Gość: borys Przepraszam, ale nie mogę czytać tego wątku, bo żona mi nie pozwala. IP: *.tera.com.pl 04.10.01, 21:18

> Za okoliczność łagodzącą proszę mi zaliczyć słabość - nie cierpię jak mi ktoś
                                        > grozi - wtedy odzywa się we mnie zwierzak.
                                        ????????????????????????????????

> Wiem więcej o nim niż myśli (Gorzów to w końcu tylko 120 tys. miasteczko).
                                        Teraz to dopiero żem się zestrachał!!!!!!!!!!!
                                        • arwena jak ci żona mi nie pozwala.to czemu piszesz??? 04.10.01, 21:49
                                          Gość portalu: borys napisał(a):
                                          wtedy odzywa się we mnie zwierzak.
                                          > ????????????????????????????????
                                          nie widziales mapetow???

> > Wiem więcej o nim niż myśli (Gorzów to w końcu tylko 120 tys. miasteczko).
                                          > Teraz to dopiero żem się zestrachał!!!!!!!!!!!
                                          echh borys nie ma czego - toz gorzow to wiocha!
                                          • Gość: borys bo ja piszę bez czytania IP: *.tera.com.pl 04.10.01, 21:53
                                            arwena napisał(a):

> echh borys nie ma czego - toz gorzow to wiocha!
                                            Marek P., czy jak mu tam, znowu się obrazi...
                                            I Cię.
                                            • arwena to widac czasami 04.10.01, 22:02
                                              > Marek P., czy jak mu tam, znowu się obrazi...
                                              > I Cię.

... na przyklad teraz widac
                                              przegiales borys
                                              • Gość: borys Re: to widac czasami IP: *.tera.com.pl 04.10.01, 22:09
                                                To ja sobie pójdę...
                                              • Gość: borys Re: to widac czasami IP: *.tera.com.pl 04.10.01, 23:09
                                                Przegiąłem. Sorki.
                                                • Gość: Marek Re: to widac czasami IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 08:21

> Przegiąłem. Sorki.

Piątel za myślenie (60 minut) :)))

• Gość: Marek Re: to widac czasami IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 08:35

> Gość portalu: borys napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Przegiąłem. Sorki.
                                                    >
                                                    > Piątel za myślenie (60 minut) :)))
                                                    >
                                                    Miał być piątal, kurde :(
                                          • Gość: Marek Naszej "gadu-koleżance" wypada IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 08:30
                                            arwena napisał(a):

> Gość portalu: borys napisał(a):
                                            > wtedy odzywa się we mnie zwierzak.
                                            > > ????????????????????????????????
                                            > nie widziales mapetow???

Skąd wiesz, że mam tak bujny zarost ?

> echh borys nie ma czego - toz gorzow to wiocha!

Blic napisał, że nam autochtonom wypada od czasu do czasu ponarzekać na swoje
                                            miasto.
                                            Arwenko ! - Tyś nasza (najlepsza gadu-koleżanka), dlatego Boria nie ma racji :))

Pozdrufki
                                        • Gość: Marek Re: Przepraszam, ale nie mogę czytać tego wątku, bo żona mi nie pozwal IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 08:18

> > Wiem więcej o nim niż myśli (Gorzów to w końcu tylko 120 tys. miasteczko).
                                          > Teraz to dopiero żem się zestrachał!!!!!!!!!!!

Nie ma czego.
                                          Naprawdę.

Pozdrowy dla Bazyliszka :)
        • Gość: legnica Re: Jak poderwac Arwene? IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 09:42
          arwena napisał(a):

>
          >
          > swoja droga ciekawy watrk, z uwaga sledzic bede bez wypowiadania sie - bo sie
          > nie znam, nigdy nie podrywalam jej
          >
          > ;))))))))))))))) specpozdr dla kgb

Czy napewno nigdy?
          :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          )))

• Gość: ROBBY Re: Jak poderwac Arwene? IP: 10.1.1.* / 217.96.65.* 28.09.01, 07:54
            No właśnie jak Ciebie poderwać? Mam wrażenie że jesteś "wartą grzechu" kobietą.
            A ja - biedny mały facecik - no cóż - odzywa się we mnie samczy instynkt.
            Ile masz lat?
            • arwena Re: Jak poderwac Arwene? 29.09.01, 10:21
              Gość portalu: ROBBY napisał(a):
              > No właśnie jak Ciebie poderwać? Mam wrażenie że jesteś "wartą grzechu" kobietą.
              twoje wrazenia sa sluszne:)))))))

> A ja - biedny mały facecik - no cóż - odzywa się we mnie samczy instynkt.
              maly facecik? hmmmm reklamujesz sie w ten sposob?

> Ile masz lat?
              pytanie retoryczne mam nadzieje??

:)))))) pozdr a
        • Gość: Kilowat Re: Jak poderwac Arwene? IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.01, 11:54
          arwena napisał(a):

> kobitka? raczej nie
          > wiesc niesie (podobno swiadkowie nawet sa na to) ze niewiasta
          > :)
          >
          > swoja droga ciekawy watrk, z uwaga sledzic bede bez wypowiadania sie - bo sie
          > nie znam, nigdy nie podrywalam jej
          >
          > ;))))))))))))))) specpozdr dla kgb

Biorąc pod uwagę dużą ilość Twoich wypowiedzi w tym wątku, masz niezłe zapędy
          obcować z tyloma facetami naraz. Równać się z Tobą Arwena mogła zdaje się tylko
          stara rzymska..Messalina. Ćwicz dalej a dojdziesz do dużej biegłości w tych
          sprawach. Albo idź się lecz nimfomanko.
          • aragorn.x Prosty jesteś 27.11.01, 19:41
            Jak chcesz się poobrzucać inwektywami to spróbuj ze mną.
            • arwena nie widzę nikogo... 27.11.01, 21:42
              do kogo mówisz Aragornie?

;)
              • Gość: Kilowat Re: nie widzę nikogo...widzisz, widzisz IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.11.01, 22:00
                arwena napisał(a):

> do kogo mówisz Aragornie?
                >
                > :(
                Do mnie, do kilowata ;). Już się zainteresowałaś. Zajrzyj tez niżej. Gratuluję
                inteligencji, której brak tym Twoim adoratorom. A gdybyś była przy tym poważna i
                porządna to byś męża szukała nie na tym wysypisku (śmietniku) tylko w kościele
                córko. Z ojcowskim pouczeniem. Kilowat
                • arwena hahhahaha 27.11.01, 22:15
                  Gość portalu: Kilowat napisał(a):
                  > Do mnie, do kilowata ;). Już się zainteresowałaś. Zajrzyj tez niżej. Gratuluję
                  > inteligencji, której brak tym Twoim adoratorom. A gdybyś była przy tym poważna
                  > i porządna to byś męża szukała nie na tym wysypisku (śmietniku) tylko w
                  > kościele córko. Z ojcowskim pouczeniem. Kilowat
                  hahahaha!
                  no nie moge ci tego odmowic - naprawde niezle! rozbawiles mnie choc myslalam ze
                  dzien juz na straty pojdzie.
                  poza brakiem logiki i konsekwencji - gdzie mnie do powagi porzadnosci i szukania
                  meza! zdecydujze sie wreszcie! I nie obrażaj moich adoratorów, jak ich ślicznie
                  nazwales. Jak widać na czymś ci zalezy skoro się tak strasznie czepiasz.

inwektywami pod moim adresem czasami sie interesuje. ale nie tym razem.

Teraz zaintrygowal mnie Aragorn zdecydowanie - dziękuję Ci. Pozdrawiam gorąco. A.
                  • Gość: Kilowat Re: hahhahaha hihi IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.11.01, 23:35
                    arwena napisał(a):

> Gość portalu: Kilowat napisał(a):
                    > > Do mnie, do kilowata ;). Już się zainteresowałaś. Zajrzyj tez niżej. Gratu
                    > luję
                    > > inteligencji, której brak tym Twoim adoratorom. A gdybyś była przy tym pow
                    > ażna
                    > > i porządna to byś męża szukała nie na tym wysypisku (śmietniku) tylko w
                    > > kościele córko. Z ojcowskim pouczeniem. Kilowat
                    > hahahaha!
                    > no nie moge ci tego odmowic - naprawde niezle! rozbawiles mnie choc myslalam ze
                    >
                    > dzien juz na straty pojdzie.
                    > poza brakiem logiki i konsekwencji - gdzie mnie do powagi porzadnosci i szukani
                    > a
                    > meza! zdecydujze sie wreszcie! I nie obrażaj moich adoratorów, jak ich ślicznie
                    >
                    > nazwales. Jak widać na czymś ci zalezy skoro się tak strasznie czepiasz.
                    >
                    > inwektywami pod moim adresem czasami sie interesuje. ale nie tym razem.
                    >
                    > Teraz zaintrygowal mnie Aragorn zdecydowanie - dziękuję Ci. Pozdrawiam gorąco.
                    > A.

Masz rację brak mi konsekwencji (pisałem o Twojej inteligencji). B o to co
                    napisałaś powyżej jest beznadziejnie głupie. Dobrze wiesz, że to nie ara tylko ja
                    kilowat Cie zaintrygowałem i nie ma co zaprzeczać, choc jak musisz... Tu było tak
                    mdło dopóki sie tu nie pojawiłem ja jedyny, który rozumie einsteina i tolkiena.
                    Jeśli tego nie rozumiesz to trudno. Idę stąd i wiecej moja noga tu nie postanie.
                    Jak mnie poprosisz gdzieś to może się odezwę. Nie obiecuję. No to nara forever
                    • Gość: b.G. Znawca tematu i ... IP: *.arcor-ip.net 28.11.01, 22:14
                      ... charakteru kobiet sie odezwal. Hej kilowat(y), chwalisz sie, ze znasz
                      einsteina, tolkiena. A moze "rozmawiasz" z Freudem ?
                      I co najwazniejsze, nazywasz Forum smietnikiem ...
                      A co ty, jako osoba inteligentna, madra, wspaniala i ... szukasz na smietniku.
                      Czyzbys szukal "fortepianu, co to siegnal bruku" ?
                      P.S.
                      Mam tylko nadzieje, ze potrafisz dotrzymac danego slowa i po wyjsciu z
                      naszego "smietnika" nigdy do niego nie wdepniesz. Bye !
            • Gość: Kilowat Re: Prosty jesteś IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.11.01, 21:44
              aragorn.x napisał(a):

> Jak chcesz się poobrzucać inwektywami to spróbuj ze mną.

Cześć ara. Napisałem Ci tam na końcu. Zajrzyj.
              Z ojcowskim pozdrowieniem.
        • Gość: Jaga Re: Jak poderwac Arwene? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 21:17
          arwena napisał(a):

> kobitka? raczej nie
          > wiesc niesie (podobno swiadkowie nawet sa na to) ze niewiasta
          > :)
          Może raczej wiedźma-ta od wiedzy i rzucania uroków ?

• arwena Re: Jak poderwac Arwene? 28.11.01, 21:48
            Gość portalu: Jaga napisał(a):
            > Może raczej wiedźma-ta od wiedzy i rzucania uroków ?
            wiedzmin jeszcze moim idolem jest;)
    • Gość: s Re: Jak poderwac Arwene? IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.09.01, 21:30
      Zaprosić do kina na "Władcę pierścieni". Niestety, pomysł do zrezalizowania
      dopiero w przyszłym roku :-(
      • arwena Re: Jak poderwac Arwene? 29.09.01, 21:32
        s;))))))))))))
        • Gość: b.G. Re: Jak poderwac Arwene? IP: *.arcor-ip.net 05.10.01, 06:04
          Mysle, ze musi byc to zrobione w sposob sprytny i bardzo cierpliwy ...
          Pozdrufka ;)
          P.S.
          Ciekawosc nie daje mi spokoju ...Komu sie udalo ?
          • Gość: borys Re: Jak poderwac Arwene? IP: *.sienna14.enetwork.pl 05.10.01, 10:16
            Skąd wiesz, że w ogóle się udało?
            Może kwiat Jej sekretu...
            • Gość: Marek Re: Jak poderwac Arwene? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 12:42

> Skąd wiesz, że w ogóle się udało?
              > Może kwiat Jej sekretu...

Nie wszystko co głowa wymyśli palce muszą wcisnąć.

• arwena Re: Jak poderwac Arwene? 05.10.01, 13:39
                > Nie wszystko co głowa wymyśli palce muszą wcisnąć.
                co racja to racja... coraz madrzej piszesz mareczku...
                ale wybaczmy borysowi - jestem w stanie zrozumiec jego obsesje na punkcie mojej
                osoby:))) calkowicie uzasadniona nadmieniam:))))))))
                a
                • Gość: Marek Re: Jak poderwac Arwene? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 14:36
                  arwena napisał(a):

> co racja to racja... coraz madrzej piszesz mareczku...

... a po główce mnie pogłaskasz ?
                  • arwena Re: Jak poderwac Arwene? 05.10.01, 19:10
                    a nie przesadzasz przypadkiem? ogrodnik?
                    ciesz sie z dotychczasowego postepu w pracach.....

reka do zgody na wysokosci glowki??????

:)))))))
                    • Gość: Marek Ty Arweno niegrzeczna :))))) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 22:35
                      • arwena Re: Ty Arweno niegrzeczna :))))) 07.10.01, 10:50
                        o nie! tego mi akurat nie mozna zarzucic!
                        • Gość: Marek Żartowałem ;) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 09:17
                  • Gość: Wścibski Re: Jak poderwac Arwene? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 21:34

>
                    > ... a po główce mnie pogłaskasz ?
                    Jak ty sobie tak, Mareczku, klepiesz po tych klawiszach, a mysli twoje biegną ku..
                    to co robi twoja żona? Kto z nią flirtuje? Zgadnij!

• Gość: b.G. Re: Jak poderwac Arwene? IP: *.arcor-ip.net 07.10.01, 19:26

> Skąd wiesz, że w ogóle się udało?
              Ja tylko tak pytalem, chcac sie dowiedziec ktoryz to szczesciarz ... Kandydatow
              tyle, ze dopchac sie trudno. A tu ani zaproszenia, ani wiadomosci ...
              > Może kwiat Jej sekretu...
              Tak, tak ...
              Pozdrufka i czekam. Chcialbym sie pobawic na weselu !

• arwena Re: Jak poderwac Arwene? 07.10.01, 20:28
                no coz, z powodu tak duzego zainteresowania (dziekuje dziekuje, pochlebiacie
                mi:))) poczuwam sie w obowiazku poinformowac was jak beda jakies niusy
                i oczekuje tego samego od was;)))))

niewinna jestem. przeciez wiecie.

:))))))))))))))))))))))
                buuzka goraca dla zainteresowanych watkiem:) a

• Gość: b.G. Re: Jak poderwac Arwene? IP: *.arcor-ip.net 07.10.01, 21:05
                  arwena napisał(a):

> no coz, z powodu tak duzego zainteresowania (dziekuje dziekuje, pochlebiacie
                  > mi:))) poczuwam sie w obowiazku poinformowac was jak beda jakies niusy
                  > i oczekuje tego samego od was;)))))
                  A o zaproszeniu nie zapomnisz ?
                  > niewinna jestem. przeciez wiecie.
                  Co do tego jestem (smy?) swiecie przekonany (ni).
                  > :))))))))))))))))))))))
                  > buuzka goraca dla zainteresowanych watkiem:) a
                  Zauwazylem cos spogladajac w lusterko ... Czyzby ... zjawiska, ktore ni
                  szkielkiem, ni okiem ...
                  ;)))

• arwena Re: Jak poderwac Arwene? 08.10.01, 15:01
                    jasne ze zaprosze:))))
                    co do przekonania - hmm moze nie uogolniaj??

i co? co mowi lustereczko????

pozdr :))))))))))))))))0
                    a
                    • Gość: b.G. Re: Jak poderwac Arwene? IP: *.pool.mediaWays.net 08.10.01, 15:10
                      arwena napisał(a):

> jasne ze zaprosze:))))
                      Trzyyyymam za slowo. Tylko jak wyegzekwowac? Oto jest pytanie. Moze tak haker
                      podpowie?
                      > co do przekonania - hmm moze nie uogolniaj??
                      Ja tak skromnie, jako jeden glosik w tlumie ...
                      > i co? co mowi lustereczko????
                      Z dogadaniem sie ciezka sprawa, ale jakies tam kontury, ze tak powiem,
                      geometryczne bylo widac ... Takie troche trudne do rozpoznania ...
                      > pozdr :))))))))))))))))0
                      > a
                      po... po... pozdr :)))))))aaaaaaaaaaha tak mialo byc

• Gość: Marek Re: Jak poderwac Arwene? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 09:27
                        Gość portalu: b.G. napisał(a):

> arwena napisał(a):
                        >
                        > > jasne ze zaprosze:))))
                        > Trzyyyymam za slowo. Tylko jak wyegzekwowac? Oto jest pytanie. Moze tak haker
                        > podpowie?

... i mnie, i mnie, mi też niech hakerka podpowie!

> > co do przekonania - hmm moze nie uogolniaj??
                        > Ja tak skromnie, jako jeden glosik w tlumie ...

Hmmm, może to jeszcze nie tłum, ale jest już nas dwóch :)
                        • Gość: b.G. Re: Jak poderwac Arwene? IP: *.arcor-ip.net 10.10.01, 23:08
                          Do Mareczka
                          Mamy szczescie, bo bywaly czasy, kiedy dwoch oznaczalo juz zagrozenie porzadku
                          publicznego, jako nielegalne zgromadzenie.;)
                          Moze uda nam sie hakerke zaprosic do Gorzufka ... A jak juz zobaczy to piekne
                          miasto ... postanowi tam zostac.
                          Probujemy?
                          ;)))
                          • Gość: b.G. Arwenooooo ... ! IP: *.arcor-ip.net 12.10.01, 21:50
                            Halo, czyzby nasze wysilki pozostaly bez echa, echa, echa .......?
                            ;)
                            • arwena Re: Arwenooooo ... ! 13.10.01, 09:32
                              jestem jestem...
                              niektorzy pracuja! nie tylko czatuja i poszcza;)))))))))))))

dzieki za mile slowa i zaproszenie - ale zielona piekniejsza od gorzowa;)
                              buuuzka:)
                              a
                              • Gość: b.G. Re: Arwenooooo ... ! IP: *.arcor-ip.net 13.10.01, 18:15
                                arwena napisał(a):

> jestem jestem...
                                > niektorzy pracuja! nie tylko czatuja i poszcza;)))))))))))))
                                >
                                > dzieki za mile slowa i zaproszenie - ale zielona piekniejsza od gorzowa;)
                                > buuuzka:)
                                > a
                                Oh Arweno, Arweno i znowu bylas nieuwazna przy pisaniu. Przyjmuje to jako pomylke
                                w ustalaniu kolejnosci ...;)
                                Pozdrufka:)
                                P.S.
                                Mnie tez cos do pracy ciagnie i to jeszcze dzisiaj.
                                Kolorowych snow:)

• arwena Re: Arwenooooo ... ! 17.10.01, 23:53
                                  oczywiscie ze zielona ladniejsza od gorzowa. howgh.
                                  • Gość: b.G. Re: Arwenooooo ... ! IP: *.arcor-ip.net 18.10.01, 21:13
                                    arwena napisał(a):

> oczywiscie ze zielona ladniejsza od gorzowa. howgh.
                                    Jako czlowiek bezkonfliktowy przyznaje Tobie racje. I wyznaje wszem i wobec, ze
                                    Zielona jest ladniejsza, duzo, duzo ... ladniejsza od Gorzowa ...(jak to bylo?
                                    Ahaaaaa !) Slaskiego.
                                    A Gorzow Wielkopolski jest ladniejszy od Zielonej Gory.
                                    Howgh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                    P.S.
                                    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• arwena Re: Arwenooooo ... ! 18.10.01, 22:44
                                      co za herezje!
                                      takie rzeczy na takim forum i takim watku!!!!!
                                      redakcja slyszy a nie grzmi????

bg, sloneczko, ty sie nawroc ja cie grzecznie prosze!

:))) a
                                      • Gość: b.G. Re: Arwenooooo ... ! IP: *.arcor-ip.net 19.10.01, 04:38
                                        arwena napisał(a):

> co za herezje!
                                        > takie rzeczy na takim forum i takim watku!!!!!
                                        Arwenko, ja tu w dobrej wierze przyznaje Tobie racje, a Ty mi tu herezje ?
                                        A i Forum tez chyba odpowiednie. Hymny, peany na czesc Zielonej i (tak przy
                                        okazji) bratniej wspolstolicy ... I coz w tym zlego ? Pytam sie bardzo grzecznie.
                                        > redakcja slyszy a nie grzmi????
                                        Dzieki, bo jak zagrzmi, moze mi PeCeta wystraszyc i biedny bedzie mial stracha
                                        otwierac te strony ...
                                        > bg, sloneczko, ty sie nawroc ja cie grzecznie prosze!
                                        Poradz mi Sloneczko. W jakim kierunku ? Ja wierzacy, choc czasami bladze, co inni
                                        widza. Jak Ty mnie prosisz, jestem gotow sia nawrocic (sofort), ale ...
                                        > :))) a
                                        ;))) P

• arwena Re: Arwenooooo ... ! 20.10.01, 23:23
                                          > Arwenko, ja tu w dobrej wierze przyznaje Tobie racje, a Ty mi tu herezje ?
                                          > A i Forum tez chyba odpowiednie. Hymny, peany na czesc Zielonej i (tak przy
                                          > okazji) bratniej wspolstolicy ... I coz w tym zlego ?
                                          hymny peany?? gdzie??? rozgladam sie... cisza... nikt nie wola...

> Poradz mi Sloneczko. W jakim kierunku ? Ja wierzacy, choc czasami bladze, co in
                                          > ni widza. Jak Ty mnie prosisz, jestem gotow sia nawrocic (sofort), ale ...
                                          lustereczko powiedz przecie... toć zielona najwspanialsza! tyle miejsc ciekawych
                                          dla pieszych... piwoszy... echh tylko sie upic!
                                          • Gość: b.G. Re: Arwenooooo ... ! IP: *.arcor-ip.net 20.10.01, 23:32
                                            Hymny, peany gdzies sie na laczach podzialy ... Byc moze ida przez centrale w
                                            Gorzufku? W jednym poscie wyczytalem ze Gorzufek wszystko wykradl ... nawet
                                            centrale cyfrowa. Kto wie, byc moze trzeba bedzie sie przejechac na polnoc, aby
                                            moc uslyszec te ...
                                            Ty masz jednak jakies dziwne lustereczko, bo moje mowi cos innego. Czyje
                                            lustereczko prawdy nie chce powiedziec ?
                                            ;)
                                            • arwena Re: Arwenooooo ... ! 21.10.01, 16:01
                                              lustereczko takie jedno jedynie... zielona ladniejsza od gorzowa i basta!
                                              problem moze byc jesli wezmiemy pod uwage jakosc facetow polnocnych i
                                              poludniowyc... tu ocena trudniejsza bedzie...
                                              • Gość: b.G. Re: Arwenooooo ... ! IP: *.arcor-ip.net 21.10.01, 21:52
                                                arwena napisał(a):

> lustereczko takie jedno jedynie... zielona ladniejsza od gorzowa i basta!
                                                OK Zielona to "ona" i dlatego trudno jest Tobie z tym faktem pogodzic.
                                                Jednak Gorzow jest ... anizeli Zielona i ...
                                                > problem moze byc jesli wezmiemy pod uwage jakosc facetow polnocnych i
                                                > poludniowyc... tu ocena trudniejsza bedzie...
                                                Wydaje mi sie, ze sprawa jest jasna. Wrodzona skromnosc nie pozwala mi na
                                                szczegolowe opisy, opowiadania, podania ...
                                                ;)))
                                                P.S.
                                                A Ty tym razem bez usmiechu ? Powazna Sprawa !!!

• arwena golono-strzyżono 27.11.01, 21:48
                                                  > OK Zielona to "ona" i dlatego trudno jest Tobie z tym faktem pogodzic.
                                                  > Jednak Gorzow jest ... anizeli Zielona i ...
                                                  ...nie tak piękny... ... trudno się z tym pogodzić niektórym...

> Wydaje mi sie, ze sprawa jest jasna. Wrodzona skromnosc nie pozwala mi na
                                                  > szczegolowe opisy, opowiadania, podania ...
                                                  no no no
                                                  skromność na bok
                                                  dawaj z opisami, podaniami (koniecznie 3 zdjęcia formatu paszportowego)
                                                  opłata od rozpatrzenia wniosku nie bedzie zwracana

;))))) pozdr cieple;)a
                                                  • Gość: b.G. Re: golono-strzyżono. Kogo ? IP: *.pool.mediaWays.net 28.11.01, 15:04
                                                    arwena napisał(a):

> Gość portalu: b.G. napisał(a):
                                                    > > OK Zielona to "ona" i dlatego trudno jest Tobie z tym faktem pogodzic.
                                                    > > Jednak Gorzow jest ... anizeli Zielona i ...
                                                    > ...nie tak piękny... ... trudno się z tym pogodzić niektórym...
                                                    Oj Arweno, Arweno, jestes niepoprawna. "On" jest przystojny a "ona" ladna. Jest
                                                    teraz OK ? ;)
                                                    > > Wydaje mi sie, ze sprawa jest jasna. Wrodzona skromnosc nie pozwala mi na
                                                    > > szczegolowe opisy, opowiadania, podania ...
                                                    > no no no
                                                    > skromność na bok
                                                    > dawaj z opisami, podaniami (koniecznie 3 zdjęcia formatu paszportowego)
                                                    > opłata od rozpatrzenia wniosku nie bedzie zwracana
                                                    > ;))))) pozdr cieple;)a
                                                    Wszystko gotowe. Zdjecia kolorowe. Opisy, podania - bajka, laurka ... nie,
                                                    jeszcze ladniej. Jednak ta oplata... Ze co prosze, nie bedzie zwracana ? :(
                                                    To ja tu wszystko z siebie daje, zyly z siebie wypruwam ... a tu jeszcze
                                                    bezwrotna oplata ?! Toz to moja cala pensja (renta) ?
                                                    Pozdrawiam.:-ooooo

• arwena Re: golono-strzyżono. Kogo ? 28.11.01, 21:54
                                                    > Oj Arweno, Arweno, jestes niepoprawna. "On" jest przystojny a "ona" ladna. Jest
                                                    > teraz OK ? ;)
                                                    z tym to nawet się zgadzam:)))))

> Wszystko gotowe. Zdjecia kolorowe. Opisy, podania - bajka, laurka ... nie,
                                                    > jeszcze ladniej. Jednak ta oplata... Ze co prosze, nie bedzie zwracana ? :(
                                                    no nie! bezzwrotna!

> To ja tu wszystko z siebie daje, zyly z siebie wypruwam ... a tu jeszcze
                                                    > bezwrotna oplata ?! Toz to moja cala pensja (renta) ?
                                                    no nie przesadzaj! jedna dobra kawa tyle kosztuje?????
                                                  • Gość: b.G. Re: golono-strzyżono. Kogo ? IP: *.arcor-ip.net 16.12.01, 15:32
                                                    arwena napisał(a):

> Gość portalu: b.G. napisał(a):
                                                    > > Oj Arweno, Arweno, jestes niepoprawna. "On" jest przystojny a "ona" ladna.
                                                    > Jest
                                                    > > teraz OK ? ;)
                                                    > z tym to nawet się zgadzam:)))))
                                                    No widzisz, zgadzasz sie. I bardzo dobrze. Tylko "ona" (Zielona) o makijazu nie
                                                    moze zapomniec, bo bez niego ... Widzialem ja rano ... brrrrr ;-)
                                                    > > Wszystko gotowe. Zdjecia kolorowe. Opisy, podania - bajka, laurka ... nie,
                                                    > > jeszcze ladniej. Jednak ta oplata... Ze co prosze, nie bedzie zwracana ? :
                                                    > ( no nie! bezzwrotna!
                                                    > > To ja tu wszystko z siebie daje, zyly z siebie wypruwam ... a tu jeszcze
                                                    > > bezwrotna oplata ?! Toz to moja cala pensja (renta) ?
                                                    > no nie przesadzaj! jedna dobra kawa tyle kosztuje?????
                                                    No ta jak tyle to kosztuje to prosze dwie kawy, pardon dwa podania ...
                                                    A pozniej na capuccino (tez dwa) z duza pianka i czekoladka ...
                                                    Mniam mniam ....
                                                    Pozdrowka.:)))

• Gość: b.G. Re: Arwenooooo ... ! IP: *.arcor-ip.net 19.10.01, 04:42
                                        Dzien doberek!!!!!!!!!!!!!!!
                                        Kto wczesnie wstaje ten ... musi prawdopodobnie do pracy.
                                        Milego dnia.:0)
                                        P.S.
                                        Przepraszam, ze nie od tego zaczalem. Ale Ty tak z samego rana chcesz mnie
                                        nawracac, to i zaszokowanym (choc jeszcze w polsnie) jestem.
                                        ;)))
                                        • Gość: b.G. Re: Arwenooooo ... ! IP: *.arcor-ip.net 20.10.01, 22:57
                                          Do goryyyy !!!!
    • Gość: Kilowat Re: Jak poderwac Arwene? IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.11.01, 16:05
      Ja bym sobie na Twoim miejscu odpuścił i poszukał porządniejszej.
      • aragorn.x Chamie! 27.11.01, 19:42
        Twojej mamusi?
        • Gość: Kilowat Re: Chamie! IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.11.01, 21:42
          aragorn.x napisał(a):

> Twojej mamusi?
          Dzięki synku.
          Jak Ci tam Ara, czy jak Ci tam ,wolę być chamem (i nim jestem), niż naiwnym i
          pozbawionym wiedzy (czytaj penisa) internetowym koniobójcą, który uprawia i
          będzie uprawiał seks ze swoimi fantazjami na temat jak tam jemu czy jej arweny..
          Chyba, że posłuchasz ojca, który właśnie tłumaczy Ci jak masz żyć. No to nara
    • kajzerka Re: Jak poderwac Arwene? 30.11.01, 15:03
      moze szpilką? he-he
      od razu wstanie
    • Gość: suchy2 Re: Jak poderwac Arwene? IP: *.kam.pl 30.11.01, 19:14
      Może opowiem jej historię o koledze i mężu ?
      • arwena Re: Jak poderwac Arwene? 30.11.01, 23:13
        Gość portalu: suchy2 napisał(a):
        > Może opowiem jej historię o koledze i mężu ?
        masz mnie!!!!!
        ;)

• Gość: suchy2 Re: Jak poderwac Arwene? IP: *.expacdrezdenko.pl 01.12.01, 01:18
          Arwenko , nie chciałbym Ciebie urazić ani też don Miguela , którego lubię ale
          uknułem to tak : "Historia ta nie nadaje się do opowiedzenia nawet w najgorszym
          towarzystwie ale Wam na zielonogórskim forum opowiem. ......." Z powodów jw nie
          mogę. Pozdro.

• arwena no nie kryguj sie.... 03.12.01, 19:18
            dawaj suchy, slowa niecenzuralne opusc albo ^%^%%$#&#% zastap
            ;))))
            pozdr
            • Gość: suchy2 Re: no nie kryguj sie.... IP: *.expacdrezdenko.pl 14.12.01, 22:49
              arwena napisał(a):

> dawaj suchy, slowa niecenzuralne opusc albo ^%^%%$#&#% zastap
              > ;))))
              > pozdr
              OK , siedzi para przy stoliku , ona wzrok skierowany na sufit głaszcze dolną ,
              grubszą, część butelki .ON - kochanie a czym tak myślisz ? O Twoim koledze Ryśku .
              A o mnie nie możesz pomyślieć . Ok . i tu zaczyna głaskać część górną (węższą
              butelki).A teraz pomyślałam o Tobie.Pozdro.

• arwena Re: no nie kryguj sie.... 18.12.01, 17:54
                Gość portalu: suchy2 napisał(a):
                > OK , siedzi para przy stoliku , ona wzrok skierowany na sufit głaszcze dolną ,
                > grubszą, część butelki .ON - kochanie a czym tak myślisz ? O Twoim koledze Ryśk
                > uA o mnie nie możesz pomyślieć . Ok . i tu zaczyna głaskać część górną (węższą
                > butelki).A teraz pomyślałam o Tobie.Pozdro.
                :))))))))))
                mialam kolezanke ktora czesto gladzila butelke od coca-coli (maniaczka jej byla)
                w jedyny sluszny sposob:)) zawsze sie zastanawialam o czym / o kim wtedy mysli;)
                ale nie zapytalam:)))))))))
                jak miala na imie tamta babka?? moze to ta sama???

pozdrowka swiateczne:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka