Dodaj do ulubionych

Bosak idzie do Sejmu

27.09.05, 18:50
cikawe, czy tpsa, mzk, enea i inni dobiora sie do d..y chronionemu
immunitetem bosakowi?
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.ztpnet.pl 27.09.05, 19:34
      No co Ty w cuda wierzysz?
      Coś mi się zdaje, że te plakaty nie zostaną usunięte... Przecież prawo LPR'u
      nie dotyczy... Najwyżej zrobią jakiś protest lub kogoś obrzucą błotem
      (prawdziwym).
      Część z tych plakatów jest tak przyklejona, że wydaje mi się, iż ciężko będzie
      je usunąć. Ktoś (zapewne służby miejskie na nasz koszt) nieźle się przy tym
      narobi...
      Pozdrawiam
      M

PS. Świat stanął na głowie... Dzieci w Sejmie........ :(
      • Gość: Piterek Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.ztpnet.pl 27.09.05, 20:11
        Boże broń nas przed tymi oszołomami od Giertycha. Teraz dopiero będzie się
        panoszył pan poseł Bosak i chronił za immunitetem. Ten elektorat ciotek
        różańcowych, który go wybrał pewnie zrobi noą pielgrzymkę w jego intencji do
        Toruniu, wszakże tam idol pobierał nauki u niejakiego pana Rydzyka. Dobrze, że
        chociaż ta zbieranina nie ma wielu przedstawicieli w sejmie i niewiele będą
        mieli do powiedzenia. A guru Giertych prawie w ogóle nie dostałby się do
        parlamentu i skąd by nasz poseł brał instrukcje co ma zrobić.
    • Gość: Bosy Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.09.05, 20:42
      Ten chłopaczek nie jest zdrowy psychicznie, niech się przeniesie na Białruś to
      kraj dla takich ksenofobów i faszystów. Jak można w obecnych czasach wyznawać
      takie poglądy.
      • Gość: Piotr Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.09.05, 20:49
        Rzucał kamieniami w kobiety.Jest w bojówkach wszechpolaków.Jest też teraz w
        parlamencie przecież podobnie niewinnie rodził się faszyzm.
        • Gość: jasio Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:56
          Ot przykład typowej manipulacji niezrównoważonego pajaca. Niejaki Piotr własnie
          przedstawił dowód na rzekomą faszystowską działalność Bosaka: bo rzucał
          kamieniemi (co jest nieprawdą i zostało sprostowane na antenie TVP) i jest w
          jakis bojówkach (ha ha ha ). To może Piotrze złożysz zawiadomienie do
          prokuratury?
          Takimi metodami opluwania posługiwał się nie kto inny jak [Gebels]- no i kto tu
          jest faszystą? :)
    • Gość: jack Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:48
      Są więc dowody na to, że nauka nauce nie równa. Dlaczego tak?

Może tu grunt był lichy, może inaczej nie zrobiłby kichy. Może trza
      specjalistów nie od "parady", może też Bosak nie da im rady. Zatonie w Sejmie,
      dietę za cztery lata kto inny przejmnie...

Cóż, trochę winni temu jesteśmy, zwracając uwagę na jego bezprawne zachowanie.
      Rozpętała się burza, a dla niego im głośniej o nim tym lepiej. Dla mnie nie
      jest posłem. Osłem tylko, osłem.
    • Gość: Elka Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:27
      Bosak -jutro idę na skrobankę!!
      Rzucisz kamieniem??
    • Gość: van der Berg Gratuluję p. Bosakowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:30
      Dwie rzeczy trzeba rozdzielić:
      1. Dynamizm p. Bosaka, jego energię, samodoskonalenie, zapał do działania -
      budzą szacunek. Mało jest takiej młodzieży w Polsce.
      2. Uważam, że ideologia, której jest wyznawcą trąci lekko myszką.
      Myślę, że p. Bosak dojrzeje kiedyś i będzie szedł swoją drogą, czego mu życzę.
      • Gość: db Re: Gratuluję p. Bosakowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:35
        to mnie rozczarowales van der berg
        "1. Dynamizm p. Bosaka, jego energię, samodoskonalenie, zapał do działania -
        budzą szacunek. Mało jest takiej młodzieży w Polsce.
        2. Uważam, że ideologia, której jest wyznawcą trąci lekko myszką.
        Myślę, że p. Bosak dojrzeje kiedyś i będzie szedł swoją drogą, czego mu życzę."

1. dynamizm, energia, zapal do dzialania-troche jest tej mlodziezy wszechpolskiej jednak, z jakim zapalem oblepili nielegalnie cale województwo, rozpowszechnili tysiące paszkwili na 'liberałow', brawo. z jakim zapalem tropią wrogów narodu - zydów(którzy ponoc sa wszedzie i ponoc rządzą tym krajem), niemców(co to zagrabic nasz majatek narodowy chcą) i masonów(blizej niezidentyfikowana grupa, do ktorej zaliczony moze byc kazdy wrog MW). Z jakim to dynamiz i energia potrafia zaprwadzic porzadek na ulicach - wp.. lumpom, punkom, romom, tudziez kazdemu kto stanie na drodze.
        Samodoskonalenie p. Bosaka - jak to rozumiec? czy chodzi studia, które dla co drugi polaka stały sie norma, faktycznie budzi to podziw. A moze chodzi o doskonalenie pogladów, które znajac wiele wczesniej wypwiedzi krzysztofa, są chore.
        2. ta ideologia nie traci myszka(?), tylko narodwym socjalizmem...
        • Gość: van der Berg db - nie mądruj się tylko pokaż swoje osiągnięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 16:33
          Nie jesteś dla mnie ani bratem, anie swatem, dlatego nie pieprz głupot w rodzaju
          "rozczarowałeś mnie van der berg". To o czym piszę, piszę na własne konto, bo
          tak uważam. Ty natomiast, podobnie jak cały legion niedouczonych tzw.
          antyfaszystów papla głupoty o zagrożeniu faszyzmem. Żeby takie bzdury gadać,
          trzeba zupełnie nie znać historii najnowszej Europy i Polski. Polska i Polacy
          nadają się do komunizmu czy faszyzmu tak jak krowa pod siodło (parafrazuje słowa
          twojego czerwonego idola Josifa Soso Stalina - znanego antyfaszystę).

Ktoś kto myśli, że Amerykanie czy UE pozwoliłaby na powstanie partii
          faszystowskiej w Polsce wykazuje totalną naiwność i głupotę.

No chyba że, mamy do czynienia z zabiegiem semantycznym i zmieniasz właściwe
          znaczenie, treść i sens pojęć.
          Wiem, ze w tym momencie nie wiesz o co chodzi, bo logika nie jest dziedziną w
          której lewactwo czuje się dobrze.

A tak naprawdę, idzie o to, ze lewactwo nie ma w dziedzinie idei nic do
          zaoferowania normalnym ludziom, tylko oferuje nienawiść do faszyzmu. Kto jest
          faszystą ? Ten kogo nienawidzi lewak.
          Cała ta twoja mądrość.
    • Gość: Andrzej Re: Gratuluję p. Bosakowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:06
      lepiej Bosak niż kwiaciarka. Ona jest niereformowalna.Tylko dużo krzyczy,na
      niczym się nie zna. Chce pomagać , zobaczymy.
      • Gość: Mam tego dość !!! Re: Gratuluję p. Bosakowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:22
        Za łamanie prawa trafia się do Sejmu - mądry Pan Bosak jest.
        Kto zapłaci ewentualne odszkodowania - komitet wyborczy Pana Bosaka...
        A kto mu odda te zapłacone odszkodowania - pewnie budżet panstwa, jako zwrot
        kosztów kampani. Czyli my wszyscy złożymy się za to, że Pan Bosak rozklejał
        plakaty gdzie chciał...
        • Gość: obserwatorka Re: Gratuluję p. Bosakowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:58
          Sam widzisz, że nie miałeś racji opluwając tego młodego człowieka. Dostał
          poparcie od wyborców mimo tak licznych przeciwników na tym forum i mieszania go
          z błotem. Widać, że z honorem i kulturą u ciebie nie najlepiej.Życzę Panu
          Bosakowi owocnej pracy w sejmie i oby wokół niego było jak najmniej takich
          zaślepionych nienawiścią ludzi jak na tym forum.
          • Gość: buhahahahaha bosak, czas sprzątnąć ten chlew IP: *.ztpnet.pl 28.09.05, 16:02
            czy ty naprawdę jesteś aż tak tępa ?
            nie rozumiesz co piszą inni ?
            bosak miasto nasze zaświnił i nie widzę jakoś aktywistów sprzątających po nim
            • Gość: obserwatorka Re: bosak, czas sprzątnąć ten chlew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:20
              Nie przejmuj się ! Został wyznaczony czas na uprzątnięcie plakatów wyborczych.
    • Gość: Dziadek Michał Re: Gratuluję p. Bosakowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 23:25
      Gratuluję!!! Potrzeba nam więcej takiej młodzieży.
      Proponuję nie zwracać uwagę na chamskie wypociny forumowiczów.
    • Gość: piotr Re: Bosakowi mówie nie!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.09.05, 23:32
      Do Jasia daleko mi do Gebelsa tak samo jak daleko Bosakowi do
      Hitlera.Informacje czerpałem z mediów.Ten chłoptaś spokojny jest tylko w naszym
      mieście ale potrfi być agresywny w tłumie swoich bojówek ,bo jak inaczej nazwać
      tą organizacje?chyba nie forum dyskusyjne.
    • wheelie Re: Bosak idzie do Sejmu 28.09.05, 00:12
      Nie jestem zwolennikiem zadnej partii w Polsce, ale posłowi Bosakowi nalezy sie
      szacunek. Tym którzy go opluwają radze wylać swoją zazdrość lepiej do kibla, a
      nie na forum.
      Rozumiem ze niektorym ciezko pogodzic sie z faktem ze 24 - latek dostapil
      takiego zaszczytu, ale mam dla nich jedna rade - mniej smierdziec przed
      komputerem, a zabrac sie do roboty.
      Dobranoc.
    • Gość: kibic zgrzeblarek! żal wam d*pe ściska :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.05, 00:50
      hehe, tak tak, panie i panowie, teraz to krzyczycie na Bosaka i wyzywacie ale
      NIKT wam nie zabronił działać, wypowiadać się, pikietować i np. zawalczyć o
      mandat poselski... jemu się udało i niech ma, niech mu to na zdrowie wyjdzie...
      dlaczego ciągle tylko zazdrościcie i rzucacie mięsem... jak wam tak źle to
      trzeba było agitować ludzi na rzecz innych kandydatów albo samemu wystąpić w
      wyborach.

Aaaa, dla wyjaśnienia, z tego co wiem to Bosak ma 28 lat... chyba... :)

Osobiśćie nie jestem jego fanem bo to chłystek i na dodatek Wyznawca Rydzyka...
      nie świadczy to o nim najlepiej... ale ciężko mi go skreślić całkowicie gdyż po
      prostu go NIE ZNAM.... zobaczymy co nabroi w sejmie...

aaa, a co do jego protestów to nie rozumiem waszej niechęci... przecież
      występował w "dobrej sprawie":
      - zabijanie nienarodzonych dzieci - to morderstwo!! Nie ma argumentów które
      będą w stanie usprawiedliwić i "wybielić" zabijanie!!
      - geje - przecież to ZBOCZEŃCY, którzy wkładają koledze "sikawkę" w "tyłek"...
      TO JEST CHORE!!! Zastanówcie się "poprawni politycznie" co gadacie!! Gejostwo
      to choroba i NIE JEST TO NORMALNE i dobrze że chociaż taki Bosak o tym mówił
      głośno.

Jak już jesteście tacy "poprawni" to zastanówcie się jak byście się czuli jak
      by wasz synek przyszedł z kolegą i oświadczył że to jego "dziewczyna" itp...
      jaaaasne... was to nie dotyczy... eh, szkoda gadać i tak wiecie lepiej.

a ten cały Bosak to przesadził z tymi plakatami, mam nadzieje że je usunie, a
      jak nie to ktoś powinien mu "dać nauczkę"... lekko wymodelować twarzyczkę za
      dziadostwo jakie zrobił w naszym pięknym mieście!! Do sprzątania pośle Bosak...
      ino prędk!!

pozdrawiam
      • Gość: wer Re: żal wam d*pe ściska :) IP: *.dns1.us 30.09.05, 20:22
        Poseł Bosak jest z rocznika 1982, czyli ma 23 lata!!
        • Gość: biba Re: żal wam d*pe ściska :) IP: *.dns1.us 03.10.05, 11:51
          A w ulotkach pisał ze ma 24 lata, ładnie nam sie zapowiada nowy posel. Troche mu
          to haslo wyborcze Z nadzieja w przyszłość nie pasuje. Bo ja dziekuje za takich
          ludzi jak bosak którzy droge do poslowania zaczynaja odrazu od klamstw.
    • Gość: van deb Berg Pani Arweno -dlaczego dopuszcza pani do głosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 00:53
      Osoby, które nowowybranego posła nazywają "pieprzony hitlerjugend". To
      kwalifikuje się do doniesienia do prokuratury.
      Widać jakie pani ma sympatie.
      • arwena Re: Pani Arweno -dlaczego dopuszcza pani do głosu 28.09.05, 08:47
        > Osoby, które nowowybranego posła nazywają "pieprzony hitlerjugend". To
        > kwalifikuje się do doniesienia do prokuratury.
        > Widać jakie pani ma sympatie.
        moje sympatie nie maja tu nic do rzeczy. nie siedze non stop na sieci, nie
        czytam wszystkich postow (choc sie staram), nie cenzuruje postow przed ich
        umieszczeniem! prosze sobie poczytac co siedzi pod linkiem 'opiekuje sie' a
        dopiero potem pozwalac sobie na uwagi
        poza tym mozna zglaszac posty do kasowania - widoczny odpowiedni przycisk, lub
        chocby mailem
        pozdr
    • Gość: Jan Szulgo Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.05, 07:01
      Nie tylko roztargniony, ale przede wszystkim przesadnie skromny, uczciwy,
      kompetentny i prawy człowiek. O tym, że dotychczas nie reprezentował nas w
      sejmie, zadecydowały te ostatnie cechy charakteru i niezwykle ubogie i
      pozbawione wilczych cech kampanie wyborcze. To powinno skłonić lubuskich
      wyborców do refleksji na temat wartości etyczno moralnych naszych przyszłych
      kandydatów do wszelkich wybieralnych władz. Nie docenili Pana Lubuszanie
      docenili Wielkopolanie. Szczere gratuluję i życzę sukcesów w pracy
      parlamentarnej dla dobra kraju i naszego regionu. Jestem przekonany, że właśnie
      Pan potraktuje swoją obecność w sejmie jako rolę służebną wobec swoich wyborców
      i Polskiego narodu.
      Serdeczne słowa łącze
      Jan Szulgo
      • Gość: Jan szulgo Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.05, 07:04
        Pprzepraszam. To dotyczyPosła W. Czarneckiego
      • Gość: Jan Szulgo Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.05, 07:05
        w drugim. To przykre, że młodzież polska stawia znak równości pomiędzy
        patriotyzmem, a szowinizmem, lub wartościami narodowymi, a faszyzmem czy
        nacjonalizmem. Jak głębokiej edukacji potrzebują ci, co używają azjatyckiego
        języka i nie dopuszczalnych epitetów i porównań? A „takie mają być
        Rzeczpospolite, jakie młodzieży chowanie”.
        Żyjemy w państwie demokratycznym, którego ambicją jest tworzenie społeczeństwa
        obywatelskiego. Dlatego każdy w tym kraju ma prawo do wyrażania swoich poglądów
        i ich obrony To robił Bosaki. Chwała mu za to i oby takiej młodzieży buło jak
        najwięcej. Postępował jednak w ramach obowiązującego prawa i nie przekraczając
        zasad etyczno moralnych podyktowanych kulturą łacińską, do której od wieków
        należymy. A jakimi zasadami kierują się ci, co Pana Bosaka, z woli narodu posła
        Rzeczpospolitej obrzucaj epitetami i karalnymi porównaniami?.
        Życzę Panu Posłowi Bosakowi błyskotliwej kariery politycznej, ponieważ swoim
        czynami udowodnił, że na nią zasługuje. Jestem przekonany, że tę karierę,
        wykorzysta dla dobra kraju a szczególnie swoich rówieśników, którzy go dzisiaj
        obrzucają błotem. Do pracy Panie Pośle Bosak! Jest wiele do zrobienia.
        Serdecznie pozdrawiam
        Jan Szulgo
        • Gość: Jan Szulgo Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.05, 07:11
          Jescze raz przepraszam. ale towiek daje znać o sobie.
          Proszę zwrócić uwagę, jakim językiem posługują się przeciwnicy, a jakim
          zwolennicy Posła Bosaka. Chamstwo i język rynsztoka w pierwszym przypadku i
          wyważone, przemyślane opinie do tego pisane w miarę poprawną polszczyzną w
          drugim. To przykre, że młodzież polska stawia znak równości pomiędzy
          patriotyzmem, a szowinizmem, lub wartościami narodowymi, a faszyzmem czy
          nacjonalizmem. Jak głębokiej edukacji potrzebują ci, co używają azjatyckiego
          języka i nie dopuszczalnych epitetów i porównań? A „takie mają być
          Rzeczpospolite, jakie młodzieży chowanie”.
          Żyjemy w państwie demokratycznym, którego ambicją jest tworzenie społeczeństwa
          obywatelskiego. Dlatego każdy w tym kraju ma prawo do wyrażania swoich poglądów
          i ich obrony To robił Bosaki. Chwała mu za to i oby takiej młodzieży buło jak
          najwięcej. Postępował jednak w ramach obowiązującego prawa i nie przekraczając
          zasad etyczno moralnych podyktowanych kulturą łacińską, do której od wieków
          należymy. A jakimi zasadami kierują się ci, co Pana Bosaka, z woli narodu posła
          Rzeczpospolitej obrzucaj epitetami i karalnymi porównaniami?.
          Życzę Panu Posłowi Bosakowi błyskotliwej kariery politycznej, ponieważ swoim
          czynami udowodnił, że na nią zasługuje. Jestem przekonany, że tę karierę,
          wykorzysta dla dobra kraju a szczególnie swoich rówieśników, którzy go dzisiaj
          obrzucają błotem. Do pracy Panie Pośle Bosak! Jest wiele do zrobienia.
          Serdecznie pozdrawiam
          Jan Szulgo
          • Gość: Vaterland Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.twi.tudelft.nl 28.09.05, 10:10
            na kilometr jedzie od ciebie mw. wiem jakie tam macie zwyczaje, wiec dalej
            wchodz bosakowi w odbyt.
            • arwena Re: Bosak idzie do Sejmu 28.09.05, 10:37
              odpowiadam Ci tylko ze starej sympatii (pamietam jeszcze dyskutacje z Miguelem
              i pozdrowienia z Holandii)
              najchetniej zdelegalizowalabym dzialalnosc MW i zakazala uczestnictwa w zyciu
              publicznym osobom gloszacym nietolerancje w jakiejkolwiek dziedzinie. moje
              poglady z tego tytulu charakteryzuje rowniez tolerancja dla osob popierajacych
              Bosaka (choc nigdy w zyciu nie pojme, jakim cudem taki niepowazny mlokos
              powinien reprezentowac mnie jako czastke spoleczenstwa w demokracyjnej formie
              wladzy).
              na forum kasuje wypowiedzi niezgodne z netykieta i regulaminem - w sumie to
              naprawde proste, wystarczy stosowac sie do pewnych zasad

pozdrawiam liberalow. vive la 15%!
              • Gość: John F. Kennedy Do pseudo-elfki Arweny - parę ważnych spraw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 13:26
                Wybrałaś sobie psudo z "Władcy pierścieni", gdzie elfka Arwena jest uosobieniem
                mądrości i dobra. Możnaby domniemywać, że są to wartości, które wyznajesz i
                które znajdują pośrednio jakieś odzwierciedlenie w twoich postach, tu na łamach
                Forum.

Dopóki byłaś forumowiczem wszystko było OK. Ponieważ masz pęd do władzy ,
                objęłaś funkcję społecznego cenzora na forum (appetitus, libido władzy - czy
                jesteś zakompleksiona ???; jeżeli wiesz o kogo i o co chodzi, to zalecam lekturę
                Freuda).

I zapewne nie zdajesz sobie z tego sprawy, że twoja sytuacja zmieniła się
                zupełnie, przestałaś być jednym z forumowiczów, straciłaś naiwną niewinność.
                Masz władzę nożyczek, władzę kastrowania, masz władzę unicestwiania wypowiedzi,
                masz moc zniekształcania dyskusji, moc "korygowania" i kłamania zarazem.
                Z twoich naiwnych wypowiedzi wynika, ze nie masz świadomości swojego stanu rzeczy.

Jeżeli dostałaś tak potężną władzę tu na forum, to po pierwsze powinnaś:

1) w swoich wypowiedziach umieć stosować zasady interpunkcji w języku polskim;
                wybacz moją ostrą ocenę, ale twoje posty przypominają bełkot bez ładu i składu,

2) znać i UMIEĆ INTERPRETOWAĆ NETYKIETĘ, a nie tylko powoływać się na nią,

3) być neutralnym politycznie i nie pozwalać sobie na okazywanie sympatii czy
                antypatii w rodzaju "zdelegalizowałabym działalność MW" itd. bo w tym momencie
                wkraczasz w dziedzinę praw gwarantowanych przez Konstytucję: jeżeli prokuratura
                nie wystąpiła do sądu powszechnego o delegalizację MW i sąd jej nie orzekł, to
                ty głosząc publicznie tu na forum takie tezy (jako cenzor), po prostu nawołujesz
                do odebrania praw osobom, które przynależą do MW: postępujesz w tym momencie jak
                faszysta lub komunista - wybierz, co korzystniejsze dla ciebie.

I żeby było jasne, nie głosowałem na Giertycha, a swoje poglądy polityczne
                określam jako konserwatywno-liberalne moja ty biedna elfko Arweno.
                Mam nadzieję, ze nie wytniesz mi tego niewygodnego dla ciebie postu, walniesz
                się w piersi (tylko swoje, nie czyjeś) i wyciągniesz wnioski.

A pan Bosak protestując przeciwko aborcji miał całkowitą rację. Pomyśl Arweno,
                gdyby twoja mamusia była taka liberalna, to może nie mielibyśmy tu na tym forum
                kastrującej cenzorki . Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

• Gość: VTS Re: Do pseudo-elfki Arweny - parę ważnych spraw IP: *.ztpnet.pl 29.09.05, 16:41
                  wg mnie jest nieetyczne operować nożyczkami i zabierać aktywny głos w
                  dyskusjach
                  a zwłaszcza zakładać nowe wątki, jak czyni to gościu z forum gorzowskiego,
                  ten już całkiem przygina

a co do pisowni i interpunkcji to czepiasz się
                  to nie poczta dyplomatyczna
                  pzdr

• armex Re: do John F. Kennedy 29.09.05, 19:16
                  A właściwie do gościa który kradnie tak znakomite nazwisko.Choć wmawiasz nam,
                  że masz inne poglądy jak MW, to rozumujesz tak jak oni.Co w tym złego ze Arwena
                  przedstawiła nam swoje poglądy? Czy to powód żeby ją obrażać? Wydaje mi się, że
                  w ogóle byś nie zareagował gdyby Arwena napisała że popiera Bosaka i
                  indentyfikuje się z tym nacjonalistycznym ugrupowaniem. Też nie rozumiem jak to
                  możliwe, że tacy ludzie jak Bosak nas reprezentują. No cóż, nasza demokracja
                  jest jeszcze młoda i zdarzają się takie egzotyczne dziwolągi.
                  • Gość: John F. Kennedy Re: do John F. Kennedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 03:07
                    Pisałem już o tym. Gdyby JFK nie został zastrzelony, to byłby po prostu
                    zaliczony w poczet kiepskich prezydentów. Jak np. niejaki Jimmy Carter - hodowca
                    orzeszków ziemnych. JFK odpowiedzialny jest za brak w skuteczności w stłumieniu
                    komunizmu na Kubie i rozpoczęcie wojny wietnamskiej.

Nie rozumiesz tego, co napisałem.
                    A napisałem, że funkcjonariuszka cenzury Arwena źle pełni swoją funkcję, gdyż
                    nie potrafi wznieść się ponad swoje osobistw symapatie czy antypatie.
                    Domniemywam, że przeszkadza jej w tym jej własna psychika - owo libido władzy,
                    chęć manipulacji ludźmi, która w niej tkwi jak zadra.
                    Ty zupełnie nie wiesz o co chodzi. A ona ma naprawdę poważne problemy ze sobą,
                    być może nawet nie zdaje sobie z tego sprawy.

A twoje rozważania o podobieństwach mojego sposobu myślenia do MW przyklejaj na
                    skrzynkach elektrycznych na deptaku. To może kogoś zainteresować, na przykład
                    jakieś gimanzjalistki ...

• Gość: marcin Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.05, 08:13
      Proponuje żeby nasi dzielni chłopcy z MW którzy tak dzielnie walczyli w
      komisjach wyborczych i przy rozklejaniu plakatów zajeli się teraz czyszczeniem
      miasta z wizerunku tego chłopca który ma problemy z trądzikiem a nie wypisywali
      na forum jaki on uczciwy i sympatyczny gość.
    • ant777 dobrze że ten człowiek nie jest z Gorzowa 28.09.05, 10:44
      Jak przeczytałem historię jego krótkiego jak dotąd życia, to włos mi się
      zjeżył.
      • Gość: swój [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 11:46
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: nukle Panie bosak, a może pedałów prosto do gazu co? IP: *.gorzow.mm.pl 28.09.05, 15:57
      Jak taki człowiek ma reprezentowac moje interesy w sejmie, to ja dziękuje
      bardzo, ale wysiadam. >>> Panie Bosak, a może pedałów Prosto do gazu co?
    • Gość: ss Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:40
      widac niewiele trzeba by został(p)osłem
      • lubuskielotnisko Re: Bosak idzie do Sejmu 30.09.05, 16:48
        Niezbyt etyczny był ten hit... tfu, bosak, jeśli chodzi o rozlepianie plakatów.
        Z tego co widziałem to innych ładnie pozalepiał, klejąc je jak tapetę jeden
        obok drugiego..
        • Gość: zielonogórzanin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:07
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: zasieki1 Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 17:34
          po raz kolejny pytam cie adamie - sprzatnales juz po sobie plakaty ze skrzynek
          itp? twoje zachowanie jest tak samo bulwrsujace jak bosaka. z etyka bedzie mi
          tu wyjezdzal...
    • landy Re: Bosak idzie do Sejmu 30.09.05, 21:17
      niezaleznie od pogladow to bosak jest chyba bardzo ladnym chlopakiem
      moze zbajeruje tak jakas poslanke np. Katarasinska lub chocby Begerowa, ktora
      jak wiadomo lubi te sprawy i zbalamuci kobity do szczetu z korzyscia dla
      zielonej gory?
      w koncu zych co mu jeszcze czasem staje juz do tego sie raczej nie nadaje
      • Gość: handlowiec Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.gorzow.mm.pl 01.10.05, 00:14
        Jak mi ten Wasz koleś nie pozrywa i nie odnowi elewacji na moim sklepie, to
        obiecuję że zrobię zdjęcie i wyślę do prasy lokalnej i centralnej. Rozumiem że
        nie on sam te plakaty rozklejał, ale zatrudnił jakiś idiotów którzy nie szanują
        prywatnej własności. To nie zmienia faktu że jest za to odpowiedzialny. Jesli
        plakat do poniedziałku nie zniknie, podam dokładny adres sklepu w Gorzowie
        gdzie został przyklejony.
        • Gość: Ericsson Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.10.05, 02:35
          Brawo! Gnojstwo trzeba tepic!
          • Gość: ff Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.10.05, 09:57
            Sam widziałem jak facet niedaleko PKS-u zrywał plakat tego chłopca i też mówił
            że gość mu za to zapłaci.Jakby każdy pociagnął Bosaka do odpowiedzialności za
            te plakaty to by mu diety poselskiej zabrakło.
            • Gość: mk Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 00:35
              A Zielonej Górze gratulujemy Bosaka!
              Tyle i az tyle. Nie jestem zwolennikiem LPR-u ale jeśli ktos z naszego
              województwa z tej własnie partii mial się dostać do sejmu to dobrze że był to
              Bosak. Ktos zna poprzedniego posla LPR-u z Lubuskiego? Przypomnę że był to
              mieszkaniec Sulechowa. Ktoś pamięta? Pewno nikt i w tym problem. Takich ludzi z
              naszego regionu nam nie trzeba. Ja wierze w młodych lubuszan, m.in.w Bosaka. Nie
              lubię LPR ale Bosak zaimponował mi dostaniem się do Sejmu z dalekiej pozycji i
              to mimo młodego wieku co wydawałoby sie nie dawalo szans na głosy babć z kółka
              różańcowego na czym bądż co bądź stoi LPR.
              • Gość: ? Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 00:37
                cel uswieca srodki?
              • Gość: biba Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.dns1.us 03.10.05, 11:16
                Moze i sie dostał Bosak do sejmu ale na pewno nie na uczciwych zasadach nie
                wspomne ile poszlo pieniedzy na jego kampanie.Powiem tylko tyle koles nie
                wylozyl ani jednej zlotowki ze swojej kieszeni. Dostal z centrali jako jedyny na
                liscie taka sume ze w głowach wam sie nie miesci. Dostał i wydal wiecej niz na
                kampanie przeznaczyla Bukiewicz, Wontor, Materna. Przeciez on mial dziesiatki
                tysiecy plaktow takiego formatu ze glowa boli i kleil je jeden obok drugiego. To
                az wstyd miec takiego posla, jak ludzie mogli glosowac na niego.
                • Gość: zg Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.ztpnet.pl 03.10.05, 14:05
                  Jako pupilek Giertycha dostal...
                  Poza tym chlopak w jego oczach to dobra inwestycja na przyszlosc.

PZDR
                  • Gość: ewa Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.10.05, 15:48
                    "Mlodziez jest jak plastelina - można ją wspaniale formować, jak się chce".
                    tak twierdzi Rydzyk a Bosak pobierał nauki u niego rok czasu.Ładnie wszystko
                    pokazał wczoraj TVN.
                • Gość: AB zazdrość!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 23:20
                  I co z tego zazdrościsz?? nawet jeśli tak to miał prawo!!tybys nie wziął kasy??
    • Gość: lenio Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.maxnet.66.pl / *.zgora.dialog.net.pl 03.10.05, 17:31
      Oczy powinny zamknąć się ze wstydu, że takiego posła będziemy mieli z
      Lubuskiego. Rzygać się chce...
      • Gość: franek Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.10.05, 17:35
        nie wiem , nie znam gościa, ale tak jest jak 60% siedzi na tyłkach w domu
        zamiast głosować, dopiero jak w sejmie będą same głąby to może coś zakumają
        • Gość: Kasiula Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.ztpnet.pl 03.10.05, 22:36
          Bosak jestem z Toba!!!!
    • Gość: Beatka Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.ztpnet.pl 03.10.05, 22:36
      Super ze sie dostal to fajny chlopak! Zrobi duzo dobrego!
      • Gość: biba Re: Bosak idzie do Sejmu IP: *.dns1.us 03.10.05, 23:06
        Bosak fajny??? co ty widzisz w nim fajnego??? On jest straszny, podaj jakis
        przyklad dlaczego jest fajny. Wiem ze to twoj pewnie chlopak i nie musisz
        podpisywac sie Kasiula a za chwile Beatka :D
        • Gość: zg Re Kolejny radny gw o ZG IP: *.ztpnet.pl 03.10.05, 23:10
          Zapraszam na forum gw gdzie pokazane jest jak radni gw wspierali nas przy
          drodze S3.

Tekst pelen nienawisci do ZG (czytelnik ziemi gorzowskiej) i to od radnego!!!
          PZDR
          • Gość: zg Re: Re Kolejny radny gw o ZG IP: *.ztpnet.pl 03.10.05, 23:21
            Watek powinien byc skasowany (mowie tu o watku radnego z gw co go zalozyl na
            forum gw)
            poniewaz wzbudzil negatywne emocje wlacznie z namawianiem do ZABIJANA
            zielonogorzan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PZDR
            • Gość: Kibic Re: Re Kolejny radny gw o ZG IP: *.gorzow.mm.pl 03.10.05, 23:50
              Spadaj kretynie!
              • Gość: bond Wpadłem tu i co widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 13:03
                "Postępowcom" z dawnej ROAD-UD-UW a obecnie PD-SLD w głowie się nie mieści, że
                kolo wydawszy na kampanię setki razy mniej niż ich czerwoni bązowie (Owoc,
                Danielak, itp) został posłem, dobre!
                • Gość: pemputurukantu Re: Wpadłem tu i co widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 13:13
                  to fakt pewnie wydał mniej, bo kazdy inny kandydat musiał słono zapłacic za miejsce na słupie ogłoszeniowym,
                  a ten gość przy pomocy kumpli w MW dopuścił sie do wielokrotnego złamania prawa i naryszenia wielu przepisów, rozklejająć swoje plakaciki po 10szt kolo siebie,
                  w miejscach gdzie mu sie to tylko podobało
                  malo tego, po dzis dzien żaden z tych nielegalnie naklejonych plakatów nie został usunięty...
                  brawo panie Bosak, zero skrupułów w walce o władze
                  • Gość: zg Re: Wpadłem tu i co widzę IP: *.ztpnet.pl 15.10.05, 13:47
                    Malo kasy wydal???????/

Taaaaaaa malo:)

PZDR
                    • Gość: bond CHORZY Z NIENAWIŚCI DO WSZYSTKICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 14:07
                      I WSZYSTKIEGO CO NIE MA SOBIE PIERWIASTKA LEWICOWOŚĆ-LEWACTWO, OT TOLERANCJA
                      (Wańkowicz dodałby psia ich mać).
                      • Gość: kuba Re: CHORZY Z NIENAWIŚCI DO WSZYSTKICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 14:48
                        No nie tak miało to wszystko wyglądać, nie tak.Rządzić Polską miały
                        siły "postępu" kreowane przez ultra-liberalne (lewicowe) media a tu taki klops;
                        z wizytą do Polski przybywać będą tylko przedstawiciele organizacji
                        rasistowskich a postępowcy tacy jak np. Zapatero, czy Chawez, nie mówiąc o
                        J.Fisherze z obrzydzeniem spoglądać będą w naszym kierunku.
    • landy Re: Bosak idzie do Sejmu 19.08.06, 21:58
      Niech żyja; andrzejusa karolek i landy Hura

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka