Dodaj do ulubionych

echh ta technika:(((

22.09.01, 22:09
zwlaszcza java...
Obserwuj wątek
    • Gość: borys Re: echh ta technika:((( IP: *.tera.com.pl 22.09.01, 22:10
      Psy???
      • arwena Re: echh ta technika:((( 22.09.01, 22:14
        nie szyfruj borys
        ???
        • arwena Re: echh ta technika:((( 22.09.01, 22:16
          sorki zakrecona jestem
          chyba restart:(((
          • Gość: borys Re: echh ta technika:((( IP: *.tera.com.pl 22.09.01, 22:18
            arwena napisał(a):

> sorki zakrecona jestem
            Jak słoik.

• Gość: Klin Re: echh ta technika:((( IP: *.miraco.pl 22.09.01, 22:21
      He he... naprawdę jesteś hakerką :))
      Proponuję łyczek javy... dla uspokojenia.
      • Gość: borys Re: echh ta technika:((( IP: *.tera.com.pl 22.09.01, 22:23
        Czterozaworowej.
        • arwena Re: echh ta technika:((( 22.09.01, 22:24
          ej lamery nie wymadrzajcie sie
          linka do czata nie macie, nie?
          • Gość: Klin Re: echh ta technika:((( IP: *.miraco.pl 22.09.01, 22:25
            Wam też musieli robić... bo tylko prosiliście :)
            • arwena Re: echh ta technika:((( 22.09.01, 22:27
              grales kiedys w pilke klin?
              co sie liczy na boisku?
              • Gość: Klin Re: echh ta technika:((( IP: *.miraco.pl 22.09.01, 22:32
                Sędzia po słusznej stronie ;)
              • Gość: borys Re: echh ta technika:((( IP: *.tera.com.pl 22.09.01, 22:33
                Sędzia, czy oplacony.
                • Gość: borys Re: echh ta technika:((( IP: *.tera.com.pl 22.09.01, 22:34
                  No proszę, jaka zgodność.
                  • Gość: Klin Nie smucić się! :)) IP: *.miraco.pl 22.09.01, 22:35
                    Po co tyle tych :((( ??????
                  • arwena Re: echh ta technika:((( 22.09.01, 22:36
                    echh skad ten cynizm?
                    mowimy o tym samym panowie - wynik sie liczy!
                    • arwena Re: echh ta technika:((( 22.09.01, 22:37
                      :((( ze smutku wielkiego i desperacji...
                    • Gość: Klin :))) IP: *.miraco.pl 22.09.01, 22:38
                      No!
                      • arwena Re: :))) 22.09.01, 22:40
                        oj tak - zdecydowanie teraz :)))))))))
                        • Gość: Klin Re: :))) IP: *.miraco.pl 22.09.01, 22:40
                          Uffff... w końcu się udało :))
                          Przecież mówiliśmy o wyniku! :)
                          • arwena Re: :))) 22.09.01, 22:42
                            ;))))))) wlasnie klin wlasnie

ale czy cel uswieca srodki?
                            • Gość: Klin Re: :))) IP: *.miraco.pl 22.09.01, 22:50
                              Widzę, że sprawy piłki nożnej są Ci raczej obce...
                              Oczywiście, że należy wygrywać w uczciwej walce.
                              Chodzi tylko o to, by sędzia nie wypaczył wyniku :))
                              • arwena Re: :))) 22.09.01, 22:52
                                pilka nozna to srodek do celu - uswiadomienia wam pewnych spraw
                                ale jak chcecie... mozemy i o wypaczaniu:))))) wyniku przez sedziow
                                • Gość: Klin Re: :))) IP: *.miraco.pl 22.09.01, 22:59
                                  O wypaczaniu to Borys mógłby dużo powiedzieć.
                                  Wisełkę zawsze krzywdzą... prawda? :)
                                  • arwena Re: :))) 22.09.01, 23:01
                                    > Wisełkę zawsze krzywdzą... prawda? :)

kto to jest ta Wisełka? ładna jakaś?
                                  • Gość: borys Re: :))) IP: *.tera.com.pl 22.09.01, 23:02
                                    Wisla z Krakowa to calej Polski krolowa
                                    • arwena Re: :))) 22.09.01, 23:04
                                      o jak ladnie... poeta
                                      ;)))
                                      • Gość: borys Re: :))) IP: *.tera.com.pl 22.09.01, 23:06
                                        Raczej mieszkaniec Krakowa.
                                        • arwena Re: :))) 22.09.01, 23:09
                                          a to sprzecznosc?
                                          czy priorytet?
                                          • Gość: borys Re: :))) IP: *.tera.com.pl 22.09.01, 23:10
                                            Osłuchanie z poezją ludową. Chcesz kawałki o Cracovii?
                                            • arwena Re: :))) 22.09.01, 23:17
                                              to ty nie jestes autorem?? łeeeee
                                              • Gość: borys Re: :))) IP: *.tera.com.pl 22.09.01, 23:22
                                                Jestem Oskarem Kolbergiem.
                                                • Gość: b.G. Re: :))) IP: *.arcor-ip.net 22.09.01, 23:28
                                                  Gość portalu: borys napisał(a):

> Jestem Oskarem Kolbergiem.
                                                  Przepraszam, a Borys to kto? ;)))

• Gość: borrys Re: :))) IP: *.tera.com.pl 22.09.01, 23:34
                                                    Borys to drugi ja.
                                                • arwena Re: :))) 22.09.01, 23:28
                                                  mam na mysli was - w odroznieniu od poludniowcow:)))))))))))))))
                                                  skadinad sympatyczne bestie:)
                                                  • arwena Re: :))) 22.09.01, 23:31
                                                    no tak - zgodnie z tytulem watku technika msci sie na mnie...
                                                    czy tez raczej moja nieuwaga:)
                                                    choc borys tez polnocnik byly;))))))))
                                                  • Gość: b.G. Re: :))) IP: *.arcor-ip.net 22.09.01, 23:34
                                                    Arweno, jestes zmeczona biedna?
                                                  • arwena Re: :))) 22.09.01, 23:35
                                                    mecza mnie tutaj... choc nie powiem ze to nieprzyjemne
                                                    :)))))))
                                                  • Gość: b.G. Re: :))) IP: *.arcor-ip.net 22.09.01, 23:39
                                                    arwena napisał(a):

> mecza mnie tutaj... choc nie powiem ze to nieprzyjemne
                                                    > :)))))))
                                                    bo juz myslalem, ze to milosc miesza Tobie w klawiaturze...
                                                    ;)))

• arwena Re: :))) 22.09.01, 23:41
                                                    nie potwierdzam i nie zaprzeczam
                                                    :))))))))
                                                  • Gość: borys Re: :))) IP: *.tera.com.pl 22.09.01, 23:44
                                                    Pytia prawdziwa!!!!!!!!1
                                                  • arwena Re: :))) 22.09.01, 23:49
                                                    nie wieszcze borysie moj mily... jedynie nie zdradzam wszystkiego:)
                                                  • Gość: b.G. Re: :))) IP: *.arcor-ip.net 22.09.01, 23:49
                                                    arwena napisał(a):

> nie potwierdzam i nie zaprzeczam
                                                    > :))))))))

Arweno, startujesz w wyborach, czy moze zostaniesz byc moze rzecznikiem prasowym
                                                    ktoregos z ...Taki tajemniczy jezyk.
                                                    Pytalas, w jaki sposob chcielibysmy byc poderwani. Zobacz, jakiego zamieszania
                                                    jestes autorka. I ktory sie domysli, ze ma u Ciebie jeszcze szanse?
                                                  • Gość: borys Re: :))) IP: *.tera.com.pl 22.09.01, 23:53
                                                    Będziem się strzelać!!!
                                                  • arwena Re: :))) 22.09.01, 23:54
                                                    borys! jaki meski! jaki dzentelmen!

jak strzelac? po pyskach??
                                                  • Gość: borys Re: :))) IP: *.tera.com.pl 22.09.01, 23:55
                                                    Albo chociaż opluwać!!!
                                                  • Gość: b.G. Re: :))) IP: *.arcor-ip.net 22.09.01, 23:55
                                                    Gość portalu: borys napisał(a):

> Będziem się strzelać!!!
                                                    Chyba z lukow. Wiesz, cisza nocna...
                                                    Arweno, Ty "bestio", i co narobilas? ;)))

• arwena Re: :))) 22.09.01, 23:57
                                                    ja? co ja winna?

luków czy łuków?
                                                    hmm a moze boks?
                                                  • Gość: b.G. Re: :))) IP: *.arcor-ip.net 23.09.01, 00:08
                                                    arwena napisał(a):

> ja? co ja winna?
                                                    >
                                                    > luków czy łuków?
                                                    > hmm a moze boks?
                                                    I znowu mnie zaginasz. Ty uzywasz polskie znaczki, kiedy tylko chcesz. A ja ich
                                                    nie mam. :)))

• arwena Re: :))) 23.09.01, 00:10
                                                    uscislam tylko:))

kto ci polskie znaczki ukradl? UE???
                                                  • arwena Re: :))) 23.09.01, 00:11
                                                    poza tym wazna jest nie tyle czynnosc zaginania co zaginajacy - czyz nie tak?
                                                    :))))))))))))
                                                  • Gość: b.G. Re: :))) IP: *.arcor-ip.net 23.09.01, 00:14
                                                    arwena napisał(a):

> uscislam tylko:))
                                                    >
                                                    > kto ci polskie znaczki ukradl? UE???
                                                    Kobitka (niewiasta) i to inteligentna ... 10- tka. Brawo.:)))

• arwena Re: :))) 23.09.01, 00:17
                                                    ej tu juz przeginasz:)))))
                                                    kobitka???
                                                    inteligentna??
                                                    10???

niestety ja blizej innej liczby;(
                                                    :))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: b.G. Re: :))) IP: *.arcor-ip.net 23.09.01, 00:20
                                                    Oj Arweno, ja o punktacji (celnosci) nie o wieku... ;)))
                                                  • arwena Re: :))) 23.09.01, 00:22
                                                    aaa no tak...

a widzisz - nie doceniasz mnie!!!!!!
                                                    to ja zartowalam! mam cie!!!!
                                                  • Gość: b.G. Re: :))) IP: *.arcor-ip.net 23.09.01, 00:23
                                                    arwena napisał(a):

> aaa no tak...
                                                    >
                                                    > a widzisz - nie doceniasz mnie!!!!!!
                                                    > to ja zartowalam! mam cie!!!!
                                                    to jaki wynik? Bo ja stracilem rachube.;)))

• arwena Re: :))) 23.09.01, 00:26
                                                    no jak to - moje na wierzchu:))))
                                                    zdanie znaczy:))))))))))))

kurka robie sie jak legnica!
                                                  • Gość: b.G. Re: :))) IP: *.arcor-ip.net 23.09.01, 00:29
                                                    arwena napisał(a):

> no jak to - moje na wierzchu:))))
                                                    > zdanie znaczy:))))))))))))
                                                    No dobra, raz na wozie a raz...
                                                    >
                                                    > kurka robie sie jak legnica!
                                                    Nie bedzie chyba tak zle. ;)))

• arwena Re: :))) 23.09.01, 00:31
                                                    mam nadzieje;)))))))))))))))

balsamisto:)
                                                  • arwena Re: :))) 22.09.01, 23:54
                                                    Gość portalu: b.G. napisał(a):
                                                    > Arweno, startujesz w wyborach, czy moze zostaniesz byc moze rzecznikiem prasowy
                                                    > m
                                                    > ktoregos z ...Taki tajemniczy jezyk.
                                                    hmm jezyk... no moj wlasny ;)

> Pytalas, w jaki sposob chcielibysmy byc poderwani. Zobacz, jakiego zamieszania
                                                    > jestes autorka. I ktory sie domysli, ze ma u Ciebie jeszcze szanse?
                                                    hmm czyzby to oznaczalo ze jednak jednak?? bg wlewasz balsam na moja dusze...
                                                  • Gość: b.G. Re: :))) IP: *.arcor-ip.net 23.09.01, 00:12
                                                    Balsam... Arweno, zaczynasz mnie niepokoic. Czyzby, czyzby...
                                                    ...:)))
                                                  • arwena Re: :))) 23.09.01, 00:14
                                                    niepokoic??
                                                    balsam - to ukojenie, uspokojenie... mile slowa tak dzialaja, dotyk...
                                                    :))))))
                                                  • Gość: b.G. Re: :))) IP: *.arcor-ip.net 23.09.01, 00:22
                                                    arwena napisał(a):

> niepokoic??
                                                    > balsam - to ukojenie, uspokojenie... mile slowa tak dzialaja, dotyk...
                                                    > :))))))
                                                    Piekne slowa. Az cieplo sie robi na serduszku...:)))

• arwena Re: :))) 23.09.01, 00:25
                                                    cala przyjemnosc po mojej stronie:)))
                                                  • Gość: borys Re: :))) IP: *.tera.com.pl 23.09.01, 00:27
                                                    Wszystko kończy się tak samo.
                                                  • arwena Re: :))) 23.09.01, 00:28
                                                    w zupie?
                                                  • Gość: borys Re: :))) IP: *.tera.com.pl 23.09.01, 02:26
                                                    W miodzie. Słodkim i lepkim. A gdzie prawdziwa walka?
                                                  • arwena Re: :))) 23.09.01, 19:51
                                                    na boisku

jak tam wiselka i sedzia????
                                                  • Gość: borys Re: :))) IP: *.tera.com.pl 23.09.01, 22:41
                                                    Sędzia sprzedany (w odróżnieniu od kupiony) i Wisełka w plecy 0:2.
                                                    Stal tyż...
    • Gość: seb CZATA SE TU URZĄDZILI, KURNA... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 00:27
      • arwena Re: CZATA SE TU URZĄDZILI, KURNA... 23.09.01, 00:29
        zapraszamy seb:)
        • Gość: b.G. Re: CZATA SE TU URZĄDZILI, KURNA... IP: *.arcor-ip.net 23.09.01, 00:32
          Trzeba bedzie przejsc na gorzowskie Forum. Troche za duzo postow tutaj
          nabilismy. ;))) I kto powie, ze nie ma wspolpracy?
          • arwena Re: CZATA SE TU URZĄDZILI, KURNA... 23.09.01, 00:35
            to ty wciaz o liczbach? nie o przyjemnosci obcowania??
            • Gość: b.G. Re: CZATA SE TU URZĄDZILI, KURNA... IP: *.arcor-ip.net 23.09.01, 00:38
              arwena napisał(a):

> to ty wciaz o liczbach? nie o przyjemnosci obcowania??
              Alez skad. Seb realista sprowadzil mnie na ziemie. ;)))

• arwena Re: CZATA SE TU URZĄDZILI, KURNA... 23.09.01, 00:38
                hej - na wyzyny wylatuj,
                carpe diem
                tylko to sie liczy;))))))))))
                • Gość: b.G. Re: CZATA SE TU URZĄDZILI, KURNA... IP: *.arcor-ip.net 23.09.01, 00:40
                  arwena napisał(a):

> hej - na wyzyny wylatuj,
                  > carpe diem
                  > tylko to sie liczy;))))))))))
                  Jam z ludu i z ludem musze zostac.
                  Choc czasami fantazja ponosi. :)))

• arwena Re: CZATA SE TU URZĄDZILI, KURNA... 23.09.01, 00:41
                    hmm czyli rzepa?
                    • Gość: borys Re: CZATA SE TU URZĄDZILI, KURNA... IP: *.tera.com.pl 23.09.01, 00:42
                      Ależ Ty się czepiasz! Jak rzep!!!
                      • arwena Re: CZATA SE TU URZĄDZILI, KURNA... 23.09.01, 00:43
                        wracaj borys
                        do spraw istotniejszych;)
                        • Gość: borys Re: CZATA SE TU URZĄDZILI, KURNA... IP: *.tera.com.pl 23.09.01, 00:46
                          Tzn. jakich?
                          Teraz nie ma akurat istotniejszych!!!
                          • arwena Re: CZATA SE TU URZĄDZILI, KURNA... 23.09.01, 00:47
                            mowie o formie a nie o tresci;)
                            • Gość: borys Re: CZATA SE TU URZĄDZILI, KURNA... IP: *.tera.com.pl 23.09.01, 00:57
                              Spraw istotniejszych w formie????
                              • arwena Re: CZATA SE TU URZĄDZILI, KURNA... 23.09.01, 00:59
                                wlasnie!
                                • Gość: borys Re: CZATA SE TU URZĄDZILI, KURNA... IP: *.tera.com.pl 23.09.01, 01:05
                                  Za trudne to dla mnie!!!!!!
                                  • arwena Re: CZATA SE TU URZĄDZILI, KURNA... 23.09.01, 01:07
                                    w sumie nic dziwnego.. zapomnialam zes ty facet
                                    ale ale - przeciez dla was wlasnie forma najwazniejsza!!!!
                                    • Gość: borys Re: CZATA SE TU URZĄDZILI, KURNA... IP: *.tera.com.pl 23.09.01, 01:14
                                      Coś się zapętliłaś!!!!!
                                      • arwena Re: CZATA SE TU URZĄDZILI, KURNA... 23.09.01, 01:16
                                        forma wazniejsza od forumowej!

echh nie ma to jak prosty facet...
    • Gość: seb ZAUWAŻYLIŚCIE LINK NA GÓRZE, GRAFOMANI JEDNI...? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 01:01
      • arwena Re: ZAUWAŻYLIŚCIE LINK NA GÓRZE, GRAFOMANI JEDNI...? 23.09.01, 01:03
        jakiz to link sebo drogi grafomanie kolejny?
        • Gość: seb Re: ZAUWAŻYLIŚCIE LINK NA GÓRZE, GRAFOMANI JEDNI...? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 01:08
          zielonogórski czat zielonogóska koleżanko
          • arwena Re: ZAUWAŻYLIŚCIE LINK NA GÓRZE, GRAFOMANI JEDNI...? 23.09.01, 01:12
            aaa TEN link - to na gorze innej strony gwoli scislosci

i co z nim?
            • Gość: seb Re: ZAUWAŻYLIŚCIE LINK NA GÓRZE, GRAFOMANI JEDNI...? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 01:15
              nothing, nic (jak mówił murzyn do Anioła)

• arwena Re: ZAUWAŻYLIŚCIE LINK NA GÓRZE, GRAFOMANI JEDNI...? 23.09.01, 01:17
                a mozesz rozwinac to ostatnie?

btw kliknij na ten link - moze pomoze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka